مشاهده نسخه کامل
: مشکل دمای سخت افزار
meshkipoosh2006
11-12-2007, 15:07
اقا سیستم من با این مشخصات
pentium d 3000 4mb cach
ram=2*512 kingston
main:asus p5lmx
vga;xfx 7300 gt 256 mb 128 bit
توی بازی ها یه مشکل دازم اونم اینه که تصویر یکنواخت نیست و حالت قطع و وصل پیدا میکنه...
درایور گرافیک رو به روز کردم تاثیر نداشت.....با گرافیک خود مین تست کردم اونم همین حالت بود....
ویندوز هم عوض کردوم درست نشد....دمای قطعات قبل از بازی ئ زمانی که هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست
cpu:54 main;52 vga;48
اما هنگام بازی
cpu 64 main55 vga;53
حالا دمای این قطعات بالا نیست...چه مشکلی وجود داره
pentium d که دماش زیاده
مادربردتم زیاده
vga میشه گفت طبعیعه
دماهایی که گفتی بالا هست ولی نه اونقدر که بخواد منجر به یه همچین اشکالی تو خروجی تصویر بشه!
قبل از هر چیز کارت گرافیکتو روی یه سیستم مشابه با همون بازی امتحان کن.
از این مشکل گذشته برای اینکه دما رو پایین بیاری فن ها تو چک کن. اگه مشکلی تو فن ها نیست یه فن به کیس اضافه کن.
meshkipoosh2006
11-12-2007, 22:02
دماهایی که گفتی بالا هست ولی نه اونقدر که بخواد منجر به یه همچین اشکالی تو خروجی تصویر بشه!
قبل از هر چیز کارت گرافیکتو روی یه سیستم مشابه با همون بازی امتحان کن.
از این مشکل گذشته برای اینکه دما رو پایین بیاری فن ها تو چک کن. اگه مشکلی تو فن ها نیست یه فن به کیس اضافه کن.
مشکل فکر نکنم از کارت گرافیک باشه چون همون طور که گفتم با کارت گرافیک on board مین هم همینطوریه.
2.کیس من یک فن دمنده بالا داره و یک فن مکنده پشت داره و هوای خود کیس هم خنکه .. ولی بازم همن مشکل و تو پردازش تصویر داره
3.در مورد cpu هم همه کار کردم تا دمای عادیش بیاد پایین تر حتی سلیکون رو هم عوض کردم ولی به نظر این نوع cpuدماش ذاتا بالا هست؟؟؟
4.یک سینک مشکی روی مین من وجود داره که روش نوشته asus اون خیلی داغ میشه اون مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi_Moosavi
11-12-2007, 23:11
اقا سیستم من با این مشخصات
pentium d 3000 4mb cach
ram=2*512 kingston
main:asus p5lmx
vga;xfx 7300 gt 256 mb 128 bit
توی بازی ها یه مشکل دازم اونم اینه که تصویر یکنواخت نیست و حالت قطع و وصل پیدا میکنه...
درایور گرافیک رو به روز کردم تاثیر نداشت.....با گرافیک خود مین تست کردم اونم همین حالت بود....
ویندوز هم عوض کردوم درست نشد....دمای قطعات قبل از بازی ئ زمانی که هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست
cpu:54 main;52 vga;48
اما هنگام بازی
cpu 64 main55 vga;53
حالا دمای این قطعات بالا نیست...چه مشکلی وجود داره
مشکل فکر نکنم از کارت گرافیک باشه چون همون طور که گفتم با کارت گرافیک on board مین هم همینطوریه.
2.کیس من یک فن دمنده بالا داره و یک فن مکنده پشت داره و هوای خود کیس هم خنکه .. ولی بازم همن مشکل و تو پردازش تصویر داره
3.در مورد cpu هم همه کار کردم تا دمای عادیش بیاد پایین تر حتی سلیکون رو هم عوض کردم ولی به نظر این نوع cpuدماش ذاتا بالا هست؟؟؟
4.یک سینک مشکی روی مین من وجود داره که روش نوشته asus اون خیلی داغ میشه اون مال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمای cpu رو بهتره نگذاری بالای 60 درجه بره . :41: . سرعت چرخش فن cpu در چه وضعیتیه ؟؟
منظور قطع و وصل شدن تصویر رو نفهمیدم !! بیشتر توضیح بده ، رو کدوم بازی منظورته ؟ رو چه detail یی ؟
اون سینک مشکی هم بهش میگن پل جنوبی مین بورد . کار اصلیش کنترل IDE هستش . معمولا دمای این
چیپست ها بالاست ، مشکلی نیست .
meshkipoosh2006
13-12-2007, 01:46
با سلام
روی بازی فیفا 08 اینجوری میشه وخودم فهمیدم چرا حالا علتش رو میخوام ازتون
من وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب می کردم قسمت کیفیت تصاویر سه بعدی رو بالا می ذاشتم چون فک میکردم عملکرد گرافیک بهتر میشه ....این قسمت توی کنترل پنل nvidia هست حالا می خوام بدونم چرا وقتی اینو انتخاب می کنم تصاویر به صورت لرزش دار نمایان میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم راهنمایی کنید دوستان
دمای قطعاتو از کجا باید دید؟ سرعت چرخش فن سی پی یو رو از کجا پیدا کنم؟
با سلام
روی بازی فیفا 08 اینجوری میشه وخودم فهمیدم چرا حالا علتش رو میخوام ازتون
من وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب می کردم قسمت کیفیت تصاویر سه بعدی رو بالا می ذاشتم چون فک میکردم عملکرد گرافیک بهتر میشه ....این قسمت توی کنترل پنل nvidia هست حالا می خوام بدونم چرا وقتی اینو انتخاب می کنم تصاویر به صورت لرزش دار نمایان میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی انجمن مونیتور و کارتهای گرافیک مطرح کن.
منم راهنمایی کنید دوستان
دمای قطعاتو از کجا باید دید؟ سرعت چرخش فن سی پی یو رو از کجا پیدا کنم؟
شما در قسمت ستاپ که وارد شدی دنبال گزینه ای به اسم hardware monitor (یا اسمی شبیه این) بگرد. توی اون گزینه، دما و ولتاژ قسمتهای فعال سیستم نمایش داده میشه. اینجا یبار پرسیدی که!!:
با سلام!
قطعات كامپيوتري رابطه بسيار نزديكي با هم دارند.
power - Ram - Cpu - Mainboard & others
- هر چه سيستم هاي كامپيوتري جديدتر و قوي تر مي شود از خنك كننده هاي جديدتري استفاده مي كنند چون هرچه قدرت بالاتر ميرود ميزان كار سيستم همر بالاتر ميرود - و بازي هاي كامپيوتري يكي از سخت كارترين نرم افزار ها براي كامپيوتر ها مي باشد. براي همين بازي هاي جديد روي كامپيوتر هاي قديمي تر ( كه از قدرت سرعت كمتري رارند) اجرا نمي شود .
- در قطعات جديد از خنك كننده هاي گازي استفاده ميشود ( حتي در Ram )
- رابط بين خنك كننده و قطعه گرمازا نبايد هوا باشد . بنابر اين از يك لايه بسيار نازك خمير سيليكون استفاده مي شود .
تبليغ ممنوع - Gabana
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.