مشاهده نسخه کامل
: کدام سایت review بهتری داره؟
می خواستم بدونم به نظر شما کدام یک از این 3تا سایت بهترین review انجام میده؟
به نظر من mobile-review از همه کاملتره چون تو نقداش اصلا جانبدارانه عمل نمی کنه بر عکس gsmarena که به نظر من باید اسمش بگذارند gsmnokia که مقایسه دوربین کا850 و ان95 که انجام داده بود گویای همین مطلبه phonearena هم به نظر من خوبه مخصوصا مقایسه دوربین گوشی ها که از این 2تا سایت کاملتر عمل می کنه ولی به نظر من mobile review از همه بهتره می خواستم نظر شما را هم بدونم:31:
S A M S U N G
11-12-2007, 15:30
فقط PhoneArena
mobile-review قابل اطمینان تره
hamid00009
11-12-2007, 17:14
به نظر من gsmarena
ولی خدایی gsmarena مشکوک می زنه اول کا850 بعدشم جی800. آخه بابا تابلوئه دوربین اینا از ان95 بهتره
DJ_IT_110
11-12-2007, 23:00
من به mobile-review بیشتر اعتماد میکنم
S A M S U N G
12-12-2007, 11:21
موبایل ریویو خدایی درپیته !
جی اس ام آرنا هم که از دنیا چند روزی عقبه !!
فون آرنا فقط کارش درسته !!!!
Highbury
13-12-2007, 01:16
هم موبایل ریویو و هم فون آرنا خوب هستش
جی اس ام ارنا رو بندازش دور حداقل من و سامسونگ از این ج س م بدمون میاد در ضمن به قول دوستمون عقب مونده هم تشریف داره
Sasan Info
13-12-2007, 23:33
نمیشه گفت که کدوم یکی از کدوم بهتره
هر کسی به یه کدوم از اینا اعتقاد داره
من خودم برام فرق نمیکنه
از هر سه تاش استفاده میکنم
S A M S U N G
14-12-2007, 09:23
ساسان خان من هر روز به این 3 تا سایت سر میزنم ولی ندیدم مثل PhoneArena آپدیت بشن !
Nabakhshoode
14-12-2007, 12:17
خدا وکیلی Mobile-review یه سر و گردن از بقیه بالاتره رویو هاش ... اولا عکسایی که تو رویو هاش میذاره و مقایسه هایی که تو عکسایه مختلف با گوشی های دیگه انجام میده جالب توجهه ! ثانیا رویو هاش کاملتره از تمام سوراخ سمبه های گوشی حرف میزنه ... مثلا این جی اس ام آرنا اصلا باطری گوشی رو تست نمیکنه که میزان نگه داری تجربیش رو بسنجه و همینطور تو بررسی ال سی دی و بعضی بخشایه مهم دیگه ی گوشی موبایل رویو تجربی تر و با عکس و کاملتر توضیح میده ... ! رویو های مقایسه ییشم دقیقتر و کاملتره ... !
Sasan Info
14-12-2007, 14:29
می خواستم بدونم به نظر شما کدام یک از این 3تا سایت بهترین review انجام میده؟
به نظر من mobile-review از همه کاملتره چون تو نقداش اصلا جانبدارانه عمل نمی کنه بر عکس gsmarena که به نظر من باید اسمش بگذارند gsmnokia که مقایسه دوربین کا850 و ان95 که انجام داده بود گویای همین مطلبه phonearena هم به نظر من خوبه مخصوصا مقایسه دوربین گوشی ها که از این 2تا سایت کاملتر عمل می کنه ولی به نظر من mobile review از همه بهتره می خواستم نظر شما را هم بدونم:31:
ایول سونی اریکسونی:31:
حالا چون سونی اریکسون کیفیت دوربینش پایین بود شما باید یه سایت رو زیر سوال ببرید؟؟؟؟؟؟
الان دیگه اکثر ریویو ها این دو گوشی رو مورد بررسی قرار دادن که باز K850 رتبه آخر رو داشت
تاپیکش هم تو این فروم هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.