PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان من اطلاعاتي در مورد هارد لب تاپ ميخوام.

mohamad2998
11-12-2007, 01:39
من يه هارد لب تاپ دارم كه از اون به عنوان هارد همراه استفاده ميكنم. بعد از اين كه به كامپيوتر وصلش ميكنم بعد از چند لحظه قطع و وصل ميشه .به نظر شما مشكلش چيه؟
در ضمن من ميخوام با پارتيشن مجيك اونو فرمت كنم . شما FAT32رو پيشنهاد ميكنيد يا NTFS.
Logical باشه يا Primary و دركل چه تنظيماتي بايد داشته باشه.
هارد 40G :توشيبا

glc_engineer
11-12-2007, 23:28
من يه هارد لب تاپ دارم كه از اون به عنوان هارد همراه استفاده ميكنم. بعد از اين كه به كامپيوتر وصلش ميكنم بعد از چند لحظه قطع و وصل ميشه .به نظر شما مشكلش چيه؟

توضیحات دقیق تر بدین لطفا

mohamad2998
12-12-2007, 01:12
بعد از اينكه از طريق يو اس بي وصلش ميكنم مرتب قطع و وصل ميشه و اگر در حال كپي از هارد خودم به اون باشم وسط كار قطع ميشه.

glc_engineer
12-12-2007, 12:27
بعد از اينكه از طريق يو اس بي وصلش ميكنم مرتب قطع و وصل ميشه و اگر در حال كپي از هارد خودم به اون باشم وسط كار قطع ميشه.

فقط همینو میتونم بگم که مشکل الکترونیکی داره هاردت و به احتمکال زیاد از کابل یا خود تبدیلت است
اگر توضیحات بیشتری به ذهنت رسید بگو شاید من چیز بیشتری دستگیرم شد

nightmare
12-12-2007, 12:44
فرمودین به عنوان هارد همراه استفاده می کنید . آیا داخل این جعبه های مخصوص هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا فقط با تبدیل IDE به USB وصلش می کنید ؟

اگر داخل اون جعبه ها هست ممکنه در اثر جا به جایی و تکون هایی که خورده ٬ هارد کمی اومده باشه عقب و به درستی با تبدیل IDE اتصال نداره . یکبار هارد رو از جعبه مخصوص در بیارید و بررسی کنید که به درستی وصل باشه .
در غیر این صورت به احتمال زیاد مشکل از تبدیلتون هست .

NTFS ٬ سرعت ٬ امنیت و سازگاری بیشتری با ویندوز XP داره .
در مورد Primary یا Logical اگه قصدتون استفاده از هارد به عنوان یه دیسک همراه مثل Flash Disk ها هست ٬ زیاد فرقی نمی کنه . اما Primary رو اگه درست یادم باشه تا ۴ تا درایو بیشتر نمی تونید بسازید .

تا بعد ...

mohamad2998
17-12-2007, 01:09
دست همگي درد نكنه. همه كارايي كه گفتيد انجام دادم و فعلا داره خوب كار ميكنه.