مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد Image Plane در مایا
سلام
من دو تا سوال در مورد Image Plane تو مایا دارم. ممنون میشم اگه کسی جواب بده.
چه طور میشه روی Image Plane زوم بالا کرد، بدون اینکه تصویر رو از دست بدیم؟
نحوه ی اضافه کردن Image Plane بک چه طوریه؟ به طور مثال ماشین با 4 تا Blueprint
ايميج پلن بك رو اول يه فرونت جديد بساز و بعد نامشو به بك تغيير بده و عكسو ايمپورت كن
والا ما كه هرچقدر زوم ميكنيم تصويرو از دست نميديم نميدونم شايد سخت افزارت ضعيفه
Aliani عزیز
چه طور میشه یه فرونت جدید ساخت؟
در مورد از دست دادن تصویر منظورم عبور از Image Plane هستش. مثل اینکه یه Cube بسازی و وقتی زوم کنی ازش رد بشی.
تو خود نمای فرونت اینکارو انجام بده
panel+orthographic+new+front
والا من سوال دومتو هنوز خوب متوجه نشدم آخه اگر از یه پلن استفاده میکنی و عکسو به اون میدی تو خود نمایه اون عکس که مثلا ساید یا فرونت باشه هر چقدر زوم کنی از عکس رد نمیشی اما اگر در نمای پرس زوم میکنیو ازش رد میشی باید اینجوری باشه چون اونجا جای زوم کردن نیست اصلا خاصیت پرس اینه که از همه چیز رد بشی همچنین اگرم از ایمیج پلن استفاده کنی بهتره گزینه looking through camera استفاده کنی تا تنها فقط تو نمایی که ایمپورت کردی دیده بشه
ببخشید طولانی شد
تو خود نمای فرونت اینکارو انجام بده
panel+orthographic+new+front
والا من سوال دومتو هنوز خوب متوجه نشدم آخه اگر از یه پلن استفاده میکنی و عکسو به اون میدی تو خود نمایه اون عکس که مثلا ساید یا فرونت باشه هر چقدر زوم کنی از عکس رد نمیشی اما اگر در نمای پرس زوم میکنیو ازش رد میشی باید اینجوری باشه چون اونجا جای زوم کردن نیست اصلا خاصیت پرس اینه که از همه چیز رد بشی همچنین اگرم از ایمیج پلن استفاده کنی بهتره گزینه looking through camera استفاده کنی تا تنها فقط تو نمایی که ایمپورت کردی دیده بشه
ببخشید طولانی شد
ممنون دوست عزیز :11:
RezaTayebiJ
11-12-2007, 01:22
برای Zoom کردن روی ImagePlane در همان نمایی که عکس رو وارد کردی از در منوهای پنل برو به:
View > Camera Attribute Editor
تنظیمات مربوط به دوربین دیده می شن. حالا برو به Display Options . آخرین گزینه ای که هست Overscan هست. با تغییر میزان OverScan دوربین می تونی عملیات Zoom روی ImagePlane رو انجام بدی.
برای Zoom کردن روی ImagePlane در همان نمایی که عکس رو وارد کردی از در منوهای پنل برو به:
View > Camera Attribute Editor
تنظیمات مربوط به دوربین دیده می شن. حالا برو به Display Options . آخرین گزینه ای که هست Overscan هست. با تغییر میزان OverScan دوربین می تونی عملیات Zoom روی ImagePlane رو انجام بدی.
آقا رضا خیلی خوب بود.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.