مشاهده نسخه کامل
: درخواست کرک یا سریال برای DynAdvance Notifier
سلام
اگر کسی کرک یا سریالی برای برنامه DynAdvance Notifier v1.1.85 Beta سراغ داره ممنون می شم راهنماییم کنه.
دمتون گرم
Mehdi_Best
12-10-2005, 09:57
محسن جان سلام
اين فايل reg رو اجرا كن. خودم تست كردم و كار مي كنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممون آقا مهدی ولی متاسفانه این reg برای من کار نکرد و محدودیت زمانیش همچنان هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Mehdi_Best
15-10-2005, 22:08
محسن جان سلام
عجيبه چون من خودم تست كردم و كار مي كنه. خيلي وقت هم هست كه دارم استفاده مي كنم
شايد موقعي كه اين فايل reg را اجرا كردي خود برنامه در حال اجرا بوده؟
سلام
آقا مهدی مطمئنی که از این ورژن استفاده می کنی ؟ نسخه قبلی این برنامه DynAdvance Notifier 1.1.65 هست که فقط سرویس pop3رو پشتیبانی می کنه و راحت هم کرک می شه . این نسخه بتا علاوه بر pop3 از imap هم پشتیبانی میکنه که به خاطر بتا بودنش به نظرم تازه اومد، تو هیچ سایت کرکی هم نتونستم چیزی براش پیدا کنم.
در ضمن من این برنامه رو بستم و چند بار reg رو اجرا کردم ولی باز هم درست نشد.
شایدم لینکی که من ازش دانلود کردم مشکل داشته باشه(از خود سایتش دانلود کردم) .اگه ممکنه لطفا اون لینکی که خودت دانلود کردی و کرک براش کار میکنه برام لطف کن(اگر برنامه شما هم از imap پشتیبانی میکنه) .
Mehdi_Best
17-10-2005, 19:28
محسن جان سلام
اين ورژني كه من دارم دقيقا هميني هست كه شما مي خواهي. خودم هم همانطور كه گفتم تست كردم و كار مي كنه. سودا هم در جريان هست.
ورژني كه خودم دارم رو آپلود كردم برات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه آقا مهدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثل همیشه مشکلم رو حل کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دمت گرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.