ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در یولید ویدیو استادیو9

sajad2000
09-12-2007, 18:59
سلام به دوستان کسی میتونه مشکل من را حل کند:
من برنامه یولید ویدیو استادیو9را در کامپیوترم نصب کردم وقتی وارد اون برنامه میشم و روی افکتهای ویدیو و عکسهای اون کلیک میکنم میگه اینها تو کامپیوتر نیستند و فقط میتونی اونها را حذف کنی حالا چیکار کنم که بتونم از اونها استفاده کنم منظورم اینها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:

fawad_qadri
09-12-2007, 22:47
سلام دوست عزیز
با دوباره نصب نرم افزار شاید بتونید از اونها استفاده کرد اگر نشد راهی دیگر ندارید مگر اینکه یک سی دی جدا گانه دارد که اگر شما داشته باشید که همین فایلها با بعضی صوت های دیگر را دارد و گر نه یه سی دی دیگر این نرم افزار را باید داشته باشید موفق باشید

fawad_qadri
09-12-2007, 22:55
سلام دوست عزیز
با دوباره نصب نرم افزار شاید بتونید از اونها استفاده کرد اگر نشد راهی دیگر ندارید مگر اینکه یک سی دی جدا گانه دارد که اگر شما داشته باشید که همین فایلها با بعضی صوت های دیگر را دارد و گر نه یه سی دی دیگر این نرم افزار را باید داشته باشید موفق باشید

dizgah
13-12-2007, 23:36
سلام به دوستان کسی میتونه مشکل من را حل کند:
من برنامه یولید ویدیو استادیو9را در کامپیوترم نصب کردم وقتی وارد اون برنامه میشم و روی افکتهای ویدیو و عکسهای اون کلیک میکنم میگه اینها تو کامپیوتر نیستند و فقط میتونی اونها را حذف کنی حالا چیکار کنم که بتونم از اونها استفاده کنم منظورم اینها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
نه مشکل از سی دی تان نیست من تا حالا چهار پنج سی دی مختلف این ورژن را نصب کرده ام ولی همون مشکل را دارند
فکر کنم چون نسخه های تو ایران کرک شده اند این مشکل را دارند به هر حال من تمام نسخه های این ورژن را دیدم این مشکل را داشتند:10: