ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : nokia e90 behtare ya htc tytn2? kodomo bekharam?

farzad48
09-12-2007, 15:42
man mikham behtarin goshi ke to bazar hast ra bekharam ke hame chizo dashte bashe. e90 ya htc tytn2 kodom ro bekharam be nazare shoma?

sarmast65_ata
09-12-2007, 15:53
سلام عزیز درباره E90 هر اطلاعاتی که خواستی می تونم بهت بگم پس شما مشخصات گوشی که می خوایین رو بگین و بگین که چه چیزهایی براتون مهمه تا من یا بچه ها کمکتون کنیم

farzad48
09-12-2007, 17:54
merci doste aziz, baraye man verayesh dar office va inke mogheei ke mesle alan net miram betonam farsi ham taiype konam, mikhastam bedonam e90 joz dorbin az n95 sartar hast ya na? kollan vaseam internet va veyrayeshe office az hame mohemtare va in ke betonam farsi ham taiype konam, baz ham az shoma tashakkor mikonam

Highbury
09-12-2007, 18:13
عزیز فارسی تایپ کنی زودتر به نتیجه میرسی

sarmast65_ata
10-12-2007, 20:02
zimka راست میگه اگه بتونی فارسی تایپ کنی که خیلی خوبه
درباره مقایسه این گوشی با N95 نظر من اینکه اگه بخواییم دوربین رو کنار بزاریم ( نمی دونم عکس هایی که E90 گرفته رو دیدی یا نه ولی یه چیزی در حد فوق العادست اگه خواستی برات بزارم ) شاید بتونه از N95 هم سبقت بگیره داشتن یک صفحه دوم با اون ابعاد و یک سری خصوصیا دیگه به نظر من این گوشی رو بالاتر از N95 میبره.
در مورد فایل های آفیس این گوشی بهترین جولب رو می تونه به شما در بین اسمارت فون ها بده که داشتن یک صفحه بزرگ کار شما رو برای خواندن فایل ها آفیس راحت تر میکنه ولی در مورد ویرایش فایل ها آفیس تا جایی که من تمام ریویو های این گوشی رو خوندم شما نمی تونید ویرایش فایل آفیس رو انجام بدید مگر اینکه توی آپدیت ها ی جدید بتونید این کار رو انجام بدید که من از این موضوع اطلاعی ندارم که اگه بخوایین با N95 در این رابطه مقایسه کنید N95 قایلیتت ویرایش فایل ها رو داره.در مورد فارسی تایپ کردن هم می تونی باه راحتی این کار رو انجام بدی و به اینترنت وصل بشی این گوشی از لحاظ وصل شدن به اینترنت یکی از قوی ترین گوشی هاست
من بازم در خدمتت شما هستم

B L A S T E R
10-12-2007, 20:29
به نظر من htc بگیر