مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد تعمیر Mp3player
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه Mp3player دارم ازون چینی های بی نام ونشون .
فریمورش دچار مشکل شد من هم از توی اینترنت گشتمو یه فریم ور نزدیک خودش البته با کمی تفاوت پیدا کردم و روش نصب کردم با اینکه هردو فریم ور شباهت زیادی باهم دارند ولی بعد از به اصطلاح آپدیت فریم ورش دیگه دکمه هاش کار نمی کنه ویه آیکن به شکل قفل روی صفحش ظاهر میشه چطور میشه تعمیرش کرد آیا باید فلش بشه اگر آره چه طوری راستی فریم ورش مثل اینکه مال شرکت Wilson هستش
آیا کسی هست که بتونه به من کمک کنه
ممنون می شم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه شما UMS هستش ؟ (یعنی یه ضرب وصلش می کنی به pc و مثل یه کول دیسک باهاش کار می کنی؟)
اگه جواب مثبته ، فرمت رو هم امتحان کن (با FAT)
بهرحال در صورتی که به firmware اش دسترسی پیدا نکنی (که در مورد مدلهای متفرقه احتمالش خیلی زیاده) ، تنها راه اینه که ببری تعمیر ...
راستی یه سوال : چند وقت بود که این دستگاه داشتی ؟
دستگاه شما UMS هستش ؟ (یعنی یه ضرب وصلش می کنی به pc و مثل یه کول دیسک باهاش کار می کنی؟) بله
اگه جواب مثبته ، فرمت رو هم امتحان کن (با FAT)
فرمت رو هم امتحان کردم ولی میگه از تغییر محافظت شده(یه همچین چیزی)
بهرحال در صورتی که به firmware اش دسترسی پیدا نکنی (که در مورد مدلهای متفرقه احتمالش خیلی زیاده) ، تنها راه اینه که ببری تعمیر ...
یه بار دادم تعمیر ولی باز دوباره خراب شد واین بار خودم دست به کار شدم
راستی یه سوال : چند وقت بود که این دستگاه داشتی ؟ یه سال میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالاتی که پرسیدم رو ندادی ، دوست من ...
بله مستقیم به pc وصل میشه
فرمت رو هم امتحان کردم ولی میگه از تغییر محافظت شده(یه همچین چیزی)
یه بار دادم تعمیر ولی باز دوباره خراب شد واین بار خودم دست به کار شدم
یه سالی میشه خریدمش
با تشکر
این پیامی که گفتی " از تغییر محافظت میشه " ... دقیقا معادل انگلیسی اش رو بگو ...
مدلهای متفرقه همینه دیگه ... مرتب دچار مشکل میشن ... چون قطعات سخت افزاری شون قوی نیست ، یه نوسان کوچیک باعث میشه که بزنه و نرم افزار رو بهم بریزه مثلا ... متاسفانه چون پشتیبانی شون روی اینترنت در حد صفره ، مجبوری همه اش ببری تعمیر ...
Mr.Saeid
07-01-2008, 19:46
سلام دوست عزیز
من هم دقیقا مشکل شما را دارم اگه راه حلی براش پیدا کردین من را هم در جریان بزارید
برای حل مشکل write protection میتوانید از برنامه s1fwx استفاده کنید. در سایت زیر هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اون یکی تاپیک یه پست زدم ... چک کنید ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.