ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده من ازd820samsung- W950-w610-k800-k750

Highbury
09-12-2007, 12:48
توی این مدت چندین مدل داشتم که جز بهترینها بودن. گفتم که یه مقایسه ای کامل بین اینها بکنم که اگه کسانی برای خریدشون دچار شک و ترید باشند بتونند راحت تر خریدشون رو انجام بدن.البته ان72 رو وارد نکردم چون زیاد ازش خاطره ای ندارم غیر از سرعت پایین و کیبورد بد.
سامسونگ دی820-دبلیو950-کا800-دبلیو610-کا750
طراحی:
دی820 سامسونگ خیلی قشنگ هستش . خیلی گوشی شیک و باکلاسیه هر کسی دستم میدید کفش می برید البته تا سال گذشته توی این سال گوشی های زیباتری وارد بازار شده.از نظر اندازه مناسب هستش و وزن خوبی هم داره.کمی پهن هست که اونم به خاطر کیبوردشه که بسیار راحته.تنها نقطه منفی این کیبورد خیلی مسطح هستش به نظر میاد که عمر زیادی نداره. کمااینکه برای من هم زیاد عمر نکرد و یکی دو تا دکمه هاش رو باید با فشار بیشتری عمل میکردم.گوشی باریکی هستش.نور پس زمینه کیبوردش هم سفید رنگه که توی شب کاملا روشنه.در نگاه اول شاید فکر کنید گوشی محکمی نیست ولی گوشیهای سامسونگ بر خلاف قیافشون محکم هستن البته کار به اون قدیمی ها ندارم که قاب باتری ندارن .درپوش باتری انقدر محکم جا میره که در آوردنش قلق داره.وقتی درپوش بسته هستش کسی نمیتونه بفهمه که این از کدوم ور باز میشه چون واقعا تمام درزها گرفته شده.
توی این گوشی حالت کشویی یه کمی سفته یعنی به راحتی دی600 یا دبلیو850 یا ان80 نیست و به مروز هم سفت تر میشه.
وقتی در حالت باز هستش جنس پشت گوشی یعنی اون قسمتی که باز میکنی زیاد جالب نیست دو تا پیچ مشکی معلومه که یه کمی زشتش کرده . یعنی در حالت باز نمای پشت گوشی زیاد جالب نیست بر خلاف نمای جلو که زیباست.
اگه از بالا نگاه کنی میتونی اون سیمها رو ببنید.
وقتی درپوش رو باز میکنی حتما باید اون باتری رو دربیاری تا بتونی سیم کارتت رو توش بذاری.گذاشتن سیم کارت بسیار راحته و احتیاج به کشتی گرفتن نیست.شارژر این گوشی از این جدیدا هستش وقتی من این گوشی رو گرفتم چون توی ایران کم بود و شارژرش رو گم کرده بودم کل قم رو داشتم ولی کسی نداشت مجبورا دوستام از خارج از کشور شارژرش رو برام آوردن اون موقع من به قیمت370 دلار خریدم.

دبلیو950 گوشی خیلی خیلی شیکی هستش.به قول معروف واسه آدمای باکلاس ساخته شده.کناره های این گوشی فلزی -نقره ای هستش که خیلی زیبا به نظر میاد مخصوصا سمت چپ اون که ارم واکمن و walkman با همون فونت همیشگی خیلی به چشم میاد.کیبوردش خیلی جالبه کاملا صاف هستش و با بعضی کلیدهای نارنجی تزئین شده مثل واکمن و کلیدC.البته گوشی یه کمی پهن هستش که اونم به خاطر داشتن ال سی دی بزرگ میشه ازش گذشت.چیزه دیگه ای که در مورد این گوشی باید بگم اینه که آدم همش فکر میکنه که میخواد از دستش لیز بخوره که اونم به خاطر کناره هاش هست که از جنس فلزه به نظرم این مشکل که نمیشه گفت مشکل توی دبلیو960 کاملا حل شده.با این حال سایرش بسیار مناسبه .بدنه ی محکمی داره البته چون کیبودش سفته مخوصا وقتی میخوای کلید C رو بزنی احساس میکنی که درپوش باتری یه صدا داده ولی زیاد مهم نیست اون به خاطر فشار زیادی هستش که ما وارد میکنیم.
درپوش باتری هم به راحتی باز میشه و به راحتی بسه میشه.در آوردن سیم کارت بسیار راحته بر خلاف سایر گوشیهای سونی اریکسون که انداختنش راحته ولی در آوردنش عرق آدم رو درمیارن.شارژر این گوشی مانند بلیو850 و کا800 هستش و یه پورت برای هندسفری هم داره که کاربردی هستش.

کا750 که قیافش تابلو هستش زیاد خوشم نمیاد. نور پس زمینه ی اون یه کمی زیاده و به چشم میزنه مخوصا اطراف جوی استیکش. این گوشی جوی استیک خوبی داره.کیفیت ساخت این گوشی بالاست و محکمه.کاور لنزش به راحتی باز و بسته میشه.گوشی خوش دستی هستش

دبلیو610 زیباییش فقط به خاطر براق بودنش و کیبورد جدیدشه که در نوع خودش جالبه.گوشی باریکی هست ولی نه چندان خوش دست.کار کردن با قسمت بالایی کیبورد نه که سخت باشه عذاب آوره چون یه جوری هستن باریکند و برای کسانی که انگشتهای بزرگی دارن توصیه نمیشه.در اوردن قاب باتری راحته و گذاشتنش هم راحته متاسفانه یادم نمیاد که چه جوری سیم کارت توش میذاشتم ولی به نظرم مثل سایر گوشیهای سونی اریکسون عذاب آور بوده.نور زمینه ی این گوشی سفیده و کار کردن توی شب راحته حتی اگه کیبرود فارسی داشته باشید کلمات فارسی هم کاملا روشن و تابلو هستش.چیزی که یه کمی چشم آدم رو میزنه اینه که وقتی با گوشی کار میکنی مخوصا شب کلید play این گوشی که مابین کلیدهای جهت نما هستش نور نارنجی تندی داره که زیاد خوشم نیومد.
همه فکر میکنن کار با کیبرود سخته ولی نه اونقدرا سخت نیست .به راحتی عادت میکنید چون حساسیت خیلی خوبی داره.قاب پشت گوشی چون بزرگ و نازکه یه کمی صدا میده و اگه راست دست باشی و با سمت چپ گوشیت ور بری میشه احساس کرد که قاب یه کمی به داخل میره و صدا میده.

کا800 فوق العاده هستش شایعاتی بود که سری اول این گوشی بهتر از این جدیدا بودش منم این آخری ها کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم ولی تفاوت جزئی دارن.
خوش دست ترین گوشی که تا به حال توی عمرم داشتم بسیار خوش دسته و خیلی هم زیبا .کیبورد این گوشی نسبت به کا750 یه نمه سفت تر هست ولی کار کردن با اون راحته.سایزش یه کمی بزرگه ولی نسبت به امکاناتش خوبه.به نظرم کاور لنزش این گوشی رو زیبا کرده چون وقتی روی زمین میذاری حالتی شیب دار پیدا میکنه و چون ال سی دی اون حالت آیینه ای داره خیلی قشنگ به نظر میاد.میتونستن ال سی دی این گوشی رو بزگتر کنن یعنی به اندازه ی دی820 که این کار رو نکردن.حاشیه ی گوشی نواری نقره ای رنگ داره که خیلی زیباش کرده.روی ال سی دی این گوشی بلندگوی این گوشی وجود داره که خیلی زیباست دوربین دوم در وسط همین بلندگو هستش. و شبیه به دبلیو850 سونی اریکسونه.در اطراف آن دو تا دکمه هستش که توی دبلیو850 هم وجود داره. در حالت عکاسی دکمه ی بالایی مربوط به صحنه های عکاسی هستش و پایینی مربوط به انتخاب قاب یا پانوما و ... هست.
اما در حالت معمولی با فشردن این دو تا به گالری عکس میریم.سمت بالایی عکسها رو به صورت یه جا مثل آبوم بغل هم قرار میده و پایینی عکسها رو فول صفحه میذاره.
درسته جوی استیکش به خوبی کا750 نیست ولی بازم خیلی خوبه تنها نقطه ی منفی اون اطرافش هست که بازه و گرد و خاک رو به خود جذب میکنه که توی کا810 این مشکل تا حدودی حل شده.
درپوش باتری رو که باز کنیم یه باتری bst-33 هستش که 900mah ظرفیت داره ولی توی گوشی من ظرفیت 950 بوده .عجیبه.درپوش باتری به راحتی باز و بسته میشه که بعضی ها میگن توی سری جدید باز کردنش خیلی سخته .
سیم کارت زیر باتری قرار میگیره که باید باتری رو در بیارید.گذاشتن سیم کارت راحته ولی در آوردنش پدرمون رو در میاره من سری آخر که گوشی ام رو فروختم برای در آوردنش حدود3-4 دقیقه داشتم عرق می ریختم البته قلق داره این کار.
اسپیکر پشت گوشی هست و در قسمت بالای گوشی و در زیر کاور لنز که وقتی روی سطحی مسطح بذارید به خاطر حالتی که بوجود میاد صدای اسپکر بلندتر میشه.

فعلا تا اینجا رو نوشتم بقیه اش رو سر فرصت مینویسم.
خواهشا از پستهای بیهوده خودداری کنید.اگه چیزی جا انداخت ویرایش میکنم.