مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد ویندوز تحت سی دی BartPE
baba barghi
11-10-2005, 01:11
سلام دوستان
من پلاگین می خوام برای ویندوز تحت سی دی ولی نمی تونم اینجا مطرح کنم بنابراین لطف کنید اگر من چند تا پلاگین داشته باشم چه جوری می شه توی برنامه ی BartPE کپی کرد
ممنون
شاید بعضی مواقع لازم باشه که برنامه ای رو اجرا کنیم که تحت xp اجرا میشه در صورتی که ویندوز روی هارد نصب نیست یا بوت نمیشه در اين مواقع بوت ويندوز از روي سي دي چاره ساز خواهد بود
خود شرکت مایکروسافت برای این منظور ("Windows Preinstallation Environment ("WinPE رو عرضه کرده که ظاهراهمراهمحصولات اصلی عرضه میشه
(Bart's Preinstalled Environment (BartPE چیزی شبیه به winpe مایکروسافت ولی رایگان
برای ساخت live windows CD/DVD به کمک BartPE احتیاج به PE Builder.exe و همچنین cd ویندوز xp و یک رایتر
cd که به کمک PE Builder ساخته میشه (با plugin های پیش فرض) فقط ویندوزxp رو بالا میاره و یک سری برنامه های پبش فرض قابل اجرا هست همچنين با استفاده از پلاگين Windows XPE امکانات بیشتری اضافه میشه
برای نصب برنامه های مورد نظر (مثلا پارتیشن مجیک) و اجرای اون در محیط xp که به کمک live cd اجرا شده علاوه بر فایل های برنامه (که هنگام نصب برنامه داخواه بر روی هارد کپی میشود) به پلاگین مخصوص اون برنامه احتیاج هست(که معمولا حجم کمی دارند) و از سایتهای مختلف قابل دریافت هست مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مانند نرم افزار ها برای استفاده از سخت افزارسیستم(مانند کارت صدا شبکه یا..) نیز باید علاوه فایلهای درایور مورد نیاز پلاگین مخصوص انرا تهیه کرد و البته با تغییراتی در فایلهای inf. * قابل ساخت نیز هست
به طور کلی برای اجرای هر نرم افزار یا درایور یک سخت افزار احتیاج به plugin هست که حاوی فایلهای اصلی اون برنامه به علاوه 2 فایل inf.* و xml.* و در بعضی مواقع cmd.* می باشد و البته همونطور که گفته شد قابل ساخت هست ویا از پلاگین هایی که بوسیله افراد دیگر ساخته شده(فایل inf.* و xml.*) استفاده کرد
اگر از محیط دسکتاپ ویا امکانات راضی نیستید و میخواهید همون theme و نمای xp رو داشته باشین به همراه control panel و device manager یا explorer زیبای xp و امکانات بیشتر پس برای ساخت live-cd خودتون از reatogo استفاده کنید که مخلوطی از BartPE به علاوه Windows XPE(پلاگینی که امکانات فراوانی به BartPE اضافه میکنه ) هست البته زمان لود شدن xp کمی زیاد خواهد شد(حدود 2 تا 3 دقیقه) اما به زیبای و امکانات اون(مثل صدا یا کارت شبکه) میارزه این عسکی از دسکتاپش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع:
BartPE
reatogo
Windows XPE
<Sherpya <sherpya@netfarm.it
11-10-2005, 01:26
سلام اسپای جان
چه زود جواب دادی ولی این که قبلا تو یه تاپیک دیگه بود من تو این تاپیک گفتم چه جوری می شه یه پلاگین به این برنامه اضافه کرد نگفتم که کپی و پیست کن از تاپیک دیگه
ممنون
پلاگین هایی که از اینترنت میگیری میریزی تو پوشه پلاگین .. ""Plugin
بعد برنامه رو اجرا میکنی و از قسمت پلاگین ها تیک پلاگین جدیدی که از اینترنت گرفتی رو میزنی به همین راحتی ....
برنامه شروع میکنه به گرفتن اطلاعات مورد نیازش از روی هارد و یه ایمیج میسازه و اون ایمیج رو تو با نرو رایت میکنی...
تمام ... من دیگه در این مورد هیچ گونه توضیحی ندارم .....
baba barghi
11-10-2005, 13:37
سلام اسپای جان
آخه این برنامه تیک نمی زنه فقط اد داره و وقتی من می خوام اد کنم پسوند پلاگینی که از اینترنت گرفتم با پسوندی که داخل قسمت پلاگین می خواد فرق داره برای همین اد نمیکنه حالا ممکنه کمک کنید
ممنون
\پلاگین ها رو باید Unzip کنی بعد بزای تو پوشه
این پلاگین Irfanview هست :
خودم برات آپلود کردم
فقط کافیه توی پوشه Pluguin ها آنزیپ کنی
baba barghi
11-10-2005, 23:45
اسپای جان ممنون از این همه لطف و محبت ولی اولا دانلود نشد ثانیا این ارفان ویو یک نمایشگر نیست؟من برنامشو دارم راستی گفتی از حالت زیپ خارجشون کن آخه از حالت زیپ خارج بودن و من می گم پسوند این پلاگین که از اینترنت گرفتم با پسوندی که این برنامه می خواد فرق داره می فهمی که؟من پلاگین های لازم برای این برنامه منظورم نرو و مدیا پلیر و موی میکر و این جور چیزا رو می خوام
ممنون که جواب دادی مثل اینکه عضوهای این سایت خوابن بعد از آپدیت این سایت اعضاشون جواب نمیدن و اصلا بی حال شده
بای
من لینک دانلود رو چک کردم مشکل نداشت اگه شما مشکل داری فکر کنم طریقه دانلودش رو بلد نیستی .
نگاه کن این پلاگین نرو هست :
خوب این رو باید آنزیپ کنی داخل پوشه پلاگین ها ....تا اینجاش مشکلی داری ؟(پسوندش رو هم نرم افزار میشناسه )
baba barghi
13-10-2005, 00:15
سلام خوبین؟
اسپای جان اینو که خواستم امتحان کنم خواندش ولی وقتی خواست کپی کنه ارور داد که چنین پلاگینی وجود داره مگه می شه پلاگین نرو توش باشه؟
ممنون
بای
حتما دانلود کردی و پیست کردی یادت رفته ...(!!!) .
یادت باشه این پلاگین ماله نرو 6 هست ها...
baba barghi
13-10-2005, 12:07
سلام
خوبین؟
ممنون بابات پلاگین نرو6 باشه اشکالی نداره
اونوقت یه سوال داشتم اونم اینه که آیا وقتی ویندوز تحت سی دی ساختی درایوها رو نشون می ده؟کارت گرافیک و مودم رو نصب شده داره منظورم اگر به یه کامپیوتر دیگه بخوای این کار رو بکنی خلاصه منظورم اینه که اگر روی کامپیوتر من درست شده باشه روی کامپیوتر پسرخاله هم کار می ده؟یا نه؟اگر جواب این سوالهای من آره هست لطف کنید پلاگینهای برنامه های معروف مثل موی میکر مثل نرو مثل ضد ویروس و ... از این برنامه ها اگر داری ممنون می شم
بای
کارت گرافیک رو آره ...مودم رو فکر نکنم .صوت هم فکر نکنم ...(ماله من که نصب نداره ) ...روی هر کامپیوتری میشه استفاده کرد...(و کارت گرافیک نصب شده ) ...پلاگین ها رو توی تاپیک معرفی گذاشتم بخدا یه نگاه بکن ...(سه صفحه پلاگینه!!!)
baba barghi
13-10-2005, 22:57
سلام اسپای جان
منو می بخشید که مزاحمتون می شم می دونم از دستم ناراحتی به خاطر این سوالهایی که پیش شما بیخوده ولی پیش من بی خود نیست
خب عزیز دل برادر وقتی نه کارت صدا نصب می کنه نه مودم پس این به چه درد میخوره؟اگر نیاز فوری هم داشته باشی که به اینترنت وصل بشی مودم رو وصل نداره که
با تشکر
خوب بلاخره بدردهایی میخوره ..همون طور که مشخصه تحت سی دی هست و هر جا دلت خواست میتونی بری با برنمه های مورد نیازت ....و من امتحان نکردم .ولی فکر کنم رو سیستم های بدون هارد هم اجرا بشه. چون رو رم میره اطلاعات...البته شاید یه چیزایی رو هارد دیسک میریزه .
در مورد مودم و اینترنت والا نمیدونم ....من که سی دی ساختم مودمم رو نشناخت...شاید راهی باشه....ولی متاسفانه من بلد نیستم.
baba barghi
14-10-2005, 14:44
سلام اسپای جان ممنون از پاسختون
می تونید از یکی که وارد تر از شماست البته توهین نشه ها بگید که این کار رو بخواهیم بکنیم چه کار کنیم
ممنون
baba barghi
16-10-2005, 12:37
آقا اسپای
ناراحت شدید؟
منو می بخشید
بای
نه ولی زاده عزیز.اصلا ناراحت نشدم . بلکه پست ندادم تا شاید کسی بتونه به خواسته شما جواب بده ..تا من هم استفاده بکنم ...
mario_cartio
18-11-2005, 15:29
spyجان سلام من همه پستهای که در انجمن درباره bart pe بوده است خوانده ام ولی چند موضوع را نفهمیدم
من سی دی را درست کردم سیستم را رست کردم ولی با سی دی که درست کردم بوت نشدsp2
ولی وقتی مثل همیشه وارد ویندوز شدم در taskbar یک گزینه به نام go بود حالا میخواستم ببینم خودشه یا نه؟
حالا میخواستم ببینم اگر سیستم روش سیستم عامل نباشه این سی دی بوت میشه که من وارد ویندوز
بشم یا نه اگر نه چکار میبایست کنم ؟
حالا اگر وارد شدم با live cd من به پوشه های دیگر که داخل پارتیشنهای دیگه هست دسترسی دارم یا نه ؟
از شما معذرت میخوام که این پست طولانی شد و بازم از شما معذرت میخوام با وجود توضیحات خوبت من بازم سوال میکنم اخه خنگی هستو هزار مکافات
ممنونم عزیزم
oktay1365
30-12-2006, 17:21
سلام دوست من من از این برنامه که معرفی شده استفاده کردم پلاگین جت آدیو رو هم نصب کردم اما وقت توی ویندوز رآتوگو هستم . جت آدیو فایلهای تصویری را باز نمیکند. لطفاً کمکم کنید.
oktay1365
30-12-2006, 17:23
سلام دوست من من از این برنامه که معرفی شده استفاده کردم پلاگین جت آدیو رو هم نصب کردم اما وقت توی ویندوز رآتوگو هستم . جت آدیو فایلهای تصویری را باز نمیکند. لطفاً کمکم کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.