ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال پیغام به چند نفر

mrmmnb
09-12-2007, 00:25
چطوری میشه یه پیغام خصوصی رو به جای یک نفر به چند نفر ارسال کرد وایا در تعداد نفرات محدودیتی هست
من هر کاری کردم به چند نفر پیغام ارسال کنم گفت نمیشه حتی کد ; بین هر کدوم ار نفرات گزاشتم ولی بازم نشد همچنین اونbcc توی بخش پیغام خصوصی چی هست؟
فقط کامل بگید تا من یاد بگیرم

WooKMaN
09-12-2007, 00:29
عزيزدل همچين امكاني واسه هيچ كدوم از كاربراي معمولي فروم وجود نداره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Admin ها رو كه مطمئنم دارن اما نميدونم چنين دسترسي اي به Moderator ها داده شده يا نه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmmnb
09-12-2007, 00:43
چقدر مسخره خوب این چیه که دیگه بخوان محدودیت بزران در عین حال از کمکت ممنون(چقدر سریع جواب دادی!ایول به سرعت عمل) خوب اونbcc چی هست؟

WooKMaN
09-12-2007, 22:07
چقدر مسخره خوب این چیه که دیگه بخوان محدودیت بزران در عین حال از کمکت ممنون(چقدر سریع جواب دادی!ایول به سرعت عمل) خوب اونbcc چی هست؟
اونم واسه كاربراي معمولي كاربردي نداره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن عزيزدل دليل برداشتن چنين امكاني اينكه تو فروم ها معمولا از اين طريق بصورت گسترده تبليغ ميكنن ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شايدم دلايل ديگه اي داشته باشه كه من نميدونم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pillx
10-12-2007, 15:30
ياد اون صحبت سينا افتادم كه يكي همين سوال رو كرده بود و جواب داد

شما به چيز ديگه اي احتياج نداريد؟؟

S A M
10-12-2007, 18:28
خيلي باحال بودش اخه اواتور سينا ( قبليش ) هم دست تو هستش همينطور كه اواتور قبلي ميثم دست سولئارس هستش
بگزريم ووكمن جون درست گفتن تبليغ به صورت گسترده اصلا چه احتياجي هستش مگه خبر مهمي دارين؟

mrmmnb
10-12-2007, 20:15
بیخیال بابا به 16 تا از بچه ها یه خبر میخواستم بدم که یکی یکی براشون فرستادم فقط بدیش این بود که باید بین هر پیغام باید یکمی مکث میکردم حدود45 ثانیه که چاره نبود وانجام دادم
ممنون از همه دوستان حرف شماها درسته واگه اینجوری بود به شدت تبلیغات میشد مثل خود ادمین ها که هر از چند گاهی تبلیغ میکنند(ادمینند دیگه چه میشه کرد)
pillx منظورت چیه؟؟؟ خوب مگه من چی میخواستم که شما این رو گفتید؟؟؟

pillx
29-12-2007, 11:26
بیخیال بابا به 16 تا از بچه ها یه خبر میخواستم بدم که یکی یکی براشون فرستادم فقط بدیش این بود که باید بین هر پیغام باید یکمی مکث میکردم حدود45 ثانیه که چاره نبود وانجام دادم
ممنون از همه دوستان حرف شماها درسته واگه اینجوری بود به شدت تبلیغات میشد مثل خود ادمین ها که هر از چند گاهی تبلیغ میکنند(ادمینند دیگه چه میشه کرد)
pillx منظورت چیه؟؟؟ خوب مگه من چی میخواستم که شما این رو گفتید؟؟؟

من صحبت سینا رو نقل قول کردم

ولی خوب از این امکانات میشه برای خیلی کارها استفاده کرد

اگه میزاشتنش جای تعجب