مشاهده نسخه کامل
: مربیگیری آنلاین در هتریک::: hattrick
Dangerous-boy
07-07-2008, 23:36
به سعید بند(ری)ینی میخوریم آخرش فصل قبل که به محمد رضای لیگ برتر خوردم تیمم رو با دوشکا سولاخ سولاخ کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بخند ه قول یه نفری سوسکی
:D
انشالله به محمد بخوری .......
Dangerous-boy
08-07-2008, 17:00
حالا بخند ه قول یه نفری سوسکی
:D
انشالله به محمد بخوری .......
محمد که هیچی اگه تیم زلتا هم بیاد سوسکه :2:
زلتا خوب شد گفتی انشالله این بار توی حذفی و مستر حذف بشه باهاش یه دوستانه بزاریم :D:D:D:D
Dangerous-boy
08-07-2008, 19:40
زلتا خوب شد گفتی انشالله این بار توی حذفی و مستر حذف بشه باهاش یه دوستانه بزاریم :D:D:D:D
جدا خیلی خوبه
تو که انگلیسیت خوبه مخشو بزن باهاش یه دوستانه بنداز یه 10 - 15 تایی بخوری یکم بخندیم :31:
نه باید بگیم که با تو بازی بندازه دوستانه امیدوارم بهت پیشنهاد بده یکم بهت بخندیم یوهاهاهاها .... :D
Dangerous-boy
08-07-2008, 20:50
نه باید بگیم که با تو بازی بندازه دوستانه امیدوارم بهت پیشنهاد بده یکم بهت بخندیم یوهاهاهاها .... :D
با من ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تو بازی بکنه تو بازم میری توی هتریک دات آی آر میگی زلتا سوسکه ولی نیمه اول که تموم بشه ...:D:D:D
Dangerous-boy
13-07-2008, 01:31
حقا که کل کل در رابطه با هتریک تو انجمن هتریک ایران بیشتر حال میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا فقط کل کل تریبال جالبه
آیدین جان عزیزم کلا سوسکی چه هتریک چه تریبال
Dangerous-boy
13-07-2008, 22:42
آیدین جان عزیزم کلا سوسکی چه هتریک چه تریبال
شیطونه میگم بزنم ناک اوتش کنما :دی
حیف که خیلی بیچاره ای وگرنه .... (تریپ بروسلی :دی)
آخه تو منو سوسک کنی دیشب هم بازی رو بردم تو هتریک 6امین برد پیاپی و 10 امین بازی بدون باخت اون هافبک رو دیدی تو فروم هتریک دات آی آر گذاشتمش برا فروش اون یه 2 میل یا 2ونیم فروش بره حل میشه میرم یه وینگر خر میخرم
Dangerous-boy
14-07-2008, 07:17
آخه تو منو سوسک کنی دیشب هم بازی رو بردم تو هتریک 6امین برد پیاپی و 10 امین بازی بدون باخت اون هافبک رو دیدی تو فروم هتریک دات آی آر گذاشتمش برا فروش اون یه 2 میل یا 2ونیم فروش بره حل میشه میرم یه وینگر خر میخرم
شرمنده من کمتر از اوت استندینگ نمیخرم :5:
ببین خودت که میدونی توی فروم هتریک قشنگ اعتراف کردی به کوری چشم دشمن رفتم صدر جدول با برد دیشب دیگه هوادارام
completly exaggreted شدن 4شنبه هم یه دسته 4ای رو سوسک کنم
دعا میکنم به من بخوری توی راند بعدی که سوسکت کنم
در ضمن اوت استندینگ نه استندینگ
Dangerous-boy
14-07-2008, 07:46
مگه من چی نوشتم ؟
چشاتو وا کن برادر تو مثکه هنوز تو حالت خواب و بیداری هستی ! ها واسه همینه هزیون میگی :دی
ببین دادا فقط دعا کن به من نخوری وگرنه ........ یو ها ها ها
چه حیف توی پروفایلت نمیشه پست داد و گرنه آدم خوب نیستش که edit کنه ها !!!! در ضمن به مافیا بندینی هم بخورم لولش میکنم اونم در مقابل من سوسکه
آیدین یه دفاع ایرانی 17 حداقل پسیبل میخوام تو بازیکنات داری؟؟؟؟؟ پاس داشته باشه پلی میکینگ هم داشت خوبه
Dangerous-boy
14-07-2008, 08:37
چه حیف توی پروفایلت نمیشه پست داد و گرنه آدم خوب نیستش که edit کنه ها !!!! در ضمن به مافیا بندینی هم بخورم لولش میکنم اونم در مقابل من سوسکه
آیدین یه دفاع ایرانی 17 حداقل پسیبل میخوام تو بازیکنات داری؟؟؟؟؟ پاس داشته باشه پلی میکینگ هم داشت خوبه
من ویرایش کردم ها ؟
خب البته منم کم می آوردم همینو میگفتم :27:
---------
من کمتر از دیواین ندارم :31:
بله حتما حقوقشون رو هم بندینی(بندری) میده دیگه !!!
Dangerous-boy
14-07-2008, 13:35
نذار رو کنم
نمیگم چون ریا میشه
Dangerous-boy
20-07-2008, 20:06
خب اینم از این
رفتیم صدر جدول بی مشکل :دی
دسته سه منتظر باش که قدرت اول هتریک داره میاد یوووووووووهاااااااااا هاااااااااااهااااااااا
رفتیم صدر جدول بی مشکل
شیرینی چی می دی؟
Dangerous-boy
21-07-2008, 06:30
شیرینی چی می دی؟
تو جون بخوا جیگر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جون بخوا جیگر
جون نمی خام میای تو یاهو عکستو بده!
Dangerous-boy
21-07-2008, 21:33
تو جون بخوا جیگر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون نمی خام میای تو یاهو عکستو بده!
کیه که بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیدین مفت مفت دوتا بازی رو باحتم اول حذفی بعد هم لیگ خیلی مسخره بود باختهام
Dangerous-boy
22-07-2008, 13:11
آیدین مفت مفت دوتا بازی رو باحتم اول حذفی بعد هم لیگ خیلی مسخره بود باختهام
علی کجا بودی دلم واست تنگیده بود
من که همون اول گفتم سوسکی تو قبول نکردی :31:
حالا ببین حاجیت چطوری جام حذفی همه رو سوسک میکنه :27:
آیدین حالا که همچین شد امیدوارم به مافیا بندینی بخوری تا لولت بکنه :D:D:D:D
5 روز اینترنت و کامپیوتر نداشتم تازه دیروز وصل شدش :D:D:D:D
بازی لیگم رو خیلی مفت باختم با 1 گل فقط تازه تو خونه خودم بودش از این به بعد همه بازی ها رو MOTS میرم
Dangerous-boy
22-07-2008, 20:50
آیدین حالا که همچین شد امیدوارم به مافیا بندینی بخوری تا لولت بکنه :D:D:D:D
5 روز اینترنت و کامپیوتر نداشتم تازه دیروز وصل شدش :D:D:D:D
بازی لیگم رو خیلی مفت باختم با 1 گل فقط تازه تو خونه خودم بودش از این به بعد همه بازی ها رو MOTS میرم
آره موتز برو بعد از دو هفته هم جسدتو پیدا میکنن :31:
آیدین واقعا حیف شد به هم دیگه نخوردیم تا بهت قدرت U ShooT رو نشون بدم میدونی چه قدرتی داره ؟؟؟؟
شوتت میکنه یو شوت :D:D:D
Dangerous-boy
23-07-2008, 12:28
آیدین واقعا حیف شد به هم دیگه نخوردیم تا بهت قدرت U ShooT رو نشون بدم میدونی چه قدرتی داره ؟؟؟؟
شوتت میکنه یو شوت :D:D:D
تنهایی یا با شوهرت ؟ :31:
فعلا که شوت شدی فجیع
یکی باید با کاردک جسدتو جمع کنه :2:
ولی خیلی میخوامت :31::10:
Dangerous-boy
23-07-2008, 19:34
ایدین!!!!!!!!
ای بی ادب :31:
Dangerous-boy
23-07-2008, 19:35
کی بود میگفت جام حذفی سوسک میشم ؟ نه میخوام بدونم
دادا هنوز زوده واست :دی
آیدین جان هنوز هم ادعام میشه دیروز داشتم یه وینگر میخریدم یه خارجکی اومد یه دفه خر بازی درآورد چندین میل بالاتر بید زد هر کسی که بود و نبود در رفت :D:D:D
آیدین این هفته به کی خوردی ؟؟؟
Dangerous-boy
24-07-2008, 09:11
آیدین جان هنوز هم ادعام میشه دیروز داشتم یه وینگر میخریدم یه خارجکی اومد یه دفه خر بازی درآورد چندین میل بالاتر بید زد هر کسی که بود و نبود در رفت :D:D:D
آیدین این هفته به کی خوردی ؟؟؟
اف سی اینتر
دسته سومیه از منم قویتره اما بروبکس هم قسم شدن شکستش بدن :31:
اگه بردیمش سه روز روزه میگیریم :دی
سلام
آیا نرم افزار یا برنامه ای برای خرید بازیکن هست که ببینم یک بازیکن در تیمش چند ستاره گرفته یا اسکیلش چقدر رشد کرده؟
Dangerous-boy
02-08-2008, 00:09
سلام
آیا نرم افزار یا برنامه ای برای خرید بازیکن هست که ببینم یک بازیکن در تیمش چند ستاره گرفته یا اسکیلش چقدر رشد کرده؟
این یه سایته که بهت نشون میده بازیکن چقد رشد کرده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دیدن تعداد ستاره هم نرم افزار نیاز نیست - روی بازیکن کلیک کن بعد best performance رو بزن بیشترین ستاره ای که گرفته رو نشون میده
با این حال من 2 تا نرم افزار بهت معرفی میکنم :
هتریک کنترل
هتریک پولی
خسته نباشید
استفاده از آکادمی که هفته ای یکبار بازیکن می ده به صرفه تر است یا تیم جوانان و هر کدوم چه معایب و استفاد ههایی داره ؟
چون بعضیها می گن تیم جوانان رو ببندی بهتر چرا؟
Dangerous-boy
02-08-2008, 22:13
خسته نباشید
استفاده از آکادمی که هفته ای یکبار بازیکن می ده به صرفه تر است یا تیم جوانان و هر کدوم چه معایب و استفاد ههایی داره ؟
چون بعضیها می گن تیم جوانان رو ببندی بهتر چرا؟
تیم جوانان واقعا دهن سرویس میکنه
کلی هزینه مربی و انتقال بازیکن به بزرگسالان میدی آخرش یه بازیکن افتضاح بهت میده :2:
من سه تا بازیکن 5 ستاره دارم همونا رو کشیدم بیرون درشو تخته میکنم
همین 5 دقیقه قبل یه 5 ستاره کشیدم بیرون ...... :2:
ببین در کل هردوشون شانسی بازیکن میدن اما آکادمی بهتره چون اگه به درجه اکسلنت برسه بازیکنای خوبی میده
جوانان هم میتونی خودت روش تمرین رو مشخص کنی و فقط بازیکنای مورد دلخواهتو پرورش بدی اما من طی این سه فصلی که هتریک هستم حتی یه بازیکن اکسلنت بهم نداده :2:
نظر من : آکادمی
تیم جوانان واقعا دهن سرویس میکنه
کاملا موافقم!
Dangerous-boy
03-08-2008, 17:21
کاملا موافقم!
راستی حامد منم یه مشکل شبیه مشکل تو دارم
هر کار میکنم نمیتونم عضو لیگ جدید بشم :18:
من عطاشو به لقاش بخشیدم :31:
واقعا تقصیر مافیا بندینی بود که گول خوردم و جوانان رو باشگاه زدم و گرنه همون Squad زیادش هم هست
تیم جوانان برا کسایی هست که هم حوصله خیلی زیاد دارن هم پول خیلی زیاد تا یه بازیکن اکسلنت بکشن بیرون ازش
سلام
کلوپ هوادارن هوادارن : 866 اعضا اسپانسرهابودجه باشگاه: - 302 419 000 Rial
Total capacity: 12 000
Terraces:
8 000 Basic seating: 3 000 Seats under roof: 1 000 Seats in VIP boxes: 0
این شرایط بودجه و ورزشگاه من هست آیا با این شرایط لازم ورزشگاهم رو بزرگ کنم و خرجی رو که براش می کنم سریع در میاره لطفا راهنمایی کنید؟
Dangerous-boy
07-08-2008, 23:30
سلام
کلوپ هوادارن هوادارن : 866 اعضا اسپانسرهابودجه باشگاه: - 302 419 000 Rial
Total capacity: 12 000
Terraces:
8 000 Basic seating: 3 000 Seats under roof: 1 000 Seats in VIP boxes: 0
این شرایط بودجه و ورزشگاه من هست آیا با این شرایط لازم ورزشگاهم رو بزرگ کنم و خرجی رو که براش می کنم سریع در میاره لطفا راهنمایی کنید؟
اگه واسه بازیات ورزشگاه پر میشه بزرگش کن اما سعی کن در کنارش بازیکن بخری و تمرین بدی تا منبع درآمد مطمئن داشته باشی
دقیقا الان یکی دیگه از دفاع هام formi شد حدود 8 میل تا 11 میل میخرنش که 93 درصدش به خاطر خارجی بودنش به من میرسه ولی باید صبر کنی توی هتریک نمیشه یه هفته ای میلیاردر شد همین بازیکن 200 روز توی تیمم بوده یعنی 2 فصل کامل و یک نیم فصل پس فقط صبر توی این بازی جواب میده
M-reza-2110
05-09-2008, 14:41
سلام بچه ها ... ميگم اين Amin Asterix ديگه نمياد اينجا؟ كسي شماره اي چيزي ازش داره بهم بده ممنون ميشم ! كار فوري فوتي هست !
M-reza-2110
05-09-2008, 15:37
من نميتونم پيغام خصوصي بزنم بهش كسي هست كه خبرش كنه ... پاي مرگ و زندگي وسطه ...
Amin Asterix
07-09-2008, 22:57
سلام
با من چی کار دارین؟من دیگه تیم نداریم تو هتریک.تیممو واگذار کردم.حالا کارتون چیه؟
سلام
من هم الان یک هفته ای میشه رفتم تو کار این Hattrick اما یه مشکل بزرگ وجود داره و اون هم اینکه بهم یه تیمی در دسته 5 داده که یک بازی بیشتر نداره و اگر اون یک بازی رو هم ببرم بازم میرم دسته 6 یعنی تیم آخر جدول
یه سوال داشتم نمی تونم تیمم رو عوض کنم
البته بدون اینکه آی دی رو تغییر بدم میخوام این تیم رو یه جوری بیخیال بشم و یه تیم جدید بگیرم
Dangerous-boy
17-09-2008, 16:44
سلام
من هم الان یک هفته ای میشه رفتم تو کار این Hattrick اما یه مشکل بزرگ وجود داره و اون هم اینکه بهم یه تیمی در دسته 5 داده که یک بازی بیشتر نداره و اگر اون یک بازی رو هم ببرم بازم میرم دسته 6 یعنی تیم آخر جدول
یه سوال داشتم نمی تونم تیمم رو عوض کنم
البته بدون اینکه آی دی رو تغییر بدم میخوام این تیم رو یه جوری بیخیال بشم و یه تیم جدید بگیرم
باید 7 هفته صبر کنی
نمیتونی تیمو پاک کنی و باید به مدت 7 هفته غیر فعال باشه تا پاک شه
اگه نمیتونی اینقد صبر کنی به GM میل بزن و بگو میخوای یه تیم جدید درست کنی ببین چی میگه
Hannibal Spammer
17-09-2008, 22:32
این بازی 3 بار دعوت نامه منو رد کرده با 3 ایپی مختلف تا حالا هم عضو نشده بودم!!! ولش کنی منو میکشه سایتشون :))
pentoriko
29-09-2008, 21:40
سلام اينجا همه دير به دير ميان اما ميخواستم بگم انتخابات تيم ملي نزديك هستش
====
يكي از بچه ها يه تيم دسته سه داره كانديد شده براي انتخابات تيم ملي جوانان شما حمايتش بكنيد چون اين جوري ديگه مهم نيست مربي حتما تو دسته ي بالا مربيگري كرده باشه
و تيم ملي از زير سلطه ي اونا كه تو ht.ir دارن با رفيق بازي به مربيگري ميرسن گرفته ميشه لطفا حمايت كنيد .
خب دوستان برا این فصل تیم رو رو حدود فرمی و یکمی بالاتر بستم انشالله فصل خوبی رو در گروه 8 در دسته 4 داشته باشیم :D:D:D:D
Dangerous-boy
02-10-2008, 22:16
تو هنوز دسته چاری ؟ :دی
تو هنوز دسته چاری ؟
شما رفتی دسته 3 ؟ :D:D:D:D:D آیدین امیدوارم بری دسته 13 که علی اس اس لوله بکنتت :D:D:D:D:D
Dangerous-boy
05-10-2008, 04:14
شما رفتی دسته 3 ؟ :D:D:D:D:D آیدین امیدوارم بری دسته 13 که علی اس اس لوله بکنتت :D:D:D:D:D
منظورت همون گروه هستش دیگه ؟ :د ی
متاسفانه رفتم گروه 11 وگرنه همشونو لول میکردم :31:
منظورت همون گروه هستش دیگه ؟ :د ی
متاسفانه رفتم گروه 11 وگرنه همشونو لول میکردم
آیدین دیشب یه هافبک تایتانیک و مگنیفیسنت گرفتم :D:D:D:D:D
Dangerous-boy
06-10-2008, 01:55
آیدین دیشب یه هافبک تایتانیک و مگنیفیسنت گرفتم :D:D:D:D:D
گوارای وجود :31:
vorojax جان ، این f.c.vorojax مال شما دیگه؟
منم INTER TEHRAN هستم
سلام دوستان عزیز نخسوزان حاج ایدین(ملقب به سعید دی:) ایدین جان نیستی کم پیدای ذلمون برات تنگیده!
vorojax جان ، این f.c.vorojax مال شما دیگه؟
حس 6 رو می بینی سالها بود به اینجاسر نزده بودم دست بر قضا گفتم امروز یه سری بزنم نگو خبرایی بوده............
بله منم .
انشالله که بازی خوبی باشه..........
یا علی
Dangerous-boy
08-11-2008, 01:00
سلام دوستان عزیز نخسوزان حاج ایدین(ملقب به سعید دی:) ایدین جان نیستی کم پیدای ذلمون برات تنگیده!
حس 6 رو می بینی سالها بود به اینجاسر نزده بودم دست بر قضا گفتم امروز یه سری بزنم نگو خبرایی بوده............
بله منم .
انشالله که بازی خوبی باشه..........
یا علی
حامد تو هنوز زنده ای ؟ :31:
چیکا کردی با تیم چپل چلاقت ؟ :31:
من که دسته سه کولاک کردم ( چهارم جدول :21:)
این آیدین سوسکی بیش نیس منظورش از کولاک اینه که فک تیمشو بروبکس دسته سه آوردن پایین :D:D:D
سلام
این بازی باحال هستش که منم بازی کنم ؟
سلام این بازی باحال هستش که منم بازی کنم ؟
اولش حوصله میخواد ولی بعدش که رو دور بیفتی همه چیز حل میشه و بازیش فوق العاده جذاب تر از اولش میشه :D:D:D
میشه یکم در بارش توضیح بدی ؟
MNAGHASH
09-11-2008, 00:26
سلام
من نميدونم مشكلم چيه.اوليل فصل خوب بازي ميكنم ولي اواسط خراب ميكنم.آخر فصل هم يا 2وم ميشم يا سوم.:دي
حامد تو هنوز زنده ای ؟ :31:
چیکا کردی با تیم چپل چلاقت ؟ :31:
من که دسته سه کولاک کردم ( چهارم جدول :21:)
سلام عزیز
الحمده الله نفسی میاد اما دیگه نفسای اخره!
منم ترکوندم ولی نمی دونم چرا 5 هستم!! :27:
من دسته 4 سونامی به پا کردم ولی حیف که سیستم هتریک مشکل داره و گر نه الان لیگ برتر بودم! :31:
یا علی
Death prince
18-11-2008, 13:39
سلام
من چند ماه قبل با این بازی اشنا شدم ولی بعد اینکه رفتم توسایت هنگ کردم هیچ چیز معلوم نبود نه واحد پولش نه ارنج تیم و....
خلاصه اگه میشه به من یه توضیح کلی در مورد این بازی بدید
خیلی ممنون
HoJJaT_007
01-12-2008, 22:03
میشه یه فایل pdf آموزشی این بازی رو بذارید ؟
روح سگ-ولگرد
05-12-2008, 00:06
بروبج بازی دوستانه هر کی شاخه ما کوچیکیم اما بزنیم
تیم 752 ایرانم.
Dangerous-boy
28-01-2009, 03:48
میشه یکم در بارش توضیح بدی ؟
سلام
من چند ماه قبل با این بازی اشنا شدم ولی بعد اینکه رفتم توسایت هنگ کردم هیچ چیز معلوم نبود نه واحد پولش نه ارنج تیم و....
خلاصه اگه میشه به من یه توضیح کلی در مورد این بازی بدید
خیلی ممنون
میشه یه فایل pdf آموزشی این بازی رو بذارید ؟
سلام
من یه تیم ساختم ولی می گه وایسا تا نوبتت شه
می گه ممکنه یه هفته هم بیشتر شه
الان اوضاع چجوریه خیلی طول داره؟
omidshsh
03-02-2009, 10:23
حداکثر همون 1 هفته هست.
سلام
هتریک روزانه چقدر وقت میگیره ؟
ممنونم .
سلام هتریک روزانه چقدر وقت میگیره ؟ ممنونم .
َمعمولا هفته اول و دوم که نا آشنا هستی اگه خودت علاقه مندش باشی حدود 30 دقیقه ولی بعدش روزی 5-10 دقیقه که یه چک بکنی و بری البته یه سری هم هستن که فقط یه بار شنبه ها و دفعه دوم سه شنبه ها 10 دقیقه سر میزنن که ترکیب بچینن کلا مثله هتریک نیستش که هر چقدر بری جلوتر وقتت به طور وحشتناکی پای بازی تلف شه
خب من صفحه سایت رو وا کردم ولی هیچی نفهمیدم : دی
چیجوری شروع کنم ؟!!
Dangerous-boy
14-02-2009, 17:32
خب من صفحه سایت رو وا کردم ولی هیچی نفهمیدم : دی
چیجوری شروع کنم ؟!!
ثبت نام کن :دی
بعد چی .... ؟!
بعدش اگه فایل آموزشی چیزی داری بخون اگه هم نبودش که خودمون آموزشت میدیم
pedramch
14-02-2009, 21:07
منم خیلی وقته توی هتتریک هستم!
تیم اولم:iran eagles
تیم الان:potente fc
بعدش اگه فایل آموزشی چیزی داری بخون اگه هم نبودش که خودمون آموزشت میدیم
ندارم ، این آموز ها هم که در سطح دیپلم نیستش ... :2:
ایدی یاهو شما چیه ؟ :40:
aminhity
08-12-2009, 14:37
آخرین تغییرات
موتور جدید بازی: نتایج متعادلتر و دو تاکتیکِ اصلاح شده
این موتور بازی جدید با چگونگی ایجاد شانس و نحوهی توزیع آن در زمین کار میکند.
موتور جدید در بازیهای دوستانهی باقیماندهی این فصل مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از ابتدای فصل آینده در همه بازیها به کار گرفته میشود.
هدف ما از ایجاد این موتور جدید، کاهش گسترهی تغییرات (که گاهی اوقات به نام عوامل تصادفی از آن یاد میشود) و همچنین متعادل کردن موتور بازی است. هر تغییری باید قوانین پایهای ما در هتتریک را دارا باشد (در مقالهی مرداد ماه در این مورد توضیح داده شد)، بنابراین به طور خاص هنگام بحث در مورد موتور هتتریک، موضوع آسان بودن برایمان بسیار مهم است.
این موتور بازی جدید با چگونگی ایجاد شانس و نحوهی توزیع آن در زمین سروکار دارد. با تغییر روش کار، در واقع موتور هتتریک را از طریق افزایش بازهای نزدیکتر و هیجان انگیزتر و کاهش نتایج با اختلاف بالا، متعادلتر کردهایم. همچنین در این راستا در تاکتیکهای ضدحمله و پرسینگ تغییراتی صورت گرفته است که در پایین بیشتر توضیح خواهیم داد.
شبیه سازی جدید بازی
در شبیهسازی جدید بازی بعضی از شانسهای موجود -آنهایی که از یک تیم گرفته و به تیم دیگر داده میشود- با شانسهای جدیدی که مختص هر تیم میباشد جایگزین خواهد شد. هافبک تیم شما در مقابل هافبک تیم حریف همانند گذشته تلاش خواهد کرد تا شانس بیشتری از تبدیل موقعیتها به گل را از آن خود کند. اما اگر هافبک تیمتان نتواند این شانس را ببرد، این بدین معناست که آن شانس از بین رفته است. در حقیقت حریف شما قادر به استفاده از شانس اختصاصی از دست رفتهی شما نخواهد بود.
با این تفاسیر بعضی از شانسها برای هر دو تیم «باز» خواهد بود و برخی تنها برای تیم شما (و بعضی نیز برای حریفتان) قابل دریافت میباشد. تعداد شانسهای اختصاصی برای هر دو تیم، برابر است.
در حقیقت، دیگر مقدار ثابتی از شانسهای معمول در یک بازی وجود نخواهد داشت (بلکه یک حداکثر و یک حداقل در این مورد وجود دارد)، و این مقدار وابسته به تعداد شانسهای اختصاصیای که به موقعیتهای گلزنی تبدیل میشود، میتواند تغییر کند.
دلایل ایجاد موتور جدید
در حال حاضر، دو تیم رقابت کننده در زمین با استفاده از عملکرد هافبک بر سر به دست آوردن شانسهای گلزنی رقابت میکنند. این شانسها همانطور که میدانید محدود و برای هر دو تیم «باز» هستند و البته به دست آوردن یک شانس توسط یک تیم به معنی از دست رفتن یک شانس از تیم دیگر میباشد.
این موضوع به اندازهی کافی منطقی میباشد ولی باعث ایجاد برخی اثرات ناخواسته میگردد. مثلاً اگر ۱۰ شانس در یک بازی داشته باشیم کمترین حالت توزیع نا متقارن شانس، حالت ۴-۶ میباشد که به معنای ۵۰ درصد موقعیت گلزنی بیشتر برای تیمی که ۶ شانس از ۱۰ شانس را به دست آورده میباشد. گام بعدی توزیع به روش فعلی ۳-۷ است که به معنای ۱۳۳ درصد شانس بیشتر برای تیم غالب میباشد. البته اتفاقات ویژهی حین بازی، تا حدودی این نابرابری را متعادل میکند ولی ترجیح میدهیم این اختلاف کمتر باشد (مانند ۴-۵).
دامنهی تغییرات - دامنهی نتایج بالقوهی بازیها- در سیستم کنونی تقریباً بالاست. هم اکنون در فوتبال واقعی حتی قویترین تیمها نیز با نتایج متوسط بازهایشان را میبرند. در مقایسه با دنیای واقعی، تعداد نتایج مساوی در هتتریک کم و نتایج پیروزیها نیز اختلاف زیادی دارد.
خصوصیات هستهی موتور جدید
موتور جدید با مشکلات گفته شده در بالا سروکار دارد. در واقع موتور جدید «قابلیت»های زیر را ایجاد خواهد کرد:
- توزیع شانسهای نزدیکتر(همانند ۴-۵)
- کاهش گسترهی تغییرات؛ بازیهای نزدیکتر و نتایج با اختلاف کمتر
- تجربهی واقعی بهتر، به طوری که نمیدانید چه تعداد حمله وجود خواهد داشت
- کنترل بهتر تاکتیکهای ضدحمله و پرسینگ (جزئیات در پایین)
اکنون باید به خاطر داشته باشیم اگرچه با کاهش دامنهی تغییرات، نتایج با اختلاف کمتری خواهیم دید ولی این به معنای عدم وجود نتایج شگفتآورنخواهد بود. چون اینگونه نتایج رقم خواهد خورد و مطمئنیم که همچنان شاهد ارسالهایی در انجمن درباره باختهایی به خاطر بدشانسی و یا نتایجی با اختلاف زیاد خواهیم بود، شاید به اندازهی امروز.
در میان ما انسانها توجه به چیزهایی که عادی نیستند بسیار رایج است؛ در حالی که به مسائل عادی چندان توجه نمیکنیم. در بین یک میلیون بازیای که هر هفته انجام میشود باید نتایج شگفتآور نیز اتفاق بیفتد - هر چند تعداد آنها نسبت به گذشته کمتر خواهد شد. بنابراین برای ما دانستن اینکه این تغییر چقدر توسط شما قابل لمس خواهد بود غیرممکن است. امیدواریم به طور طبیعی مشهود باشد ولی مقدار آنرا نمیتوانیم حدس بزنیم.
نتایج شگفتآور جزئی از فوتبال واقعی است و شاید گاهی اوقات خوشایند نیز باشد. بنابراین به طور طبیعی در هتتریک نیز باید وجود داشته باشد. تضمینی وجود ندارد که قویترین تیم، همهی بازیهایش را ببرد؛ ولی معمولاً آن تیم در نهایت مقام اول را کسب خواهد کرد. وظیفهی شما بهعنوان مدیر باشگاه در حال حاضر و در آینده، انجام هر آنچه در توان دارید به منظور افزایش احتمال برد تیمتان میباشد.
یک تغییر عمده، ولی نه هیچ تغییرعمدهای
این شبیهساز جدید بازی در واقع یک تغییر عمده در هسته موتور میباشد ولی میتوان گفت به طور کلی تغییر عمدهای نیست. اصول پایهای همچنان مانند گذشته میباشد - برای گلزنی باید هافبک حریف را در میانه میدان شکست داده، سپس دفاع را از پای درآورید.
همانطور که گفتیم هدف ما از ایجاد موتور جدید، متعادلتر کردن هتتریک میباشد نه چیز دیگر. بنابراین نمیخواهیم و انتظار هم نداریم که تغییرات بزرگی در بازی ایجاد شود (البته جدا از بازهای نزدیکتر و هیجان انگیزتر و کاهش نتایج با اختلاف زیاد). بنابراین این تغییرات از نظر نگرش به بازی، تغییرات عمده ولی از نظر کار مدیریتی باشگاه، تغییر عمدهای محسوب نمیشوند.
تغییر در تاکتیک ضدحمله و پرسینگ
هم اکنون با ایجاد یک ضدحمله، شانس به دست آوردن ضدحملهی دیگر کاهش مییابد (در مورد پرسینگ نیز همینطور). این باعث میشود ایجاد یک ضدحمله آسان باشد ولی ایجاد چند ضدحمله، بسیار مشکلتر شود.
در موتور جدید شانس ایجاد هر ضدحمله (یا مختل کردن حملهی حریف در تاکتیک پرسینگ) در سرتاسر بازی کم و بیش به یک اندازه خواهد بود. موتور بازی تنها این شانس را با توجه به مهارت تاکتیکی تیم و تعداد موقعیتهایی که قبل از آن به دست آوردهاید، تغییر میدهد. در مجموع تعداد رویدادهای ناشی از ضدحمله و پرسینگ افزایش مییابد ولی همچنان ممکن است هیچکدام به نتیجه منجر نشود.
برای هر دوی این تاکتیکها، اهمیت مهارت تاکتیک بیشتر میشود؛ سطوح مهارت بسیار بالا منجر به نتایج بهتر (و سطوح مهارت پایین منجر به نتایج بدتر) خواهد شد. باید توجه داشته باشید که تاکتیک پرسینگ نسبت به گذشته به طور قابل توجهی قویتر میشود (البته نه برای سطوح پایین مهارت). اگر تیمتان در پرسینگ خوب عمل میکند، از این پس حملات بیشتری را از بین خواهد برد.
هر دوی این تاکتیکها در انواع شانسهای معمول بازی (هم اختصاصی و هم باز) تأثیرگذار هستند.
موتور جدید، از ابتدای فصل آینده به کار گرفته میشود
همانطور که در ابتدا گفته شد، موتور جدید در بازیهای دوستانهی باقیماندهی این فصل مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از ابتدای فصل آینده در همه بازیها بهکار گرفته میشود.
تیمهای جوانان همچنان با موتور قدیمی جوانان کار میکنند.
به نقل از hattrick.org
-------------------------------------------------
بازی پیشرفت کرده.بیاید عضو بشید.:31:
جالبه
من که این فصل توی دسته 3 افت بدی داشتم توی بهترین حالت سوم میشم این فصل رو
Team : U Shoot
:دی :دی
ما هم اونجا داریم میریم یواش یواش قدیمی بشیم :دی :دی
Lord Milad
18-12-2009, 14:22
سلام...
اینجا هتتریک بوده بوده پس.
منم از قدیمی ها هستم 4 سال هست تیم دارم تو هتتریک..
اسم تیمم هم هست Tehran Barca.
saeed_tam
20-12-2009, 17:51
يك بار ديگر بازي هت تريك را معرفي ميكنم . سئوالات شما در همين تاپيك پاسخ داده خواهد شد.
هت تریک چیست؟
هتتریک اولین بازی مربیگری آنلاین فوتبال و کاملاً رایگان است. میتوانید باشگاه رؤیاهایتان را بسازید و با صدها و هزاران کاربر دیگر از سراسر جهان، رقابت کنید. هتتریک یک بازی استراتژیک است. یعنی میتوانید امروز حریفتان را در میدان مسابقه فریب دهید و پیروز از زمین خارج شوید؛ یا اینکه یک برنامهی دراز مدت، برای پیشرفت باشگاهتان تعیین کنید. چون این بازی پایانی ندارد و از سال ۱۹۹۷ هم در حال برگزاری است.
در این بازی بیش از یک میلیون کاربر از سراسر جهان حضور دارند. جامعه 6 هزار نفری هت تریک ایران در حال گسترش است. شما در هر هفته میتوانید به یک کشور خارجی سفر کنید و یا از یک تیم خارجی پذیرایی کنید. محدودیتی در بکارگیری بازیکنان خارجی ندارید. میتوانید آکادمی جوانان تشکیل دهید و به پرورش استعدادهای ایرانی بپردازید. میتوانید به عنوان سرمربی تیم ایران فعالیت کنید و یا بازیکنان مطرح خودتان را به تیم ملی بدهید تا برای کشور ایران در جام جهانی هت تریک بازی کنند. جالب است که بدانید تاکنون ایران در جامهای جهانی دوره های قبل هت تریک به موفقیتی دست نیافته است.
وظایف کلی شما
شما مالک و مربی باشگاه هستید. میتوانید تاکتیک و استراتژی تیم را مشخص کنید؛ تعیین کنید بازیکنانتان چه تمرینی ببینند یا چه بازیکنانی باید بازی کنند؛ به خرید و فروش بازیکن میپردازید، ورزشگاه خود را گسترش میدهید و خیلی چیزهای دیگر. پند اول: از قدیمالایام گفتهاند «خشت اول چون نهد معمار کج / تا ثریا میرود دیوار کج» اگر میخواهید موفق شوید، بهتر است یک استراتژی خوب و برنامهی بلندمدت داشته باشید. موفقیت و افتخار، بهسادگی بهدست نمیآید.
تیم جدید شما
وقتی اختیار تیمی را بهدست میگیرید، یک جای خالی در یکی از دو دستهی پایین کشورتان در سیستم هتتریک به شما داده میشود. برای پیشروی و صعود به دستههای بالاتر، تعدادی بازیکن (که ممکن است مهارت کافی داشته باشند یا نداشته باشند) و یک ورزشگاه که در کسب درآمد به شما کمک میکند، در اختیارتان قرار میگیرد؛ حال نوبت شما است نشان دهید چند مرده حلاجید!
استان و آب و هوا
تیم شما باید متعلق به یک استان باشد؛ احتمالاً استانی که به نوعی به آن تعلق خاطر دارید. استانها برای این هستند که بتوانید هماستانیهای خودتان را پیدا کنید. یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار، آبوهوای هر منطقه است. با این حال، هیچکدام از استانها، برتری آبوهوایی نسبت به دیگری ندارند و همه مانند یکدیگر هستند؛ پس نگران تصمیم گرفتن نباشید.
آب و هوا نیز بر بازی تأثیر میگذارد و مهمترین اثرش بر تعداد تماشاگران است (وقتی هوا بارانی است، طبیعتاً جمعیت کمتری به ورزشگاه میآیند). در صفحهی «استان» میتوانید از شرایط جوی امروز مطلع شوید و اینکه فردا احتمالاً وضع آب و هوا چگونه خواهد بود. اگر امروز هوا آفتابی باشد، احتمالش بسیار زیاد است که فردا نیز وضع به همین منوال باشد (در مقایسه با سایر وضعیتهای جوی)؛ لذا میتوان نتیجه گرفت که شرایط آب و هوایی زیاد هم اتفاقی نیست.
بین دو فصل میتوانید در صورت تمایل، استان خود را عوض کنید. اما بههرحال باید هزینهای معادل 100 000 000 Rial را برای این منظور بپردازید و سه درصد هواداران تیم نیز با این جابهجایی، باشگاه را ترک میکنند.
الان شروع کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از هر کار راهنما را کامل بخوانید:
منتظر حضور شما هستیم. کل کل های آبي و قرمز در هت تریک داغ داغ است.
aminhity
26-12-2009, 14:37
خوشحالم که حداقل این هت تریک بازان اینجا هستن و من تنها نیستم.
من خودم تازه تیم گرفتم اما از چند سال پیش با هت تریک آشنا بودم.دوستان من هم در کمک به دوستان نا آشنا آماده ام.
سلام به همه
من تو دسته ی اخر ایران بازی میکنم میخواستم بپرسم بهتره تو هر پست یه بازیکن خفن بگیرم یا چند تا بازیکن متوسط؟
aminhity
15-01-2010, 18:03
سلام به همه
من تو دسته ی اخر ایران بازی میکنم میخواستم بپرسم بهتره تو هر پست یه بازیکن خفن بگیرم یا چند تا بازیکن متوسط؟
شما باید با توجه به پولی که داری و نوع تمرینی که می خوای بدی چند تا بازیکن 17 ساله بخری و تمرین بدی..فعلا باید تمرین بدی و بعدا همین بازیکن ها رو بفروشی و بازیکن های قوی تر بخری.
aminhity
15-01-2010, 18:18
شما باید با توجه به پولی که داری و نوع تمرینی که می خوای بدی جند بازیکن 17 ساله بخری و تمرین بدی.بعد که اونها رو به یه سطح خوب رسوندی بفروشی و اینطوری پول بیشتری کسب کنی.اون موقع بازیکن های بهتری بخری.
سایت های کمکی:
hattrick.ir
hattrickedu.ir
انجمن خود سایت hattrick.org
aminhity
26-01-2010, 14:27
چگونه هت تریک وارد ایران شد؟
شاید برای شما جالب باشد که بدانید اولین کسانی که در ایران وارد هت تریک شدند چه کسانی بودن و روند هت تریک ایران از ابتدا تا کنون چگونه بوده است؟
در سال ۲۰۰۴ نخستین ایرانی به نام سهند، تیم سمنت (463348) را در هتتریک تأسیس کرد و نامش به عنوان اولین ایرانی حاضر در هتتریک، جاودانه شد. آن روزها شاید کسی فکرش را هم نمیکرد که امروز تعداد ایرانیان هتتریکباز، از مرز چند هزار نفر هم عبور کند.
ظرف کمتر از یک ماه پس از سمنت، گیشا (463360) متولد شد. حامد از دوستان سهند بود که به توصیه وی وارد هتتریک شده بود.
از آنجایی که لیگ ایران تازه فعال شده بود و کشوری نوپا در هتتریک به حساب میآمد، خارجیهای زیادی با گرفتن تیم در لیگ ایران بهدنبال کسب شهرت و افتخار بودند. سهند و حامد تنها کاربران ایرانی بودند که از فصل اول هتتریک در ایران، آغاز به کار کردند و تا آن زمان نیز فعال بودهاند.
اما در دی ماه 83 فردی از اهالی کشور استونی به نام تائونو با جستجو در گوگل و پیدا کردن انجمن یک سایت فوتبالی، مدیر انجمن سایت را با هت تریک آشنا کرد و از وی خواست تا هت تریک را در انجمن معرفی کند. آن مدیر انجمن در آن زمان سعید ایمنی (متخلص به امیر حسین هاشمی) بود که با آشنا شدن با هتتریک و تأسیس تیم ایران بارسا (463338) و معرفی آن به سایر اعضای انجمن آن سایت فوتبالی، موجب پیوستن افراد زیادی به هتتریک شد. وی که با تائونو و دیگر اعضای خارجی هتتریک در ارتباط بود، به سرعت مهارتهای این بازی را آموخت و آن را در انجمنها به دوستانش انتقال داد. وی اولین مطلب آموزشی را برای آغاز تیمداری در هتتریک به رشتهی تحریر در آورد که نسخهی PDF آن هنوز در کتابخانههای دیجیتالی در اینترنت موجود و قابل دریافت است. از این رو است که سعید را پدر هتتریک ایران نامیدهاند.
کیان (جلاد 463356)، اردشیر (رودرانر یونایتد 463346) و مسعود (ذوب آهن سابق) از اولین کسانی بودند که به توصیهی سعید تیم گرفتند. پس از آنها و به تدریج، کوروش (پاسارگاد 463437)، نوید (نوید آمار 463443)، سعید (برشا 463379)، ماتا یونایتد(463361)، بلک بولداگز (463337) و محسن (آر وی ان یونایتد 463485) به هتتریک پیوستند و تیم های خود را از فصل چهارم هتتریک در ایران مدیریت کردند.
در آن روزها که جمع کاربران به زحمت به 30 تیم میرسید، با حمایتها و دعوت دوستان بسیاری از این افراد، هتتریک در ایران روز به روز شاهد حضور ایرانیان بیشتری شد تا اینکه در فصل 6 با معرفی خارجیهای حاضر در ایران به مسئولان سایت، لیگ برتر و دسته 2 ایران از خارجیها پاک شد و تیم جلاد توانست در فصل 7 به عنوان اولین ایرانی، قهرمان لیگ برتر شود که این عنوان را در فصل 8 نیز تکرار کرد.
در سالهای اول، همان انجمن محل حضور و گردهمآیی کاربران ایرانی بود تا اینکه انجمن اختصاصی هتتریک در ایران راهاندازی شد. انجمن اختصاصی هتتریک تنها کارکرد راهنمایی و گردهمآیی داشت تا گسترش بازی در ایران. لذا عدهای از ایرانیان مقیم خارج از کشور به سرپرستی اولین مسئول زبان و مدیر انجمن ایران در هتتریک یعنی کیان شریفی، پروژه ترجمهی سایت به فارسی را آغاز کردند تا زبان فارسی نیز به جمع سایر زبانهای دنیا در هتتریک بپیوندد. اما آن ترجمه ناقص و دارای مشکلاتی بود که باعث میشد تا بسیاری از کاربران همچنان زبان انگلیسی را به عنوان زبان سایت انتخاب کنند.
لذا همچنان معرفی سینه به سینه تنها راه گسترش کاربران در هتتریک ایران بود تا اینکه فعالیتهایی تحت عنوان گسترش هتتریک در ایران شکل گرفت. ابتدا به همت احمدرضا حشمتزاده با تشکیل کارگروهی از ایرانیان مشتاق، دور جدید ترجمه صحیح سایت آغاز شد. وی همچنین با معرفی بازی هتتریک در اخبار 20:30 شبکه دوم و همچنین مطلبی کوتاه در مجله همشهری جوان و سپس مقالهای بلند و مفصل در مجلهی پُرمخاطب چلچراغ، حرکتی بزرگ برای جذب مخاطب انجام داد. مقالات آموزشی دنبالهدار نوید میرزا محمد در مجله مینو نیز حرکتی دیگر بود.
اتمام بخش اصلی ترجمه، همزمان با رشد روز افزون کاربران ایرانی باعث شد تا مسئولان هتتریک در طراحی قالب جدید سایت، منوی راست به چپ اختصاصی را برای فارسیزبانان در نظر بگیرند.
معرفی کوتاه هت تریک و نشان دادن صحنه هایی از بازی در برنامه کلیک بخش فارسی بی بی سی در بهار 88 باعث شد تا بیش از 3000 کاربر از این طریق جذب هت تریک شوند و با رسیدن به حد نصاب 5000 تیم در ایران روند معرفی سینه به سینه سرعتی بیشتر یافت که اکنون نزدیک به 6000 نفر ایرانی در این سایت، اوقات فراغت خود را سالم و مهیج می گذارنند. به امید اینکه این سرگرمی سالم و مهیج روزی به بیش از 20 هزار کاربر در ایران برسد. آرزویی که چندان دور از دسترس نیست...
aminhity
26-01-2010, 16:27
قهرماني در بالاترين سطح ليگ كشور، كار چندان ساده اي نيست، شايد رسيدن به ليگ برتر دشوار باشد اما ماندن و قهرمان شدن در آن بسيار بسيار دشوارتر است.
تيم RVN United كه به عشق رود فان نيستلروي به اين نام نامگذاري شده است از سال 2005 در هت تريك حضور يافت. محسن از همان ابتدا با پيگيري و علاقه خاص خود برنامه هاي بلند مدتي را براي تيمش پايه گذاري كرد. خدمت سربازي باعث شد تا دو سال در دسته دو بماند و براي حضور در ليگ برتر تيم خود را آماده كند.
گپي دوستانه داشتيم با قهرمان دو فصل اخير دسته برتر ايران، محسن عزيز:
1- محسن جان قهرماني مجددت توي ليگ برتر رو بهت تبريك ميگم، چه حسي داري؟
ممنونم ازت. خوب قاعدتاً باید خوشحال باشم و هستم .
2- قهرماني اين فصل كه يك هفته زودتر حاصل شد و در هيچ بازي نباختي بيشتر مزه داد يا قهرماني اولت كه هفته آخر رقم خورد؟
فصل قبل استرسش بیشتر بود و به نوعی مزه اش بیشتر بود ولی این فصل به نوعی قاطعانه بود و این هم مزه خاص خودش رو داشت. هر قهرمانی یه بویی داره :دی
3- فكر مي كني بتوني قهرمانيت رو در فصل آينده هت تريك كني؟
به نظر من هر فصلی مستقل از فصل گذشته هستش و قهرمانی این فصل باعث نمیشه تلاشمو برای قهرمان شدن مجدد کم بکنم.
4- برنامه اي براي جام قهرمانان داري؟ ايراني ها خيلي آرزو دارن كه تيم هاي ايران تا مدارج بالاي جام قهرمانان برن و افتخار كسب كنن. مي توني وعده اي بهشون بدي؟
متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون وضعیت مالی چندان خوب نیست و هر دفعه با حضور تیم های جدید تو لیگ برتر هزینه های اضافی ای رو متحمل میشیم و مجبوریم به خاطر خرید اونها ما هم خرید کنیم.
5- تو بعد از چند فصل كه به ليگ برتر اومدي، بالاخره فصل گذشته اولين جامت رو گرفتي، چرا اينقدر با تاخير؟
میشه گفت بدشانسی بلند مدتی داشتم امیدوارم الان که سکه برگشته به نفع من به اندازه همون طولانی باشه.
6- بهترين بازي اين فصل خودت رو كدوم بازي مي دوني؟ كدوم نتيجه برات بيشتر لذت بخش بود؟
بازی اول فصلم جلوی برشا که 4 بر صفر بردم. بازی مقابل پرسپولیس هم نتیجه خوبی بود.
7- از كدوم بازيت راضي نبودي؟ هم از بعد نتيجه و هم از بعد چيدمان.
بازی مقابل تیم ملی از بعد نتیجه. از نظر چیدمان از هیچ کدومشون پشیمون و ناراضی نیستم چون در هیچ بازیی نباختم.
8- به جز بازي هاي خودت، كدوم بازي ليگ برتر برات جالب و جذاب بود؟
بازی برشا با اف سی شاهین که مساوی شد خیلی بامزه و جالب بود!
9-توي كل فصل چند بار بازيهات رو مستقيم نگاه كردي؟
هیچ کدومشونو
10- ليگ برتر اين فصل با بات شدن دو تيم تاج و شاهين و انصراف آژاكس، براي شما چطور گذشت؟
خوب مسلماً از دست دادن این تیم ها که سرمایه های هتریک هستند خوشایند نیست. به نسبت استرس کمتری داشت.
11- چرا از جام حذفي حذف شدي؟؟ آيا حريفت رو دست كم گرفته بودي؟
نه دست کم نگرفته بودم. من ريت 216 گرفتم و حریفم 164. ترکیب عاقلانه ای هم چیده بودم، ولی به نظر میرسید كه به خاطر ماتس کردن حریف بازی رو واگذار کردم.
12- برنامه ات براي آينده و فصول بعد چيه؟
قهرمانی در جام حذفی و اگر دوباره قسمت بشه در لیگ برتر.
13- حرف آخر...
به همه دوستان میگم نگذارید كه هتریک بیشتر از یک بازی براتون مهم بشه. فقط کنار هم بودن مهمه.
مرجع خبري و آموزشي هت تريك ايران(hattrickedu.ir) كسب اين افتخار رو به شما تبريك مي گويد و براي شما آرزوي موفقيت دارد.
babelirani
27-01-2010, 08:44
با سلام خدمت همه ی دوستان
من توی گرفتن لیسانس مربیگری دچار مشکل شدم
مرحله 2 یعنی شانس حضور یک بازیکن جوان در بزرگسالان
مرحله ی 9 عضویت در انجمن = آخه انجمنی اصلا" نیست
مرحله 15 اطلاعات خود را وارد کنید = وارد کردن تایید نشده
میشه کمکم کنید
aminhity
27-01-2010, 11:01
با سلام خدمت همه ی دوستان
من توی گرفتن لیسانس مربیگری دچار مشکل شدم
مرحله 2 یعنی شانس حضور یک بازیکن جوان در بزرگسالان
مرحله ی 9 عضویت در انجمن = آخه انجمنی اصلا" نیست
مرحله 15 اطلاعات خود را وارد کنید = وارد کردن تایید نشده
میشه کمکم کنید
مرحله دو باید یک بازیکن جوانانت رو بیاری تو تیم بزرگسالان.
مرحله 9 هم که خیلی راحته تو اون نوار بالا که نوشته هت تریک من,باشگاه من و ....یه قسمت نوشته انجمن ها.روش کلیک کن وقتی وارد شدی تاپیک ها رو بخون و توی یک تاپیک کلیک کن و توی پنجره باز شده روی دکمه ارسال به همه کلیک کن و متنت رو بنویس.روی دکمه تایید کلیک کن.
مرحله 15 هم فقط باید صبر کنی تا ارشدها تایید کنن.این ممکنه از یک سات تا دو هفته طول بکشه.بستگی به شانست داره.تو نمی تونی کار خاصی بکنی.به بقیه کارهات برس
سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم.سعی کن اصولی بازی رو شروع کنی برای همین حتما آموزش ها رو بخون.
ممنون
babelirani
27-01-2010, 13:35
مرحله دو باید یک بازیکن جوانانت رو بیاری تو تیم بزرگسالان.
مرحله 9 هم که خیلی راحته تو اون نوار بالا که نوشته هت تریک من,باشگاه من و ....یه قسمت نوشته انجمن ها.روش کلیک کن وقتی وارد شدی تاپیک ها رو بخون و توی یک تاپیک کلیک کن و توی پنجره باز شده روی دکمه ارسال به همه کلیک کن و متنت رو بنویس.روی دکمه تایید کلیک کن.
مرحله 15 هم فقط باید صبر کنی تا ارشدها تایید کنن.این ممکنه از یک سات تا دو هفته طول بکشه.بستگی به شانست داره.تو نمی تونی کار خاصی بکنی.به بقیه کارهات برس
سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم.سعی کن اصولی بازی رو شروع کنی برای همین حتما آموزش ها رو بخون.
ممنون
ممنون دوست عزیز ولی من اینارو خودمم میدونم
مشکل من توی مرحله 2 اینه »
گزینه ی رفتن به تیم بزرگسالان غیر فعاله تازه این توی تیم جوانان بیشترین سنو داره
مشکل مرحله 9 اینه »
اصلا" جایی نیست که تا من بتونم توی انجمن کاری بکنم
مرحله ی 15 حل شد
با تشکر
aminhity
27-01-2010, 14:26
مرحله دو رو وقتی من تیم جوانانم رو فعال کردم خودش انجام شد.الانم چون دیگه لیسانس گرفتم نمی تونم اطلاع دقیقی بهتون بدم.
در مورد مرحله 9 شما از منوی انتخاب انجمن اون وسط لیست رو باز کن و انجمن پرسش وپاسخ رو انتخب کن.بعد یه نوار جدید سمت چپ ایجاد میشه از توی لیست اونپرسش و پاسخ ( Persian) رو انتخب کن بعد توی صفحه جدیدی که میاد منوی سمت راست روی پرسش و پاسخ (13)کلیک کن.توی صفحه جدید روی ارسال به همه کلیک کن و سوالت رو در مورد مرحله دو بنویس.اونجا اساتیدی هستند که بهت جواب بدن.
برای اینکه همیشه این انجمن رو ببینی روی دکمهعضویت در انجمن اون بالا کلیک کن.
انجمن های دیگه ای هم هستن که می تونی عضو بشی.از لیست انجمن های کشوری رو انتخاب کن.بعدکشور ایران.
این انجمن ها رو حتما عضوشو:
پرسش و پاسخ ( Persian)
Iran
non-HT Iran
اگر سوالی داشتی بپرس.من در خدمتم.
ممنون
aminhity
27-01-2010, 17:06
پس از يك ماراتن 13 هفته اي، جام حذفي فصل 19 هت تريك براي دومين سال پياپي به تيم پرسپوليس با مديريت وحيد رسيد.
در فينال اين رقابت ها دو تيم قدرتمند و ليگ برتري پرسپوليس و چلسي در ديداري ديدني و حساس به مصاف هم رفتند كه تيم پرسپوليس موفق شد با دو گل نيمه اول خود، به عنوان اولين تيم براي دومين سال پياپي قهرمان جام حذفي شود تا به ركورد قهرماني برشا و برثا مانا در جام حذفي دست يابد.
مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك مصاحبه اي با مدير قهرمان اين فصل جام داشته است كه در ادامه مطلب آمده است
- وحيد جان، ضمن تبريك قهرماني شما در جام حذفي، از احساست براي ما بگو.
ممنون ،خوب خیلی خوشحالم به خصوص اینکه این قهرماینو وقتی به دست آوردم که تصمیم به سقوط گرفته بودم و پایین رفتن در اوج خیلی بهتره و سوء تفاهمی هم پیش نمیاد
- قبل از بازي فكر مي كردي بتوني چلسي رو ببري؟ شما توي دسته برتر هم دو بار با چلسي بازي كرده بودي، چلسي رو چطور تيمي مي بيني؟
قبل از بازی شانس خودمو در انداره چلسی میدونستم یعنی 50-50 من هیچوقت خودمو از پیش برنده نمیدونم ،
بدون تعارف باید بگم چلسی تیم خیلی خوبی داره ، تقریبا در تمام پست ها هم 1-2 ذخیره خیلی خوب داره که کارو برای تغییر سیستم و دور زدن حریف اسون میکنه . تقریبا تمام هافبک های اصلیشم یک تخصصی دارن که در اکثر مواقع به تیم کمک میکنه
-از اينكه به عنوان اولين تيم، تونستي از قهرماني جام حذفي دفاع كني و دو فصل پياپي قهرمان بشي چه حسي داري؟
خیلی فوق العادست ، الان فکر میکنم ای کاش میتونستم فصل دیگه برای سومین قهرمانی پیاپی بجنگم. ولی در کل حس خیلی خوبی دارم.
- خيلي از كاربران و يا بهتر بگم اغلب كاربران پرسپوليسي، نسبت به تيم شما غيرت خاصي دارند، شما رو نماينده خودشون توي سطح اول هت تريك ايران مي دونن، چرا تصميم به سقوط به دسته دوم گرفتي؟
خیلی از بچه ها واقعا لطف دارن ، حتی وقتی تصمیم به سقوطمو رسما اعلام کردم پیغامهایی به دستم رسید که خیلی ناراحت کننده بود و نزدیک بود منو از تصمیم منصرف کنه ، اما خوب باهاشون صحبت کردم و اونا هم به این نتیجه رسیدن که رفتن به پایین انقدر هم که فکر میکنن بد نیست .
راستش یه سری دلایل کوچیک باعث این کار شد ، بزرگترینش مشکلات شخصی خودمه که از بهمن ماه زیاد میشه و سعی میکنم به مرور کمشون کنم ، دلیل دیگش اینه که میخوام یه مدت فقط تیمداری کنم و تمرین بدم و به هیچ چیز جز تمرین بازیکنام فکر نکنم ، فرار از یکنواختی لیگ برتر که با بات شدن تاج و شاهین و رفتن اژاکس به اوج خودش رسیده و امیدوارم تا 3-4 فصل دیگه لیگ شرایط خوبیو پیدا کنه و ...
- شما كه تصميم به سقوط گرفتي چرا حقوق تيمت رو از ابتداي فصل كاهش ندادي تا پس اندازي براي فصول بعد باشه؟
خوب من قهرمانی جام حذفیو میخواستم ، اگه از اول فصلم حقوقمو کم میکردم اونوقت خبری از جام حذفی ، پول جایزه و بلیط فروشی ورزشگاشم نبود ! باختام بیشتر میشد و طرفدارای بیشتری از تیمم کم میشدن و رضایتشون پایین میومد و در نتیجه در بازیهای خونگی هم به شدت افت درامد داشتم ! از کاری که انجام دادم واقعا راضیم و خوشحالم که تونستم به هدفم برسم .
- به فينال جام حذفي برگرديم، چرا 3-5-2؟ چقدر تركيب چلسي رو مي شناختي؟
بعد از اینکه مشخص شد با چلسی بازی دارم بازیهای گذشتشو آنالیز کردم و تمام بازیکناشو چک کردم از لحاظ فرم فوق العاده بود و حتی بعد از تمرین باز هم بعضی از بازیکناش افزایش فرم داشتن ، مطمئن بودم چلسی 3-5-2 بازی میکنه و برای 3-4-3 شدن تعویض میذاره اما فکرشو نمیکردم در سیستم 3-5-2 از دو هافبک متمایل به وسط در پست وینگر استفاده بکنه چون فرم وینگرشم خوب بود .
برای منم بهترین سیستم همین 3-5-2 بود که ازش استفاده کردم البته 3-4-3 هم میتونست ترکیب خوبی باشه ولی 3-5-2 انتخاب کردم.
- بعد از بازي و ديدن تركيب چلسي، پشيمون نشدي كه كاش سيستم رو جور ديگه اي ميچيدي؟
نه کاملا از ترکیب و سیستمم راضیم .
- سه قهرماني جام حذفي و يك قهرماني دسته برتر، كدوم لذت بخش تره؟
هر دوشون لذت بخشه ، امیدوارم بتونم قهرمانیهای لیگ برترمو افزایش بدم
- حضور چه تيمي توي مراحل آخر جام حذفي تو رو شگفت زده كرد؟ جاي چه تيمي خالي بود؟
اوبرون خیلی خوب بالا اومد ، ردز یونایتدم با شکست دادن 2 تیم خوب لیگ برتری هیچ حرفی باقی نگذاشت ، مطمئنا سعید (برشا) و محسن (آر وي ان يونايتد) میتونستن بهتر کار کنن و به مراحل پایانی برسن اما خوب ...
- دوست داشتي فينال رو جلوي چه تيمي بازي كني؟
زیاد برام فرقی نمیکرد ، بازی با هر تیمی حس و حال خودشو داره
-هوادارن پرسپوليس دوست دارن بدونن تيم محبوبشون كي به ليگ برتر باز خواهد گشت؟
به این سئوال نمیشه با اطمینان جواب داد، شاید فصل 24 ! اما خوب گذر زمان ممکنه خیلی چیزارو عوض کنه
- و سوال آخر، هت تريك يا بازربيتر؟
بدون شک هتریک ، نزدیک 1 ماه میشه که دیگه بازربیتر بازی نمیکنم ، اگه هنوزم هتریک بازی میکنم به خاطر دوستان خوب و باشخصیتیه که اینجا دارم
-حرف آخر.
باز هم از دوستانی که به من ابراز لطف کردن تشکر میکنم و بهشون میگم منتظر یه پرسپولیس قدرتمند باشن .
ممنون از وقتی که به من دادی .
مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir) براي شما آرزوي موفقيت دارد.
مهدی خوگی
28-01-2010, 14:24
کی میخواین به من یه تیم بدین؟
aminhity
28-01-2010, 16:48
ايران ميزبان جام جهاني جوانان شد
بالاخره پس از رایزنی های طولانی مدت سرمربی تیم ملی ایران میزبانی مسابقات جام جهانی جوانان هت تریک به ایران داده شد.
مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir)اين دستاورد بزرگ را به ملت هت تريك ايران تبريك عرض مي نماید.
aminhity
28-01-2010, 19:38
کی میخواین به من یه تیم بدین؟
باید صبر کنی.این هم بسته به شانس متغیره.هر چند روز یک بار به ایمیلت سر بزن.
aminhity
29-01-2010, 16:02
چلنج بزرگ ایران-آمریکا
باشرکت در این بازی ها و کسب امتیاز برای کشور خود افتخار بیافرینید.
فصل 41- هفته 16: ايران- امريكا:
برای ثبت نام و اعلام آمادگی به این جا مراجعه کنید:
اگر در چلنج هاي فصل گذشته حاضر بوديد و عضو سايت شديد از همون كاربري استفاده كنيد و اگر عضو نيستيد، عضو شويد.
قوانین:
1- هر كشور که بازی بیشتری را ببرند، برنده رقابت خواهد بود.
2- هر تیمی که ثبت نام بکنه ولی بازی دوستانه رو برگزار نکنه اصطلاحاً walkover خطاب میشه و یک امتیاز به طرف مقابل داده میشه.
3- بازی ها بر اساس دسته حضور تیم ها و ریت تیم ها به صورت عادلانه برنامه ریزی میشه
به اميد پيروزي و موفقيت ايران
r.classic
06-02-2010, 19:35
من در این قسمت هرچی اطلاعاتمو وارد میکنم دو باره همین صفحه باز میشود
aminhity
08-02-2010, 20:03
در کدوم قسمت؟
amirchifekkardi
14-02-2010, 19:06
من رفتم خیلی صبر کردم که بهم تیم بدن ولی ندادن دیگه هم نرفتم!!!:31:
aminhity
15-02-2010, 14:47
من رفتم خیلی صبر کردم که بهم تیم بدن ولی ندادن دیگه هم نرفتم!!!:31:
هیچ ایمیلی دریافت نکردی؟
سلام.
رفقا منم 3 فصله که هتتریک رو آغاز کردم از دسته 6 و الانم در 3ومین فصل در دسته 4 هستم.
اسم تیمم هم Armando FC هست(به احتمال زیاد تعغیزش میدم.
سلام.
رفقا منم 3 فصله که هتتریک رو آغاز کردم از دسته 6 و الانم در 3ومین فصل در دسته 4 هستم.
اسم تیمم هم Armando FC هست(به احتمال زیاد تعغیزش میدم.
موفق باشی دوست عزیز انشالله میای دسته سه پیش خودمون بعدشم 2 و بعدشم لیگ برتر ولی مواظب باش هیچ وقت آسانسور نشی :دی :دی :دی
aminhity
16-02-2010, 15:49
خب چه عجب دوستانی هت تریک بالاخره روزه سکوتشون رو شکستن و فرمایشاتی رو بیان کردن:31:
من هم خودم تازه واردم و تو دسته پنجم مشغول هستم.:11:
خب چه عجب دوستانی هت تریک بالاخره روزه سکوتشون رو شکستن و فرمایشاتی رو بیان کردن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم خودم تازه واردم و تو دسته پنجم مشغول هستم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بچه های هتریک دیگه مثه قدیم نیستن که فعالیت فرومیشون زیاد باشه :دی :دی ولی تو خود بازی چرا هستن :دی :دی
aminhity
16-02-2010, 16:08
عزیز بچه های هتریک دیگه مثه قدیم نیستن که فعالیت فرومیشون زیاد باشه :دی :دی ولی تو خود بازی چرا هستن :دی :دی
خب چرا دیگه فروم نمی یان؟خسته شدن؟:41:
«یک هت تریکی هیچ وقت خسته نمیشه»:31:
بندینی کبیر:27:
خب چرا دیگه فروم نمی یان؟خسته شدن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«یک هت تریکی هیچ وقت خسته نمیشه»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بندینی کبیر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هتریک دات آی آر هم هستی :دی :دی
ای یادش بخیر ( خودمم اونجام هنوز ) :دی :دی
چه دورانی بود اونجا !!!!!!!!!!!!!!!! ای ای ای دنیا دو روزه =)))))))))))))))))
aminhity
16-02-2010, 17:02
هتریک دات آی آر هم هستی :دی :دی
ای یادش بخیر ( خودمم اونجام هنوز ) :دی :دی
چه دورانی بود اونجا !!!!!!!!!!!!!!!! ای ای ای دنیا دو روزه =)))))))))))))))))
نام کاربریت چیه اونجا؟
همچین میگه یادش بخیر یکی ندونه فکر می کنه الان دارن میزارش تو گور(خدای نکرده:31:)
حالا اینجا رو هم آباد کنیم اشکالی داره؟
میگم اسم تیمت چیه؟تو جام حذفی هنوز هستی؟کلا یه سری اطلاعات بده بیشتر آشنا بشیم.
الان هم که هت تریک آی آر پکیده بهترین فرصته که اینجا گپ بزنیم.:31:
aminhity
16-02-2010, 17:12
مربيان ليگ برتر از نيم فصل مسابقات مي گويند... مسابقات لیگ هت تریک به نیم فصل رسید و همه تیم ها یک بار به مصاف يكديگر رفتند. لیگ برتر این فصل به دلیل حضور 8 تيم فعال و دوستان قدیمی در کنار هم حساسیت بالا و زيبايي داشته است. به طوری که توجه اکثر کاربران هت تریک را بیش از پیش به خودش جلب کرده است. در این برهه نیم فصل فرصت را مناسب دیدیم تا 6 سوال مشترک را از 8 تیم لیگ برتری بپرسیم:
1- از عملكرد تيمت تا نيم فصل راضي بود؟ آيا رتبه فعلي رو شايسته تيمت مي دوني؟
2- فكر مي كني در آخر فصل به چه رتبه اي برسي؟
3- كدوم تيم رو قهرمان اين فصل مي دوني؟
4- بهترين و بدترين بازي نيم فصلت؟
5- عملكرد كدوم تيم تو رو شگفت زده كرده؟
6- منصفانه بگو: از موتور هت تريك راضي هستي يا نه؟
پاسخ این عزیزان را به ترتیب رتبه تیمشان در نیم فصل را در ادامه مطلب بخوانید.
صادق مربی تیم چلسی: رتبه فعلی شایسته ماست!
1- بله تقریبا رضایت کامل دارم از عملکرد تیمم و فکر کنم تا اینجا شایسته رتبه اول لیگ برتر بوده باشم.
2- هدف این فصل من قهرمانی هست و تمام تلاشم رو میکنم تا در رتبه حال حاضرم باقی بمونم.
3- این فصل تیمها نسبت به فصل گذشته بهتر شدند و تیمهای بسیار خوبی هم از لیگ 2 به لیگ برتر اضافه شدند که رقابت رو بسیار سخت و طاقت فرسا میکنه. این فصل به غیر از خودم تیمهای آریا یونایتد و برشا و آر وی ان شانس زیادی دارند.
4- بهترین بازیم شاید مقابل آریا بود و بدترین بازیم مقابل آر وی ان.
5- آریا یونایتد این فصل خیلی تیم خوبی بوده و نتایج دور از انتظاری گرفته و در خانه شکست ناپذیر به نظر میرسه. اف سی ری هم من رو شگفت زده کرده با تیم خوب و نتایج ضعیفی که به دست میاره. البته بدشانس هم هست.
6- من از موتور هتریک تقریبا راضی هستم. باید فصل تمام بشه تا شناخت کاملی به دست بیاریم و در این مورد بعدا نظر بدیم.
حمید مربی تیم آریا یونایتد: موتور هت تريك يك سوهان اعصاب كامل است!
1- از بازیهای خانگی کاملاً و در بازیهای خارج از خانه مطلقاً.
2- امیدوارم یکی از 3 تیم اول باشم ، البته در نیم فصل دوم من در 4 بازی مهمانم که اگه وضعیت نیم فصل اول تکرار بشه ، اوضاع کمی برام بهم میریزه!
3- سطح تیمها خیلی بهم نزدیکه و حتی نمیشه حدس زد که هفته ی بعد چه تیمی صدر جدوله ، در مورد قهرمان از الآن نمیتونم نظر بدم.
4- بهترین برد از آر.وی.ان (که يكي دو گل بیش از استحقاقم زدم) و بدترین باخت از چلسی (که یحتمل مغلوب هوش تاکتیکی شدم! خداییش خیلی ظلم بود)
5- فکر نمی کنم تیم شگفتی سازی داشته باشیم!
6- تو بعضی از بازیها یک سوهان اعصاب کامله! کلاً موتور جدید هت تریک برای تیمهای قویتر مضرتره!.
از نظر من 2 نکته خیلی توش به چشم میاد : اول امتیاز میزبانی ، دوم گلهای زده شده با "special event"
تیمهای ضعیف تر معمولاً از همین 2 قضیه سود می برند.
من کلاً موتور هت تریک رو بیش از حد غیر قابل پیش بینی و بعضاً بطور غیر قابل تحملی غیر منصفانه میدونم : یکبار در یک بازی نزدیک تیمی که کمی برتره 6-0 میبره و یکبار دیگه تیمی که خیلی سرتره با اختلاف 2-3 گل میبازه!!!
انصافاً تیمهایی مثل "ری" و "استقلال" ، چه در لیگ و چه در جام حذفی ، اجحاف بیشتری در حقشون شده.
سعید مربی تیم برشا: می خواهم قهرمان شوم! در موتور جديد فاكتور شانس پر رنگ شده!
1- خب این فصل رو اونطور که میخواستم شروع نکردم. شاید تیمم برای بازیهای سنگین این فصل آماده نبود، اما به هر حال فکر میکنم رفته رفته برشا داره همون برشای قدیم میشه. مطمئنا کسی از باخت راضی نیست، ولی من دو باختی که توی نیم فصل اول داشتم رو عادلانه نمیدونم. مخصوصا باخت 4-2 به تیم-ملی که تو زمین خودم بود و راستش خیلی عصبانیم کرد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در مجموع میتونم بگم راضی هستم از نتایج و 13 امتیازی که تا حالا جمع کردم و فاصله 1 امتیازی با صدر جدول رو برای الان مناسب میدونم.
2- اعتقاد دارم که برشا قهرمان فصل بیستم لیگ برتر میشه!
3- برشا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- بهترین بازی برد 4-3 مقابل اف سی ری که بازی فوق العاده نزدیکی بود.
بدترین بازیم هم باخت 4-0 به آروین یونایتد.
5- بدون شک آریا یونایتد! فکر میکنم حمید تیم بسیار خوبی رو برای لیگ برتر آماده کرده بود. درسته حقوق بالایی میده اما به هر حال تونسته نتایج بسیار خوبی بیاره و این برای تیمی که اولین فصل حضورش در دسته برتر رو تجربه میکنه خیلی عالیه!
6- خب بازیهایی بوده که شاید تیم حریفم سرتر از من بوده و در نهایت من بازی رو بردم. بازیهایی هم بوده که من بهتر بودم و بازی رو واگذار کردم. میشه گفت من به عنوان صاحب برشا باید از این موتور جدید نه راضی ام و نه شاکی. اما از بیرون که بخوام به بازیهایی که این فصل دیدم نگاه کنم، باید بگم که فاکتور شانس فوق العاده پر رنگ شده و ممکنه خیلی جاها حق رو به حقدار نرسونه.
محسن مربی تیم آر وی ان یونایتد: همه چیز طبیعی است! آریا قهرمان می شود!
1- تا 80 درصد راضیم. با این اختلاف امتیاز چندان رتبه مهم نیست.
2- اصلا نمیتونم پیش بینی کنم شاید دوم یا سوم
3- آریا یونایتد
4- بهترین بازی با چلسی بدترین بازی با استقلال
5- هیچ تیمی منو شگفت زده نمیکنه اکثر عملکردا قابل پیش بینیه ولی از نتایج تیم ملی گاهی غافلگیر میشم
6- ما که هیچی نگفتیم میان میگن تو سنگ موتور هتتریک رو به سینه میزنی چه برسه چیزی بگیم. نه راضی هستم نه ناراضی
دارا مربی تیم اف سی ری: از عملکرد موتور هت تریک ناراضیم!
1- از عملکرد تیم راضی هستم ولی از عملکرد موتور هتریک نه! فکر میکنم اگه شرایط موتور مثل سابق بود 8 امتیاز بیشتر داشتم ! این یعنی رتبه ای اول؛ پس قاعدتا از رتبه فعلی راضی نیستم
2- با وجود این موتور غیرقابل پیشبینی چطور میشه پیشبینی کرد؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه مصدومیت ندم بین 3 تیم اول خواهم بود.
3- محسن تیمش خیلی خوبه و از اون بهتر بودجه ای هست که داره و حمید هم میتونه شانس زیادی داشته باشه با تیم قدرتمندش.! البته نباید از 2 تیم برشا و چلسی غافل شد ولی من بیشترین شانس رو بین دو تیم آریا و آر وی ان میدونم.
4- بهترین بازیم بازی با برشا بود که باختم و بدترین بازیم هم با تیم آریا بود که اونم باختم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- البته که تیم طراحان موتور جدید هتریک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی جدا از شوخی تیم آریا فراتر از انتظار ظاهر شده به نظرم.
6- بله کاملا راضی هستم فقط اگه یکم وقتش رو زیادتر کنن خیلی بهتر میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین مربی تیم اوبرون:
کوروش مربی تیم تیم ملی: بدون چیدن ترکیب برشا را بردم! این بازی شاهکار موتور هت تریک بود!
1- با توجه به کاهش فرم برخی بازیکن هام و مصدومیت هایی که داشتم و با توجه به اینکه به خاطر داشتن بازیکن ملی پوش نمی تونم زیاد تمرین فرم بدم، از عملکردم ناراضی نیستم. ولی می شد که بهتر باشه.
2- نتیجه نهایی دهان خیلی ها را باز خواهد کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فکر می کنم محسن قهرمان بشه! ولی چشم از برشای مرموز هم نمیشه بست!
4- بازی برشا که تنها بردم بود خیلی عالی بود! چون بدون چیدن ترکیب بازی رو بردم! این بازی از شاهکارهای موتور هت تریک بود! بازی با اوبرون خیلی بد ظاهر شدم. به نظرم می تونستم تاکتیک بهتری بزارم و برنده باشم!
5- آریا و ری! آریا زیادی خوب بود و ری زیادی بد بود!
6- پیشنهاد تعویض موتور با خروس قندی رو به مسئولان هت تریک دادم. در صورت انجام این کار می تونم یه جفت تاس برای تعیین نتایج بازی بهشون هدیه بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا مربی تیم استقلال: موتور هت تریک در حد موتور پژوی قدیمی هستش! موتور نتایج را با تاس انداختن مشخص می کنه!
سلام ميكنم خدمت همه خوانندگان اين مطلب اميدوارم موضع نگيريد و بدونيد كه اين فقط نظرات شخصيه منه و هيچ وابستگي به حزب و گروهي ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- از عملكرد تيم راضي هستم چون توانايي هاي تيم من مشخصه كه در چه حديه و تا اونجايي كه ممكن بود در حد خودمون ظاهر شديم و مشكلي نبوده
2- تلاش ميكنيم براي بقا
3- چلسي شانس بيشتري داره
4- بهترينش از نظر نتيجه بازي با محسن و بدترينش از هر لحاظ بازي با سعيده !!
5- شگفتي مثبت نديدم شگفتي منفي تيم ري دارا خان هست كه اين فصل با بدشانسي هاش منو شگفت زده كرد چون اول فصل فكر ميكردم نتايج خوبي ميگيره و تو كورس قهرماني خواهد بود البته هنوزم دير نيست فكر ميكنم باز هم ميتونه به كورس مدعيان برگرده!
6- موتور هتريك منصفانه و غير منصفانه در حد موتور هاي پژوي قديمه !يادته چه شكلي بودن ؟و جه قابليتي داشتن؟ هتريك مثل صداي بوق اون نوع موتورها بود! من حيث المجموع مزخرف !
فكر ميكنم در شرايط عادلانه تيمم حداقل 6 امتياز بيشتر بايد ميداشت ... هيچ دليلي منطقي براي از دست دادن اين امتيازات وجود نداره دلايلي ممكنه اوورده بشه ولي تك به تك دلايلي كه ارائه ميشه نقيضش به وفور يافت ميشه !و دليلي كه نقيضش وجود داشته باشه اصولا دليل نيست! يك احتمال و نظره ! و البته موتوري كه تااين حد متناقض و معيوب و بي منطق كار ميكنه شرعا و عرفا موتور نيست .اين موتور نتايج رو با تاس انداختن تعيين ميكنه نه چيز ديگه !
مرجع آموزشي و خبري فارسي هت تريك(hattrickedu.ir) براي همه اين عزيزان آرزوي موفقيت مي كند.
اینجا میشه پرسش و پاسخ کرد؟ تو خود هتریک خوبه آ ولی حال نمیده :31:
من تیمم اسمش U SHOOT هست دسته 3 گروه 2 الان تقریبا 2 سال و دو ماه هست بازی میکنم :دی :دی :دی
من تازه اومدم اینشالا پیشرفت میکنم :31:
mohsen_sir
01-03-2010, 11:51
من الان ثبت نام كردم الان دسته چندم؟
baloteli
01-03-2010, 11:56
منم تازه وارد شدم و ثبت نام کردم
من الان ثبت نام كردم الان دسته چندم؟
بالا سمت چپ قبل iran یه کد هست توی اون معلومه . مثلا من الان VI ام میشه 6ام :31:
منم تازه وارد شدم و ثبت نام کردم
شمام خوش اومدی :31:
aminhity
02-03-2010, 10:46
ببخشید من چند روز هستش هر چی سعی میکنم بیام اینجا نمیتونم.
به هم دوستان خوش آمد میگم.سوالی داشتید من در خدمتم.
از cazador عزیز هم ممنون که جواب سوالات دوستان رو داد.:40:
انجام وظیفه بود :20:
دوستم یه بازیکن داره ضربه ایستگاهیش رو آخرین لوله چطور میشه یه همچین بازیکنی خرید؟
aminhity
06-03-2010, 15:13
انجام وظیفه بود :20:
دوستم یه بازیکن داره ضربه ایستگاهیش رو آخرین لوله چطور میشه یه همچین بازیکنی خرید؟
منظورتون رو متوجه نشدم.خب شما با یک جستجوی ساده میتونی چند تا بازیکن با این لول پیدا کنی.مم اینه که پلشو داری یا نه.:31:
آخه دوستم اصلاٌ وضع مالیش خوب نیست :31:
البته پرسیدم سنش بالاس تقریاٌ ارزون گرفته :5:
aminhity
09-03-2010, 16:14
قدیمی ترین تیم هت تریک ایران در حال بات شدن
امروز تولد هت تریک ایران هستش.یعنی درست همین امروز بود که اولین تیم ایرانی هت تریک تاسیس شد.تیم (samant(463348 قدیمی ترین تیم ایرانی هت تریک است.تیمی که تنها تا 4 روز دیگه بات خواهد شد!!!!لطفا اگر به سعید مالک این تیم دسترسی دارید با ایشان تماس بگیرید.
واقعا حیفه که این تیم بات بشه.
aminhity
25-03-2010, 13:55
برشا قهرمان جام حذفی ایران شد
دیشب تیم برشا توانست برای چهارمین بار با پیروزی 4-0 مقابل تیم چلسی به قهرمانی persian gulf برسه.
به سعید بندینی مربی تیم برشیا تبریم و به صادق خان مربی تیم چلسی خسته نباشید میگم.
چلنج بزرگ ایران-آمریکا
در هفته 16 و در تاریخ 14 و 15 آپریل چلنج بزرگی بین تیم های ایرانی و آمریکایی هت تریک برگزار خواهد شد.تا این لحظه تعداد تیم ها به این صورت است:
ایران:114
آمریکا:150
در حالی که تبلیغات این چلنج در ایران از مدت ها پیش آغاز شده اما تیم های آمریکایی با پیشرفت بسیار سریع از حدود 40 تیم به 146 تیم رسیدند.
لطفا برای ثبت نام در کاپ به آدرس زیر مراجعه کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مطرح کردن سوالات خود می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید.
در این چلنج شرکت کنید و برای کشور خود افتخار بیافرینید.
hosein67
01-04-2010, 10:48
من شرکت کردم دوستان توی چلنج اسم تیمم omide lahijan هست
princeofpersia_7
02-04-2010, 07:14
دوستان تغییرات موتور و صفحه ی چیدمان سایت رو خوب می بینید یا به نظرتون باید همون روش قبلی رو حفظ میکردن؟
این تخصص جدید هم که معلوم شد دروغ 13 بوده :27:
aminhity
04-04-2010, 19:19
به به.تا من میرم شماها خیلی فعال میشید ها.می خواید من کلا برم تا شما فعال بمونید؟:31:
این تغییرات رو باید منتظر موند دید چطوره.قبلا هم چند بار گفته بودن تغییر میدن اما تغییرات چندانی نبوده.فقط امیدوارم ما رو بدبخت نکنن
من که تازه واردم نمیدونم چطوره.
فقط چیدمان جوانان رو امروز دیدم، نظرتون چی؟
aminhity
05-04-2010, 15:20
کار جالبیه اما باید روش کار بشه.امکاناتی که قرار بود اضافه کنن رو نکردن ایشالله اونا اضافه بشه بازی حرفه ای تر میشه
behzad74
25-04-2010, 10:51
کار جالبیه اما باید روش کار بشه.امکاناتی که قرار بود اضافه کنن رو نکردن ایشالله اونا اضافه بشه بازی حرفه ای تر میشه
سیستم جدید چیدن ترکیب که اضافه شده کار خیلی سخت تر شده و باعث میشه که هر هفته ترکیب بچینی, چون قابلیت"این چیدمان,چیدمان همیشگی من است" حذف شده و اگر ترکیب نچینی بازی رو 5-0 میباخی و تمرین هفته رو هم از دست میدی
سیستم جدید چیدن ترکیب که اضافه شده کار خیلی سخت تر شده و باعث میشه که هر هفته ترکیب بچینی, چون قابلیت"این چیدمان,چیدمان همیشگی من است" حذف شده و اگر ترکیب نچینی بازی رو 5-0 میباخی و تمرین هفته رو هم از دست میدی
اشتباه میکنی برو تو چیدمان ها یه اسم واسه ترکیب همیشگیت مشخص کن تائید رو بزن، میره تو لیست. حالا تو لیست برو رو ترکیب مورد نظرت دو تا ایکون میاد اون که یه S روش هست رو بزن میشه چیدمان همیشگیت :20:
hosein67
26-04-2010, 15:21
سلام به همه ی بچه بازی لیگمو اولیو 10-0 بردم اسم تیمم omide lahijan شما چیکار کردید؟
aminhity
03-05-2010, 20:35
تماس با برنامهی ۹۰
همانطور که میدانید کار گسترش هتتریک در ایران، از مدتها قبل به همت برخی از کاربران ایرانی آغاز شده است. حال قصد داریم با کمک همهی شما ایرانیان عزیز، هتتریک را در کشورمان گسترش دهیم.
لذا به اطلاع میرساند پروژهی معرفی هتتریک در برنامهی ۹۰ که مهمترین و تأثیرگذارترین برنامهی ورزشی دههی اخیر در کشورمان بوده، آغاز شده است. در این حرکت، قصد داریم سایت هتتریک را به روشهای مختلف در برنامهی ۹۰ مطرح کنیم. روشهایی از قبیل ارسال ایمیل به برنامه، ساخت عکسهای هنری، طرحهای گرافیکی و انیمیشن مرتبط به هتتریک با موضوع ۹۰ برای بخش دوربین نود و یا ساخت موسيقی و کلیپ.
از کلیهی عزیزانی که در این زمینه مایل به همکاری هستند و یا طرح و نظری دارند خواهشمندیم به اینجا مراجعه کنند.
سادهترین راه، ارسال یک ایمیل به برنامهی ۹۰ است (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) که در آن سایت هتتریک و ویژگیهای منحصر بهفردش از زبان شما توصیف شده است. حتی میتوانید در ایمیل خود به صعود تیم ملی جوانان ایران به جام جهانی و نیز برگزاری مسابقات جام جهانی برای نخستین بار در کشور عزیزمان نیز اشاره کنید.
امید است با انجام این حرکت دستهجمعی، بتوانیم سایت جذاب هتتریک را در برنامهی ۹۰ معرفی کنیم. خدا را چه دیدید، شاید فردا عادل فردوسیپور به هتتریک ایمیل زد و از ما خواست برنامهی ۹۰ را در هتتریک معرفی کنیم ;-)
aminhity
20-06-2010, 19:46
Hity Premier League
اگر به یک لیگ جوانان 16 تیمی نیاز دارید به آدرس زیر بروید
شماره شناسایی لیگ:
351529
princeofpersia_7
07-10-2010, 06:22
متاسفانه مدت هاست تاپیک بهترین بازی آنلاین فوتبالی پستی نخورده !
ولی فکر کنم نیاز به یه تبلیغ دوباره داره.. به خصوص که تعداد کاربران ایرانی داره بالا میره و نیاز به آموزش و هماهنگی اونا هم بیشتر احساس میشه.امیدوارم هتریک بازهای قدیمی و جدید بیشتر سر بزنن.
با کمک هم میتونیم تیم های قوی و آینده داری داشته باشیم.:10:
ali.sholug
29-12-2010, 14:12
سلام
موافقید اینجا رو دوباره راه اندازی کنیم؟ اصلا ببینیم چند درصد از این فروم به این بزرگی تو هتریک عضویت دارن؟؟؟/
سلام
موافقید اینجا رو دوباره راه اندازی کنیم؟ اصلا ببینیم چند درصد از این فروم به این بزرگی تو هتریک عضویت دارن؟؟؟/
راه اندازی... خود بازی کافی نیست؟ من چند سالی هست که بازی میکنم ولی هیچوقت تو تاپیک اینجا پستی ندادم و نیازی هم نمیبینم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.