ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخابرات،يك خط تلفن را به 8 خط بي كيفيت تبديل كرده و به مشتريان مي فروشد!



keylogger-A
07-12-2007, 14:22
شركت مخابرات با استفاده از يك كابل تلفن ثابت اقدام به واگذاري ٤ يا ٨ خط تلفن بي كيفيت مي كند كه فقط قادر به برقراري ارتباط صوتي است و با اينترنت و نمابر بيگانه است.

به كارگيري فناوري منسوخ شده و واگذاري تلفن هايي كه امكان اينترنت و نمابر نخواهند داشت!
شركت مخابرات با استفاده از يك كابل تلفن ثابت اقدام به واگذاري ٤ يا ٨ خط تلفن بي كيفيت مي كند كه فقط قادر به برقراري ارتباط صوتي است و با اينترنت و نمابر بيگانه است. مسئولان مخابرات در گفتگو با خراسان با اذعان براين مسئله مي گويند: متقاضيان تلفن ثابت از ما خطي براي انتقال صدا مي خواهند كه ما در اختيارشان مي گذاريم.

اين در حالي است كه مشتركان از همه جا بي خبر براي استفاده از سرويس هاي جديد ارتباطي همچون اينترنت با اين خطوط با مشكلات متعدد مواجه مي شوند. مسئولان مخابرات اذعان داشته اند كه چندين ميليون مشتركي كه در سطح كشور از اين نوع خط تلفن ثابت تحت عنوان PCM استفاده مي كنند، علاوه بر مواجهه با نويز و پارازيت هنگام ارتباطات كلامي تلفني، شاهد كاهش قابل توجه سرعت اتصال به اينترنت و قطعي هاي مكرر هستند. همچنين به هيچ وجه نمي توان از اين خطوط براي اينترنت پرسرعت استفاده كرد.كارشناسان ارتباطاتي مي گويند: اين يك نوع غش در معامله است ، چرا كه مخابرات با آگاهي ، خطوط بي كيفيت را به مردم واگذار مي كند و هزينه خطوط معمولي تلفن ثابت را از آن ها مي گيرد.روح اللهي ، مديرعامل مخابرات استان تهران ، مي گويد:در مناطقي كه كابل هاي مخابراتي ويژه سيم كشي خطوط تلفن ثابت پرشده و ديگر امكان حفاري براي كارگذاشتن كابل هاي جديد نبوده است ، به سبب آن كه مردم اين مناطق متقاضي تلفن ثابت بوده اند ، ما از فناوري «پيرگين»(Pairgain) استفاده كرده ايم كه در ايران تحت عنوان PCM از آن ياد مي شود در اين فناوري از يك كابل مي توان ٤ تا ٨ خط تلفن را سرويس داد.

دكتر روح اللهي مي گويد: با اين فناوري كانال صدا (صرفا ويژه ارتباطات صوتي) با تلفن ثابت به مردم داده مي شود ولي متاسفانه با اين خطوط تلفن مشكلات جديدي ايجاد مي شود كه يكي از مهم ترين مشكلات آن درحال حاضر كاهش قابل ملاحظه سرعت اينترنت است. به طوري كه از طريق اين خطوط، به هيچ طريقي سرعت اينترنت از حداكثر ٣٣ كيلوبايت برثانيه فراتر نمي رود.

وي توضيح مي دهد: زماني كه از خط Dial up به اينترنت متصل مي شويم ، حداكثر پهناي باند استفاده شده تنها ٦٤ كيلو بايت است ، حال اگر اين كابل با تكنولوژي پرگين يا به اصطلاح PCM تقسيم شود ، ميزان پهناي باند استفاده شده به شدت پايين مي آيد و اين كاهش منجر به بي نظمي هاي زيادي مي شود. بنابراين علاوه بر آن كه سرعت اينترنت كاهش مي يابد امكان قطع و وصل هاي مكرر هنگام اتصال به اينترنت وجود دارد. از سوي ديگر خطوط PCM به هيچ وجه براي اينترنت پرسرعت قابل استفاده نيست در واقع از اين خطوط فقط مي توان به عنوان تلفن و براي مكالمه استفاده كرد.

استفاده از يك كابل مسي براي ٤ يا ٨ خط تلفن در حالي صورت مي گيرد كه از يك سو هزينه اين خطوط با خطوط معمولي كه توسط يك كابل به منازل واگذار مي شود و كليه قابليت ها همچون اتصال به اينترنت و نمابر را نيز دارا مي باشد، يكي است و از سوي ديگر مشتركان اطلاعي از نوع خطوط تلفن واگذار شده ندارند. البته ناگفته نماند كه به اذعان كارشناسان مخابرات، هنگام مكالمه با خطوط PCM، نويز، اختلالات صدايي و پارازيت نيز بسيار زياد است و اين نيز از جمله مشكلاتي است كه شهروندان از آن گله دارند ولي علت واقعي اش را نمي دانند.

روح اللهي ادعا مي كند: در حال حاضر خريد تجهيزات مربوط به فناوري PCM ممنوع شده ، بنابراين واگذاري اين نوع خطوط مربوط به تجهيزاتي است كه پيشتر خريداري شده است.به گفته دكتر روح اللهي ، در سطح استان تهران ٨ درصد دارندگان تلفن ثابت از خطوط PCM بهره مي برند كه با توسعه شبكه كابلي قرار است اين خطوط از شبكه خارج و به خطوط عادي تبديل شود. البته اگر در جايي ضرورت داشته باشد و مردم نياز فوري به تلفن داشته باشند ما بلافاصله از اين نوع خطوط استفاده مي كنيم.

در حال حاضر ٥ ميليون و ٨٠٢ هزار و ٦٧٥ خط تلفن در استان تهران وجود دارد كه با آمار ارائه شده از سوي مديرعامل مخابرات استان تهران ، با يك حساب سرانگشتي مي توان فهميد كه دست كم ٥٠٠ هزار نفر يا نيم ميليون مشترك تلفن ثابت از اين خطوط با تكنولوژي قديمي بهره مي برند. البته شايان ذكر است كه آمارهاي ارائه شده از سوي بسياري از كارشناسان مخابراتي حاكي از اين واقعيت است كه حدود ٣٠ درصد خطوط تلفن استان تهران و سطح كشور از نوع PCM است . دكتر روح اللهي مي افزايد: در سطح كشور هم خطوط PCM ٥ تا ٨ درصد كل خطوط تلفن را تشكيل مي دهد كه باتوجه به تعداد ٢٣ ميليون تلفن ثابت در كشور مي توان فهميد كه بيش از ٢ ميليون مشترك در سطح كشور ، داراي تلفن ثابت با فناوري ناقص و قديمي PCM هستند. بدون آن كه خود اطلاعي داشته باشند. مديرعامل مخابرات استان تهران در ادامه ادعا مي كند: ما رغبتي به واگذاري خطوط پيرگين نداريم ولي ضرورت باعث استفاده از آن مي شود. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا مردم از نوع خطوط خودآگاه مي شوند يا خير ، مي گويد: خير، مردم براي برقراري مكالمات تلفني از ما تلفن مي خواهند و ما هم به آن ها همين سرويس را ارائه مي دهيم. مشكل وقتي به وجود مي آيد كه مردم بخواهند از خطوط تلفن براي سرويس هاي ديگر مثل انتقال ديتا، نمابر و اينترنت استفاده كنند!با وجود اين كه دكتر روح اللهي مي گويد: ٥تا ٨ درصد تلفن هاي ثابت از سيستم PCM استفاده مي كنند، اما به اذعان بسياري از كارشناسان ٣٠ درصد تلفن هاي ثابت در اغلب شهرها مانند تهران و مشهد از اين نوع است و به عنوان مثال به گفته يك مسئول مخابراتي در بجنورد ، ٣٠ درصد تلفن هاي ثابت در اين شهر از نوع PCM است.
بسياري از دارندگان تلفن ثابت در استان خراسان رضوي طي تماس هاي تلفني با روزنامه خراسان از نويزها ، اختلالات موجود هنگام مكالمه با تلفن ثابت، سرعت پايين اينترنت در حد ٣٢ كيلوبايت در ثانيه و قطع و وصل هاي مكرر اينترنت اعتراض كرده اند اين در حالي است كه ثاقب ، مدير روابط عمومي شركت مخابرات استان خراسان رضوي ، مي گويد: تاكنون هيچ اعتراضي در اين زمينه نشده است!البته به دليل اقدام نكردن مخابرات در اطلاع رساني در اين زمينه مردم اطلاعي از نوع خطوط خود ندارند و متاسفانه نمي دانند كه مخابرات يك كابل را كه بايد يك خط تلفني از آن گرفت ، به حدود ٨ خط تقسيم مي كند و در اختيار ٨ متقاضي قرار مي دهد. مشتركان هيچ گاه حتي اسم PCM هم به گوششان نخورده است.حتي آن ها از اين كه مخابرات بلافاصله با گذشت چند هفته خط را واگذار مي كند، بسيار خوشحال مي شوند، غافل از آن كه اين خط بسيار كمتر از انتظار ارزش ريالي و قابليت عملي دارد.مهندس مولوي ، مدير گروه مخابرات دانشكده مخابرات تهران ، در مورد مشكلات خطوط تلفن ثابت با سيستم PCM مي گويد: در اين نوع خطوط علاوه بر ايجاد نويز و اختلالات مكالمه اي، وقفه هايي هم هنگام صحبت به وجود مي آيد كه همين وقفه ها زمان اتصال به اينترنت ، باعث قطع ارتباط و افت قابل توجه سرعت اينترنت مي شود. از سوي ديگر ارسال نمابر با اين خطوط بسيار زمان بر است. همچنين به خاطر اين كه پهناي باند در اين خطوط اشتراكي است و در يك زمان ٤ يا ٨ نفر از آن استفاده مي كنند ، امكان استفاده از اينترنت پرسرعت ADSL با آن به هيچ وجه وجود ندارد.مهندس عليرضا شيرازي مديريت سايت بلاگفا نيز در اين زمينه مي گويد: متاسفانه مخابرات خود را متعهد به ارائه صحيح خدمات نمي داند و بدين شكل مردم مجبور هستند هزينه خط Dial up را بپردازند. ولي به دليل استفاده از اين خطوط پر از اشكال، عملا بهره اي از اينترنت نمي برند. چنين برخوردي در هيچ جاي دنيا مرسوم نيست و واگذاري اين خطوط از ١٠ سال پيش در دنيا متوقف شده است ، اما هنوز درايران اين نوع خطوط واگذار مي شود و به اذعان مسئولان مخابرات نيز برنامه اي براي تغيير اين نوع خطوط وجود ندارد. يكي از معاونان مخابراتي اذعان داشته است كه بيشتر مناطق مركزي شهر تهران و از جمله يكي از پاساژهاي مشهور فروش تلفن همراه در اين شهر، به خاطر استفاده از خطوط PCM امكان اتصال به اينترنت پرسرعت را ندارد.وي مي افزايد: جالب تر از همه اين است كه هزينه دريافتي خط PCM و معمولي توسط مخابرات يكسان است ، در حالي كه هزينه صرف شده براي واگذاري اين خطوط به خاطر گذاشتن يك كيت تقسيم و نداشتن كابل كشي مستقل ، كمتر است .

نكته قابل تاسف ديگر اين است كه مخابرات اين مسئله را از مردم پنهان مي كند و حق انتخاب را به متقاضي نمي دهد و هزينه خط معمولي با كيفيت بالا را دريافت مي كند. در حالي كه كيفيت اين خطوط از همه لحاظ پايين است. عملا اين واگذاري را مي توان نوعي غش در معامله خواند.دكتر صادق زاده رئيس كميته مخابرات مجلس نيز در اين زمينه مي گويد: اگر از نظر فني استفاده از سيستم PCM براي تلفن ثابت ، امكان بهره برداري از اينترنت پرسرعت را از دارنده تلفن مي گيرد، سازمان تنظيم مقررات بايد نظارت لازم را داشته باشد و به وظايف خود بهتر عمل كند.احمد يحيايي كارشناس ارشد ارتباطات نيزدر اين باره مي گويد: مخابرات همواره مانع استفاده شهروندان از فناوري هاي روز دنيا براي ارتباطات نوين شده است.

به عنوان نمونه استفاده از سوپر سيم كارت هاي تلفن همراه ، كپي كردن يك سيم كارت براي استفاده اعضاي خانواده و استفاده از دستگاه هاي بي سيم توسط ISP ها ممنوع است ، اما خود مخابرات يك خط تلفن ثابت را با استفاده از سامانه PCM به ٨ نفر مي فروشد ، چون به نفعش است. وي مي افزايد: چه كسي مي گويد مردم در عصر ارتباطات خط تلفن را فقط براي مكالمه تلفني مي خرند، مردم و به خصوص شركت ها و بخش خصوصي خط تلفن را براي انتقال داده ، اتصال به اينترنت و يا ارسال نمابر مي خرندو انتقال صوت، سنتي ترين روش استفاده از خطوط مخابراتي است. در واقع استفاده از سيستمPCM براي تلفن هاي ثابت به نوعي ضايع كردن حق مردم در اين زمينه محسوب مي شود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

V A H I D
07-12-2007, 14:32
یه سوال میشه از مخابرات شکایت کرد برای این موضوع ؟؟؟
اخه adsl هم وصل نیم شه ...

WooKMaN
07-12-2007, 14:36
واسه منم اينطوري بود ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستش يه آشنا توي مخابرات پيدا كردم واسم استادش كرد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وحيد جان شكايت از مخابرات به جايي نميرسه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V A H I D
07-12-2007, 19:10
خوب من چی کار کنم اشنا پاشنا هم ندارم ...
هم سر خودم شلوغه هم بابام نمی تونیم بریم دنبالش هم باشیم ...
راستی ووک من جون شما مرکز مخابراتتون کجاست؟؟

symk
07-12-2007, 19:19
خوب کاریش نمیشه کرد. یعنی دیگه کار از کار گذشته باید یه خورده خرج کنید تا یه خط مستقل بگیرید .

V A H I D
08-12-2007, 15:39
من حاضرم هر چقدر بشه خرج کنم ولی کلا اصلا مخابراطی میگه اگه یه دونه دیگه هم خط بگیرید همینه...

مجید فینا
08-12-2007, 20:31
خب دیگه مجبوری وایرلس و یا وایمکس بگیری

V A H I D
10-12-2007, 15:45
اون ها هم نتیجه نداره چون فقط مرکز تهران رو ساپرت می کنن..

SuB
13-12-2007, 21:57
خیلی جالبه. چون مردم اعتراض نمی‌کنند باید حقشون رو بخورند.

وقتی هم که اعتراض کنند میگند که مشکل از ما نیست و یه مشت چرت و پرت تحویل می‌دند.

در ضمن اینا توقع اعتراض دارند در صورتی که اکثر صاحبان خطوط، معمولاً پدر خانواده است که معمولاً آشنایی با اینترنت ندارد. چطور پیگیر سرعت پایین باشند در صورتی که اصلاً نمی‌دانند اینترنت خوراکی است یا پوشاک!

البته چون اینجا ایران است هیچ ایرانی نباید از اینجور قضیه‌های غیرمنطقی شگفت‌زده شود!

farshad_4017
14-12-2007, 00:02
من يه دو ماه پيش يه خط گرفتم !
خيلي بهش احتياج داشتم !
رسما پشت كارت كه قبل دادن خط بهم دادن امضا كنم ، نوشته بود كه ( در صورتي كه براي تلفن من از خطوط pcm استفاده شود به هيچ وجه حق شكايت كردن ندارم ) يه همچين جمله اي !
رشتمم برقه هر چي باشه به گوشم خورده كه چيه !
به يارو ميگم اين چيه ! بهم گفت مگه مي خواي با تلفن ماهواره اي صحبت كني ! گفتم نه ! ميگه خوب پس هيچي ديگه ، با اين خطا نميشه اين كارو كرد !
به حال خودم و ملت افسوس خوردم ! همه جا مي گن عدل علي ! براي خودشون كه ميشه ....
در ضمن ، اين تنها ريا كاري مخابرات نيست كه سر مردم در ميارن !

ADRIEN
14-12-2007, 00:28
خیلی جالبه. چون مردم اعتراض نمی‌کنند باید حقشون رو بخورند.

وقتی هم که اعتراض کنند میگند که مشکل از ما نیست و یه مشت چرت و پرت تحویل می‌دند.

در ضمن اینا توقع اعتراض دارند در صورتی که اکثر صاحبان خطوط، معمولاً پدر خانواده است که معمولاً آشنایی با اینترنت ندارد. چطور پیگیر سرعت پایین باشند در صورتی که اصلاً نمی‌دانند اینترنت خوراکی است یا پوشاک!

البته چون اینجا ایران است هیچ ایرانی نباید از اینجور قضیه‌های غیرمنطقی شگفت‌زده شود!


بله درسته

jamali
14-12-2007, 00:56
پرگین به اون چیزایی میگن که کابل اصلی مخابرات میره توش و ازش خطوطی که قراره بره به خونه ها میاد بیرون
سه نوع داره 4 کانال ، 6 کانال و 8 کانال . هر سیم تلفنی از یه پرگین میاد بیرون . تو خرابی تلفن وقتی مامور میاد درش رو باز میکنه ، یادتون اومد؟ به دیوار خونه ها میزنن ...
من همین الان فرم درخواست رو دیدم همچین بندی ندار ه فقط در گزارش نصابی نوع پرگین استفاده شده در صورت استفاده رو گفته همین !
چرا شایعه درست میکنی؟ البته هرچی بگی به اینها حقشونه با این خطوطشونا!

rozbeh85
28-12-2007, 23:33
آقا خانه ما هم از همین خطا هست.
از قدیم گفتن هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد...
من الان 5 هفته هست دارم بابای این مخابراتی ها رو در میارم، اگه پیگیر باشید حتما نتیجه میگیرید.
نرید اونجا بگید شما مال مردم خورید، برید داد و هوار کنید، هوارتا کار راه میندازه.
جلوی روی خودشان به روزنامه ها، تلویزیون، نهاد ریاست جمهوری و خود وزیر مخابرات بزنگید.
ولی کلا با داد و بیداد حل میشه، وقت بر هست ولی درست میکنند.
واسه من منطقه جعفری بود...

SuB
31-12-2007, 13:06
آقا خانه ما هم از همین خطا هست.
از قدیم گفتن هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد...
من الان 5 هفته هست دارم بابای این مخابراتی ها رو در میارم، اگه پیگیر باشید حتما نتیجه میگیرید.
نرید اونجا بگید شما مال مردم خورید، برید داد و هوار کنید، هوارتا کار راه میندازه.
جلوی روی خودشان به روزنامه ها، تلویزیون، نهاد ریاست جمهوری و خود وزیر مخابرات بزنگید.
ولی کلا با داد و بیداد حل میشه، وقت بر هست ولی درست میکنند.
واسه من منطقه جعفری بود...

ببخشید شما کجا زندگی می‌کنید؟ توی شهرهای بزرگ به ویژه تهران این راهها چاره‌ساز هست ولی توی شهرهای کوچیک نه.:19:

Pario
31-12-2007, 14:48
ببخشید شما کجا زندگی می‌کنید؟ توی شهرهای بزرگ به ویژه تهران این راهها چاره‌ساز هست ولی توی شهرهای کوچیک نه.:19:

اعتراض همه جا جواب میده فقط باید صدای اعتراضت به خیابون پاستور تهران برسه

اگه تو تهران باشی با یه داد ساده مشکل حل میشه ولی در استان سیس... و بلو..... باید حتما ... بترکونی یا آدم .... تا صدات به تهران برسه:31:

SuB
31-12-2007, 16:28
اعتراض همه جا جواب میده فقط باید صدای اعتراضت به خیابون پاستور تهران برسه

اگه تو تهران باشی با یه داد ساده مشکل حل میشه ولی در استان سیس... و بلو..... باید حتما ... بترکونی یا آدم .... تا صدات به تهران برسه:31:
توی شهرستان اگه ماتحت خودتون رو پاره کنید، کسی به دادتون نمی‌رسه (به غیر از دکترها!!!!:27:):46: