PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sql

sara46
06-12-2007, 13:26
سلام
میبشه یکی آموزش ترجیخا ً تصویری از Sql نویسی برای من بذاره ؟

میخام یکی از اس کیو ال های دانشگاه رو عملی کنم .

مثلا ً برای مساله زیر چیکپار باید بکنم ؟ :
شماره مشتریانی که در حساب آنها در شعبه مرکزی بیش از 1000000 ریال وجود داشته باشه و از این شعبه وام گرفته باشد .

اینو چطور می تونم عملی کنم و در محیط اکسس یا اس کیو ال سرور بنویسم .
توضیح زیاد لازم نیست ، فقط راهنمایی و اسم منو ها
مرسی
سارا

Farazb29
07-12-2007, 23:15
سلام
میبشه یکی آموزش ترجیخا ً تصویری از Sql نویسی برای من بذاره ؟

میخام یکی از اس کیو ال های دانشگاه رو عملی کنم .

مثلا ً برای مساله زیر چیکپار باید بکنم ؟ :
شماره مشتریانی که در حساب آنها در شعبه مرکزی بیش از 1000000 ریال وجود داشته باشه و از این شعبه وام گرفته باشد .

اینو چطور می تونم عملی کنم و در محیط اکسس یا اس کیو ال سرور بنویسم .
توضیح زیاد لازم نیست ، فقط راهنمایی و اسم منو ها
مرسی
سارا
با سلام
ابتدا باید پایگاه داده ای رو که روی آن می خواهید عملیات انجام بدین باید تعریف کنین.(SQL Server 2000)برای این کار بعد از اینکه SQL Server رو نصب کردین و اون کنترل پایگاه داده های سیستم شما رو به دست گرفت (بعد از نصب آیکون
SQL Server در قسمت SYSTEM Tray شما به نمایش در می آید که رنگ سبز دگمه ی اون نشون میده که فعاله)
حالا به آدرس زیر برین:
Start>programs>SQL Server2000>EnterPrise Manager
میبینین که در پنجره باز شده دو قسمت وجود دارد. در سمت چپ پنجره سرویس های SQL Server رو میبینین.در این قسمت یکی از گزینه های لیست Data Bases است.که با کلیک کردن روی اون پایگاه داده های از پیش آماده شده ای رو می بینید که شرکت مایکرو سافت اونهارو از قبل قرار داده است. البته شما با اونها کاری نداشته باشید.برای اینکه یک پایگاه داده ی جدید اضافه کنید روی همون Data Bases یا در قسمت راست پنجره کلیک راست کرده و گزینه ی
New Data Base را انتخاب کنید.حالا با کمک Wizard راحت یک پایگاه داده تعریف کنید و روی آن اسم بگذارید.حالا این پایگاه داده به لیست پایگاه داده ها اضافه میشود با کلیک کردن روی آن اجزای داخلی آن را می توانید در سمت راست ببینید.مانند جدول ها ،Views و .....حالا باید جدول های خود را طبق پایگاه داده ای که در کاغذ طراحی کرده اید ایجاد کنید.
(با کلیک راست روی Tables و انتخاب New Tables)
بعد از این کار مقدار فیلد های جداول خودتون رو وارد کنید.
البته در حین پیاده سازی پایگاه هر کجا سیستم از شما سطوح دسترسی (Permision) رو خواست به تمام کاربران تعریف شده ی سیستم خودتون اجازه ی دسترسی و تغییر تمام جدول ها رو بدین.
در ضمن چون شما خلاصه خواسته بودین من خیلی کوتاه نوشتم.
برای اجرا کردن دستورات زبان SQL به همون آدرس قبلی برین و گزینه Query Analayser رو انتخاب کنید.یک محیط برنامه نویسی برای شما باز می شود که برای نوشتن دستورات زبان SQL آماده است.شما با انتخاب پایگاه داده مربوط از لیستی که در بالای پنجره قرار دارد به نرم افزار می فهمانید که دستوراتی که مینویسید برای کدام پایگاه داده است.بعد از نوشتن دستورات کلید Run رو بزنید و نتیجه را ببینید.
البته فرصت زیادی نداشتم کامل بنویسم.اگر کم کاستی داشت به بزرگی خودتون ببخشید.
-----------------------------------------
ز دانش نخستین به یزدان گرای
که او هست و باشد همیشه به جای

sara46
08-12-2007, 12:50
مرسی . الان دانشگاه هستم
میرم امتحان می کنم .

winer3549
10-02-2008, 22:38
ممنونم

به درد من هم خورد