مشاهده نسخه کامل
: کسي از اين نوع قفل سر در مياره ؟؟؟
دوستان عزيز سلام
من يک سي دي بدنسازي دستم رسيده که وقتي آن را با ايزو باستر باز ميکنم با پيغام عجيب قريب مواجه مي شوم . در ظمن در آن اخطار داده است که اگر سعي شود که فايل استخراج شود باعث سوختن RAM مي شود البته تمام راه ها را هم امتحان کردم . آيا به نظر شما اين حرف که باعث سوختن RAM ميشود صحت دارد و ايا شما تا حالا با چنين قفلي مواجه شده ايد که هنگام باز کردن آن توسط ايزو با ستر چنين پيغامي بدهد . دوستان لطفآ کمک کنند
آدرس عکس نمونه قفل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
hakhamanesh
06-12-2007, 12:15
در ضمن در آن اخطار داده است که اگر سعي شود که فايل استخراج شود باعث سوختن Ram مي شود
:31::31::31::31:
mehdi_7070
06-12-2007, 12:38
CD Locked BY Javad Vaziri !!!!
Dr.Lock ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
;)
حالا این سی دی تصویری تشریف داره یا برای کامپیوتر هستن.
دکتر هم که هستن این جوات آقا
اولاً عکس بزرگه از تو پستتون پاکش کنین و فقط لینکش بمونه کافیه
بعد اگه وقت کردین یه عکس هم از توی این جوات آقا بزارین یدونه هم از توی این دکتره
نوع سی دی رو هم مشخص کنین .
راستی این جوات جان رو معرفی کنین به بنده، بیاد یه قفل سی دی دارم وقتی شکسته میشه مانیتور چپ میکنه (خنده به میزانه لازم)
دوستان عزيز سي دي برنامه کامپيوتر هستش بعد هم اينکه همانطور که اين مشتري عزيز گفته است اگر بخواهيد آن را ايزو باستر استخراج کنيد با اين سه گزينه زير مواجه مي شويد
1. هنگ کردن ايزو باستر
2. فشار بسار زياد به سي دي رام در نهايت کاهش دقت خواندن لنز سي دي رام
3. باعث فشار بسار زياد به رم (البته اگر زياد تکرار شود به سوختن RAM هم منجر مي شود)
در ضمن من نمي توانم به اين دوست عزيز کمک کنم آخه من براي موسسه کامپيوتري کار مي کنم و روي اين قفل بسيار کار شده است
با تشکر Dr.Lock
خوب عزیزم نگران نباش من راه شکستن این قفلو یادت می دم
دوکی جان این روش خیلی قدیمیه و من یه روش درام درست می کنم که دیگه نه ایزوباستر و نه هیچ برنامه دیگه ای نمی تونه فایلهای سی دی رو استخراج کنه بزودی در معروفترین مجموعه نرم افزاری که در ایران منتشر میشه خواهید دید.
اما راه شکستن این قفل
کافیه ابتدا سی دی رو که می زاری داخل دستگاه کلید شیفتو نگهداری که اوتوران اجرا نشه که اگه برنامه ای قرار رزیدنت بشه وکاری کنه اصلا اجرا نشه
بعدش وقتی تو ایزو این پیغامو دیدی ابتدا ok رو بزن بعدش 2 باز نیز در پیغمهای بعدی ok رو بزن
در پیغم شیشم Cancel روبزن و برو دنبال فایلهای که می خواهی و اطلاعاتشو استخراج کن
( اینم یاد دادام چون خیلی چیزها از اینجا یاد گرفتم البته من با قفل شکستن اصلا موافق نیستم و فقط با قفل گذاری موافقم چون با این کار رنجها و زحمتهای طولانی افرادی که برای مجموعه هایشان میکشند به راحتی از بین می رود در
ضمن پیشنهاد می کنم بجای بدن سازی برید دنبال ورزشهای سالم بگردید )
البته من قصد بدی ندارم
pejmanp جان همونجور که روش Dr.Lock قدیمی شده روش شما هم قدیمی میشه
هیچ دلیلی وجود نداره که اصلاعات سی دی ها استخراج نشن .
یه چیزی را من نمیتونم بگم ولی کسانی که قفل گذاری می کنن بهش میرسن
روش هایی برای دور زدن این نوع قفل ها وجود داره که حتی نمیتونید بهش فکر کنید
من این پست را نزدم که بگم من فلانم من بیسارم
در ضمن مشتاقانه منتظرم که محصول شما به بازار بیاد :10:
دوستان عزيز اين نوع قفل بسيار ساده است و هيچ فايلي براي چک کردن قفل سي دي در اين سي دي از مجموعه ما به کار برده نشده است و نرم افزار ها نمي توانند از اين سي دي ايمج بگيرند . در مورد اينکه دوست عزيز pejmanp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته است
(( اما راه شکستن این قفل
کافیه ابتدا سی دی رو که می زاری داخل دستگاه کلید شیفتو نگهداری که اوتوران اجرا نشه که اگه برنامه ای قرار رزیدنت بشه وکاری کنه اصلا اجرا نشه
بعدش وقتی تو ایزو این پیغامو دیدی ابتدا ok رو بزن بعدش 2 باز نیز در پیغمهای بعدی ok رو بزن
در پیغم شیشم Cancel روبزن و برو دنبال فایلهای که می خواهی و اطلاعاتشو استخراج کن ))
بايد بگويم اجرا شدن قفل هيچ ربطي به اجرا شده اتوران ندارد و وقتي شما سي دي را در سي دي رام قرار داديد
و برنامه ايزو باستر را باز کرديد اين لحظه است که 3 فشار مختلف به سيستم سخت افزاري شما وارد مي شود
1. هنگ کردن ايزو باستر
3. باعث فشار بسار زياد به رم (البته اگر زياد تکرار شود به سوختن RAM هم منجر مي شود)
اگر سوالي بود در خدمتم
SILWESTER
09-12-2007, 02:01
كدهايي رو كه با ram سرو كار داره لطفا به تنهايي كامپال كنيد و اينجا بگذاريد
قول شرف ميدم لا اقل 10 بار روي سيستمم اجرا كنم. مدل ram هم kingmax هست 512 * 2 دوست دارم هر 2 تاش بسوره فداي سر دكتر شه
اصولا افرادي كه تفنگ دارند با تير كمون شكار نميرن داداش من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SadeghPM
09-12-2007, 10:44
من هم با نظر Silwester موافقم.:46:
در ضمن دوتا Ram 256 هم برا من کنار بزارید.:31:
lvl@ster
09-12-2007, 13:57
دوستان عزيز سي دي برنامه کامپيوتر هستش بعد هم اينکه همانطور که اين مشتري عزيز گفته است اگر بخواهيد آن را ايزو باستر استخراج کنيد با اين سه گزينه زير مواجه مي شويد
1. هنگ کردن ايزو باستر
با تشکر Dr.Lock
هر کس با دید خودش به دنیا نگاه میکنه؟؟؟؟!!!!! یا هر کس از یه دریچه ای به دنیا نگاه میکنه؟؟!!!
بهترین راه شکستن این قفل اینه
1ـ ایمیج با کلون قدیمی
2ـ باز کردن ایمیج در ایزوباستر
3ـ جستجوی udf با ایزوباستر
4ـ استخراج اطلاعات
دوستان عزيز سلام
آقايان محترم من جديدآ حدود يک ماه است که روي قفل گزاري کار نمي کنم چون وقت ندارم در ضمن خدمت آقايان محترمي همچون (SILWESTER,SadeghPM) بايد عرض کنم که اصلآ کدي در کار نيست که باعث سوختن رم بشود بلکه از طريق نرم افزار ايزو باستر از رم بسيار کار ميکشد
يک چيز هم درباره قفل : اول از فايلها يک ايمج گرفته مي شود بعد قفل را بر روي ايمج پياده ميکنيم
نمونه اي از قفل درست شده : لينک دانلود فايل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 177 کيلو بايت
با تشکر Dr.Lock
سلام دکتر جان جالب بود
شبیه به همون بلایی که Cdg سر فایل ها میاره هست .
اگه دیگه قفل گذاری نمیکنید و اگه ممکنه یه آموزشی از ساخت این قفل بزارید
تا یه حدودیش را میدونم ولی روش تا روش فرق داره
ممنون از شما بای
mehdi_7070
09-12-2007, 20:09
سلام
این عکسی که گذاشتم ، مربوط به یک فایل هست که 8-7 ماه پیش ساختم .
منتهی توی یک پوشه ای روی هاردم پیدا کردم که معنی اش این هست که یک نقطه ضعفی داشته و یا راه دور زدنش را پیدا کردم .
چیز مکتوبی درباره نقطه ضعف متاسفانه روی کامپیوترم پیدا نکردم . ولی یک ایرادی داشته این روش . تا الان هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید !!
SadeghPM
10-12-2007, 12:09
دوستان عزيز سلام
آقايان محترم من جديدآ حدود يک ماه است که روي قفل گزاري کار نمي کنم چون وقت ندارم در ضمن خدمت آقايان محترمي همچون (SILWESTER,SadeghPM) بايد عرض کنم که اصلآ کدي در کار نيست که باعث سوختن رم بشود بلکه از طريق نرم افزار ايزو باستر از رم بسيار کار ميکشد
يک چيز هم درباره قفل : اول از فايلها يک ايمج گرفته مي شود بعد قفل را بر روي ايمج پياده ميکنيم
نمونه اي از قفل درست شده : لينک دانلود فايل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 177 کيلو بايت
با تشکر Dr.Lock
البته این تصاویر رو توی یه تاپیک دیگه هم گذاشته بودید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا چه فایده داره چون شما اطلاعات را از بین بردین و بعد از قفل گذاری دیگه اطلاعات اصلی هم از بین رفته . اینکه به درد نمی خوره و هر دو بخش ISO & Jolite به هم خورده.
در ضمن شما با لود کردن ایمیج تو ISOBuster این تصاویر رو گرفتی. اما اگه ایمیج را رایت کنی ممکنه به این نتیجه نرسی.
بهتره ایمیج ایزو رو به جای این تصاویر بزاری تا بهتر متوجه قضیه شیم.
دوستان عزيز سلام
دوست گرامي آقاي SadeghPM من منظور حرف شما در مورد اينکه (( بهتره ایمیج ایزو رو به جای این تصاویر بزاری تا بهتر متوجه قضیه شیم.)) را متوجه نشدم
1. با اکثر برنامه ها نمي شود از سي دي ايمج گرفت
2. وقتي شما مي خواهيد محتويات سي دي را توسط برنامه ايزوباستر مشاهده کنيد به محض باز کردن ايزوباستر برنامه از همان آغاز هنگ مي کند و در اين لحظه است که به سي دي رام و RAM سيستم شما فشار بسيار زياد مي آيد
3. آپلود کردن مجدد تصاوير هم به علت متوجه شدن بهتر شما دوستان عزيز بود
4. همانطور که بيان کرده بودم اين قفل بسيار ساده است
5. قفلي که من درست کردم هر دو بخش ISO & Jolite را خراب نکردم بلکه ...
6. براي اثبات حرف خود فيلمي را درست کردم تا شما دوستان ببينيد
لينک دانلود فيلم :
حجم فايل : 100 کيلو بايت
با تشکر Dr.Lock
hakhamanesh
10-12-2007, 20:43
دوستان عزيز سلام
دوست گرامي آقاي SadeghPM من منظور حرف شما در مورد اينکه (( بهتره ایمیج ایزو رو به جای این تصاویر بزاری تا بهتر متوجه قضیه شیم.)) را متوجه نشدم.
...به محض باز کردن ايزوباستر برنامه از همان آغاز هنگ مي کند و در اين لحظه است که به سي دي رام و RAM سيستم شما فشار بسيار زياد مي آيد
با تشکر Dr.Lock
منظور ايشون اينه كه همون فايل Dr.Lock.iso كه در اول فيلم با حجم 168 كيلوبايت وجود داره رو آپلود كنيد.
در ضمن اگر ناراحت نميشيد بايد بگم هنگ كردن سيستم هيچ فشاري به رم نمياره(چه برسه به سوختن رم)
درسته ربطی به سوختن یا فشار رم نداره
در ضمن به نظر من در مورد فشار به سی دی رام هم برا همه مارکها به یه اندازه نیست
سیدی رام داریم تا رام
lvl@ster
11-12-2007, 12:27
دوستان عزيز سلام
2. وقتي شما مي خواهيد محتويات سي دي را توسط برنامه ايزوباستر مشاهده کنيد به محض باز کردن ايزوباستر برنامه از همان آغاز هنگ مي کند و در اين لحظه است که به سي دي رام و RAM سيستم شما فشار بسيار زياد مي آيد
لينک دانلود فيلم :
حجم فايل : 100 کيلو بايت
با تشکر Dr.Lock
دوست عزیز اگه با این روش روی سی دی ها قفل بزاری آیا سرعت اجرا شدن سی دی خیلی خیلی کند نمیشه؟؟؟؟؟
آیا با کلون های قدیمی هم نمیشه ایمیج ورداشت؟؟؟؟
(((این قفل شما شبیه قفل ویرانگر طلایی هست)))
در ضمن همیشه مجبور نیستیم سی دی را با ایزوباستر باز کنیم. منظورم اینه که اگر ایمیج سی دی را در ایزوباستر باز کنیم باز هم به همین ارور ها بر میخوریم
به فرض که به این ارور ها بر بخوریم آیا نمیشه اطلاعاتتون را استخراج کرد؟؟؟؟ (Search udf)
SadeghPM
11-12-2007, 18:07
دوستان عزيز سلام
دوست گرامي آقاي SadeghPM من منظور حرف شما در مورد اينکه (( بهتره ایمیج ایزو رو به جای این تصاویر بزاری تا بهتر متوجه قضیه شیم.)) را متوجه نشدم
لينک دانلود فيلم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم فايل : 100 کيلو بايت
با تشکر Dr.Lock
والا فیلمی که شما درست کردید هیچ کدوم از حرف های شما رو ثابت نمیکنه:31: وبا تصاویر اولیه که گذاشته بودید تفاوت داره تو اون تصاویر هر دو بخشISO & Jolite خراب شده بود . شما گفتید که با اکثر برنامه ها نمیشه ایمیج گرفت و ایزو باستر هنگام باز کردن ایمیج هنگ کرده و فشار زیادی به رم می آید ... والا ما که چنین چیزی تو فیلم ندیدیم:41: شما با ایزو باستر ایمیج رو باز کردید :18:بر خلاف ادای خودتون.!!!!
من ساخت این قفلو بلدم به همون روشی که گفتم میشه دورش زد
2- دوستان عزیز اینو بدونید هیچ چیزی در دنیا غیر ممکن نیست یعنی غیر ممکن وجود ندارهمن قفل ساختم به هیچ عنوان نمیشه اطلاعت setup برنامه هارو بدست اورد حتی با فعال کردن تنظیمات خاص ایزو باستر . چون بعنوان تجاری می خواهم ازش استفاده کنم نمی تونم آموزش ساختشو بذارم تا چند ماه دیگه خواهید دید
SadeghPM
15-12-2007, 10:45
من ساخت این قفلو بلدم به همون روشی که گفتم میشه دورش زد
2- دوستان عزیز اینو بدونید هیچ چیزی در دنیا غیر ممکن نیست یعنی غیر ممکن وجود ندارهمن قفل ساختم به هیچ عنوان نمیشه اطلاعت setup برنامه هارو بدست اورد حتی با فعال کردن تنظیمات خاص ایزو باستر . چون بعنوان تجاری می خواهم ازش استفاده کنم نمی تونم آموزش ساختشو بذارم تا چند ماه دیگه خواهید دید
حداقل بزارین این جا که ملت تستش کنن.:31:
دوست عزیز قرار است روی یکی از مجموعه های ایرانی تولید بشه هر زمان که تولید شد اینجا اعلام می کنم
Reza goli
12-01-2008, 15:07
بسم رب شهدا!
چه با حال این دقیقا د رآموزش من هم هست!!!
با این تفاوت که کاری که من بر روی Iso انجام داده بر روی Jolite هم انجام گرفته است:
Morteza_SOS
13-01-2008, 05:54
به نام خدا
سلام ...
آقا مهدی حسینی عزیز اون عکسی که گذاشتی چرا حجم فایل هاش اینقدر زیاد بود !!!!!!!! ؟؟؟؟
Reza goli
18-01-2008, 14:27
بسم رب شهدا!
به اين دليل كه برنامه قات مي زته و چرت و پرت نشون مي ده (كه به نظر من حرف بد مي زنه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.