ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا کمک کنید

jackhammer
05-12-2007, 15:46
سلام
دیروز گوشیم( Se K750) خورد زمین و وقتی برداشتمش دیدم Lcd اون سفید شده...یعنی اینجوری:
وقتی تازه گوشی رو از خاموشی کامل روشن میکنم رنگهاش سالمه و مشکلی نداره ولی خیلی سفیده به طوری که باید از زاویه ی تقریبا 150 درجه از بالا نگاش کنم تا درست ببینم .خط هایی هم روش رد میشه.
وقتی گوشی رو قفل میکنم و ساعتش به نمایش درمیاد وقتی میخوام دوبایره به استند بای برگردم سفیدی صفحه خیلی زیاد میشه جوری که دیگه هیچی پیدا نیست!حتی از بالا!
کسی میدونه این گوشی چش شده و یه تخمین خسارتی بزنه؟

iman_s
06-12-2007, 00:51
اگه بلدی گوشیتو فلش کن.اگه دوباره همین مشکل رو داشت ببر پیش یک تعمیر کار وارد (بازم میگم تعمیر کار وارد).احتمالا قسمت Lcd گوشی آسیب دیده.گوشی یکی از دوستام مشکل Lcd داشت با 10 تومن درست شده.ولی واسه شما رو نمیدونم.

jackhammer
06-12-2007, 16:59
اگه بلدی گوشیتو فلش کن.اگه دوباره همین مشکل رو داشت ببر پیش یک تعمیر کار وارد (بازم میگم تعمیر کار وارد).احتمالا قسمت Lcd گوشی آسیب دیده.گوشی یکی از دوستام مشکل Lcd داشت با 10 تومن درست شده.ولی واسه شما رو نمیدونم.
فلش کردنو بلد نیستم...امروز رفتم یه جایی طرف همینو گفت...ولی گوشی همرام نبود بدم فلش کنه.
آخه ال سی دیش سالمه و نشون میده!
ولی اگه مشکل ال سی دی داشته باشم حداقل 25 تومنه!

در هر صورت ممنون

iman_s
07-12-2007, 00:21
تو انجمن سونی اریکسون روش فلش کردن هست.
فقط برای راهنمایی بگم که به دوتا فایل فریمور(Main,FS) و یک برنامه فلشر مثل Setool2lite یا Xs نیاز دارید.اگر از Setool2lt استفاده میکنید به فایل کاستومایز هم نیاز دارید.

jackhammer
07-12-2007, 19:49
بازم ممنون