مشاهده نسخه کامل
: DevExpress x.30 Source
NoneForce
05-12-2007, 12:32
سلام
اطلاعات بيشتر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شامل :
DevExpress ExpressBars Suite 6.30
DevExpress ExpressDBTree Suite 1.30
DevExpress ExpressLayoutControl 1.30
DevExpress ExpressMasterView 1.30
DevExpress ExpressMemData 1.30
DevExpress ExpressNavbar Suite 1.30
DevExpress ExpressPageControl 2.30
DevExpress ExpressPivotGrid 1.30
DevExpress ExpressPrinting System 3.30
DevExpress ExpressQuantumGrid Suite 6.30
DevExpress ExpressQuantumTreeList Suite 4.30
DevExpress ExpressScheduler Suite 2.30
DevExpress ExpressSpreadSheet 1.30
ExpressDocking Library 5.30
ExpressFlowChart 1.30
ExpressOrgChart 1.30
ExpressSideBar 5.30
ExpressSkins Library 1.30
ExpressVerticalGrid Suite
ExpressWeb Framework 1.30
لينك دريافت :
حجم : 7 مگابايت
delphianddotnet
05-12-2007, 13:49
سلام
دست درد نکنه خیلی عالی بود.
این آخرین ورژن ؟
NoneForce
05-12-2007, 13:57
سلام
دست درد نکنه خیلی عالی بود.
این آخرین ورژن ؟
سلام
بله
delphianddotnet
09-12-2007, 12:43
سلام.
این سخت ترین کامپوننتی بود که تا حالا نصبش کردم.
MasterData
09-12-2007, 23:12
مثل همیشه دستت درد نکنه
دوست عزیز این مجموعه رو برای Dot Net نداری؟
با سلام
ممنون NoneForce جان
عالی بود
بای
NoneForce
10-12-2007, 09:33
مثل همیشه دستت درد نکنه
دوست عزیز این مجموعه رو برای Dot Net نداری؟
سلام
اينو دارم : DXperience 7.3.3
ولي اينجا نميشه فرستاد.
MasterData
10-12-2007, 11:39
اينو دارم : DXperience 7.3.3
ولي اينجا نميشه فرستاد.
مشکل چیه؟ چرا نمیتونی ؟
NoneForce
10-12-2007, 12:30
مشکل چیه؟ چرا نمیتونی ؟
سلام
چون ربطي به دلفي نداره!
MasterData
10-12-2007, 20:24
سلام
چون ربطي به دلفي نداره!
خوب عزیز من توی قسمت دات نت بذار تا همه فیض ببرن :46:
romixery
10-12-2007, 21:16
سلام
ممنون نانفورس جان. به نظر عالي مياد هرچند كه من نتونستم نصبش كنم. هر كار مي كنم ارورر ميده كه فلان فايلي رو پيدا نمي كنه و ازين حرفا... اگه كسي بگه چجوري نصبش كرده ممنون ميشم.
ولي نكته اي كه خيلي نظرم رو جلب كرده و البته مربوط به اين تاپيك نيست، اينكه فايل RAR شده حجمش 7 مگ هستش. وقتي بازش مي كني ميشه 120 مگ. چجوري اين قدر فشردش كردين؟:18: من تا حالا نديدم Winrar اينقدر فايلي رو فشرده كنه. خيلي برام جالب بود.
موفق باشين
باي
NoneForce
11-12-2007, 10:37
سلام
ممنون نانفورس جان. به نظر عالي مياد هرچند كه من نتونستم نصبش كنم. هر كار مي كنم ارورر ميده كه فلان فايلي رو پيدا نمي كنه و ازين حرفا... اگه كسي بگه چجوري نصبش كرده ممنون ميشم.
ولي نكته اي كه خيلي نظرم رو جلب كرده و البته مربوط به اين تاپيك نيست، اينكه فايل RAR شده حجمش 7 مگ هستش. وقتي بازش مي كني ميشه 120 مگ. چجوري اين قدر فشردش كردين؟:18: من تا حالا نديدم Winrar اينقدر فايلي رو فشرده كنه. خيلي برام جالب بود.
موفق باشين
باي
سلام
تعجبي نداره، فايلهاي سورس هستند و بصورت متن، پس ميشه اينطوري زياد فشرده كرد.
delphianddotnet
11-12-2007, 11:29
به پیشغتمهایی که میده توجه کن.اگه گفن فلان فایل dcu نیست باید همون dpk رو از منوی Install Component نصب کنی تا dcu هاشو بسازه.
خبلصه اش اینه که باید کامپایل کنی تا فایل dcu ساخته بشه.
romixery
11-12-2007, 21:45
سلام
نگين اين چقد خنگه. بابا نصب نميشه. Install Component. شما ميگي بايد Compile كني. وقتي نميشه چي كار كنم. اگه ميشه قدم به قدم بگين چجوري نصب كردين. همون طوري نصبش كنم ديگه. Noneforce جان شما كه اين تاپيك رو گذاشتي، لا اقل شما بگو خودت چجوري نصب كردي. شرمنده ها. اين اولين كامپوننتيه كه هر كاري مي كنم نصب نميشه.
موفق باشين
باي
NoneForce
12-12-2007, 09:56
سلام
نگين اين چقد خنگه. بابا نصب نميشه. Install Component. شما ميگي بايد Compile كني. وقتي نميشه چي كار كنم. اگه ميشه قدم به قدم بگين چجوري نصب كردين. همون طوري نصبش كنم ديگه. Noneforce جان شما كه اين تاپيك رو گذاشتي، لا اقل شما بگو خودت چجوري نصب كردي. شرمنده ها. اين اولين كامپوننتيه كه هر كاري مي كنم نصب نميشه.
موفق باشين
باي
سلام
اين كامپوننت به 2 صورت با سورس و بدون سورس عرضه ميشه كه حجم نسخه بدون سورس و كامپايل شده حدود 120 مگ بصورت فشرده است، براي راحتي نسخه با سورس را ارسال كردم، خودم هم فعلا ازش استفاه نكردم، ولي بقيه كساني كه ابزار را گرفتن موفق به نصب اون شده اند، بهتره از اونها راهنمايي بگيريد.
MasterData
12-12-2007, 10:39
راستش این کامپوننت همیشه پدر منو در میاره تا نصبش میکنم
توی این کامپوننت بعضی از اونها باید مقدمتر از بقیه نصب بشن ، مثلا Common Library یا Theme Manager رو باید قبل ز همه کامپونتها نصب کنی
معمولا وقتی میخوای نصب کنی اگه خطا داد که فلان یونیت رو پیدا نکردم توی شاخه های دیگه یه جستجو بکن بعدا اول اون پکیج ها رو نصب کن و الی اخر
MasterData
12-12-2007, 10:42
راستی من نسخه های قدیمی ترش رو که به صورت فایلهای ایسنتال هستند دارم البته با سورس هستند
اگه این مدلی هم داری لطف کن و آپلود کن چون واقعا برای نصب خیلی راحتتر هستن و معمولا Help هم دارن که این خیلی بهتره
بازم ممنون
NoneForce
12-12-2007, 11:02
راستی من نسخه های قدیمی ترش رو که به صورت فایلهای ایسنتال هستند دارم البته با سورس هستند
اگه این مدلی هم داری لطف کن و آپلود کن چون واقعا برای نصب خیلی راحتتر هستن و معمولا Help هم دارن که این خیلی بهتره
بازم ممنون
سلام
نسخه ي ديگري كه دارم حجمش حدود 120 مگ است، هم براي من ارسالش مشكله و هم فكر كنم گرفتنش براي اكثر افراد سخت باشه، اون هم فايل نصب بصورت exe نداره، فقط فايلهاي كامپايل شده است،البته به همراه سورس و راهنما و مثال.
romixery
12-12-2007, 13:49
سلام
من كنه نتونستم نصبش كنم. ببينم اصلا كسي اينجا تا حالا نصبش كرده؟:13:
اين كامپوننت ها (اينجور كه از سايتش نشون ميده) خيلي خيلي عالين و جلوه هاي عالي به برنامه ميده.
تو رو خدا اگه كسي نصب كرده بگه ديگه. من طبق همون مراحلي كه گفتم مي خوام نصبشون كنم ولي نميشه. مياي يكي رو نصب كني ميگه فلان فايل رو نداره. مياي اون يكي رو نصب كني. ميگه يه چيز ديگه رو نداره.
نانفورس جان ما رو با اين كامپوننت ها بردي تو كف ولي هيچ فايده اي برامون نداشت.
ممنون
باي
delphianddotnet
13-12-2007, 10:24
مياي يكي رو نصب كني ميگه فلان فايل رو نداره. مياي اون يكي رو نصب كني. ميگه يه چيز ديگه رو نداره.
سلام
خوب درسته دیگه اون پیکیچی رو که میخواد باید از InstallComponent نصبش کنی تا فایلهای dcu ساخته بشه.
همینطور جلو برو و پکیج هایی که میخواد رو نصب کن وقتی هیچ اروری نداد مرحله مرحله برگرد عقب و اولین رو Compile->Install کن
فکر نمیکنم از راخت تر دیگه بشه توضیح داد.
در ضمن من بعضی هاشو که لازم داشتم نصب کردم!
MasterData
13-12-2007, 17:34
سلام
من كنه نتونستم نصبش كنم. ببينم اصلا كسي اينجا تا حالا نصبش كرده؟:13:
اين كامپوننت ها (اينجور كه از سايتش نشون ميده) خيلي خيلي عالين و جلوه هاي عالي به برنامه ميده.
تو رو خدا اگه كسي نصب كرده بگه ديگه. من طبق همون مراحلي كه گفتم مي خوام نصبشون كنم ولي نميشه. مياي يكي رو نصب كني ميگه فلان فايل رو نداره. مياي اون يكي رو نصب كني. ميگه يه چيز ديگه رو نداره.
نانفورس جان ما رو با اين كامپوننت ها بردي تو كف ولي هيچ فايده اي برامون نداشت.
ممنون
باي
سلام
راستش من امروز همش رو نصب کردم. چند تا از پکیج ها هستن که توی همه شاخه ها میبینید و فقط لازمه یکبار اونا رو نصب کنید(اگه Design Time هستند که باید پکیج رو اینستال کنید و اگر Run Time هستند فقط لازمه ادرس اونا رو توی دلفی در قسمت Tools > Environment options >Library > ibarar Path اضافه کنید اگه پکیج Design Time رو نصب کردید نیز ادرسش رو به این قسمت اضافه کنید.)
اگه میخواهید بدوند که پکیج Design Time هست یا Run Time هست روی چکیج دابل کلیک کنید توی فرمی که در دلفی باز میشه یک آیکون هست به اسم Options که وقتی روی اون کلیک کنید در برگه Description نوع پکیج مشخص شده.
بعضی از پکیج ها نیاز به نصب پکیج های دیگه دارن و باید اول اونا رو نصب کنید و معمولا موقع نصب در صورتی که خطای نیاز به پکیج دیگه ای اعلام کرد باید اون رو اول نصب کنید
تا حالا خودم تفقریبا 4 تا پروژه رو با این کامپوننتها اجرا کردم و خیلی عالی هستند و فقط تنها مشکل اونا عدم پشتیبانی راست به چپ هست که با کلکهای مختلف یه جوری باهاش کنار اومدم ولی واقعا حرف ندارن و تا حالا من باگ خاصی توی اونا ندیدم
موفق باشید
romixery
16-12-2007, 13:10
سلام
ممنون mster date عزيز. امتحان كردم ولي نشد.
روي همه اينا كه نوشته Runtime اصلا design نيستند كه؟
خودتون ببنين:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشون اينجورين. اين پكيجي كه الان مي بينين كه من بازش كردم XP Theme Manager به آدرس زيره:
توي Library هم آدرسشون رو وارد كردم. ولي اتفاقي نيفتاد.
چيكار كنم؟
موفق باشين
باي
romixery
17-12-2007, 13:53
سلام
دستون در نكنه master data عزيز. همه رو تونستم نصب كنم. (خواستن توانستنه)
واقعا كه كامپوننت هاي عاليه و ارزش اين همه دنگو فنگ رو داره. از None force جان عزيز هم مثل هميشه تشكر مي كنم.
موفق باشين
باي
romixery
18-12-2007, 10:37
سلام
يه سوال و مشكل داشتم:
قابل توجه دوستاني كه كامپوننت Dev experess Bar رو نصب كردن.
من مي خوام وقتي كه Ribbon رو توي فرمم ميارم نوار فرم من حذف بشه. طبق تحقيقاتي كه من كردم بايد در ليست كامپوننتهاي ExpressBar كامپوننتي به نام RibbonForm باشه.(البته فكر كنم). چون من يه نمونه برنامه از سايت Devexperess دانلود كردم. خودتون تفاوت رو ببينين:
همانطور كه در تصوير ميبينين. يه كليد ساخته كه ميشه RibbonForm رو فعال يا غير فعال كرد. ولي من توي ليست كامپوننت هام اين رو ندارم. من اينا رو دارم:
نمي دونم اين كامپوننتهايي كه Noneforce جان فرستادن كاملا يا نه؟ ولي اگه كسي تونسته كه فرم رو به شكل اولي (RiboonForm) دربياره بگه ما هم بدونيم.
ممنون
باي
NoneForce
10-05-2008, 12:25
سلام
اين مجموعه شامل :
DevExpress ExpressBars Suite 6.35
DevExpress ExpressDBTree Suite 1.35
DevExpress ExpressDocking Library 5.35
DevExpress ExpressFlowChart Suite 1.35
DevExpress ExpressLayout Control 1.35
DevExpress ExpressMasterView 1.35
DevExpress ExpressMemData 1.35
DevExpress ExpressNavBar Suite 2.35
DevExpress ExpressOrgChart Suite 1.35
DevExpress ExpressPageControl 2.35
DevExpress ExpressPivotGrid Suite 1.35
DevExpress ExpressPrinting System 3.35
DevExpress ExpressQuantumGrid Suite 6.35
DevExpress ExpressQuantumTreeList 4.35
DevExpress ExpressScheduler Suite 3.35
DevExpress ExpressSideBar 5.35
DevExpress ExpressSkins Library 1.35
DevExpress ExpressSpreadSheet 1.35
DevExpress ExpressVerticalGrid Suite 3.35
DevExpress ExpressWeb Framework 1.35
لينك دريافت : (بصورت سورس)
حجم : 8 مگابايت
پسورد :
BoomDoongDang
10-05-2008, 15:12
وای ذوق مرگ شدم :26:
تنکیو نانفورس ! :10:
arezu_sh
24-07-2009, 09:36
سلام به همگی
توی این مجموعه devexpress می دونم که یه اسکین داره مثله آفیس 2007 (منوی آفیس)
من هر چی گشتم پیدا نکردم . کسی تا بحال ازش استفاده کرده ؟
خوشحال می شم راهنمائیم کنین
مرسی
البته میدونم خیلی دیره!!!
ولی خب شاید تازه بعضی ها دارن یاد میگیرن که از DevExpress استفاده کنند.
این برنامه رو دانلود کنید !!!
خیلی راحت هم فایل سورس رو نصب میکنه هم میتونه حذف کنه !!
برای من با delphi 7 جواب داد... شاید بقیه رو هم بتونه .
Hello2World
13-01-2010, 19:54
سلام
نميدونم كسي تا حالا از دي وي دي هاي كوآنتم سايت استفاده كرده يا نه؟ولي من يك پك اون رو دارم كه همين كامپوننت هاي دوو اكسپرس رو داره ولي نميدونم با اينيكه none force گذاشتن فرق داره يا نه.ولي من هم هرچي تلاش كردم اين رو نصب كنم نتونستم.
راستي بگيد از كدوم كامپوننت بايد شروع به نصب كنم؟
باتشكر پيشاپيش از همه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.