ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SEGA : SEGA Rally 3D - Java Game

Hamid_PaK
04-12-2007, 18:58
SEGA
SEGA Rally 3D
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

For SonyEricsson & Nokia S60 176x220 - MultiScreen

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

For SonyEricsson & Nokia S60 240x320 - MultiScreen

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا حق ...

Masoud_kp
04-12-2007, 23:31
ایول بازی سه بعدی گذاشتی!حرف نداشت اما نمیدونم چرا شبا نمیشه از پرشینگیگ دانلود کرد اما بازم میگم همینجا آپلود کن

hamkar1981
05-12-2007, 08:13
آقا حميد بازي قشنگ و جالب بود.
من تا حالا فكر مي كنم يه چندباري بهتون پيشنهاد دادم كه يه تاپيك براي بازيها ايجادكني و از اين شكل تك تك درشون بياري.
يه زماني آقا كمال زحمت بازيهاي قشنگو مي كشيد(حالا بنا به دلايلي كم رنگ شده) الا شما داري زياد زحمت ميشكي و بازيهاي جالب معرفي ميكني
بازم بهش فكر كن
موفق باشي

majid_msn
06-12-2007, 11:19
سلام بر آقا حميد و ديگر دوستان خسته نباشيد.
خدا وکيلي من که خيلي حال ميکنم ازت فايل دريافت ميکنم .آدم کيف ميکنه تاپيکهات همه منظم و خيلي با سليقه هستن .
حجم - ورژن - رزوليشن - نوع فرمت فايلها (جاوا يا سيمبيان )بودن آنها و مدل گوشي ها رو مينويسي و حتي توي تمام فايلهاي دريافتي ، عکس بازيها رو هم ميزاري و اين کارمن و همه بينندگان رو خيلي راحت ميکنه.اميدوارم ما تازه کارها هم بتونيم از شما اين نظم رو ياد بگيريم .
آقا حميد توي اکثر تاپيکهات رفتم و بيشتر بازيهات رو گرفتم .لطفاً در صورت امکان بازيهايي با حجم بيشتر ، مثل همين بازي زيادتر در تاپيکهات بزار چون بازيهاي حجم پايين اصلاً گرافيک نداره ، دو بعديه و جزئيات نداره .البته اينو ميدونم که خيلي کم پيدا ميشه .
حميد جان خودت ميدوني که واسه تاپيکهات مايه گذاشتي و بدون شک مثل تاپيکهاي ديگر دوستان قديمي و چند ستاره اي سايت عالي داري پيش ميري و بيننده هات هر روز داره زيادتر ميشه ، لطفاً اگه برات مقدوره لينک هايي براي نوکيا هم بطور هميشگي بزاري تا هر دقيقه بچه ها درخواست واسه رزوليشن هاي مختلف ندن و بي جهت پست اضافه نشه تاپيکهات هم شلوغ بشه .
هواي ما نوکيا دارها رو داشته باش تا بتونيم از بازيهات استفاده کنيم .لطفاً لينک براي S60 V2- N70 نيز بزار.
ممنون.

Hamid_PaK
06-12-2007, 12:34
اگر منظورت لینک نوکیا برای همین بازی هست که همین نسخه ها برای نوکیا هم کار می کنند ولی اگر منظورتون همه بازی ها هست، باید به این نکته که قبلا هم ذکر شده بود اشاره کنم که اگر می بینید که بازی های معرفی شده تمامی نسخه ها را شامل نمی شوند یا در دسترس نبوده اند و یا امکان آپلود همه آنها به یکباره نیست ولی بطور کل من سعی می کنم نسخه هایی که طرفدار بیشتر دارند و در دسترس هستند را یکباره معرفی کنم.

یا حق ...

majid_msn
06-12-2007, 12:59
روی N70 Music Edition من جواب نداد آیکن میاد ولی اصلاً اجرا نمیکنه. اگر روی گوشی دوستان دیگر جواب داد لطفاً اطلاع بدید.

mehdi30nema
08-12-2007, 14:24
حميد جان ما شمارو نداشتيم چي كار ميكرديم دمت گرم . من با نسخه psp اين بازي خيلي حال كرده بودم . مرسي

hosiyar
08-12-2007, 16:32
دمت گرم . خیلی ممنون . ولی خیلی حجمش بالاس نسبت به بازیش !