PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش کردن سیستم با دو حرکت،کسی می تونه؟

M.Z.Y
04-12-2007, 16:22
سلام بچه ها

پسر عموم می گفت استادمون گفته هر که تونست با دو حرکت سیستم رو خاموش کنه 2 نمره بهش میدم؟؟کسی میدونه چطور میشه اینکارو کرد.(یعنی از دوتا کلید استفاده کنه).:13:

یا علی./

MOHAMMAD2010
04-12-2007, 16:33
Alt+f4
Enter

DoNkHoWaN
04-12-2007, 16:59
Window+u+u

AMD_64
04-12-2007, 21:15
با یه حرکت میشه کامپیوتر رو خاموش کرد ... فشردن دکمه ی پاور ! :46:

yoosef_st
04-12-2007, 21:40
به پسر خالت بگو قبل اینکه استادش بیاد بره تو
C Panel > Power Options>Advanced Tab

بعدش اونجا از لیست قسمت Power Bottons از اون لیست گزینه Shut Down رو انتخاب کنه. OK.
حالا که استاد اومد فقط با یه دکمه پاور روی کیبورد کامپیوتر رو خاموش کنه!!! اینجوری فقط با 1 دکمه این کار رو کرده. :دی

Ali_Moradi
04-12-2007, 23:21
همین که دوستان گفتند... با یک حرکت میزینی رو کلید پاور
استاده ترم اولشه؟

SRT_71
05-12-2007, 16:00
يه شورتكات تو دسكتاپ درست كن
تو قسمت type the location of the item اين آدرسو وارد كن:
C:\Windows\system32\shutdown.exe
كه به جاي C هم درايو ويندوزت رو مي زني
بعدش هم يه اسم واسش انتخاب كن و كليك كن
با يه كليك مي توني سيستمو خاموش كني
حالا اگه يارو خيلي گير داد و گفت حتما بايد دو عمل باشه مي توني بگي دابل كليك برابر با 2 عمل هست...!!!:27:

MB_Danger
05-12-2007, 16:27
يه شورتكات تو دسكتاپ درست كن
تو قسمت type the location of the item اين آدرسو وارد كن:
C:\Windows\system32\shutdown.exe
كه به جاي C هم درايو ويندوزت رو مي زني
بعدش هم يه اسم واسش انتخاب كن و كليك كن
با يه كليك مي توني سيستمو خاموش كني
حالا اگه يارو خيلي گير داد و گفت حتما بايد دو عمل باشه مي توني بگي دابل كليك برابر با 2 عمل هست...!!!:27:
سلام دوست من
تمام گفته های شما صحیح ...
اما آدرس رو باید به C:\WINDOWS\system32\Shutdown.exe -T -T 0 تغییر داد .
موفق باشید .

javadshahvand
05-12-2007, 16:54
Window+u+u

موافقم این بهترین راه حله

M.Z.Y
08-12-2007, 16:03
چی بابا بهترین راه حله این که میشه 3 حرکت من گفتم دو حرکت یعنی از دوتا دکمه استفاده بشه.

mehdi_halla
08-12-2007, 16:23
سلام
دوستان نظراتشونو دادن
ولی این کاری که می گم با دو حرکت نیس ولی تو دو سوت(حدودا 2 ثانیه)سیستم رو خاموش می کنه.
task manager رو باز کرده---> از منوی shutdown گزینه turnoff را همزمان با پایین نگهداشتن CTRl می زنیم .

Farahmand Farshidy
08-12-2007, 19:00
سلام عزیزان!:11::11:

با تایید نظریه همه دوستان بغیر از DoNkHoWaN عزیز ( چون زمانی که من کلید Window+u+u را میزنم پنجره ها Utility Manager و Microsoft Narrator باز میشه ) من هم یه راه بنظرم میرسه که نمیدونم دو حرکت است یا سه حرکت که اینجا مینویسم.

تمامی پنجره های باز را Minimize نموده و بعد کلید های Alt+F4 را فشار دهید و بعد از آن کلید U را فشار دهید که کامپیوتر بالافاصله Turn Off میشه!

راستی DoNkHoWaN عزیز اگر در مورد این فرمان Window+u+u توضیح بدی ممنون میشم زیرا همانطور که گفتم با فشار دادن کلید های متذکره کامپیوتر خاموش نشد.

همه مؤفق و کامگار باشید!:10:
فرهمنــــــــــــــــــــ ـــــــــد

DrXoX
09-12-2007, 01:31
سلام عزیزان!:11::11:

با تایید نظریه همه دوستان بغیر از DoNkHoWaN عزیز ( چون زمانی که من کلید Window+u+u را میزنم پنجره ها Utility Manager و Microsoft Narrator باز میشه )

سلام

فرهنمد شما نباید همزمان Window رو پایین نگه دارید و U را بزنید بلکه باید یک بار widnow را بزنید و بعد دوبار U را بزنید یعنی وقتی منوی استارت باز شد

موفق باشید

Farahmand Farshidy
11-12-2007, 15:46
سلام DrXoX عزیز!

سلام

فرهنمد شما نباید همزمان Window رو پایین نگه دارید و U را بزنید بلکه باید یک بار widnow را بزنید و بعد دوبار U را بزنید یعنی وقتی منوی استارت باز شد

موفق باشید

ممنون عزیزم.خیلی لطف نمودی.

مؤفق باشی عزیز!
فرهمنــــــــــــــــد

robert
11-12-2007, 16:43
بابا این که دیگه کاری نداره !!!!!:31:
تو کیبورد های مولتی مدیا (( کیبرد هایی که علاوه بر دکمه های اساسی تو قسمت بالای کیبورد دکمه های اضافی هم دارند )) یه دکمه برای standby و یه دکمه برای خاموش کردن سیستم هست !!!:5:
همون یه دکمه رو فشار بده تا سیستم خاموش بشه و بجای دو حرکت از یه حرکت استفاده کرده باشی !!!!:46::31::27:
من که خودم همیشه اینجوری سیستمم رو خاموش میکنم !!:8: