ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فهرست سياه ترسناك ترين هكرهاي جوان دنيا

ali-07
04-12-2007, 14:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك هكر ١٨ساله نيوزلندي كه رئيس يك شبكه بين المللي جرايم انفورماتيكي است و تاكنون خسارتي معادل ١٥ميليون يورو به رايانه هاي دنيا وارد كرده است، در شمار ترسناك ترين هكرهاي جوان دنيا قرار گرفت. به گزارش مهر، رئيس اين شبكه جرايم انفورماتيكي كه تنها ١٨سال دارد، تاكنون توانسته است بيش از ١٥ميليون يورو خسارت وارد كند.
پليس نيوزلند اين هكر جوان را پس از انجام يك سال تحقيقات، شناسايي كرد. وي در حال حاضر به عنوان هكري جوان شناخته مي شود كه موفق شده است روي رايانه هاي اقصي نقاط دنيا يك نرم افزار ويژه حمله به دانشگاه پنسيلوانيا را نصب كند.با اين اقدام، نام اين هكر جوان ١٨ساله نيوزلندي وارد فهرست ترسناك ترين هكرهاي جوان تاريخ شبكه شد.از ديگر افرادي كه نامشان در اين فهرست به ثبت رسيده است مي توان به جوان ١٩ساله اي با نام "رافائل گري "اشاره كرد كه موفق شده بود اطلاعات مربوط به كارت اعتباري بيل گيتس، بنيان گذار مايكروسافت را سرقت كند. "كوين ميتنيك "هكر ديگري است كه با استفاده رايگان غيرقانوني از خطوط تلفني وارد اينترنت مي شد. "اف بي آي "٣سال در تعقيب اين جوان بود و در اين مدت وي توانست نرم افزارهايي را از شركت هاي موتورولا و سان ميكروسيستم سرقت كند.

George Bush
04-12-2007, 18:21
خبر بسيار جالبي بود دوست عزيز...ممنون

j0l6
07-12-2007, 21:07
خیلی خوشم میاد از اینجور هکر ها
جالب بود ممنون

rezaete
07-12-2007, 22:01
خیلی خوشم میاد از اینجور هکر ها
جالب بود ممنون
اگر هم سایتت رو هک کنن بیشتر خوشت میاد

j0l6
07-12-2007, 22:04
اگر هم سایتت رو هک کنن بیشتر خوشت میاد
میدونی چرا از اینجور هکر ها خوشم میاد‎؟
چون وقتشون رو خرج هک کردن سایت کسایی مثل من نمیکنن

ramin4116
08-12-2007, 00:20
بابا اينا كين ديگه

soleares
10-12-2007, 21:21
90 درصد هکرها هکرهای خوبین و جالبه که بدونین اون 90 درصد به خاطر این هک رو یاد گرفتن که 10 درصدی رو که مخرب هستند کنترل کنند !!

--

تو ایران به آدم 18 ساله هیچی از علم حالیش نیست ! اون وقت اون 15 میلیون یورو با استفاده از هک به دیگران خسارت می زنه!
این آدم ها می تونن توی امنیت شبکه خیلی کمک کنن !
چون تمام ترفندهای رو خوب می دونن.

h2006
18-12-2007, 16:43
عالی بود ! ممنون

Tornado2800
19-12-2007, 11:12
به این میگن ! هکر

نه مثل ایران هر کسی از مامانش قهر می کنه هکر میشه !!!!

دیفیس می کنه شب تا صبح خواب نمیره فکر می کنه خدای هکه بعد روی خودش همه اسم می زاره

پروفسور ، دکتر ، تیم ملی ، ...

__Genius__
19-12-2007, 13:36
سلام ، اول از همه خبر خیلی جالب بود ممنون .
نکته بعدی : بهتر نبود از کلمه هر کسی از مامانش قهر میکنه استفاده نمیکردید !؟ :20:
بله بنده قبول دارم که اکثریت توی ایران مسئله امنیت و هک رو شوخی و بازی گرفتن اما درست نیست با هم جمع ببندیم :46:
دوستی دارم از شهر قم ، ایشون واقعا در مسئله امنیت اطلاعات و هک حرفه ای هستن :)
به جرات و با کارهایی که از ایشون دیدم میتونم بگم که فردی مثل کوین تقریبا چیزی برای گفتن نداره جلوی ایشون ، و ایشون هم 19 سالشون هست :)
همچنین توی شرکت Intel از اعضای مهمی هستن ، چند ماه پیش هم کنفرانسی رو در مورد حملات و تست Memory توی هند ارائه دادن که به عنوان جوانترین Speaker معرفی شدن :20:
درسته ، اقسا نقاط دنیا افراد زیادی پیشدا میشن که توی کارشون حرفه ای باشن اما یه جمله هست میگه :

Expert Hackers Live in Anonymous

خیلی از هکرها هم هستن به هیچ وجه کسی اطلاع نداره که حتی توی کامپیوتر فعالیت دارن ! چه برسه به هکر بودنشون .
خیلی ها در گوشه کنارها خیلی آروم و بی سر و صدا کار میکنن .

بهتره خودمون رو دست کم نگیریم ، هر چند تعداد افراد هکر با سواد کشورمون کم هست .
ولی بهتره جمع نبندیم .
من هم توی این زمنیه فعالیت میکنم اما یاد ندارم به جایی نفوذ کرده باشم و دیفیس کنم ، خرابکاری کنم یا ...
اصل مسئله نفوذ برای من اهمیت داره ، همین که دسترسیمو از جایی بگیرم کافیه ... و deface برام بحث جالبی نیست :)
این افراد هم که نام بردین و گفتین به عنوان ترسناک ترین ها شناخته شدن صد در صد کارشون بی ارزش هست !
حیف این هوش و استعداد نیست که صرف این کارها بشه ؟

کسانی که هکرهای واقعی هستن همیشه خدمت کردن .

تخصصهاشون باید جمع بشه یه ابزار جدید ، سیستم عامل جدید ، ایده جدید و یا ... ارائه بدن ، اینطوری خیلی بهتره .
هر چند خیلی از این هکرهایی که به عنوان ترسناکترین و ... شناخته میشن رو سراغ دارم که حوصله خوندن و یادگیری 4 خط کد برنامه نویسی ندارن :) و فقط و فقط صرفاً نفوذهاشون با استفاده از مقالاتی هست که در اختیارشون گذاشته میشه ، ابزارها و کدهای خصوصی ( Private ) .

اگر میبینین توی کشور ما روند اینطوری هست تا نسبتی حق میدم / داخل کشور ما ایران وقت کم هست ، مشکلات زیاد .
از طرفی برای اینطور بحثها که پیچیده هستن ارزشی قائل نیستن و حاضر نیستن امکانات در اختیار جوانها بذارن .

در هر صورت و به هر منوالی باشه هر کسی توی هر جایی که فعالیت میکنه موفق باشه :11:
:10:

bagherigi
03-01-2008, 10:15
اقا ما می گیم هکرها واقعا برای دنیای شبکه با ارزش هستند. چون اگه اونا نباشند عیب های شبکه ها و سایت ها پیدا نمی شه و همچنین اونا رو می شه به خدمت گرفت و راه حلهاشون رو برای مبارزه با هکرهای دیگه به کار گرفت

Meisam Khan
03-01-2008, 12:49
به اين ميگن استعداد.

Mr.K2
03-01-2008, 13:04
من شنیدم یه پسر 18 - 19 ساله در دانشگاه صنعتی شریف تونسته در کمتر از یک دقیقه به سیستم رایانه ای ناسا وارد بشه....

به نظر شما صحت داره ؟؟

capitan black
04-01-2008, 13:51
من شنیدم یه پسر 18 - 19 ساله در دانشگاه صنعتی شریف تونسته در کمتر از یک دقیقه به سیستم رایانه ای ناسا وارد بشه....

به نظر شما صحت داره ؟؟

نه دوست عزيزم....همچين چيزي صحت نداره..:46:

relax_l3oy
04-01-2008, 18:09
جالب بود.من هم دوست داشتم يك هكر بزرگ بودم

__Genius__
04-01-2008, 18:29
relax_l3oy@
خواستن توانستن است :) ...

dizgah
07-01-2008, 11:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوان ١٩ساله اي با نام "رافائل گري "اشاره كرد كه موفق شده بود اطلاعات مربوط به كارت اعتباري بيل گيتس، بنيان گذار مايكروسافت را سرقت كند..
این دیگه کیه بابا
از خود کف تراوش میکنیم:20:

Gita
07-01-2008, 14:47
من هم توی این زمنیه فعالیت میکنم اما یاد ندارم به جایی نفوذ کرده باشم و دیفیس کنم ، خرابکاری کنم یا ...

اصل مسئله نفوذ برای من اهمیت داره ، همین که دسترسیمو از جایی بگیرم کافیه ... و deface برام بحث جالبی نیست

سلام __Genius__ جان
شما کارت خیلی درسته! دست ما رو هم بگیر!

LeBron
07-01-2008, 14:56
relax_l3oy@
خیلی عذر میخوام ولی این مزخرف ترین جمله تاریخ بشریته!
خواستن مقدمه توانسته(البته ما به تجربه کسب کردیم!)

c0dest0rm
12-01-2008, 22:16
ضمن تایید گفته های ارزشمند دوست عزیزمون Genius در پست 10،
این جمله خیلی جالبه و من قبولش دارم.
If you're a good hacker, everyone knows your name.
If you're a great hacker, no one knows who you are