ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتباط با usb در vb

majid67110
04-12-2007, 13:31
با سلام
چگونه ميتوانم با استفاده از vb به usb صفر و يك بفرستم

sajadmg
07-12-2007, 01:09
سلام
تا اونجایی که من میدونم فرستادن 0 و 1 به usb به این راحتی ها نسیت چون که این پورت مثل پورتهای قبلی هر کی هرکی نیست یه پروتکل تعریف شده داره و اطلاعاتی که میخوای بفرستی در غالب بسته های استاندارد باید ارسال بشه هر بسته علاوه بر اطلاعات اصلی یه سری اطلاعات دیگه ای هم داره که واسه مقاصد خاص فرستاده میشه. تازه قبل از اینکه بتونی اطلاعات بفرستی باید وسیله ای که دریافت کننده اطلاعات هست پیکر بندی بشه که خودش کلی دنگ و فنگ داره و یه محاوره بین سیستم(میزبان) و دستگاه جانبی صورت میگیره از جمله اینکه دستگاه به چه صورتی کار میکنه (چهار نوع ترنزکشن استاندارد داریم که عبارتند از سیستمی که هر وسیله usb باید این نوع رو پشتیبانی کنه و موقع پیکربندی از این حالت استفاده میشه، وقفه ای مثل موس ، توده ای مثل پرینتر و اسکنر و در نهایت همزمان مثل کارت صوت ومودم های Usb ) دیگه اینکه دستگاه باید سرعت انتقال مورد نیاز و این جور چیزا را هم به میزبان بگه تا اون تصمیم بگیره امکانش هست دستگاه را سرشماری کنه یعنی اینکه یه آدرش منحصر به فرد بهش اختصاص بده و اجازه ارسال و دریافت براش صادر کنه یا نه. در کل کار حساسی است اگه علاقه داری کتاب
اصول و راهنمای استفاده از پورت Usb
نویسنده جان اکسلسون
ترجمه شهرام ظریف
را بخون تا حداقل از لحاظ تئوری با این پورت آشنا بشی بعد هم باید یه میکرو کنترلر که از usb پشتیبانی میکنه پیدا کنی و کار عملی را یواش یواش شروع کنی.
اگه به سرعت بالا احتیاج نداری از پورت Com یا LPT استفاده کنی خیلی راحت تری چون خیلی رلحت با اونها میشه کار کرد.من خودم با هر دوتاش کار کردم میتونم کمکت کنم.

Mehran Asgari
22-12-2007, 22:47
پس آقای sajadmg با توجه به پیام خودتان اگر ممکنه چند تا نمونه برنامه های LPT در زبان VB در اختیار کار بران بگذاری درباره ی پین ها و ادرسشون و ورودی و خروجیشون و....

بی نهایت متشکرم

sajadmg
24-12-2007, 01:23
سلام
این دو تا فایل را ببینید یکی دیتاشیت LPT در فرمت pdf هست و دیگری یک dll شامل توابعی واسه خواندن و نوشتن روی این پورته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل dll

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم فایل pdf

فایل pdf را که انشا الله مطالعه میکنید تا با این پورت آشنا بشید اما توابع فایل io.dll باید مثل توابع API تو برنامه تعریف بشن تا بتونید ازشون استفاده کنید. توی قسمت general فرمتون این کد ها رو اضافه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خب تو تعریف بالا فرض بر اینه که فایل توی ریشه درایو c قرار داره اگه جایی دیگس آدرس همونجا را بنویسید.
دو تا تابع portout برای نوشتن به پورت و portin برای خواندن از پورت استفاده میشه. برای خوندن از پورت باید به تابع portin عدد 889 را به عنوان تنها آرگومان تحویل داد که همان آدرس ورودی پورت LPT است و معادل 379 هگرادسیمال است.برای ارسال به پورت هم باید به تابع portout آدرس خروجی و مقدار را بدیم. آدرس خروجی 888 یا همان 378 هگزا دسیمال است نحوه فراخوانی توابع را در زیر میبینید.

خوب نیاز به توضیح نداره مقدار پورت را میخونیم میریزیم توی b و مقدار a را برابر 127 قرار داده سپس آنرا روی پورت مینویسیم.
از روی دیتاشیت پینهای ورودی خروجی پورت را پیدا کنید و یه فیش درست کنید که خروجی ها را به LED و ورودی ها رو به دیپ سوئیچ وصل کنه با توابع بازی کنید تا کم و کیف کار دستتون بیاد.
وقتی همه نکات را فهمیدید از این به بعد میتونید کارهایی عملی تری انجام بدید مثلا یه برنامه که دوتا سیستم رو با هم مرتبط کنه و بتونن به هم دیتا ارسال کنن بنویسید. یا یه مدار میکرو کنترلری به سیستم وصل کنید و خیلی کارهای دیگه.
امیدوارم استفاده کرده باشید

msisoft
03-02-2009, 10:53
لینک دانلود کار نمی کند ؟
برای آپلود به قسمت لینک وبلاگم برو.

اگر میشه فایل را برایم میل کن.

msisoft@yahoo.com

resos_sina
21-04-2009, 15:10
سلام
تا اونجایی که من میدونم فرستادن 0 و 1 به usb به این راحتی ها نسیت چون که این پورت مثل پورتهای قبلی هر کی هرکی نیست یه پروتکل تعریف شده داره و اطلاعاتی که میخوای بفرستی در غالب بسته های استاندارد باید ارسال بشه هر بسته علاوه بر اطلاعات اصلی یه سری اطلاعات دیگه ای هم داره که واسه مقاصد خاص فرستاده میشه. تازه قبل از اینکه بتونی اطلاعات بفرستی باید وسیله ای که دریافت کننده اطلاعات هست پیکر بندی بشه که خودش کلی دنگ و فنگ داره و یه محاوره بین سیستم(میزبان) و دستگاه جانبی صورت میگیره از جمله اینکه دستگاه به چه صورتی کار میکنه (چهار نوع ترنزکشن استاندارد داریم که عبارتند از سیستمی که هر وسیله usb باید این نوع رو پشتیبانی کنه و موقع پیکربندی از این حالت استفاده میشه، وقفه ای مثل موس ، توده ای مثل پرینتر و اسکنر و در نهایت همزمان مثل کارت صوت ومودم های Usb ) دیگه اینکه دستگاه باید سرعت انتقال مورد نیاز و این جور چیزا را هم به میزبان بگه تا اون تصمیم بگیره امکانش هست دستگاه را سرشماری کنه یعنی اینکه یه آدرش منحصر به فرد بهش اختصاص بده و اجازه ارسال و دریافت براش صادر کنه یا نه. در کل کار حساسی است اگه علاقه داری کتاب
اصول و راهنمای استفاده از پورت Usb
نویسنده جان اکسلسون
ترجمه شهرام ظریف
را بخون تا حداقل از لحاظ تئوری با این پورت آشنا بشی بعد هم باید یه میکرو کنترلر که از usb پشتیبانی میکنه پیدا کنی و کار عملی را یواش یواش شروع کنی.
اگه به سرعت بالا احتیاج نداری از پورت Com یا LPT استفاده کنی خیلی راحت تری چون خیلی رلحت با اونها میشه کار کرد.من خودم با هر دوتاش کار کردم میتونم کمکت کنم.

با تشکر از معرفی کتاب های خوبتون.:20:
آیا کتاب یا منبعی راجبه کار با هارد های IDE و SATA دارید؟:question:

ar.constantine
22-04-2009, 12:17
من سورس اين كار رو با c دارم، اگه به كارت مياد برات بذارم!
ar.constantine@yahoo.com

resos_sina
22-04-2009, 17:33
من سورس اين كار رو با c دارم، اگه به كارت مياد برات بذارم!
ar.constantine@yahoo.com

اگه می شه بزارید ممنون می شم.