مشاهده نسخه کامل
: mp4 حدود 100000تومن
همون طور که گفتم یک ئح4 حدود 100000تومن می خوام که اولا صفحه اش تا میشه بزرگ و با کیفیت باشه ثانیا کیفیت صداش خوب باش و البته تا میشه فرمت های بیشتری رو پشتیبانی کنه خب کارت حافظه هم بخوره ودر کل باید بگم برای فیلم دیدن وmp3گوش دادن کم وکسری نداشته باشه
راستیدر مورد برند های mp ,jxd هم توضیح بدین لطفا
بودجه شما برای رسیدن به اون امکاناتی که گفتید ، محدوده ... شما در بهترین حالت می تونید بودجه رو به 115 تومن برسونید و YP-T9 از سامسونگ رو بگیرید ... که صفحه مناسب و کیفیت پخش مناسب برای ویدئو داره ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرضا یه دستگاهی که این نیازهای شما رو برآورده کنه ، creative zen هستش که قیمتش 150-160 تومن به بالاس ... ارزون تر از این پیدا نمیشه ... مگر در مدلهای متفرقه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارک jxd و mp (؟) هم متفرقه هستن و خریدنشون توصیه نمیشه ..
خب حالا به نظرتون اگه من 150000تومن براي zenبدم همه خواسته هايي که مطرح کرده بودم براورده ميشن ؟اگه پاسختون مثبته تا چه حدبراورده ميشن؟
البته ... یه نکته دیگه (که توی تاپیک دیگه هم روش بحث شد) اینه که قیمت دقیق مدل 4 گیگ رو نمی دونیم ... 8 گیگش حدود 220 تومنه ... و قیمت دقیق 4 گیگ رو نمی دونیم ... دوستان حدس می زنن که 160 تومن باشه ...
ولی با فرض اینکه همین قیمت باشه : بله - همه اونایی که گفتی رو داره ... با کیفیت بالا برآورده می کنه ...
توصیه من اینه که شما اول ته و توی این مدل رو در بیاری ، اگه دیدی گرونتر از این حرفاس ، بریم سراغ مدلهای دیگه .... مثلا iriver ...
ازتون خيلي ممنونم :11:
طبق گفته هاي شما رفتم دنبالش و بالاخره به اين نتيجه رسيدم که بايد حتماcreative zenبخرم واين کار رو کردم
والبته با قيمت 149000که فکر مي کنم مناسب باشه تاريخ دقيقش که ميشه 15/10/86 بازم از راهنماييتون ممنونم:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.