ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك براي خريدن Asus En8500gt

alireza1510
03-12-2007, 17:25
سلام
ميخواستم كارتمو با 100 تومان بودجه ارتقا بدم
تو اين قيمت Asus En8500gt رو پيداكردم
كسي اين كارتو امتحان كرده ؟
ايرادهاشو اگه ميدونيد بگيد و نظر شما چيست؟

alireza1510
03-12-2007, 17:29
و اينكه چرا اين كارت خيلي ساده و بي رنگ و تاب است و ظاهرش شبيه كارتهاي ارزون قيمت است؟!!!

Stream
03-12-2007, 18:14
دوست عزیز اینجا بخش مشاوره برای خرید نیست. لطفا درخواست خود را در تاپیک مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك و مانيتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.

reza fontana
03-12-2007, 23:12
سلام
ميخواستم كارتمو با 100 تومان بودجه ارتقا بدم
تو اين قيمت Asus En8500gt رو پيداكردم
كسي اين كارتو امتحان كرده ؟
ايرادهاشو اگه ميدونيد بگيد و نظر شما چيست؟
خریدن این کارت اشتباه بزرگیه..شما میتونید با 20000 تومن بیشتر XFX Geforce8600 GT بگیرید

reza fontana
03-12-2007, 23:22
دوست عزیز اینجا بخش مشاوره برای خرید نیست. لطفا درخواست خود را در تاپیک مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك و مانيتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
ایا بهتر نیست جواب دوستانی رو که نمیدونن کجا باید سوال خودشونو مطرح کنن در همون بخش داد..قصد جسارت ندارم ویرژیل جان ولی شما که زحمت میکشید جای صحیح مطرح کردن سوالات رو یاداوری میکنید به همراه اون جواب سوال دوستان رو بدید و بگید که اگه بازم سوالی هست در محل مربوطه مطرح بشه...به نظر من این کار بهتره.....با تشکر فراوان:11:

Stream
03-12-2007, 23:50
ایا بهتر نیست جواب دوستانی رو که نمیدونن کجا باید سوال خودشونو مطرح کنن در همون بخش داد..قصد جسارت ندارم ویرژیل جان ولی شما که زحمت میکشید جای صحیح مطرح کردن سوالات رو یاداوری میکنید به همراه اون جواب سوال دوستان رو بدید و بگید که اگه بازم سوالی هست در محل مربوطه مطرح بشه...به نظر من این کار بهتره.....با تشکر فراوان:11:
اکثر سوال ها جوابشون یک کلمه نیست و معمولا بعد از پاسخ دادن، دوباره توسط کاربر سوالاتی مطرح میشه. بهتره از همون اول سوالات در محل صحیح پرسیده شوند.

becareful
04-12-2007, 01:55
میگم رشته ی مهندسی تنظیم و نظم تاپیکها اومده من برم بگیرمش که وارد چنین تاپیک هایی نشم و الکی کلیک نکنم.و آخرش به مطلب تکراریه مشترک گرامی درخواست مورد نظر به جا نمیباشد .... لطفا در جای خود مطرح کنید با با قانون بازی در نیارین دیگه.