مشاهده نسخه کامل
: کلوپ W960i
vahidsport
19-02-2009, 13:08
پورت رو که خودش انتخاب میکنه ، کلا اگه بخوام دستی انتخاب کنم روی چه حالتی قرار بدم که جواب بده؟:41::19:
باید ببینی گوشیت رو چه Com به کامپیوترت وصل شده بعد همون کام رو انتخاب کن که برای پبدا کردنش
Control Panel> System> Hardware> Device Manager
تو این ادرس باید گوشی تو که احتمالا به اسم SonyEricsson یا به اسم گوشیت میاد پیدا کنی
یه سوال
صدا و دوربین W960 بهتره یا P1 ؟ صدای P1 رو شنیدم هم بلنده و هم صدای ریز رو میده بیرون 960 هم همیتوریه؟
یه سوال دیگه این گوشی دکمه های ولوم رو داره مثل گوشی های دیگه؟
MehranVB
19-02-2009, 14:10
صدا و دوربین W960 بهتره یا P1 ؟ صدای P1 رو شنیدم هم بلنده و هم صدای ریز رو میده بیرون 960 هم همیتوریه؟
صدای P1 و W960 رو قبلاً با هم مقایسه کرده بودم، از نظر بلندی 960 بلندتر و کیفیتش هم بهتره و Bass بیشتری داره، ولی P1 صدای تیزتری داره... شاید گوشی که شما دیده بودین هک شده بوده...
یه سوال دیگه این گوشی دکمه های ولوم رو داره مثل گوشی های دیگه؟
بله داره...
vahidsport
19-02-2009, 14:52
صدای p1 و w960 رو قبلاً با هم مقایسه کرده بودم، از نظر بلندی 960 بلندتر و کیفیتش هم بهتره و bass بیشتری داره، ولی p1 صدای تیزتری داره... شاید گوشی که شما دیده بودین هک شده بوده...
بله داره...
نه هک نشده بود
صدای W960 مثل 990 خفه که نیست منظورم صدای ریز رو بیرون میده؟
من منظورم اون دکمه هایی که راست گوشی قرار داره و بازدن اون دکمه ها می شه صدای گوشی رو کم و زیاد کرد منظوره شما همین دکمه هاست؟
سه تا سوال دیگه
باطری چطور نگه میداره؟
دوربین کدوم گوشی بهتره؟ معمولا سریه w بهترین دوربین ها رو دارن
راستی LCD این W960 زیر نور افتاب مشکلی نداره یا مثل 990 خاموش میشه؟
MehranVB
19-02-2009, 15:10
من منظورم اون دکمه هایی که راست گوشی قرار داره و بازدن اون دکمه ها می شه صدای گوشی رو کم و زیاد کرد منظوره شما همین دکمه هاست؟
آره همونا منظورمه!
باطری چطور نگه میداره؟
کلاً باتری سری واکمن خیلی خوبه... یه باتری 950 داره که اگه خیلی استفاده کنی ازش یک روز کامل رو کار میکنه و اگه زیاد استفاده نکنی تا سه روز هم شارژ نگه میداره...
دوربین کدوم گوشی بهتره؟ معمولا سریه w بهترین دوربین ها رو دارن
بهترین دوربین ها رو سری k و سری c دارن. دوربین این گوشی از نظر سخت افزاری عیناً مثل p1ه و دو تا فلش داره. ولی مثلاً از کا800 بهتر نیست!
راستی lcd این w960 زیر نور افتاب مشکلی نداره یا مثل 990 خاموش میشه؟
یکمی سخنه زیر آفتان باش کار کنب ولی خاموش نمیشه، ولی اگه نور lcd تا آخر روشن باشه میشه خوند.
Mazhar007
19-02-2009, 19:15
دوستان من w960 دارم. به نظرم گوشي خوبيه . من فقط مي خواستم زمان Lock شدن صفحه كليد رو تغيير بدم. آخه الان توحالت Auto lock هست و بلافاصله كه باهاش كار نمي كني lock ميشه. ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند.
در ضمن دنبال ديكشنري فارسي به انگليسي هم هستم . ممنون ميشم اگر كسي لينكي ازش بده.
amir3408
19-02-2009, 22:04
عزيز مگه ورژن فريم وير فرق كنه پك فارسي ساز عوض ميشه؟؟ من واسه پي وان ريختم اينو چك نكردم
دوستان ممنون ميشم اين سوال رو جواب بدين
vahidsport
20-02-2009, 00:12
آره همونا منظورمه!
یکمی سخنه زیر آفتان باش کار کنب ولی خاموش نمیشه، ولی اگه نور lcd تا آخر روشن باشه میشه خوند.
زیر نو افتاب یا کلا تو روز میشه راحت عکس انداخت؟ من 990 دارم تو روز مشکل دارم موقعی که lcd رو نگاه می کن(در حین عکس انداختن) صورت خودم رو تو lcd میبینم p1 و k850 اینطوری نیستن و راحت میشه عکس انداخت حالا 960 هم همین طوریه؟
MehranVB
20-02-2009, 13:40
زیر نو افتاب یا کلا تو روز میشه راحت عکس انداخت؟ من 990 دارم تو روز مشکل دارم موقعی که lcd رو نگاه می کن(در حین عکس انداختن) صورت خودم رو تو lcd میبینم p1 و k850 اینطوری نیستن و راحت میشه عکس انداخت حالا 960 هم همین طوریه؟
نه دیگه در اون حد نیست! تفریباً مثل p1 زیر نور آفتاب میشه دید!
vahidsport
20-02-2009, 14:56
از اون دکمه های بخش ، بعدی ، قبلی که داره تو منو و برنامه های دیگه مثل PowerMP3 میشه استفاده کرد یا نه؟
تاچش چطوره راحت میشه با انگشت کار کرد یانه؟
این که مگن بدنش ضده گلوله ، ضد خش و ضد زلزه هست راسته یا نه؟
یه سوال مهم
وقتی رو رم گوشی (منظورم 8GB) فایل میریزی موقع مستر ریست هموشون مثل W550 پاک میشن یا میمونم و تو X-Plore یه درایو جدا گونه میاره یا با درایو C قاطیه ؟
ببخشید من این همه سوال میکنم شرمنده بد جور طلبش شدم
MehranVB
20-02-2009, 16:29
از اون دکمه های بخش ، بعدی ، قبلی که داره تو منو و برنامه های دیگه مثل PowerMP3 میشه استفاده کرد یا نه؟
منظورتون دکمه های Playerه؟ نه از اونا فقط توی واکمن استفاده میشه.
تاچش چطوره راحت میشه با انگشت کار کرد یانه؟
تاچ خوبی داره و با انگشت هم میشه باش کار کرد، ولی حساسیتش از تاچ گوشیای دیگه کمتره، دلیلش هم اینه که یه لایه محافظ روی تاچ داره.
این که مگن بدنش ضده گلوله ، ضد خش و ضد زلزه هست راسته یا نه؟
نمیدونم، تا حالا بهش شلیک نکردم!
وقتی رو رم گوشی (منظورم 8GB) فایل میریزی موقع مستر ریست هموشون مثل W550 پاک میشن یا میمونم و تو X-Plore یه درایو جدا گونه میاره یا با درایو C قاطیه ؟
اینو امتحان نکردم، ولی دو تا درایو داره، درایو c مخصوص فایلهای سیسنم (مثل Internal Memory گوشیهای دیگه) که حدود 160 مگ میشه و وقتی گوشی به کامپیوتر وصل میشه، درایو نشون داده نمیشه... یه درایو d هم داره به حجم 7.8 گیگ که مثل مموری میمونه توی بقیه گوشیا و وقتی به کامپیوتر وصل میشه این درایو نشون داده میشه. سرعت کپی کردن فایلهاش هم خیلی بالاست، و 700 مگ رو توی 1 دقیقه کپی میکنه.
vahidsport
20-02-2009, 17:02
دستت درد نکنه تمام سوال هام رو جواب دادی خدایش از p1 سرتره تنها مضیت p1 نسبت به w960 مموری خودنش هست
سلام دوستان
من خودم p1 دارم حالا دوستم دیروز یه w960 گرفته . یه سئال داشتم : با توجه به ساختار مشابه این دو گوشی من میتونم برنامه ها و هکهای p1 رو روی w960 هم بریزم؟
ممنون میشم کامل پاسخ بدین
hamid00009
21-02-2009, 11:02
سلام دوستان
من خودم p1 دارم حالا دوستم دیروز یه w960 گرفته . یه سئال داشتم : با توجه به ساختار مشابه این دو گوشی من میتونم برنامه ها و هکهای p1 رو روی w960 هم بریزم؟
ممنون میشم کامل پاسخ بدین
یک سری هکها به هم میخوره اما نه همشون
بهتره قبل از نصب برنامه نگاه کنی مخصوص چه گوشی هست
Mazhar007
21-02-2009, 14:13
سلام دوستان
من مي خوام زمان lock شدن صفحه كليد رو تغيير بدم. لطفا راهنمايي فرماييد.
amir3408
21-02-2009, 20:11
سلام دوستان من فردا احتمالا 960 بگيرم اين سوالا رو ميشه جواب بدين؟؟؟؟؟
اخرين ورژن فريم وير چنده؟؟؟
هك كيبورد مجازي كه من روي پي وان ريختم همونو ميشه روي 960 بريزم؟؟ هكي كه حروف ي و ك رو اصلاح كرده منظورمه
باتريش بايد چند ميلي آمپر باشه ؟؟؟؟
ممنونم
MehranVB
21-02-2009, 22:04
سلام دوستان
من مي خوام زمان lock شدن صفحه كليد رو تغيير بدم. لطفا راهنمايي فرماييد.
چنین امکانی وجود نداره!
MehranVB
21-02-2009, 22:12
اخرين ورژن فريم وير چنده؟؟؟
r6g02فکر کنم
باتريش بايد چند ميلي آمپر باشه ؟؟؟؟
950 میلی آمپر
ببخشید w960 کیبورد مجازیش مثل P1 است؟
vahidsport
24-02-2009, 00:32
سلام
یه سوال این W960 چیزی به اسم Hardware Buttons داره؟ مثل P1 و P990
MehranVB
24-02-2009, 02:15
ببخشید w960 کیبورد مجازیش مثل p1 است؟
بله، شبیه هم هستن...
MehranVB
24-02-2009, 02:20
سلام
یه سوال این w960 چیزی به اسم hardware buttons داره؟ مثل p1 و p990
نه، ولی با هک میتونی اضافه کنی.
vahidsport
24-02-2009, 11:22
برای کدوم دکمش میشه گذاشت؟ و چه کار هایی می کنه؟
MehranVB
24-02-2009, 12:21
برای کدوم دکمش میشه گذاشت؟ و چه کار هایی می کنه؟
امتحان نکردم، ولی هکش رو دیدم...
سلام
از کجا میتونم برای این گوشی بازی پیدا کنم؟
چون جوس استیک نداره نمیشه بازی پیدا کرد
mohammad_1ta
24-02-2009, 13:23
سلام
از کجا میتونم برای این گوشی بازی پیدا کنم؟
چون جوس استیک نداره نمیشه بازی پیدا کرد
نیازی به جوی استیک نیست...
یه سری از بازی های UIQ که با قلم انجام میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های جاوا رو هم میتونی با دکمه های اعداد بازی کنی :46:
vahidsport
24-02-2009, 15:04
من هکش رو برای 990 انجام دادم می خواستم بدونم W960 داره
حرف از جواستیک شد این یه برنامه هست که کار شبیه ساز جو استیک رو برای UIQ3 میکنه رو 990 P1 نصب کردم که در P1 عالی بود تقریبا تا 80 در صد نیاز جواستیک رو برطرف کرد شما هم نصب منید و نتیجه رو بگیرید
این نسخه کامل و نامحدود کار میکنه هم Loader و هم خود برنامه رو نصب کنید و فقط برای اجرای برنامه Loader رو اجرا کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
emprator_kochak
24-02-2009, 18:59
سلام، کد گوشیم رو فراموش کردم، آپدیتم کردم ئرست نشد حالا چی کار کنم ؟
panther99
24-02-2009, 23:14
به نظر من همه چیز این گوشی عالیه . به خصوص الان . ( نسبت به قیمتش )
میخوام در مورد دوربینش مطمئن بشم . در حد 3 مگا پیکسلیها هست یا نه ؟؟؟
دوستان از عکسهایی که گرفتن باهاش راضی هستن در حد یه 3 مگا پیکسلی . ؟؟؟
سلام به اساتید
اين 960 مثل p1 نميشه باهاش باقلم فارسی نوشت handwriting mod arabic نداره!!! نميدونم چه مرگشه لطفاً راهنمایيم کنيد که مشکل از کجاست??!!
phone:cxc 162037 r9k009
organizer: Cxc 162146 r6g04
hamed1297
24-02-2009, 23:54
شدنی که میشه.فقط باید اون رو فعال کنی.
روی مثلث سمت راست صفحه موقع نوشتن استفاده کن.بعد arabic handwriting رو بزن.
MehranVB
25-02-2009, 18:12
به نظر من همه چیز این گوشی عالیه . به خصوص الان . ( نسبت به قیمتش )
میخوام در مورد دوربینش مطمئن بشم . در حد 3 مگا پیکسلیها هست یا نه ؟؟؟
دوستان از عکسهایی که گرفتن باهاش راضی هستن در حد یه 3 مگا پیکسلی . ؟؟؟
آره، میتونم بگم توی 3 مگاپیکسلیهای سونی اریکسون بعد از گوشیای سری k و c (که کمرافون هستن) بهترینه. عکساش خیلی باکیفیته و فلش دوگانه داره که تقریباً توی تاریکی خوب عمل میکنه. نمونه عکساش رو توی همین تاپیک میتونید پیدا کنید.
فیلمبرداریش هم qvga هست یعنی از کا800 بهتر فیلم میگیره.
گوشی p1 هم همین وضعیت رو داره...
من هرچی گشتم سند مسج ها و درافت این گوشیو پیدا نکردم
کجاست؟
mohammad_1ta
26-02-2009, 12:21
من هرچی گشتم سند مسج ها و درافت این گوشیو پیدا نکردم
کجاست؟
توی همون صفحه ی Messaging ؛ اونجایی که نوشته Inbox سمت چپ و راستش یه فلش وجود داره... باید روی اونا کلیک کنی تا قسمت Sent Message اینا بیاد :46:
Character
26-02-2009, 14:13
با سلام به همه دوستان
می چند تا سوال دارم
1- با توجه به اینکه قیمت G900 الان خیلی پایین اومده و تقریبا این دو تا گوشی هم قیمت شدن باز هم خریدن w960 عاقلانه است؟
2 TrackID music recognition یعنی جه؟
3- من شنیدم وقتی قیمت یه گوشی زیاد افت می کنه به خاطر اینه که کارخانه تغییراتی در اون داده یعنی اینکه از وسایل ارزونتر استفاده کرده و کارایی گوشی مثل سری های اول اون نیست آیا این درسته؟
4- ورژن v9.1 از سری UIQ قدیمی نشده؟ منظورم اینه که آیا برنامه های جدید روش نصب میشه؟
mohammad_1ta
26-02-2009, 14:42
با سلام به همه دوستان
می چند تا سوال دارم
1- با توجه به اینکه قیمت G900 الان خیلی پایین اومده و تقریبا این دو تا گوشی هم قیمت شدن باز هم خریدن w960 عاقلانه است؟
2 TrackID music recognition یعنی جه؟
3- من شنیدم وقتی قیمت یه گوشی زیاد افت می کنه به خاطر اینه که کارخانه تغییراتی در اون داده یعنی اینکه از وسایل ارزونتر استفاده کرده و کارایی گوشی مثل سری های اول اون نیست آیا این درسته؟
4- ورژن v9.1 از سری UIQ قدیمی نشده؟ منظورم اینه که آیا برنامه های جدید روش نصب میشه؟
2- TrackID کارش اینه که مثلاً تویه یه مهمونی یه آهنگ گذاشتن... بعد تو میخوای ببینی مشخصات اون آهنگ چیه.
میای این برنامه رو باز میکنی و یه تیکه از آهنگ که داره پخش میشه رو ضبط میکنی و با GPRS خودبخود منتقل میکنه به سرور و یه سایت باز میشه که اسم و خواننده و اسم آلبوم اون آهنگ رو بهتون میگه
(روی آهنگ های خارجی 100% جواب میده... من که هرچی رو تست کردم، دقیق اسمش رو گفته)
3- تقریباً همینطوریه... کلاً سری اول گوشی هایی که میاد به بازار، جنسش بهتره.
4- نه هنوز... بازم برنامه و بازی برای UIQ3 میاد :46:
چرا گوشی اینجوریه؟
sms فارسی میتونم بفرستم و بگیرم ولی sms های فارسی که تو درافت ریختم رو نمیخونه
MehranVB
26-02-2009, 20:02
1- با توجه به اینکه قیمت g900 الان خیلی پایین اومده و تقریبا این دو تا گوشی هم قیمت شدن باز هم خریدن w960 عاقلانه است؟
کلاً فرقایی که من توی این دو تا گوشی دیدم:
1- 960 مموری 8 گیگ داره، اما g900 توی بسته ای که میخری مموری نداره ولی تا 8 گیگ ساپورت میکنه، اما توصیه شده که بیشتر از 4 استفاده نکنید.
2- سرعت نرم افزاری g900 خیلی خیلی بیشتر از 960ه.
3- g900 دوربین 5 داره اما 960 دوربین 3.2. کیفیت فیلمبرداری g900 بهتره ولی توی عکس زیاد تعریفی نداره و فقط رزلوشن بالایی داره. در ضمن فلش g900 یه led خیلی قویه و 960 فلش دوگانه داره.
4- کیفیت صدای 960 هم توی اسپیکر و هم توی هندزفری بهتره.
5- 960 با قیمت 700 تومن وارد بازار شد و بعد از 1 سال قیمتش به 300 رسید، اما g900 با قیمت 600 وارد بازار شد و بعد از شش ماه به 280 رسید.
6- g900 بسیار سبک و خوشکل و خوش دست تره و تاچ حساستری داره. در ضمن 960 کلید جهت نداره.
7- ...
Character
26-02-2009, 21:24
در مورد WLAN برای w960 نوشته Wi-Fi 802.11b
واسه گوشیها جدیدتر سونی نوشته Wi-Fi 802.11b/g
و بعضی گوشیهای نوکیا Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
می خواستم بدونم اینا چه تفاوتی با هم دارن وانکه این مساله واسه خریدن گوشی اهمیت زیادی داره یا نه؟
Character
26-02-2009, 21:25
در مورد WLAN برای w960 نوشته Wi-Fi 802.11b
واسه گوشیها جدیدتر سونی نوشته Wi-Fi 802.11b/g
و بعضی گوشیهای نوکیا Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology
می خواستم بدونم اینا چه تفاوتی با هم دارن و اینکه این مساله واسه خریدن گوشی چقدر اهمیت داره؟
mostafa_shahamiri
01-03-2009, 00:12
جز add field توی منوی edit contact گزینه ای دیگه نیست.مثلا چی میخوای وارد کنی که نداره؟
مي خواهم مثلا به جاي mobile(w) بنويسم يه چيز ديگه
اقا برایمن ی سوال پیش اومده الان بیش از یک ماه این گوشی رو دارم توی این ی چیزموندم
شما هم حتما دیدید که بعضی از آهنگ ها روشون عکس دارن و وقتی اونروپلی می کنید عکس باز می شه چه توکامپیوتر چه توی موبایل های که این قابلیت رو دارن
توی 960 این قابلیت هست ولی از توی واکمت وقتی آهنگ های که عکس دارم باز نمی شه ولی وقتی از تتوی مدیریت فایل (فایل منیجر)میری اون آهنگ رو پخش می کنی اون عکس باز می شه قضیه چی؟؟؟؟؟؟؟ چی کار باید کرد که تویواکم هم عکس ر و باز کنه!!!!!!؟
بنده هم 2هفته ای میشه که این گوشیو خریدم
از شانس بدم هفته اول گم شد گوشی و خدا اونو دوباره به من داد : دی
خوشومدم
سلام
دوتا سوال داشتم
از کجا بفهمم فریم ریر گوشیم چنده و چه جوری باید یکی دیگه نصب کنم؟
و
چه جوری آیکن های منو رو عوض کنم؟ خیلی یکنواخته
mohammad_1ta
01-03-2009, 19:33
سلام
دوتا سوال داشتم
از کجا بفهمم فریم ریر گوشیم چنده و چه جوری باید یکی دیگه نصب کنم؟
و
چه جوری آیکن های منو رو عوض کنم؟ خیلی یکنواخته
سلام،
توی صفحه اصلی گوشی، More -> Status رو بزنین.
اونجایی که نوشته CDA برای فریموره شماست...
اگه آپدیت نشدست، باید برنامه های مربوطه رو دانلود کنین و بزنین آپدیت شه (توضیحات لازمش تویه تاپیک های دیگه اومده)
آیکون هارو هم با هک کردن گوشی میتونین نصب کنین (توی انجمن هک ؛ تاپیک هک گوشی های UIQ3 هست) :11:
se-k750i
02-03-2009, 12:13
اقا برایمن ی سوال پیش اومده الان بیش از یک ماه این گوشی رو دارم توی این ی چیزموندم
شما هم حتما دیدید که بعضی از آهنگ ها روشون عکس دارن و وقتی اونروپلی می کنید عکس باز می شه چه توکامپیوتر چه توی موبایل های که این قابلیت رو دارن
توی 960 این قابلیت هست ولی از توی واکمت وقتی آهنگ های که عکس دارم باز نمی شه ولی وقتی از تتوی مدیریت فایل (فایل منیجر)میری اون آهنگ رو پخش می کنی اون عکس باز می شه قضیه چی؟؟؟؟؟؟؟ چی کار باید کرد که تویواکم هم عکس ر و باز کنه!!!!!!؟
گوشی من که همچین مشکلی رو نداشت حتی اگه توی یک پوشه یه عکس بزاری اون عکس رو برای همه موزیکهای اون پوشه نشون میده و لازم نیست برای تمام موزیک های یک آلبوم عکس گذاشت..
شما یه بار رفرش کن یعنی باز همه موزیکها توسط واکمن سرچ بشن
دقیقا نمیدونم ولی اگه more رو بزنی و بعد سعی کنی اون گزینه مورد نظر رو پیدا کنی ..
گوشی من الان مشکل داره و نمیتونم ببینم دقیقا چیه (40)
حالا اگه بچه ها بدونن حتما کمک میکنن...
Oracle_Eldorado
03-03-2009, 01:04
با سلام خدمت دوستان .
من یه چند وقتیه که از گوشیم خسته شدم ! ( N73 )
دنبال یه گوشی جدید میگردم .
بعد از مقداری جستجو تو این سایت ها ، به این W960 برخوردم .
دیدم مشخصات خوبی داره ( دوربین و Touch و ... )
گفتم بیام نظر کسایی که دارن رو بپرسم .
مثلا کیفیت دوربینش چطوریه ؟
یا کیفیت صداش چطوریه ؟
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این گوشی بگید .
MehranVB
03-03-2009, 04:05
با سلام خدمت دوستان .
من یه چند وقتیه که از گوشیم خسته شدم ! ( N73 )
دنبال یه گوشی جدید میگردم .
بعد از مقداری جستجو تو این سایت ها ، به این W960 برخوردم .
دیدم مشخصات خوبی داره ( دوربین و Touch و ... )
گفتم بیام نظر کسایی که دارن رو بپرسم .
مثلا کیفیت دوربینش چطوریه ؟
یا کیفیت صداش چطوریه ؟
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این گوشی بگید .
جواب دادن به این سئوالا میشه دوباره کاری! واسه همین جوابایی که قبلاً دادم رو از چند صفحه قبل کپی کردم:
مزایا: 8 گیگ رم، واکمن ورژن 3، دوربین 3.2 با فلاش دوگانه، فیلمبرداری QVGA، صفحه بزرگ و مناسب در مقابل کوچکی و سبکی آن و ...
معایب: نداشتن D-Pad، مموریش اگه پر شه سرعتش میاد پایین
توی 3 مگاپیکسلیهای سونی اریکسون بعد از گوشیای سری k و c (که کمرافون هستن) بهترینه. عکساش خیلی باکیفیته و فلش دوگانه داره که تقریباً توی تاریکی خوب عمل میکنه. نمونه عکساش رو توی همین تاپیک میتونید پیدا کنید.
فیلمبرداریش هم qvga هست یعنی از کا800 بهتر فیلم میگیره.
گوشی p1 هم همین وضعیت رو داره...
در مورد صدا هم چون جزء سری واکمنه صدای خوبی داره. مثلاً اگه بخوایم با ان73 مقایسش کنیم،کیفیتش خیلی بالاتر و بلندیش کمتره. تقریباً میشه گفت صداش مثل 5610ه. ولی توی هندزفری کیفیت خیلی بهتری داره و دارای Megabassه. البته اگه صداش رو هک کنی N73 کاملاً جلوش کم میاره!!!
MehranVB
03-03-2009, 04:10
توی W960 اگه یه آلبوم داشته باشی که مثلاً چند تا آهنگ دیگه که مال اون آلبوم نیستن اسم آلبومشون تصادفاً همون آلبوم باشه، عکسشون هم همون عکس همون آلبوم میشه! حتی اگه عکس دیگه ای داشته باشه. دقت کن ببین آهنگی وجود نداره که اسم آلبومش یکی باشه! اگه داره واسه اون عکس بذار و Library رو Update کن و ببین درست میشه یا نه!
Oracle_Eldorado
03-03-2009, 08:08
ببخشید این چیه ؟
نداشتن D-Pad
بعد به نظرتون این گوشی از N73 بهتره ؟
هم کیفیت صدا ، و هم کیفیت دوربین .
قیمتش که خوبه نسبت به کاراییش .
فقط اگه از N73 بهتر باشه خیلی خوب میشه .
اگه صداش رو هک کنی N73 کاملاً جلوش کم میاره
خوب این کار سختیه ؟ یا اگه انجام بشه واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد ؟
hamed1297
03-03-2009, 11:58
ِD-pad همون دکمه های 4 جهتی هست.که گوشی مثل p1 این رو نداره .
از نظر کیفیت صدا عالی هست ولی دوربینش زیاد روش حساب نکن.
صدای اسپیکرش خوب مشخصا از N73 کمتره.ولی کیفیتش خوبه.
MehranVB
03-03-2009, 12:18
بعد به نظرتون این گوشی از n73 بهتره ؟
در کل بهتره، چون 8 گیگ مموری داره و تاچه و ...
هم کیفیت صدا ، و هم کیفیت دوربین .
اینو که بالا نوشتم! بلندی صداش از n73 کمتر و کیفیتش بیشتره. توی عکسبرداری شبیه هم هستن، ولی فیلمبرداری n73 خیلی بهتره.
خوب این کار سختیه ؟ یا اگه انجام بشه واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد ؟
کار سختی نیست، با این کار از کیفیت صدا کم میشه و به بلندی اضافه میشه. دیگه بستگی داره بلندی بیشتر واست مهم باشه یا کیفیت!
Oracle_Eldorado
03-03-2009, 13:38
در کل بهتره، چون 8 گیگ مموری داره و تاچه و ...
اینو که بالا نوشتم! بلندی صداش از n73 کمتر و کیفیتش بیشتره. توی عکسبرداری شبیه هم هستن، ولی فیلمبرداری n73 خیلی بهتره.
کار سختی نیست، با این کار از کیفیت صدا کم میشه و به بلندی اضافه میشه. دیگه بستگی داره بلندی بیشتر واست مهم باشه یا کیفیت!
رم داخلی ( ثابت ) بهتره یا از این رم هایی که جدا میخوره ؟
در مورد بقیه توضیحات پس به پای n73 نمیرسه !
تنها مزیتش نسبت به n73 صفحه لمسی بودنش هست .
با تشکر . :11:
hamed1297
03-03-2009, 13:50
نه اینطور نیست.
مزایاش:
صدای با کیفیت تر/lcd بزرگتر/مموری داخلی بیشتر تر/سرعت بالای گوشی در مقایسه با n73/بازم هستا.
Oracle_Eldorado
03-03-2009, 14:06
نه اینطور نیست.
مزایاش:
صدای با کیفیت تر/lcd بزرگتر/مموری داخلی بیشتر تر/سرعت بالای گوشی در مقایسه با n73/بازم هستا.
lcd بزرگتر
دوست عزیز این حرفتون نشون میده که زیاد با N73 کار نکردین .
چون N73 هم صفحه نمایش 240 * 320 داره .
بعدشم N73 سیستم عامل Syambian S60 9.1 داره که برنامه های 9.3 هم روش نصب میشه !!!
راستی سیستم عامل این گوشی چیه ؟
hamed1297
03-03-2009, 14:44
نه من اتفاقا زیاد با N73 کار کردم.
ببنینید منظورم سایز LCD هست نه رزلوشن.
N73:2.4
W960:2.6
در مورد سیستم عامل هم 960 سیمبین هست ولی نه اونی که نوکیا استفاده میکنه.اگر زیاد اهل نصب برنامه هستید پیشنهاد میکنم یک سر به تاپیک نرم افزارهای این گوشی بزنید تا ببینید برنامه های اون میتونه راضیتون کنه.چون تعداد برنامه های موجود برای این گوشی در مقایسه با نوکیا خیلی کمتر هست.
سیمبین این گوشی با اینترفیس متفاوت و UIQ3 هست.
موفق باشید.
vahidsport
03-03-2009, 15:10
نرافزار های نوکیا زیاده ولی برنامه های خوب کم داره و سیستم عاملش هم خیلی از برنامه ها ی ساده که باید روی سیستم عامل باشه نداره و همین یه عالیه که برنامه هاش زیاد ه مثال تو se میتونی راحت یه عکسو بندازی والپیپر بصورت تمام صفحه ولی تو نوکیا نرافزار داره و...
بهترین نرم افزار نوکیا از نظر من همون n-gage هست ولی اینم بگم سیستم عامل خیلی قوی داره نوکیا
برنامه های UIQ3 تقریبا میشه گفت گلچین برنامه های نوکیاس و اون برنامه های بدرد نخور براش نیست ولی برنامه های مهم مثل Core Player و چنتا دیگه برای هر دو OS هستش
ولی درکل سیستم عامل نوکیا بهتر از SE هست
من برادرم نوکیا داره از اون همه برنامه که رو گوشیش نصب میکنه فقط حصرت N-GAGE رو می خورم که رو گوشیم (990) نصب نمیشه
اینا نظرات شخصی منه
MehranVB
03-03-2009, 15:25
رم داخلی ( ثابت ) بهتره یا از این رم هایی که جدا میخوره ؟
در مورد بقیه توضیحات پس به پای n73 نمیرسه !
تنها مزیتش نسبت به n73 صفحه لمسی بودنش هست .
این گوشی 8 گیگ مموری داره و رم خارجی هم نمیخوره.
مزایای دیگش هم که حامدجان گفتن...
این گوشی بغیر از 3gp چه فرمت تصویری رو ساپورت میکنه؟
vahidsport
04-03-2009, 17:22
این گوشی بغیر از 3gp چه فرمت تصویری رو ساپورت میکنه؟
هر فرمتی که تو PC چه تصویری و چه صوتی بخش میکنی اینم میتونه البته با برنامه ی Core Player یکم تو بخش WMV مشکل داره
MehranVB
05-03-2009, 16:16
هر فرمتی که تو PC چه تصویری و چه صوتی بخش میکنی اینم میتونه البته با برنامه ی Core Player یکم تو بخش WMV مشکل داره
Core Player فقط کدک یه سری فایلهای با رزلوشن بالا رو نداره. (ممکنه avi یا هر فرمت دیگه ای باشه)
amir3408
13-03-2009, 14:46
سلام به همگي
دوستان من يه برنامه لازم دارم براي قفل گذاشتن روي inbox يعني اينكه فبل از باز شدن بخش مسيج ها پسورد بخواد
advance device lock رو هم دارم اما انگار مشكل داره اصلا نصب نميشه اگه ميتونين كمك كنين ممنون ميشم
دوستان با توجه با اینکه قیمت دبلیو 960 رسیده به 260 تومن آیا از همه لحاظ (کیفی و فنی) الآن خریدش توصیه میشه یا خیر ؟
آخرین فریم ویری که با آپدیت این گوشی بدست میاد چیه ؟ آیا زبان فارسی هم اضافه میشه یا خیر ؟
مرسی
hamed1297
14-03-2009, 23:32
دوستان با توجه با اینکه قیمت دبلیو 960 رسیده به 260 تومن آیا از همه لحاظ (کیفی و فنی) الآن خریدش توصیه میشه یا خیر ؟
آخرین فریم ویری که با آپدیت این گوشی بدست میاد چیه ؟ آیا زبان فارسی هم اضافه میشه یا خیر ؟
مرسی
سلام.
از لحاظ کیفیت نمیتونم نظر بدم.چون ندیدم جدیداش رو.
دیگه الان هر چی تو بازار هست باید آخرین فریمور رو داشته باشه.چون خیلی وقته برای آپدیت نیومده.
فارسی میشه.
خواهش.
دوستان با توجه با اینکه قیمت دبلیو 960 رسیده به 260 تومن
البته الان دیگه زیاد گوشی جدیدی به حساب نمیاد
گوشی بود که خیلی دیر شروع کرد به افت قیمت(نسبت به بقیه گوشی ها)
و تا مدت ها قیمت بالای کاذبی داشت
ولی الان دیگه فکر کنم بیارزه خریدنش
حامد جان ممنون عزیز :11:
فقط از کجا میشه فهمید که جدیداش کیفیتش مثل سری اول خوبه یا نه ؟ مشخصه ای ، چیزی ؟
بالاخره بریم تو کار این w960 های جدید یا نه ؟
بازم ممنون :40:
hamed1297
15-03-2009, 01:03
خواهش میکنم.
والا نمیدونم چطور.خیلی جدید نیست.اون دیگه بستگی به خودت داره.
برنامه براش شاید دیگه نیاد و از همینها که موجوده باید استفاده کنی.
ولی مورد خوب هست در کل.
باز بیشتر بررسی کن.
MehranVB
15-03-2009, 13:39
فقط از کجا میشه فهمید که جدیداش کیفیتش مثل سری اول خوبه یا نه ؟ مشخصه ای ، چیزی ؟
من هم با سری اولش کار کردم و هم مدلی که یک ماه پیش خریداری شده. فرق خاصی بینشون ندیدم!
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
MehranVB
17-03-2009, 20:10
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
بیشتر از اینکه کیفیتش پائین باشه، استقامتش پائینه! من یه بار نیاز به هندزفری داشتم یه دونه از همین 4 تومنیها خریدم ولی سه روز بعد خراب شد!!! فکر کنم مال w300 بود. هندزفری اگه مدلش خوب باشه (مثل w910 یا ...) 15 به بالائه.
vahidsport
17-03-2009, 21:10
هندزفری اگه مدلش خوب باشه (مثل w910 یا ...) 15 به بالائه.
راست میگه من برای k850 رو 14 قیمت کردم چه برسه به سری w
hessam2006
18-03-2009, 10:58
سلام
من توی این 15 صفحه که خوندم از کلیه دوستان برای پاسخ های کاملشون ممنونم من خیلی استفاده کردم
فقط یه سوال ویژه دارم آیا این گوشی منوی مخفی مثل گوشی های دیگه داره که زمان خرید بشه تمام گوشی تست کرد
راست *دوبارچب*چپ*
من قبلا یادمه که p990 همچین چیزی داشت حالا اگه این گوشی هم داره لطف کنن دستورش رو بگید
MehranVB
18-03-2009, 12:28
سلام
من توی این 15 صفحه که خوندم از کلیه دوستان برای پاسخ های کاملشون ممنونم من خیلی استفاده کردم
فقط یه سوال ویژه دارم آیا این گوشی منوی مخفی مثل گوشی های دیگه داره که زمان خرید بشه تمام گوشی تست کرد
راست *دوبارچب*چپ*
من قبلا یادمه که p990 همچین چیزی داشت حالا اگه این گوشی هم داره لطف کنن دستورش رو بگید
آخه این گوشی اصلاً D-Pad نداره واسه چپ و راست کردن!
سلام
راست *دوبارچب*چپ*
آخه این گوشی اصلاً d-pad نداره واسه چپ و راست کردن!
( كليد چرخشي يا جوگ دايل ) *↓*↓↓*↑
hessam2006
18-03-2009, 16:19
این از چپ به راست هست یا از راست به چپ بعد مال من همش مربع اومده توی صفحه
یافتن firmware w960 جه کدهایی را باید وارد نمود؟
یافتن firmware w960 جه کدهایی را باید وارد نمود؟
وارد منو بشو
واز قسمت more گزینه سیستم (system information) رو انتخاب کن
ali-1991
21-03-2009, 19:02
سلام حساسیت تاچ w960 چطوره مثله p1 هست؟ یا حساس تره مرسی
mostafa_shahamiri
22-03-2009, 09:50
سلام
من گوشيم وقتي وارد دوربين مي شوم هنگ مي كنه . ريست كردم ولي فقط چند دقيقه خوب كار كرد و دوباره . . . . .
به خاطر اين مشكل خيلي از گوشيم دلسرد شدم
ممنون ميشم كمك كنيد
mohammad_1ta
22-03-2009, 10:20
سلام
من گوشيم وقتي وارد دوربين مي شوم هنگ مي كنه . ريست كردم ولي فقط چند دقيقه خوب كار كرد و دوباره . . . . .
به خاطر اين مشكل خيلي از گوشيم دلسرد شدم
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام،
شما گوشیت رو یه ریست کن.
اگه درست نشد، به احتمال زیاد با آپدیت درست میشه :46:
سلام حساسیت تاچ w960 چطوره مثله p1 هست؟ یا حساس تره مرسی
نه دوست عزیز مثل p1 نیست 960 یکم حساسیتش نسبت به p1 کمتره اونم به خاطر محافظ صفحه ی نمایششه
farhooode
22-03-2009, 23:51
یک دبیلو 960 سری اول بدون خط و خش با نو فرقی نداره
قیمت 210 تومن
210 خیلی بالاس الان برای یه 960 کار کرده نه؟
بچه ها من میخوام موقع ارسال اس ام اس بتونم کی پد فارسی رو داخل گوشی داشته باشم آیا امکانش هست ؟
برنامه فارسی ساز رو دانلود کردم اما نمیخوام زبان گوشیم فارسی باشه میخوام زبانش انگلیسی باشه اما امکان تایپ فارسی هم داشته باشم
دوستان خیلی نیاز دارم اگه مرحمت کنید . سپاسگذارم
من امروز به زحمت یه 960 گیر آوردم.
ورودم رو به جماعت دبلیو 960 دارها تبریک می گم.
mohammad_1ta
23-03-2009, 23:40
من امروز به زحمت یه 960 گیر آوردم.
ورودم رو به جماعت دبلیو 960 دارها تبریک می گم.
مبارکتون باشه :46:
چند گرفتین؟
راضی هستین؟ :)
280.
واقعا گوشی باحالیه ولی یه خورده سی پی یوش پایینه.
الانمی خوام caps کنم گوشیمو.
hamed1297
25-03-2009, 17:24
caps دیگه چی هست؟
mohammad_1ta
25-03-2009, 18:22
caps دیگه چی هست؟
احتمالاً منظورشون هک گوشی بوده... ( CapsSwitch ) :20:
بچه ها من میخوام موقع ارسال اس ام اس بتونم کی پد فارسی رو داخل گوشی داشته باشم آیا امکانش هست ؟
برنامه فارسی ساز رو دانلود کردم اما نمیخوام زبان گوشیم فارسی باشه میخوام زبانش انگلیسی باشه اما امکان تایپ فارسی هم داشته باشم
دوستان خیلی نیاز دارم اگه مرحمت کنید . سپاسگذارم
hamed1297
25-03-2009, 18:39
اینها رو ببین:
فریمور گوشی تون چی هست؟
دوستان کمک!
سکیوریتی کد اولیه 960 چیه؟؟
mohammad_1ta
27-03-2009, 23:02
فکر کنم 0000 باشه
farzad48
28-03-2009, 04:18
کیفیت و بلندیه صدا در هندزفری این گوشی بیشتره یا w٩١٠
Oracle_Eldorado
28-03-2009, 07:14
دوستان من چند روز پیش که شیراز بودم قیمت اونا 260 بود.
بعدشم چرا اون هندزفری BlueTooth رو بر میدارن ؟؟؟
تو توضیحات خود سایتش نگاه میکنی یدونه گذاشتن .
ولی اینا با خود گوشی نمیفروشن .
mohammad_1ta
28-03-2009, 11:30
دوستان من چند روز پیش که شیراز بودم قیمت اونا 260 بود.
بعدشم چرا اون هندزفری bluetooth رو بر میدارن ؟؟؟
تو توضیحات خود سایتش نگاه میکنی یدونه گذاشتن .
ولی اینا با خود گوشی نمیفروشن .
تو همه جا هندزفری بلوتوث رو بر میدارن که جدا یه پولی به جیب بزنن..!
من کل علائدین رو برای همین مساله گشتم، ولی همشون گفتن هندزفری با جعبه نیست :13:
mohammad-p990i
28-03-2009, 18:38
فیلم آموزشی باز کردن W960i
farzad48
28-03-2009, 21:32
ایا این گوشی بهترین کیفیت صذا در هندزفرری را دارد؟ یا بهتر از این هم هست؟
farzad48
30-03-2009, 00:06
کسی نظری ندار
mohammad-p990i
30-03-2009, 00:33
کسی نظری ندار
من درست خبر ندارم ولی تو سونی اریکسن بهترین رو ٌW960 داره فکر کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو نکیا 5310 XpressMusic. داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhooode
30-03-2009, 11:09
بهترین هنزفری رو داره ولی کیفیت خروجی صدای گوشی زیاد جالب نیست
پی990 بهترین کیفیت صدای مگا باس رو داره
mohammad-p990i
30-03-2009, 12:22
بهترین هنزفری رو داره ولی کیفیت خروجی صدای گوشی زیاد جالب نیست
پی990 بهترین کیفیت صدای مگا باس رو داره
آره کیفیت داره ولی خیلی صدا نداره:8:
vahidsport
30-03-2009, 14:08
پی990 بهترین کیفیت صدای مگا باس رو داره من صدای هنسفری 960 رو نشنیدم ولی با گوشیم که پی 990هستش یه عنوان DVD Player استفاده میکنم و به سیستم خونه گیم وصل کردم کیفیت صداش در حد کار صوت کامپیوتر و حتی بالاتره که به احتمال زیاد همه UIQ3 های سونی همین طور باشند البته بعد از تقویت صدای هنسفری
farhooode
30-03-2009, 14:30
من صدای هنسفری 960 رو نشنیدم ولی با گوشیم که پی 990هستش یه عنوان dvd player استفاده میکنم و به سیستم خونه گیم وصل کردم کیفیت صداش در حد کار صوت کامپیوتر و حتی بالاتره که به احتمال زیاد همه uiq3 های سونی همین طور باشند البته بعد از تقویت صدای هنسفری
اینا همه جنجال های بی خودی سونی اریکسون بوده و بس
پی990 کیفتی صداش هیچ گوشی ندیدم بش برسه
حتی دبیلو 900
من بیشتر گوشی های سری دبیلو رو داشتم
دبیلو 800
810
900
950
960
mohammad-p990i
30-03-2009, 14:42
اگه پی 990 رو هک تقویت صدا روش کار بگیریم صدای هندزفریش به تو باور نکردنی افزایش پیدا میکنه البته کیفیتش زید تغییر نمیکنه
من این رو امتحان کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidsport
30-03-2009, 14:52
من با برنامه Coreplayer بخش میکنم و صداش با PC هیچ فرقی نداره
mohammad-p990i
30-03-2009, 14:56
من با برنامه Coreplayer بخش میکنم و صداش با PC هیچ فرقی نداره
اگه با LCG player امتحان کنی دیگه چی میگی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidsport
30-03-2009, 19:50
اگه با lcg player امتحان کنی دیگه چی میگی
این برنامه یه چیز دیگس همین الان تست کردم حرف نداره
farzad48
30-03-2009, 20:41
ممنونم از جوابهاتون پس صدای p990 بهتر از w960 هست؟
mohammad-p990i
30-03-2009, 22:42
ممنونم از جوابهاتون پس صدای p990 بهتر از w960 هست؟
آره کیفیت بیشتره ولی با هک و با افزایش صدا بهترهم میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidsport
31-03-2009, 12:56
فکر نکن کیفیت 960 از 990 پایین تر باشه من تقویت صدا رو روی p1 هم انجام دادم کیقیتش مثل 990 بود کلا UIQ3 کیفیت هنسفریش بالاست به احتمال زیاد
capitan black
31-03-2009, 13:59
سلام دوستان...من میخوام یه گوشی w960 بگیرم ..دوستانی که الان دارند راضی هستند از این گوشی..الان خودم w950 دارم و اینو به خاطر دوربینش و 4 گیگ حافظه بیشتر و wifi و هدست بلوتوث میخوام بگیرم..
ممنونم نظرتون رو بگید..مرسی
سلام آقای capitan black
من حدود 1 ماهه که گوشی w960i رو خریدم و هر روز که میگذره بیشتر ازش خوشم میاد همه چیزش عالیه
حتما بهت توصیه میکنم تو اتنخابت شک نکن
از هر نظر w960 گوشی عالی هست:20:
farhooode
31-03-2009, 15:58
یک دبیلو 960 کار کرده خیلی تمیز خونگی دست کسی ندادم روش خط بندازنن
بفروش میره
205000 تومن زیاد باهاش عکس ننداختم
خونگی خونگی
capitan black
31-03-2009, 22:50
مرسی دوست عزیز...حالا این هدست بلوتوث هم روش میدن یا فروشنده ها برش میدارن.؟...یه جا خوندم که بر میدارن !
mohammad-p990i
31-03-2009, 23:11
مرسی دوست عزیز...حالا این هدست بلوتوث هم روش میدن یا فروشنده ها برش میدارن.؟...یه جا خوندم که بر میدارن !
این دیگه بستگی به شانستون داره چه مغازه ای برین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
capitan black
31-03-2009, 23:49
خوب با کودوم گارانتی بهتره؟..
دوست عزیز بدون گارانتی بگیر
گارانتی تو ایران یعنی صفر
یک دبیلو 960 کار کرده خیلی تمیز خونگی دست کسی ندادم روش خط بندازنن
بفروش میره
205000 تومن زیاد باهاش عکس ننداختم
خونگی خونگی
دوست عزیز کدوم شهر هستی ؟؟ میشه چند تا عکس از گوشیت بزاری اگه تمیز باشه ازت میخرمش...
میتونی با
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم ارتباط داشته باشی و عکس هات رو به این آدرس بفرستی.
se-k750i
03-04-2009, 16:54
خوب با کودوم گارانتی بهتره؟..
اگه با گارانتی اصلی (کامتل) بگیری خیالت راحت میشه درسته پول بیشتری میدی ولی گوشی رو بیمه کردی..
گوشی من مشکل نرم افزاری پیدا کرد ولی بدون گارانتی خریده بودم:41:
البته مشخص نیست واقعا گارانتی کاری انجام میده یا نه ولی از هیچی بهتره..:46:
دوستان آپدیت جدید باسه w960 نیومده ؟
hamed1297
27-04-2009, 20:57
دوستان آپدیت جدید باسه w960 نیومده ؟
نه دیگه نمیاد.
Uiq تعطیل شد.ساپورت نمیشه دیگه.
ای بابا یعنی دیگه سونی اریکسون uiq تولید نمیکنه ؟
vahidsport
28-04-2009, 17:56
ای بابا یعنی دیگه سونی اریکسون uiq تولید نمیکنه ؟
نه تموم شد
دوستان من با gprs ایرانسل و با w960 که میخوام بیام و فرومها رو ببینم این تبلیغات نمایش داده نمیشه
میخوام بدونم روی w960 هم مثل کامپیوتر فلش پلیر نصب میشه تا بتونه فایلهای فلش رو نشون بده ؟
اگه میشه لینک و اسم برنامه رو لطف کنید .
متشکر
hamed1297
01-05-2009, 16:10
باید گوشی هک بشه تا این قابلیت رو پیدا کنه.
Character
01-05-2009, 18:26
سلام p990 فیلمهای youtube رو پخش نمی کنه آیا p960 هم همین مشکل رو داره؟
باید گوشی هک بشه تا این قابلیت رو پیدا کنه.
حامد جان گوشیم هک شده
چکار باید بکنم ؟ :11:
mohammad-p990i
01-05-2009, 21:05
دوست عزیز P960 نه و w960 بعد هم جواب شما نه هستش چون هنوز رو گوشیهای سونی اریکسن نمیشه یو توب رو باز کرد حتی با X1:11:
hamed1297
01-05-2009, 22:23
ولی با برنامه core player 1.30 میشه.
فرمت flv رو اجرا میکنه.
حامد جان گوشیم هک شده
چکار باید بکنم ؟
راستش من گوشیم رو ک نکردم ولی توی بخش هک uiq3 فکر کنم تمامی هک ها رو دسته بندی کرده باشن.اونجا پیدا میشه
w960 من ديگه دليور نميزنه
چيكارش كنم؟البته تو باكس سندهام 3000تايي اس ام اس هست ك نميخام پاك بشه.تو رو خدا كمك كنيد
shahshahani
05-05-2009, 10:02
تنظیمات مسیج رو دستکاری کردی حتما و تیک مربوط به دلیوری رو برداشتی.
تنظیمات مسیج رو دستکاری کردی حتما و تیک مربوط به دلیوری رو برداشتی.
نه تيكش زدم درسته.گفتم شايد واسه كساي ديگه هم چنين اتفاقي افتاده باشه و بلد باشن درستش كنن
hes_luckey
05-05-2009, 20:26
نه تيكش زدم درسته.گفتم شايد واسه كساي ديگه هم چنين اتفاقي افتاده باشه و بلد باشن درستش كنن
سلام .تو p1 که اینجوری مشکلش حل میشه
مسیر زیر رو برو :
control panel -> device -> sounds & alerts -> message alerts
تیک مربوط به display notification رو اگه غیر فعاله فعال کنید
hes_luckey
05-05-2009, 20:29
آقایون من می خوام خر شم p1 رو بدم w960 بگیرم
به نظر شما کار عاقلانه ایه ؟
فرقش با p1 چیه ؟
مسیر زیر رو برو :
درست نشد)):
shahshahani
06-05-2009, 09:24
مسیر زیر رو برو :
سلام
برادر من اين كه ربطي به اين مورد نداشت...
از اين مسير برو:
messeging--->more-->settings-->SMS account
تيك اول مربوط به دليوري هست و دومي مربوط به پيغامي كه نشون ميده.يعني اگه ميخواي پيغام بده كه مثلا فلان مسيج به فلاني رسيد تيك بزن و اگه فقط ميخواي ويبره بزنه و پيغام نده تيك نزن.
موفق باشي.
shahshahani
06-05-2009, 09:27
آقایون من می خوام خر شم p1 رو بدم w960 بگیرم
به نظر شما کار عاقلانه ایه ؟
فرقش با p1 چیه ؟
اگه بتوني به قيمت خوب بفروشي آره كار عاقلانه اي ميتونه باشه(بستگي داره چقدر از P1 خوشت مياد يا اينكه از W960 بدت مياد)
اما اگه خيلي ضرر ميكني اصلا كار عاقلانه اي نيست.
شايد تنها فرقشون كه قابل رفع نيست كيبورد كامل P1 باشه كه 960 نداره.همين.
موفق باشي.
hes_luckey
06-05-2009, 11:50
اگه بتوني به قيمت خوب بفروشي آره كار عاقلانه اي ميتونه باشه(بستگي داره چقدر از P1 خوشت مياد يا اينكه از W960 بدت مياد)
اما اگه خيلي ضرر ميكني اصلا كار عاقلانه اي نيست.
شايد تنها فرقشون كه قابل رفع نيست كيبورد كامل P1 باشه كه 960 نداره.همين.
موفق باشي.
اگه بتونم گوشیمو 200 بفروشم خوبه ؟
w960 رو قرار شده یکی با هندزفری بلوتوث 250 واسم بیاره
farhad10
07-05-2009, 11:45
با سلام
دوستان متاسفانه كيفيت عكس برداري گوشي w960 اصلا در مقابل با گوشي هاي 3.2 مگا پيكسل ديگر خوب نيست و تركيب رنگ ان بسيار پايين و مات ميباشد!
ايا راه حلي براي بالا بردن كيفيت عكس برداريدر اين گوشي موجود ميباشد؟
در شمن با هك گوشي براي دوربين كيفييت بالا ميرود؟
گوشي هم با اخرين فيرمور اپديت شده است.
موفق باشيد
hamed1297
07-05-2009, 14:05
هک فکر کنم داشته باشه.
shahshahani
09-05-2009, 08:26
اگه بتونم گوشیمو 200 بفروشم خوبه ؟
w960 رو قرار شده یکی با هندزفری بلوتوث 250 واسم بیاره
آره اگه بتونی این قیمت بفروشی خوبه...
mehran6566
10-05-2009, 23:20
جسارته کسی میدونه این تنظیمات پروفایلها تو w960 کجاست؟؟مثلا میخوام پروفایل silent رو زماندار کنم که بعد مدتی به کار بیفته یا موقعی رو silent هست بازم صدای آلارمش بیاد
ممنون راهنماییم کنید آخه تا حالا uiq نداشتم
mehran6566
10-05-2009, 23:43
جسارته من تا حالا uiq نداشتم تنظیمات پروفایل این w960 کجاست؟نمیشه کاریش کرد که موقعی رو silent هست آلارمش صدا بده؟
ممنون اگه جواب بدید
Character
01-06-2009, 12:13
سلام به دوستان
من 10 روز قبل w960 گرفتم آیا باید گوشیم رو آپدیت کنم؟
برای نصب برنامه باید برنامه رو روی phone memory نصب کرد یا مموری 8 گیگ؟
بخش پروفایل گوشی کجاست؟
farhooode
02-06-2009, 12:20
بالا ستاره
چپ چپ ستاره
چپ ستاره
این منو مخفی گوشی
hasanmotori
02-06-2009, 12:35
جسارته من تا حالا uiq نداشتم تنظیمات پروفایل این w960 کجاست؟نمیشه کاریش کرد که موقعی رو silent هست آلارمش صدا بده؟
ممنون اگه جواب بدید
w960 پروفایل نداره ولی سایلنت کردنش خیلی راحته دکمه # رو نگه داری سایلنت میشه و دیگه هیچ صدایی ازش در نمیاد. برای اینکه آلارمش صدا بده تنها راهش اینه که صدای زنگشو اینارو کم کنی و فقط صدای آلارمشو ببری بالا
RoYaYeEe_NiIiLi
05-06-2009, 18:52
سلام دوستان....میگم که من شندیم میگن این گوشی خیلی هنگ میکنه...راسته؟؟؟؟
ارزش داره من این گوشیو با جی 900 عوض کنم یا نه؟؟؟
ممنون
Rohallah_tavakoli
06-06-2009, 08:59
سلام دوستان من جديدا يك w960i به قيمت 170 تومن خريدم ....
الان هم phone lock رو يادم رفته !!!!
كدي نيست كه بشه ياهاش از phone lock گذشت يا پاكش كرد؟؟؟
ممنون
vahidsport
06-06-2009, 16:37
سلام دوستان من جديدا يك w960i به قيمت 170 تومن خريدم ....
الان هم phone lock رو يادم رفته !!!!
كدي نيست كه بشه ياهاش از phone lock گذشت يا پاكش كرد؟؟؟
ممنون W960 این قدر زلیل شده که قیمتش به 170 رسیده
با برنامهXS++ v3.1 میتونی پیدا کنی
شما 100% دست 2 گرفتی چون قیمت روز گوشی 243 تمن پایین ترین قیمت (مال امروز)
سلام
من از قبل از عید w960 دارم تو عید lcd این مرخص شد منم مجبور شدم lcd رو عوض کنم از وقتی lcd جدید رو این گوشی نصب شده بعضی از اعداد و حروف مثل57یاDبه صورت کشیده یا توهم نشون میده مشکل گوشیم از کجاست؟
برای برطرف کردن این مشکل چی کار باید بکنم؟
mahdokht1364
25-06-2009, 19:24
سلام دوستان
من تازه این گوشی رو خریدم.با وجودی که برنامش رو کامل نصب کردم ولی در حالت fast file transfer کامپیوتر اون رو نمی شناسه.چی کار باید بکنم؟دیگه این که این ور اون ور توی فروم خوندم که نیازی به آنتی ویروس نداره،داره؟
omid-p30
26-06-2009, 10:53
دوستان من بین 960 با 980 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. البته قیمت هاش فکر نکنم زیاد فرق کنند. فقط اگر ممکنه مهمترین تفاوت های این دو رو نسبت به هم و مزیت های هر کدوم رو نسبت به دیگری بگید ممنون میشم.
merikh_merikh
01-07-2009, 23:03
خوبي هاي دبليو960 سيستم عامل و تاچ بودن ميباشد و تنها خوبيه دبليو980 نسبت به دبليو960 امکانات بالاتر موسيقي ميباشد.
من جاي شما بودم دبليو960 را انتخاب ميکردم.
خوب ما هم بالاخره بعد از 5 ماه و 27 روز از این گوشی خداحافظی کردیم (فروختمش)
خداحافظ W960
--------------
گوشی خیلی خوبی بود و بزرگترین عیبش همین سیستم عاملشه که برشکست شده و دیگه برنامه و بازی براش نمی اد (مخصوصا بازی)
اگه یکی این 2 مورد براش مهم نیست توصیه می کنم اگه قصد خرید دارید اصلا شک نکنید
masoud45
15-07-2009, 10:56
سلام
كسي ميتونه كمكم كنه
من دوستم يه گوشي w960 داره يهو گوشيش سيستم تاچش از كار افتاده ولي همه چيزاي گوشيش كار ميكنه فقط تاچش خرابه هيچ ضربه اي هم نديده ؟
تو قزوين برده درست كنه ميگن 70 هزار تومان ميگيرن درست ميكنن؟
حالا كسي ميدونه علت اصليش چيه؟ يا الان بخواد تهران درستش كنه چقد هزينه داره؟
farhooode
15-07-2009, 16:10
آپدیتش کن بببین کار یکنه یانه ؟
در ضمن شما پشت گوشی رو نگاه کن ببین ساخت چین نوشته داره یانه؟
Zibaye_vahshi
17-07-2009, 20:09
واسه شماره گیری چطوری شماره ها توی صفحه میان؟ لطفا کمک کنین
Zibaye_vahshi
21-07-2009, 23:10
خیلی خوب یاد گرفتم:2:
بابا یکی نیست به ما کمک کنه:13:
ManUtd$1366
23-07-2009, 21:33
دوست عزیز اگه منظورت همچین چیزی هست
باید برنامه ی Touch Dial رو نصب کنی.
Zibaye_vahshi
23-07-2009, 22:32
دوست عزیز اگه منظورت همچین چیزی هست
باید برنامه ی Touch Dial رو نصب کنی.
آره خودشه.لطفا یکی واسم بذارتش :42:
Shahin King
23-07-2009, 23:14
آره خودشه.لطفا یکی واسم بذارتش :42:
:20::20::11:
Zibaye_vahshi
25-07-2009, 11:12
سلام
چطوری منوی گوشیمو مثل منوی آیفون کنم ؟
این که میگن دوربین این گوشی کیفیت نداره راسته؟
من پارسال با دوربینش عکس اینداختم بنظرم کیفیت خوبی داشت اما دیگه این گوشی ارزش خریید نداره چون uiq3 تعطیل شده و بای بای .. یادش بخیر یکی از دوست داشتنی سیستم عامل های موبایل بود از نظر من !!!
MehranVB
10-08-2009, 08:55
این که میگن دوربین این گوشی کیفیت نداره راسته؟
کیفیت دوربینش خوبه، فقط ایراداش اینه که لرزش گیر نداره و فلاشش اتوماتیک نیست.
دوستان کسی میدونه HSCSD و EDGE چه کاربردی در گوشی داره و
بودن یا نبودنش چه فرقی میکنه ؟
راستی اگر معایب کلی این گوشی رو بگذارید ممنون میشم
farhooode
10-08-2009, 18:04
ژیاد گوشی خوبی نیست
MehranVB
10-08-2009, 18:06
دوستان کسی میدونه HSCSD و EDGE چه کاربردی در گوشی داره
اینا توی ایران کاربرد ندارن.
راستی اگر معایب کلی این گوشی رو بگذارید ممنون میشم
1- بزرگترین اشکالش نداشتن کلیدهای جهته.
2- صفحه تاچش حساس نیست (به دلیل داشتن یه صفحه اضافی)
3- دکمه هاش برای SMS زدن خیلی سفت و نزدیک به هم هستن.
4- استحکامش زیاد خوب نیست،درش شل میشه و با ضربه خیلی راحت زخمی میشه!
5- ویبره ضعیف
شما گفتید که صفحه تاچش حساس نیست (به دلیل داشتن یه صفحه اضافی)
یعنی حتما باید با قلم نوری کار کرد؟؟:41::41:
MehranVB
12-08-2009, 15:18
شما گفتید که صفحه تاچش حساس نیست (به دلیل داشتن یه صفحه اضافی)
یعنی حتما باید با قلم نوری کار کرد؟؟
نه با انگشتم میشه. در اون حد حساس هست، ولی مثلاً مثل گوشیهای سری P حساس نیست. یعنی باید یکم بیشتر از بقیه گوشی فشار بدی تا کار کنه!
با سلام.
من یکی از این هدفری بلوتوث هارو دارم.
الان می خوام با x1 جفت کنم ولی هر کار می کنم پیدا نمی کنه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
noisymind
15-08-2009, 20:22
گوشی یکی دوستام اول که روشن میکنه و میره روی صفحه ای که میپرسه روشن بشه یا رو فلایت مود بره , هر کدوم رو میزنه کار نمکنه. یعنی انگار تاچش عکس العملی نشون نمیده. چه کار کنه به نظرتون؟
MehranVB
15-08-2009, 21:25
گوشی یکی دوستام اول که روشن میکنه و میره روی صفحه ای که میپرسه روشن بشه یا رو فلایت مود بره , هر کدوم رو میزنه کار نمکنه. یعنی انگار تاچش عکس العملی نشون نمیده. چه کار کنه به نظرتون؟
با Jog هم عمل نمیکنه؟
noisymind
15-08-2009, 22:27
چرا مهران جان. میگه Jog عمل میکنه ولی خب فقط گزینه ها رو عوض میکنه.
MehranVB
16-08-2009, 07:59
چرا مهران جان. میگه Jog عمل میکنه ولی خب فقط گزینه ها رو عوض میکنه.
یعنی وقتی فشارش میشده عمل نمیکنه؟
noisymind
16-08-2009, 22:43
یعنی وقتی فشارش میشده عمل نمیکنه؟
wow! من فکر میکردم Jog این گوشی مثل P990 فشاری نیست. ولی نه . اینطور که میگفت هیچ کاری نمیشه کرد. UIQ ها مثل سیمینهای نوکیا هیچ راهی واسه ریست شدن ندارن اینجور مواقع؟
titanium_zarin
24-08-2009, 17:39
موزیکها و آهنگهای اصلی w960 رو کسی داره بهم لینک بده؟؟
dc_error691
28-09-2009, 12:45
symbian اجرا میکنه؟
shahshahani
01-10-2009, 20:46
سیمبین سری 60 اگه منطورته نه اجرا نمیکنه
se-k750i
02-10-2009, 15:39
موزیکها و آهنگهای اصلی w960 رو کسی داره بهم لینک بده؟؟
سلام بالاخره بعد از مدتها دوری از فروم اومدم :20:
اینم صدا های 960 که خواسته بودید ببخشید لینک مستقیم نتونستم بدم اگه مشکل داشت بگو یه جا دیگه آپ کنم
سلام
من از یه تم خوشم میاد اما از والپیپرش نه
میخوام یه والپیپر دیگه بزارم اما تمام صفحه نمیشه یعنی از بالا و پایین بک گراند خود تم هست
میشه کاری کرد؟
farhooode
25-11-2009, 12:58
بلاخره دبیلو 960 رو یک ماهه پیش فروختم
بلاخره دبیلو 960 رو یک ماهه پیش فروختم
به سلامتی
اگه میشه سوال بالاییمو جواب بدین لطفا
5530 نوکیا به نظر شما میتونه جایگزین خوبی با W960 باشه ؟
سلام
من از یه تم خوشم میاد اما از والپیپرش نه
میخوام یه والپیپر دیگه بزارم اما تمام صفحه نمیشه یعنی از بالا و پایین بک گراند خود تم هست
میشه کاری کرد؟
اقا میشه یا نمیشه ؟
soheilspeedart
30-11-2009, 03:33
سلام
این هندفری بلوتوث 960 رو می شه توی ایران خرید؟! قیمتش چنده؟!
یه سوال دیگه، من توی عکس های 960 یه نوع هندزفری دیگه هم دیدم که کنترل play/pause داره، اون قیمتش چطوریه و چطور می شه تهیه ش کرد؟!
آخرین سوال که کلی تر هست، می خواستم بدونم که قلم فانتزی هم هست واسه موبایل؟! آخه از قلم خودش خوشم نمیاد، دنبال قلم فانتزی می گردم، حالا اگه مثل جاسوییچی یا... باشه هم خوبه! (شرمنده یه سوال دیگه هم پیش اومد برام، برای چی به این قلم ها می گن نوری؟!!!!!!!!!! نورش کجاست؟!)
se-k750i
06-12-2009, 23:52
اقا میشه یا نمیشه ؟
سلام
میشه کاری کرد به شرطی که خودت یه تم به دلخواه بسازی...
برنامه تم ساز رو هم برات آپلود میکنم
5530 نوکیا به نظر شما میتونه جایگزین خوبی با W960 باشه ؟
بله میتونه چون همه امکاناتشو داره بجز 8 گیگ که اونم با مموری قابل جبرانه...
سلام
این هندفری بلوتوث 960 رو می شه توی ایران خرید؟! قیمتش چنده؟!
یه سوال دیگه، من توی عکس های 960 یه نوع هندزفری دیگه هم دیدم که کنترل play/pause داره، اون قیمتش چطوریه و چطور می شه تهیه ش کرد؟!
آخرین سوال که کلی تر هست، می خواستم بدونم که قلم فانتزی هم هست واسه موبایل؟! آخه از قلم خودش خوشم نمیاد، دنبال قلم فانتزی می گردم، حالا اگه مثل جاسوییچی یا... باشه هم خوبه! (شرمنده یه سوال دیگه هم پیش اومد برام، برای چی به این قلم ها می گن نوری؟!!!!!!!!!! نورش کجاست؟!)
سلام
1- مدل اون هندزفری رو بگید.. حتما" هست:20: اون دومی هم مدلش HPM-90 که خودم هر چی گشتم پیدا نکردم اون موقع(6 ماه پیش) الان شاید اومده باشه...
2- قلم فانتزی رو نمیدونم ولی من از قلم خودش خیلی خوشم اومد:46:
3- به اینا نمیگن نوری هر کی گفته اشتباه کرده به جای قلم از هر چیز دیگه ای میتونی استفاده کنی..
se-k750i
07-12-2009, 00:22
آخرین ورژن نرم افزار رو آپلود کردم
soheilspeedart
07-12-2009, 19:11
مدلش رو که نمی دونم، همون که قرار بوده توی پک اصلی موبایل باشه ولی نیست دیگه!!! (هندزفری بلوتوث استریو یا همچین چیزی اسمشه که می شه به صورت بلوتوثی موزیک گوش داد، آخه من هر روز اون گوشی ها توی گوشمه، و چون مجبورم هی هندزفری سیمی ش رو بکنم و بچسبونم، اون قسمت اتصالگرش خراب می شه، موبایل قبلیم داغون شده بود، نمی خوام اینم مثل اون یکی خراب بشه!)
se-k750i
10-12-2009, 00:11
ببخشید الان فهمیدم منظور شما کدومه!
چون گوشی خودم هدنز فری بلوتوث نداشت اصلا متوجه نشدم منظور شما مدل دی اس 220 بود..
لینک صفحه اصلی سونی اریکسون:
تمام لوازم جانبی رو هم از اینجا میتونی ببینی:
قیمتش رو نمیدونم باید حدود 50 باشه مدلهای جدید تر هم هست ولی نمیدونم گیر میاد یا نه
بهتره در قسمت لوازم جانبی مطرح کنی اونجا بهتر میتونن کمک کنن
آیا کسی میدونه توی این مدل چه جوری میشه بدون رفتن به walkman آهنگهای یک فولدر رو پشت سر هم گوش داد. چون در حالت عادی وقتی روی یک آهنگ کلیک میکنی فقط همان را پخش میکند و بعد قطع میشود و به آهنگ بعدی نمیرود
shahshahani
27-02-2010, 09:19
آیا کسی میدونه توی این مدل چه جوری میشه بدون رفتن به walkman آهنگهای یک فولدر رو پشت سر هم گوش داد. چون در حالت عادی وقتی روی یک آهنگ کلیک میکنی فقط همان را پخش میکند و بعد قطع میشود و به آهنگ بعدی نمیرود
بدون رفتن به واکمن نمیشه آهنگ ها رو پشت سر هم گوش داد.
مگه اینکه از برنامه های پلیر مثل core player یا LCG استفاده کنی.
موفق باشی.
USAEBRAHIMSAT
23-03-2010, 18:38
با سلام
من تم هایی رو از اینترنت دانلود کردم که آیکنهای جالبی دارن ولی وقتی اون تمو نصب می کنم آیکن های اون تغییر نمی کنه !
ممکنه برام توضیح بدید؟
با تشکر
سلام
توی تنظیمات گوشی که دیدم گزینه وی.پی.ان هستش اما نمیدونم چطوری باید نتظیمش کنم ! خیلی فوریه میشه راهنمایم کنید ؟
ممنون میشم جواب بدید
montazeran110
21-11-2010, 00:05
سلام
مدتي هستش كه دبليو 960 دارم ولي هركاري ميكنم فايل swf رو نميخونه هك هم كردم آيكن flash games هم اومده روي multimedia ولي بازم نميخونه بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahshahani
21-11-2010, 23:17
با سلام
من تم هایی رو از اینترنت دانلود کردم که آیکنهای جالبی دارن ولی وقتی اون تمو نصب می کنم آیکن های اون تغییر نمی کنه !
ممکنه برام توضیح بدید؟
با تشکر
با تغییر تم آیکن ها هیپوقت عوض نمیشن
برای تغییر آیکن باید پک آیکن ها رو بریزی تو گوشی
montazeran110
05-12-2010, 01:22
با سلام چه جوري ميشه مسير انتقالي فايل هايي رو كه بلوتوث ميكني عوض كني، يعني تو inbox نريزه بريزه تو حافظه گوشي؟ لطفا كمك كنيد مرسي.
bahador.nia
07-12-2010, 14:20
من این گوشی رو دارم:8:
تا الانم دو بار خودم فلشش کردم
اگه کسی میخاد گوشی بخره
من بهش اول W960 رو معرفی می کنم بعد موتورولارو :20:
j_electronic
20-12-2010, 11:35
بهادر خان منم این گوشی رو دارم ولی نمیتونم به کامپیوتر وصل کنم چجوری میتونم وصلش کنم مرسی
A m i N i m A
08-01-2011, 17:02
سلام. در مورد این چیزی که میخوام بگم خیلی سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم. حتما شما هم به مشکل تایپ فارسی برخوردید توی این گوشی ها. که نمیشه این حالت text prediction رو موقع تایپ مثلا فارسی غیر فعالش کرد.
میخواستم ببینم راهش چیه که از شر این t9 خلاص شیم؟! واقعا روی اعصابمه. اگه -- یا چیزی هم میخواد بی زحمت تاپیکش رو بگید برم دنبالش.
ممنون.
salam,chera site sonyericsson Dge vase w960 update nadare???
aminshirazi
31-12-2011, 20:36
تا مشکل عجیب با گوشی w960 کسی میدونه چکار کنم؟
سلام
من گوشیم w960هست دو تامشکل دارم اول مهمتره که اعصابمو ریخته به هم
1 - چند روزه تو گوشیم هر چند ثانیه یکبار یه پیغام عجیب میاد که هر چی میبندمش دوباره میاد :18:ضمنا گوشیمو با چند تا آنتی ویروس مختلف اسکن کردم ، ویروس نداره:18: پیغام اینه
اولش مینویسه Dump File Created و بلافاصله بعد این پیغام زیر میاد که هر چی میبندمش دوباره ظاهر میشه
Applacation
WatcherMainTread
Reason code
USER
Reason number
11
با توجه به ویروس نداشتن نمیدونم چکار کنم اعصابمو خرد کرده هیچ کاری نمیتونم با گوشی انجام بدم!:19:دلیل مشکل چیه؟ چکار باید بکنم؟:18::18::19::19::41:
مورد دوم
2 - میخاستم گوشیمو تو سایت sony ericsson آپدیت کنم اما جالبه که گوشیم تو لیست گوشی های سایت و جود نداره!!!؟؟:18: در صورتی که پارسال گوشیمو آپدیت کرده بودم!! ضمنا هم گوشیهای خیلی خیلی قدیمی تر از من تو لیست هست و هم جدید تر!:18: دلیل نبودن گوشیم تو سایت رو نمیدنم ودر نتیجه اینکه معلوم نیست چطور باید آپدیتش کنم؟!!:19::41::41:
r.gharravi
31-12-2011, 23:01
دوست عزیز برو به سایت سونی اریکسون فارسی و تو قسمت پشتیبانی مشکلت رو مطرح کن انشا الله درست میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.