ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا Msdn مرجع کاملی است؟؟

khatat
03-12-2007, 10:09
سلام دوستان
آقا من می خواستم بدونم این راهنمای msdn که تو سایت مایکروسافت هست مرجع کاملی هست ؟ آخه نمی دونم چرا شلوغ پلوغ به نظر می رسه به هر حال اگه من بتونم msdn رو بخونم آمادگی لازم رو برای شرکت در امتحانات mcsd.net بدست می یارم و می تونم تمام امکانات یه زبان برنامه نویسی رو توش پیدا کنم ویا نه باید مقالات دیگه و کتاب های دیگه ای هم بخونم؟ البته من می دونم که باید کار کنی و تجربه بدست بیاری تا برنامه نویس ماهری بشی اما من مشکلم اینه که خوب از خیلی از امکانات این زبان ها بی اطلاع هستم و من فقط یه مرجعی حداقل برای معرفی تمام امکانات این زبان ها می خوام نحوه استفادش و یا چه جوری کاردن باهاش زیاد مشکل نیست چون میشه با یه سرچ کوچولو اطلاعات زیادی بدست بیاری اما من تا حالا نتونستم یه لیستی از تمام امکانات زبان های برنامه نویسی (مثل بیسیک) بدست بیارم امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید
ممنون از راهنماییتون

_H2_
03-12-2007, 11:05
سلام
Msdn کامل ترین معتبر ترین مرجع در خصوص محصولات مایکروسافت است.
البته باید توجه داشته باشید که Msdn بیشتر شبیه یک دایره معارف بزرگ (یا فرهنگ لغت!) است تا یک کتاب آموزشی!
در نتیجه خواندن کتابهای اموزشی هم برای یادگیری بد نیست، منظورم آن است که برای از صفر شروع کردن Msdn زیاد خوب نیست ولی به محض راه افتادن و برای رفع مشکلات و اطلاعات در خصوص کلاسسها وتوابع و... فوق العاده موثر و مفید است.

ADRIEN
03-12-2007, 23:36
تاييد ميشه

khatat
04-12-2007, 12:39
خیلی ممنون البته من هم صفر کیلومتر که نیستم الان هم خواستم اطلاعاتم رو زیاد کنم که خوب خوشبختانه مشکلی با msdn نیست
خیلی ممنون

_H2_
05-12-2007, 11:29
سلام

خیلی ممنون البته من هم صفر کیلومتر که نیستم ....
کلی گفتم عزیز جان، منظور به شخص خاصی نبود.
ID مشا برایمان آشنا است!
عضرخواهی میکنم وموفق باشید. :10: