مشاهده نسخه کامل
: فرق R+ با R- ؟
اگه میشه بگید فرق Dvd های خام +r و -r چیه؟یه باکس Dvd +r گرفتم .هفت هشت تا رایت کردم ولی فقط 2 تاش اجرا میشه؟ممنون میشم پاسخ بدید.
Metalzadeh
02-12-2007, 12:50
سلام
اگه رایت کردی و 2 3 تاش اجرا میشه مشکل DVD خام نیست
ولی فرق + با - اینه که + توی DVD rom در جهت عقربه های ساعت میگرده ولی - در خلاف حرکت عقربه های ساعت ;)
ولی فرق + با - اینه که + توی DVD rom در جهت عقربه های ساعت میگرده ولی - در خلاف حرکت عقربه های ساعت ;)
:18::18::18::18::18:
كي همچين حرفي زده؟
DVD-R: خود بر دو نوع است Autuering و General use DVD-R ظرفیتی برابر ۴.۷ گیگابایت در هر طرف دارد. نوع Authering آن برای پاسخ به نیاز حرفه ای ها و پدید آورندگان نرم افزارها به وجود آمد و نوع General آن برای تجارت و استفاده مصرف کنندگان به وجود آمد. DVD-R تنها یک بار رایت میشود و هر دو نوع آن توسط اکثریت DVD Player ها ساپورت میشود. این استاندارد توسط شرکت های پاناسونیک، نوشیبا، اپل، هیتاچی، ان ای سی، پایونیر، سامسونگ و شارپ پشتیبانی می شود
DVD +R: این نوع نیز مانند حالت DVD-R است ولی توسط شرکتهای فیلیپس، سونی، هیولت پاکارد، بل، ریکو، یاماها و سایر تولیدکنندگان DVD پشتیبانی می شود
ramin4116
02-12-2007, 17:07
مر سي جالب بود
آخه موقع خرید هم فروشنده یه توضیحاتی در مورد اینکه ممکنه مشکلی پیش بیاد و سرعت رایت چیزهایی گفت که من جدی نگرفتم.بعد که این مشکل برام پیش اومد رفتم بقیه را پس دادم.
آخه موقع خرید هم فروشنده یه توضیحاتی در مورد اینکه ممکنه مشکلی پیش بیاد و سرعت رایت چیزهایی گفت که من جدی نگرفتم.بعد که این مشکل برام پیش اومد رفتم بقیه را پس دادم.
دوست عزيز مدل DVD-RW شما چيه؟از سالم بودن DVD-RW مطمئن هستي؟
MB_Danger
05-12-2007, 14:32
سلام بر همه
جهت اطلاعات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید .
موفق باشید .
تاپیک به بخش سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.