مشاهده نسخه کامل
: css
desinger2007
01-12-2007, 12:30
با سلام من یک فایل css رو در یک وب سایت از یک نمونه کپی کردم حالا وقتی در property div نام class اي رو كه در فايل اومده مینویسم ولی هیچ اتفاقی نمی افته چه طوری از فایل cssاستفاده كنم؟
و مورد دوم
فایل های.skin در ویژوال استودیو 2005 برای چه منظوری اضافه می شوند و چگونه کد نویسی می شوند؟
با تشکر
Far Va Har
03-12-2007, 16:37
در مورد Css سه حالت برای این قضیه وجود داره
1- آدرس درست فایل رو درست به صفحه الصاق نکردی
2- از . برای کلاس استفاده می شه و از # برای id که شما اینها رو رعایت نکردین
3- شما دارید در محیطی کد نویسی می کنی که در این محیط به جای HTML از XHTML استفاده میکنه
مانند فضای Visual Studio که به طور پیش فرض از XHTML پشتیبانی میکنه (می تونید به HTML تغییر وضعیت بدین ولی توصیه نمیشه) در حالت XHTML قوانین سختی در کد نویسی در نظر گرفته شده تا شما دقیقا به آنچیزی که می خوایید اشاره کنی مثلا وقتی یک فایل css رو به صفحه الصاق می کنی باید حتما تگ link رو حتما به این صورت بنویسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حالت سوم ننوشتن rel باعث میشه که Css کار نکنه
----
در مورد سوال دوم
ببین skin در asp.net یک امکانه که برای کنترل های صفحه یک تم بسازی
مثلا اگه بخوای هر دکمه ای که رو صفحه میذاری به طور پیش فرض آبی رنگ باشه کا فیه این کد رو توش بنویسی
به نوشته ی سبز رنگ دقت کن
خوب این کد رو من با نام SkinFile ذخیره کردم
حالا تو کد اصلی استفاده می کنم
به نوشته ی قرمز رنگ توجه کن
همین طور که می بینی من یه دکمه (کد آبی رنگ) رو صفحه آوردم ولی style مورد نظرم توش دیده نمیشه
نگران نباش چرا که این تو هنگام run کردن و اجرا کردن اون در سرور بهش اضافه میشه و نتیجه ی اون یک دکمه ی آبی رنگه
راستی اگه به اون تگی که تو SkinFile نوشتم SkinId بدی این تم فقط رو تگی که همون SkinId رو داره اجرا میشه (می دونی که id یه چیز یونیکه و فقط یه کنترل تو هر صفحه ای میتونه این id رو داشته باشه)
desinger2007
08-12-2007, 15:43
از پاسخ شما خیلی ممنونم
مشکل بزرگی که من در طراحی صفحات وب دارم البته در محیط ویژوال وب دولوپر 2005 طریقه چیدمان عناصر در صفحه است من در سایت خودم یه master ساختم ولی کلا نمیدونم برای اینکه کنترل هایی که در صفحه اضافه میکنم بعد از اجرا به هم نخورن از چه چیزی در این محیط استفاده کنم و اصلا چه طوری . از جدول از div اصلا نمیدونمposition layout های مختلف به چه معنایی هست لطفا کمک کنید و راهنماییم کنید در این محیط از ابتدا بهتره چه جوری شروع کنم و تنظیمات صفحه روی چی تنطیم کنم؟ و چگونه فایل cssو skin بنویسم ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.