مشاهده نسخه کامل
: >لطفا منو راهنمایی کنید...<
pooyan.kh
01-12-2007, 09:30
با سلام ...
سیستم من از همون روزی که خریدیمش هر وقت دو شاخه کابل پاورشو میزنم توی پریز برق بدون اینکه دکمه پاور رو بزنم خودش روشن میشه .به نظرتون مشکلش چیه؟البته پاور رو هم عوض کردم ولی بازم این مشکل رو داشت.فکر می کنم ایراد از مادر برد باشه نظر شما چیه؟:11:
javadshahvand
01-12-2007, 11:49
با سلام ...
سیستم من از همون روزی که خریدیمش هر وقت دو شاخه کابل پاورشو میزنم توی پریز برق بدون اینکه دکمه پاور رو بزنم خودش روشن میشه .به نظرتون مشکلش چیه؟البته پاور رو هم عوض کردم ولی بازم این مشکل رو داشت.فکر می کنم ایراد از مادر برد باشه نظر شما چیه؟:11:
این مشکل بر میگرده به نحوه صحیح اسمبل سعی کن مادربرد با بدنه کیس تماس نداشته باشه
pooyan.kh
01-12-2007, 13:15
فرمایش شما صحیح ولی پایه پیچهای مادر برد من فلزین، چطور میتونم بدون تماس با بدنه کیس مادر برد رو روی اون سوار کنم؟؟؟
javadshahvand
01-12-2007, 13:26
فرمایش شما صحیح ولی پایه پیچهای مادر برد من فلزین، چطور میتونم بدون تماس با بدنه کیس مادر برد رو روی اون سوار کنم؟؟؟
روی پیچهای کفی کیس چسب لنت بزنید و زیر پیچهای که بسته میشو واشر بزارید
سلام عزیزم
با توجه به فرمایشات جواد جان اینم اضافش کن
چند تا سیم از کیس میره روی مادربرد بسته میشه که ماله پاور و ریست هستش
اونارو چک کن و کلید پاورت رو
از رو دفترچه ببین درست وصل شده یا نه
موفق باشی عزیزم
pooyan.kh
01-12-2007, 15:11
با تشکر از راهنماییهای دوستان خوبم javadshahvand و winxp کارایی رو که گفتین در اولین فرصت انجام میدم ونتیجه رو اعلام میکنم
pooyan.kh
06-12-2007, 09:46
با سلام مجدد...
آقا ما مادر برد و پاور رو کلا از کیس جدا کردیم و دو شاخ کابل پاور رو زدیم به پریز ولی بازم بدون فشار دادن دکمه پاور شروع به کار کرد...
؟؟؟؟؟؟؟
javadshahvand
06-12-2007, 10:17
با سلام مجدد...
آقا ما مادر برد و پاور رو کلا از کیس جدا کردیم و دو شاخ کابل پاور رو زدیم به پریز ولی بازم بدون فشار دادن دکمه پاور شروع به کار کرد...
؟؟؟؟؟؟؟
مادربرد رو بیرون از کیس بدون اتصال اسلات و یا کابل اضافه تست کن
سلام عزیزم
ببین
سیمهای اتصال کلید پاور و ریست رو از روی مادربرد جدا کن
همون سیمهایی که از قسمت کلید خاموش روشن میره رو مادربرد رو میگم
روشون نوشته power led و reset sw
اونا رو که جدا کردی حالا سیستم پاور رو بزن تو برق اگه روشن شد اشکال به احتمال زیاد از پاور میتونه باشه که یکسره شده و الا همون سیمها جا ب جا وصل شدن و یا سیم poweret اتصالی داره
موفق باشی عزیزم
pooyan.kh
08-12-2007, 13:35
باسلام ...
اینا کارایه که من انجام دادم ولی بازم نتیجه نداد.
مادر برد رو کلا از کیس جدا کردم (بدون هیچ کابلو سوکتی) بعد از اونم پاور رو از کیس جدا کردم. بعد فقط کابل برق رو از پاور به مادر برد وصل کردم و بازم خود به خود پاور روشن شد. در ضمن قبلا هم عرض کردم که پاور هیچ مشکلی نداره (پاور های دیگه رو هم امتحان کردم وبازم خود به خود روشن شد).پس پاور سالمه سالمه... حتی اینم گفتم که احتمال میدم ایراد از مادر برد باشه . با این تواصیف الان دیگه صد در صد مطمئنم که ایراد از مادر برده...
اینم مدل مادر برد... ASUS P4 800-X
javadshahvand
08-12-2007, 13:56
باسلام ...
اینا کارایه که من انجام دادم ولی بازم نتیجه نداد.
مادر برد رو کلا از کیس جدا کردم (بدون هیچ کابلو سوکتی) بعد از اونم پاور رو از کیس جدا کردم. بعد فقط کابل برق رو از پاور به مادر برد وصل کردم و بازم خود به خود پاور روشن شد. در ضمن قبلا هم عرض کردم که پاور هیچ مشکلی نداره (پاور های دیگه رو هم امتحان کردم وبازم خود به خود روشن شد).پس پاور سالمه سالمه... حتی اینم گفتم که احتمال میدم ایراد از مادر برد باشه . با این تواصیف الان دیگه صد در صد مطمئنم که ایراد از مادر برده...
اینم مدل مادر برد... ASUS P4 800-X
از طریق جامپر cmose رو پاک کن
pooyan.kh
11-12-2007, 09:23
از طریق جامپر cmose رو پاک کن
میشه واضح تر توضیح بدین؟
پس بقیه دوستان چرا چیزی نمیگن؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.