مشاهده نسخه کامل
: ♦♦♦ بحث پیرامون مسابقه سه بعدی ♦♦♦
ninja573
25-12-2007, 20:20
بابا کار Aminzikzak خیلی معرکه شده. مخصوصا نور رو دیوار.
امین جان ، کارت خوب شده ها
آخرش شما کاری میکنین که من شرکت نکنم آخه این خونه های زیبایی چیه که ساختین
فکر قلب مارو هم بکنبن دیگه
.
نه من از همین امشب دارم شروع به رندر میکنم فکر کنم تا فردا تموم شه البته اگه برق نره
کاره همتون عالیه
RezaTayebiJ
26-12-2007, 15:21
آفرین بچه ها. کارا دارن خوب پیش می رن. منم امروز می شینم یه چیزی برای مسابقه آماده می کنم.
vbadvanced عالیه. بقیه ی بچه ها باید یه تکونی به خودشون بدن چون با یه رندر کار خیلی خوب طرفن. و البته خوش سلیقه.
BackDrop کارت نور آفتابش با فضای داخلی تفاوت داره. شدت نور BackDrop کمتره. یا نور فضای داخلی رو آروم تر کن یا روی عکس بکت یه مقداری کار کن.
ninja573 می دونم الان فصل امتحاناتونه اما حیفه. یکم وقت بذاری کارت خیلی خوب می شه.
Photon هایی که از دیوار به در اتاق پخش شدن تاثیر نامطلوبی در فضا ایجاد کردن .... بهتره متریال دیوار رو عوض کنی.
interior_design خوبه فقط نمای دوربینت نامناسبه.
Aminzikzak کریسمس مبارک! می دونم که این کار فاینالت نیست و هنوز داری روش کار می کنی.
آتیش توی شومینه ایده ی خیلی خوبیه و روی صحنت هم تاثیر مثبتی گذاشته. بعضی از اجسام مثلا کادوها یه مقداری تخت و دو بعدی بنظر می رسن. دلیلش هم به متریال کاغذ کادوها است. کاغذ کادو رفلکتیو و شاینی هست.
titane.boy.max معلومه آدم مهمی تو اونجایی که ساختی زندگی می کنه :31: . امیدوارم وسط هاگیر واگیر امتحانا فرصت کنی صحنت رو کامل تر کنی.
نوری که از نورگیر وارد فضای داخلی می شه نشون می ده بیرون حسابی گرمه. این نور باید از پنجره ی کنار مبل ها هم وارد فضای داخلی بشه.
ذرات نور خورشید بعد از ورود به داخل به حرکت ادامه می دن تا به جسمی (مثلا دیوار) برخورد کنن. بعد از برخورد به جسم ، تغیییر جهت می دن تا به جسم دیگری برخورد کنن و ... این برخوردها همینجوری ادامه پیدا می کنن. بچه هایی که از موتورهای رندر پیشرفته مثل Mental Ray یا Vray استفاده می کنن با فعال کردن Photon ها ، به نور دستور می دن روند برخورد ذرات رو بطور اتوماتیک محاسبه کنه. افرادی مثل شما که از این ویژگی استفاده نمی کنن باید حرکت ذرات رو دستی شبیه سازی کنن.
بطور مثال : نور خورشید وارد فضای داخلی شده
۱. ذرات پخش می شن.
۲. دسته ای از ذرات به مبل برخورد می کنن. انرژی شون بشدت کاهش پیدا می کنه. مبل قرمز تیرس و جنسش به گونه ای هست که زیاد به محیط اطراف تاثیر نمی ذاره. پس تعدادی نور با رنگ طبیعی خورشید مایل به قرمزی مبل ها! با شدت و انرژی بسیار پایین و سایه های محو ( بدون امکان ایجاد درخشندگی بر روی اجسام) از مبل به سمت های مختلف اتاق حرکت می کنن.
و این روند ادامه داره ......
vbadvanced
26-12-2007, 15:47
ممنونم داش رضا. فکر کنم نور بک دراپو اصلاح کنم راحت تره. البته همونطور که قبلا گفتی نور داخل هم یه کم زیاده. ولی خدایی فردا دو تا امتحان پشت سر هم دارم فکر نکنم بتونم یه رندر جدید بگیرم.
الان هم زنگ تفریحمه یه گریزی به پی سی زدم. ممنون.
nezamdoobarareh
26-12-2007, 22:01
WoW
چه قدر خفن داریم تویه این مبحث "فضای داخل اتاق"
این کارتون ( کار همه ) بهتر از ساخت خودکاره
من که به احتمال ز یادن نمیتونم شرکت کنم.
بهتون گفته بودم که من امتحانام داره شروع میشه، از یه طرف هم باید برم سر کار و درس هام رو هم به زور میخونم. :41:
چه قدر خوب می شد که کارم بیشتر به مکس و سه بعدی ربط داشت.
سعی میکنم تا فردا کارم رو بذارم و اگر نشد، به احتمال خیلی کم میره برای بعد از مسابقه. ( یعنی جمعه به بعد )
راستی من از کار vbadvanced خیلی خوشم اومد، کار ایشون یه کم بیشتر از کار بقیه کف برم کرده. :18:
فعلا بای :11:
gladiator group
27-12-2007, 02:07
من یکی که تازه امروز سرم خلوت شده آخه همش امتحان داریم نیست منم درس خونم دیگه نمیتونم شرکت کنم فقط خواهشم اینه که همین هفته بعد از این مسابقه سریع تر موضوع مسابقه بعدی رو بگید آخه خیلی حیف شد تو این مسابقه نتونستم شرکت کنم فکر های خوبی براش داشتم. ضمنا موضوع ماشین واسه مسابقه بعدی چطوره؟ به هر حال موضوع هر چی باشه خوبه فقط سریع تر ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](jpg)moslemtavakoli.jpg
GLADIATOR
RezaTayebiJ
27-12-2007, 08:45
از امین خواهش می کنم وقت مسابقه رو بیشتر کنه .... چون بچه ها وسط امتاحاناشون هست... منم می خوام شرکت کنم اما هنوز فرصت نشده....
RezaTayebiJ
27-12-2007, 09:17
archi-girl : فکر کنم شما تازه کار تری دی رو شروع کردی. به همین خاطر فعلا زیاد انتقاد نمی کنم. :46:
بنظرم بهتره اول از همه روی درآوردن جنس متریال ها تمرکز گنی. موزاییک روی زمین و مبل ها و ... تفاوت جنس درشون دیده نمی شه و همگی مشابه هم بنظر می رسن.
mohsen3d : جالبه! طرف چقدر کتاب هاش کمن. معلومه اصلا اهل درس و مشق نیست. :21:
اشیا در رندر شما تخت بنظر می رسن. می تونی بعضی متریال ها (مثلا چوب) رو رفلکتیو بلار کنی. چند تا از اجسام متریالشون یکی هست. فکر می کنم اگه تنوع متریال بیشتر باشه خروجی بهتر بشه.
نورپردازی مشکل داره. حضور انرژی های نور احساس می شه اما سایه هایی که پایین اجسام افتاده و .... با هم تناسب ندارن. اگه ممکنه یه مقداری درباره ی نورپردازی کار توضیح بده.
smax_3d : سلام دوست عزیز.
کار شما فعلا خوش رنگ و لعاب ترین کاره. :31: عکس BackDrop با فضای داخلی تناسب نداره. هوا ناسلامتی باید آفتابی باشه.
چیدمان صحنه و رنگ ها خیلی خوبن و برای کارتون هایی مثل همون Ratatouille خیلی مناسب. :27: ایول.
interior_design
27-12-2007, 10:41
همه ی کارا عالی شدن ایولا ...
آقا من دارم کارمو عوض میکنم اگه وقت کردم و تموم شد تا شی میذارم وگرنه همین که میبینینه.
کاره همه ی بچه ها همچنان خوب داره پیش میره
چقدر این مسابقه طرفدار داره !
titane.boy.max : شما یه زره تو رندر و متریال ها کوتاهی کردی ولی کارت در کل خوب شده ، آفرین
archi-girl : خوب کاره شما هم خوب شده ، معلومه که وقته زیادی گزاشتی رو این کار ولی اگه یه رندر با منتال ری یا vray میگرفتی ازش دیگه خدا میشد
mohsen3d : چه رندره باحالی ازش گرفتی محسن جان ولی مدل سازیت یکمی دقت بیشتری میخواست
smax_3d : کار شما که دیگه عالی شده
و من هم کارمو گزاشتم ، نزنینا اگه بد شده منو ببخشید
interior_design
27-12-2007, 11:23
هادی کارت خیلی خوب شده.
عالیه
ninja573
27-12-2007, 12:31
هادی تو که ترکوندی.
باور کنید فکر نمی کردم این انجمن اینقدر خفن تو این زمینه داشته باشه.
حسش نست وگرنه یکم تغییرات تو کارم ایجاد میکردم.
vbadvanced
27-12-2007, 12:43
اوه اوه. بابا اینا کین دیگه؟:18: من که همینجا رسما کناره گیری میکنم. از خودم کاملا ناامید شدم.
هادی و سجاد کار هر دوتاتون فوق العاده Real و حرفه ایه. دمتون گرم. فقط من موندم شما اینهمه جزئیاتو کی مدلسازی کردین!!
interior_design
27-12-2007, 12:45
مخلصم vb جان من بیکارم 1 ماهه دیگه امتحانامه.
همه مدلاش ماله خودم نیست.
RezaTayebiJ
27-12-2007, 13:01
interior_design : ها؟! :18: :18: :18: سلیقه عالی ، متریال فوق العاده عالی ، نورپردازی و رندر .... آخه آدم از چیش ایراد بگیره؟!
hadi665 : عالیه هادی جان. بغیر از لکه های سیاه (لابد مال رندره) ایراد دیگه ای نمی شه گرفت. بعد از کار interior_design بنظرم کار تو بهترینه.
interior_design
27-12-2007, 13:10
ممنونم رضا جان آخه من رو کار اولم وقت نذاشتم ولی واقعا سطح کار بچه ها منو جوگیر کرد.
لطف کردی
linkin_park
27-12-2007, 13:49
اوهههههه اینجا رو ببین چه خبره .... بچه ها CG ARTIST ان همه ما نمیدونستیم !!! بابا بیخیال ... هادی دیوونه کردی مارو ... فقط تنها ایراد کوچیکی که داره فرشه اونطوری که من میبینم یه کم ماته ... شاید تکسچرش کیفیت پایینه ... ولی عالییییییییییییییییییه !!!!
فقط یه خواهش دارم ! اینکه تو این 1 ماه خواهشا موضوع Exterior انتخاب نکنید ... چون من امتحانام شروع شده و دیگه اینجا نمیام ... حیفم میاد اون مسابقه رو از دست بدم ... از الان دارم گرم میکنم واسه اون !
mohsen3d
27-12-2007, 13:56
بابا سجاد بی خیال تو که ترکوندی خیلی کارت واقعی شده کارت درسته تو هم باید بری pixar :46:
interior_design
27-12-2007, 14:02
مرسی محسن جان d:
اگه من برم pixar اون وقت Pixar کجا بره !؟
A r c h i
27-12-2007, 18:10
وااااای سجاد چی کار کردی :18::18::33::33::33::33:
کارای همه خیلی خوب شده به جز کار خودم..من رسما کناره گیری خودم را از این انجمن اعلام می دارم :46:
archi-girl : فکر کنم شما تازه کار تری دی رو شروع کردی. به همین خاطر فعلا زیاد انتقاد نمی کنم. :46:
بنظرم بهتره اول از همه روی درآوردن جنس متریال ها تمرکز گنی. موزاییک روی زمین و مبل ها و ... تفاوت جنس درشون دیده نمی شه و همگی مشابه هم بنظر می رسن.
ممنون رضا جان.. نه تازه شروع نکردم ..بیشتر از 4 ساله که بلدم منتها کار نمی کنم ..تو این مسابقه هم شرکت کردم که خودم را مجبور کنم به سطح بچه های اینجا برسونم (بچه ها کارشون خیلی قویه ...کارم خیلی سخته :13:)
archi-girl : خوب کاره شما هم خوب شده ، معلومه که وقته زیادی گزاشتی رو این کار ولی اگه یه رندر با منتال ری یا vray میگرفتی ازش دیگه خدا میشد
mohsen3dد
وای مرسی :31: ذوق زده شدم :46:..با وی ری اینا بلدنیستم کار کنم یعنی هنوز امتحانشون نکردم ..ولی چشم ..ممنون از نظرت :11:
interior_design
27-12-2007, 18:13
مرسی Archi_Girl عزیز. شما لطف داری
وای مرسی :31: ذوق زده شدم :46:..با وی ری اینا بلدنیستم کار کنم یعنی هنوز امتحانشون نکردم ..ولی چشم ..ممنون از نظرت :11:
ممنونم از شما
ببین من خودم تا یه چند وقت پیش تو رندر مشکل داشتم ( بچه ها شاهدند ) ولی با کمک از دوستان و منتال و vray خیلی آسون تونستم کارامو طبیعی تر کنم
شما مدلینگت بد نیست هیفه رو رندر کار نکنی
هادی کارت خیلی خوب شده.
عالیه
سجاد جان کارت عالی شده ، چرا هندونه میدی زیره بغلم
ولی اولیا
خیلی خوبه
ای کاش رندرتو آموزش میدادی
هادی تو که ترکوندی.
باور کنید فکر نمی کردم این انجمن اینقدر خفن تو این زمینه داشته باشه.
حسش نست وگرنه یکم تغییرات تو کارم ایجاد میکردم.
نینجا جان بابا کار ما که در مقابل بچه ها چیزی نیست
ممنونم از نظرت
اوه اوه. بابا اینا کین دیگه؟:18: من که همینجا رسما کناره گیری میکنم. از خودم کاملا ناامید شدم.
هادی و سجاد کار هر دوتاتون فوق العاده Real و حرفه ایه. دمتون گرم. فقط من موندم شما اینهمه جزئیاتو کی مدلسازی کردین!!
دیگه چقدر سخاوت !
شما که همیشه با کاراتون ما رو شگفت زده میکنین
interior_design : ها؟! :18: :18: :18: سلیقه عالی ، متریال فوق العاده عالی ، نورپردازی و رندر .... آخه آدم از چیش ایراد بگیره؟!
hadi665 : عالیه هادی جان. بغیر از لکه های سیاه (لابد مال رندره) ایراد دیگه ای نمی شه گرفت. بعد از کار interior_design بنظرم کار تو بهترینه.
رضا جان ممنونم
رندرش خیلی طولانی بود و ما بی حوصله
اوهههههه اینجا رو ببین چه خبره .... بچه ها CG ARTIST ان همه ما نمیدونستیم !!! بابا بیخیال ... هادی دیوونه کردی مارو ... فقط تنها ایراد کوچیکی که داره فرشه اونطوری که من میبینم یه کم ماته ... شاید تکسچرش کیفیت پایینه ... ولی عالییییییییییییییییییه !!!!
فقط یه خواهش دارم ! اینکه تو این 1 ماه خواهشا موضوع Exterior انتخاب نکنید ... چون من امتحانام شروع شده و دیگه اینجا نمیام ... حیفم میاد اون مسابقه رو از دست بدم ... از الان دارم گرم میکنم واسه اون !
ممنونم لینکینگ
آقا من همین جا لو بدم خودمو بهتره : این دوست خوبم لینکینگ بود که پیشنهاد ساخته اینجور خونه های سلطنتی رو بهم داد
نیکلاس کیج عزیز شما کارتون خوبه ها فقط یکم صحنه رو شلوغ ترش بکن و به جزئیات بیشتر دقت کن
و رندرتم اگه بهتر بشه دیگه عالی میشه
گلادیاتور جان شماهم بد نیست ، خوبه ولی رندرت ضعیفه ، اگه همینو با منتال یا vray رندر میگرفتی دیدنی میشد
اینجا رو ببین همه پستا ماله منه !
.
آقایون ما تا کی میتونیم عکسمونو ویرایش کنیم
منظورم اینه که بازم میتونیم تغییرات بدیم ؟
این داداش امین ما کجاست
آخه اگه بخوام رو جزئیاتش بیشتر کار کنم یه وقت 10 ساعته برا رندرش باید در نظر بگیرم میخوام ببینم تا کی این مسابقه تمدید شده ؟
RezaTayebiJ
29-12-2007, 00:05
NICOLAS CAGE : با نظر هادی موافقم.
gladiator group : منتظر می شم تا کارتون رو آپدیت کنین ....
هادی جان حیفه که کارت رو که تا این مرحله رسوندی ولش کنی. امین قرار شده مهلت مسابقه رو تمدید کنه..... منتظر رندر خفن و تمیز کارت هستیم....
NICOLAS CAGE : با نظر هادی موافقم.
gladiator group : منتظر می شم تا کارتون رو آپدیت کنین ....
هادی جان حیفه که کارت رو که تا این مرحله رسوندی ولش کنی. امین قرار شده مهلت مسابقه رو تمدید کنه..... منتظر رندر خفن و تمیز کارت هستیم....
رضا جان ما کوچیک شما هستیم :31:
ولی امتحان دارم خفن ، همینا رو هم درست کردم به قیمت شب امتحان خوندن بوده
دیگه باید ببینم چقدر تمدید میشه
اگه توپل تمدید بشه یه چیزایی اضافه میکنم وگرنه بی خیال
بازم ممنونم رضا جان
interior_design
29-12-2007, 10:49
محمد4d عزیز کارت عالیه. باریکلا
تنها ایراد رو میشه از نورپردازیت گرفت
RezaTayebiJ
29-12-2007, 11:49
mOhamm4D : ایول. بطور کلی خوب شده.
مشکل اصلی نبود سایه های قوی هست. منظورم اینه که روشنایی های نورها کاملا واضحا درحالیکه سایه ها جلوه ی چندانی ندارن. همانقدر که قسمت های روشن (illumination) تاثیرگذار هستن ، سایه ها هم تاثیرگذار هستن. از نظر فیزیکی آنچه که شما رندر گرفتی کاملا درسته ، اما از دید هنری جلوه ی چندانی نداره.
پیشنهاد من اینه که در نظر بگیری نور اصلی (نور خورشید) از پنجره ای طوری یا چیزی مانند این عبور می کنه یا بیرون این محوطه ی داخلی فضایی (مثل ساختمان ها یا درختان حیاط یا...) هست که روی سایه های محیط داخلی تاثیر می ذارن. ضمنا اگه نور اصلی رو بازتر در نظر بگیری جوری که سایه های Sharp تری از ستون ها روی دیوار پشت بیفته کارت جلوه ی بهتری پیدا خواهد کرد.
با همه ی این حرف ها رندر خوبی شده...
mOhamm4D
29-12-2007, 15:07
kheili mam noon .
rezajan rast migy .azin bebad be ina ham tavajoh mikonam.TNX
interior_design
29-12-2007, 15:28
راستی امین کجاست ؟
پیداش نیست
کارش خیلی شبیه مسابقه کریسمس تو Cgtalk شده.
RezaTayebiJ
29-12-2007, 17:59
برای اینکه از همون فایل استفاده کرده.
Aminzikzak
29-12-2007, 22:13
راستی امین کجاست ؟
پیداش نیست
سلام ...
من اینجام ...
آره من که نوشتم همه مدل آماده بوده من فقط رندر و نورپردازی کردم ...
یه مدت کمتر هستم ...
تا پایان مسابقه
فعلا.
interior_design
29-12-2007, 22:17
امین خدایی کارت از اونا قشنگ تر شده که تو Cg هستند.
دمت کرم.
Aminzikzak
31-12-2007, 13:01
ممنون ...
راستی سجاد اینکه تو امضاته هنوز برنگشته ؟:دی
قضیه چیه چرا نمونه کارت رو عوض کردی؟
قبلی بهتر بود.
دوستان دیگه کسی نمیخواد نمونه کار بذاره؟
راستی یه مطلب رو توضیح بدم ...
از هفته دیگه مسابقه به اینصورته :
1- یه محیط آماده آپلود میکنم بعد شما تست رندر میزنید مثل سی جی ...
2- یه عکس واقعی یا سه بعدی میذارم بعد سعی میکنیم یه مدل شبیه اون عکس بسازیم
ممنون.
ninja573
31-12-2007, 13:14
ممنون.
من هم موافقم. اصلا همون اول من این پیشنهاد رو دادم ولی کسی توجه نکرد.
حالا کی مدل آماده رو میسازه؟
linkin_park
31-12-2007, 14:03
آقا من یه مدل آماده دارم :دی حس رندرشو ندارم ... کاش اونو میذاشتین برا رندر ... کلشو خودم ساختم ... اینم از یه رندر بدون متریال و هیچی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
uعکس واقعی از همین زاویه برای مقایسه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینی که اینجا میبینید با رندر مضخرف راینو هست و مدلش هم تا الان 70 درصد تکمیله .. اگه شما اوکی بدین من تا مسابقه بعدی اینو تحویل میدم ...
البته متریال رو هم فک کنم بهتر باشه شما بدین ... (راستی اون پلانه آبی جاش دریا گذاشته میشه ...!)
البته میگم فقط در حد یه پیشنهاده .... در کل امین خان مختارن ...
linkin_park
31-12-2007, 14:08
یه خوبیه دیگه ای که هم این آبجکت داره واسه نور پردازی هم میتونین خیلی مانور بدین از همون نما ولی شبش :
این عکس واقعیه نورپردازی برج هست ... نورپردازی خیابان و قسمت های زیر برج هم باید خودتون انجام بدین ... که خیل سخت میشه ... دی :
ninja573
31-12-2007, 15:37
آقا من یه مدل آماده دارم :دی حس رندرشو ندارم ... کاش اونو میذاشتین برا رندر ... کلشو خودم ساختم ... اینم از یه رندر بدون متریال و هیچی :
uعکس واقعی از همین زاویه برای مقایسه :
البته اینی که اینجا میبینید با رندر مضخرف راینو هست و مدلش هم تا الان 70 درصد تکمیله .. اگه شما اوکی بدین من تا مسابقه بعدی اینو تحویل میدم ...
البته متریال رو هم فک کنم بهتر باشه شما بدین ... (راستی اون پلانه آبی جاش دریا گذاشته میشه ...!)
البته میگم فقط در حد یه پیشنهاده .... در کل امین خان مختارن ...
این که همینطوری خیلی قشنگ شده.
متریال بدی چی میشه:18:
the_god_of_3dsmax
31-12-2007, 16:25
با اینکه کار علی خیلی باحاله ............ولی مگه بابا قرار نشد یه بارم یه موضوع درست حسابی بزارین یه موضوع unreal ای چیزی
interior_design
31-12-2007, 16:32
ممنون ...
راستی سجاد اینکه تو امضاته هنوز برنگشته ؟:دی
قضیه چیه چرا نمونه کارت رو عوض کردی؟
قبلی بهتر بود.
دوستان دیگه کسی نمیخواد نمونه کار بذاره؟
ممنون.
ممنون از نظرت ...
امین جان من با موضوعی که گفتی کاملا موافقم رندر + مدلینگ ... حرف نداره
Aminzikzak
31-12-2007, 17:11
من هم موافقم. اصلا همون اول من این پیشنهاد رو دادم ولی کسی توجه نکرد.
حالا کی مدل آماده رو میسازه؟
مدلها رو فعلا خودم میسازم ...
شایدم دزدیدیم ...:31:
فعلا یه مدل دارم میسازم ... برای هفته اینده .
the_god_of_3dsmax
31-12-2007, 19:34
با اینکه کار علی خیلی باحاله ............ولی مگه بابا قرار نشد یه بارم یه موضوع درست حسابی بزارین یه موضوع unreal ای چیزی
:44::29::29::29::47::47: :angry::angry: :jealous::jealous::jealous::jealous: :thumbsdow:hmm::eh::whistle:
امین پسر من با نظر دومی موافقم ولی رندره تنها !
راستی مهامم راست میگه
ولی مهام جان نگاه کن الآن فصل امتحاناست هر موضوعی انتخاب بشه کمتر شرکت کننده داریم
منم میخوام تو اون موضوعی که unreal هست شرکت کنم ولی اگه ماه بعد بشه میتونم بیام
mohamad4d
آقا میتونی کارتو یه جای دیگه آپلود کنی
من نمی تونم کارتو ببینم
mOhamm4D
31-12-2007, 23:50
كجا Up كنم؟
كجا Up كنم؟
این برا عکسا خیلی خوبه
Aminzikzak
01-01-2008, 00:25
:44::29::29::29::47::47: :angry::angry: :jealous::jealous::jealous::jealous: :thumbsdow:hmm::eh::whistle:
والا ... نگرفتم فارسی صحبت کنید :31:
آقا چشم ولی به دلیل مسائل امنیتی مدیریت تشخیص داده مسابقات اینگونه باشه ... آخه یه مقدار ، ولش کن:13:
امین پسر من با نظر دومی موافقم ولی رندره تنها !
راستی مهامم راست میگه
ولی مهام جان نگاه کن الآن فصل امتحاناست هر موضوعی انتخاب بشه کمتر شرکت کننده داریم
منم میخوام تو اون موضوعی که unreal هست شرکت کنم ولی اگه ماه بعد بشه میتونم بیام
خب دارم مدل رو میزنم ...
بعد نشونتون میدم ...
قافلگیر شین:18:
والا ... نگرفتم فارسی صحبت کنید :31:
آقا چشم ولی به دلیل مسائل امنیتی مدیریت تشخیص داده مسابقات اینگونه باشه ... آخه یه مقدار ، ولش کن:13:
خب دارم مدل رو میزنم ...
بعد نشونتون میدم ...
قافلگیر شین:18:
:13:
الآن این مسابقه اینطوریه یا دیگه مسابقات بعدی همشون اینطوری هستند !
خودت میدونی که من چقدر مدلسازی دوست دارم
این کارو بکنی دیگه من دوره مسابقاتو خط میکشم :31::31::31: ( دیگه نفره آخر ندارین )
Aminzikzak
01-01-2008, 01:56
:13:
الآن این مسابقه اینطوریه یا دیگه مسابقات بعدی همشون اینطوری هستند !
خودت میدونی که من چقدر مدلسازی دوست دارم
این کارو بکنی دیگه من دوره مسابقاتو خط میکشم :31::31::31: ( دیگه نفره آخر ندارین )
نه هادی جان به خاطر نفر آخر هم که شده همیشه اینور نیست ...
گفتم که یا مدل آماده میذاریم تمرین رندر میکنیم ... یا اینکه عکس میذاریم میگیم شبیه به اون عکسو بسازین.
hamid 3a
01-01-2008, 21:14
سلام من خیلی وقت نبودم الان هم بازم زیاد نمیام. در گیر درسامم. یکی از بچه ها قرار بود اگه مسابقه ای در کار بود منو خبر کنه ولی مثل اینکه موندم تو کف مسابقه. تو رو خدا اگه مسابقه ای در کار بود منو یکی خبرکنه من زیاد نمیام این وری، ایدیم این کنار هست. بازم ببخشید که پا برهنه پریدم وسط حرفاتون. تا یه مسابقه خداحافظ همگی.
Aminzikzak
01-01-2008, 22:49
سلام من خیلی وقت نبودم الان هم بازم زیاد نمیام. در گیر درسامم. یکی از بچه ها قرار بود اگه مسابقه ای در کار بود منو خبر کنه ولی مثل اینکه موندم تو کف مسابقه. تو رو خدا اگه مسابقه ای در کار بود منو یکی خبرکنه من زیاد نمیام این وری، ایدیم این کنار هست. بازم ببخشید که پا برهنه پریدم وسط حرفاتون. تا یه مسابقه خداحافظ همگی.
حمید جان خب الان که مسابقه داریم ، چرا شرکت نمیکنی؟
آها امین جان زدی تو خال
یه عکس میزاریم و همه همونو میسازیم
ولی مهام فکر نکنم خوشش بیاد
میگم یه مسابقه از اینایی که مهام هم خوشش میاد بزاریم !
Aminzikzak
02-01-2008, 01:17
قعلا دو نمونه مسابقه میتونیم برگزار کنیم ...
ولی مهام بیاد موضوعی که دوست داره رو بگه میگردیم یه عکس شبیه به اون پیدا میکنیم ....
البته من تا ماه بعد امتحان دارم و نمیتونم کاری ارائه بدم
امروزم آخرین کاره قبل امتحاناتم رو ارائه دادم دیگه هر کاری از جمله مسابقه میره برا بعده امتحانات
the_god_of_3dsmax
02-01-2008, 15:11
بابا من که 100 بار گفتم یه موضوع unreal بزارین :41:.........ولی....... خودتون قضاوت کنین اینکه یه عکس بزارین وسط همه 3 بعدیش کنن چند گرم خلاقیت لازم داره :13: ........ من می گم چون بچه ها امتحان دارن ( خودمم دارم ) یه موضوع توپ بزاریم ( مثلا یه جونوری چیزی ) وقتشم زیاد بزاریم مثلا تا 10 بهمن ..... اینجوری هر کی می تونه یه نمونه کار توپ برای خودش بسازه .......... حالا هم حتما نباید جونور باشه یه اینتریور یا اکستریور خفن هم خوبه
در ضمن مخلص داش هادی هم هستیم که هوای ما رو داره :11:
آقا امین
این مسابقه همچونان ادامه داره ؟!!!!!
کسی که دیگه کارشو نمیزاره اگه ببندیش کاره مسابقه ی بعدی زودتر سرو سامون می گیره
بابا من که 100 بار گفتم یه موضوع unreal بزارین :41:.........ولی....... خودتون قضاوت کنین اینکه یه عکس بزارین وسط همه 3 بعدیش کنن چند گرم خلاقیت لازم داره :13: ........ من می گم چون بچه ها امتحان دارن ( خودمم دارم ) یه موضوع توپ بزاریم ( مثلا یه جونوری چیزی ) وقتشم زیاد بزاریم مثلا تا 10 بهمن ..... اینجوری هر کی می تونه یه نمونه کار توپ برای خودش بسازه .......... حالا هم حتما نباید جونور باشه یه اینتریور یا اکستریور خفن هم خوبه
در ضمن مخلص داش هادی هم هستیم که هوای ما رو داره :11:
ای بابا ما پایه هر کاری هستیم
unreal ، real
ولی اگه از الآن موضوع بزاریم بد نیست ولی یکمی هم به فکر من بد بخت باشید بابا من ببینم موضوع گزاشتید از همین الآن شرو میکنم ، پس درسا چی مگه شما امتحان ندارین !
ولی شخصا با موضوع ساختن از روی عکس کاملا موافقم
ولی چون به مهام جان قول دادیم باید unreal رو زودتر بزاریم دیگه ، ها ؟
آخه خود منم میخوام بتر کونم
ولی موضوع آزادی عمل داشته باشه بهتره ، یهنی ساخت هرگونه کاراکتر unreal با یکمی از فضای اطراف
( فضای اطراف خیلی مهمه ها )
نظرتون چیه ؟
فقط تورو خدا اگه میخواین انتخاب کنین لطفا تا آخره هفته انتخاب بشه تا ما قبل امتحان یکمیشو بسازیم
یکم سریعتر :31:
vbadvanced
02-01-2008, 15:33
بابا موضوعو یه جونوری سوسکی قورباغه ای چیزی باب دل این آقا مهام بزارین دیگه. خودشو کشت دو ماهه. گناه داره بچه میره معتاد میشه میمونه رو دستمون. حالا ببین من کی گفتم!
کاراتون واقعا عالی شده من تاپیک مسابقه را دیدم آفرین به همگی
من که متاسفانه نتونستم شرکت کنم ( به خاطر امتحانات نوبت اول )
توی مسابقه بعدی هم فکر نکنم بتونم شرکت کنم اما واقعا از دیدن کارهاتون لذت بردم
Aminzikzak
02-01-2008, 20:07
من دیوانه شدم از دست این مهام ...
آخه عزیزم خلاقیت یعنی چی؟ خب یعنی اینکه یه عکس بذاریم برای الهام گرفتن بعدش هرکس هرکاری خواست انجام بده باش ... هرجور دوست داش مانور بده این خلاقیت نمیخواد؟
من واقعا دارم اذیت میشم ...
بهتره بقیه مسابقه رو به خودتون واگذار کنم هر کاری عشقتون کشید انجام بدین ... همین hrgh2 دوبراه اومد مسابقه راه انداخت بعدش غیبش زد ...
فعلا
ninja573
02-01-2008, 22:12
بابا خلاقیت چیه دیگه.
کسی که نقاشی پست مدرن کار میکنه اول اصول نقاشی کلاسیک رو یاد میگیره بعد میره سراغ سبک.
بزار تو مدلینگ راه بیافتیم بعد سراغ سبکهای غیر طبیعی هم میریم.
یادت باشه که ما هنوز تو دوران کلاسیک هنر سه بعدی هستیم.
linkin_park
02-01-2008, 22:44
شهاب جان باهات موافقم ولی بهر حال ما هم یه روز باید مثل هنر 2 بعدی انقلاب پست مدرنیسمو از یه جا شروع کنیم تو 3 بعد .
به نظر من بهترین موضوع خلاقیت دار میتونه این باشه : طراحی یه نمای اکستریور یا اینتریور تخیلی ... که توش اصلا نیازی نیست خودتونو به واقعیت ها محدود کنید ... جاذبه توش مهم نیست ... حتی میتونیم با این کارمون یه اثر که فلسفه هم توش باشه بسازیم ... مثلا میتونیم دیوانگی و گم شدن یه انسان مدرنیسم رو با طراحی یه اتاق شلوغ پلوغ و کثیف نشون بدیم ... یا هر موضوعی که معنا هم پشتش خوابیده باشه نه اینکه فقط بسازیم ...
میدوارم موضوع بعدی بیشتر معنا گرا باشه ...
interior_design
02-01-2008, 23:28
بابا یه مسابقه میخواین بذارین شورشو درآوردین ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مسخره بازی که نیست !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهام جان اصلا ما به فرض محال میگیم شما حرفه ای ( شوخی ) بابا بذار ما مبتدی ها مدلینگمون قوی شه بعد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلینگ که قوی شد بعد ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدرم سر مسابقه بحث نکنید ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه ما سر موضوع اختلاف نظر خواهیم داشت !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیایم دنبال راه حل باشیم
من دیوانه شدم از دست این مهام ...
آخه عزیزم خلاقیت یعنی چی؟ خب یعنی اینکه یه عکس بذاریم برای الهام گرفتن بعدش هرکس هرکاری خواست انجام بده باش ... هرجور دوست داش مانور بده این خلاقیت نمیخواد؟
من واقعا دارم اذیت میشم ...
بهتره بقیه مسابقه رو به خودتون واگذار کنم هر کاری عشقتون کشید انجام بدین ... همین hrgh2 دوبراه اومد مسابقه راه انداخت بعدش غیبش زد ...
فعلا
ببین امین جان ، اگه مثلا قرار باشه هممون ( مثلا ) ماشین یا آدم یا ... توی یه عکسو بسازیم چطو ری همه بلو پرینت اونو پیدا کنیم ؟
اگه بلوپرینت نداشته باشیم که نمی شه !
بابا خودت یه کاری بگو بعقیه اجرا میکنند
هممون که گفتیم با نظرتو موافقیم
((((( البته هنوز مسابقه ی قبلی رو نبستی که ! )))))))
Aminzikzak
03-01-2008, 00:18
ببین امین جان ، اگه مثلا قرار باشه هممون ( مثلا ) ماشین یا آدم یا ... توی یه عکسو بسازیم چطو ری همه بلو پرینت اونو پیدا کنیم ؟
اگه بلوپرینت نداشته باشیم که نمی شه !
بابا خودت یه کاری بگو بعقیه اجرا میکنند
هممون که گفتیم با نظرتو موافقیم
((((( البته هنوز مسابقه ی قبلی رو نبستی که ! )))))))
باشه از این به بعد دیکتاتوریش میکنیم ...:21:
تاپیک مسابقه تا فردا ، پنجشنبه بازه ، به دیلی امتحانات وقت زیاد دادیم کسی شاکی نشه ...
ممنون:40::11:
ninja573
03-01-2008, 12:17
باشه از این به بعد دیکتاتوریش میکنیم ...:21:
تاپیک مسابقه تا فردا ، پنجشنبه بازه ، به دیلی امتحانات وقت زیاد دادیم کسی شاکی نشه ...
ممنون:40::11:
بهترین ایده همینه. فقط دیکتاتوری.:31::31::31:
the_god_of_3dsmax
03-01-2008, 13:53
بازم دیکتاتوری؟...... بابا آخه این چه وضعیه ........ دیکتاتورمون عشق خودکار مداد و قوطی کبریته :دی
interior_design
03-01-2008, 15:38
فک کنم رفیق قرصاتو نخوردی !!!
آقای محترم
دوست عزیز حالت خوبه !
یکم باکلاس تر ...
لطفا
.
خوب من با دیکتاتوری موافقم
فقط امین جان زودتر موضوع رو معرفی کنه ، بهتره
Aminzikzak
03-01-2008, 18:59
بازم دیکتاتوری؟...... بابا آخه این چه وضعیه ........ دیکتاتورمون عشق خودکار مداد و قوطی کبریته :دی
ای بی معرفت ، من کی گفتم خودکار و قوطی کبریت؟
من که گفتم سر بسازیم ... همه ناز کردن برامون ... مجبور شدیم خونه بسازیم ...
موضوع هفته آینده هم به دلیل امتحانات مادلینگ نداره ... همش رندر و نور پردازیه ...
یه راهرو ساختم ، آپلود میکنم ، شما دانلود کنید رندر بگیرین ...
ممنون.
linkin_park
03-01-2008, 19:41
امین جان خواهشا پسوند 3ds , Max , Obj هر سه شو آپ کن تا بچه هایی که مقل من با برنامه های دیگه هستن بتونن استفاده کنن .
ای بی معرفت ، من کی گفتم خودکار و قوطی کبریت؟
من که گفتم سر بسازیم ... همه ناز کردن برامون ... مجبور شدیم خونه بسازیم ...
موضوع هفته آینده هم به دلیل امتحانات مادلینگ نداره ... همش رندر و نور پردازیه ...
یه راهرو ساختم ، آپلود میکنم ، شما دانلود کنید رندر بگیرین ...
ممنون.
خوب حالا شد
پس من با این وضعیت راحت می تونم درسمو بخونم
ممنونم
Aminzikzak
04-01-2008, 13:30
امین جان خواهشا پسوند 3ds , Max , Obj هر سه شو آپ کن تا بچه هایی که مقل من با برنامه های دیگه هستن بتونن استفاده کنن .
اگه بخوام برای هر نرم افزار جدا اکسپورت کنم که نمیشه....
فقط obj میذارم ... که همه نرم افزارها بخونن ...
خوب حالا شد
پس من با این وضعیت راحت می تونم درسمو بخونم
ممنونم
شما برو درستو بخون ... راحت باش.
ممنون.
gladiator group
05-01-2008, 08:21
می تونیم یه بلو پرینت از یک ماشین رو بزاریم همینجا تا واسه مسابقه بعدی همه از روش بسازن!!!
gladiator group
08-01-2008, 00:43
موضوع unreal باشه بهتره
mortezaqi
08-01-2008, 01:29
با سلام خدمت دوسان عزیز
من یکی از اعضای جدید هستم که تازه عضو این انجمن شدم
این بحث مسابقه واسه من خیلی جالبه و دوست دارم توش شرکت کنم
ولی ظاهرا هر کدوم از دوستان میخواد تو اون زمینه ای که تبهر بیشتری داره موضوع انتخاب کنه یکی میگه سر انسان یکی میگه ماشین و ...
بستگی داره هدف ما از این مسابقه چیه .اگه بالا بردن سطح کاری همدیگه یا کمک کردن به هم و رفع اشکالات کاری همدیگه هستش لزومی نداره اینهمه سر انتخاب موضوع با هم صحبت کنیم
بیایم تو چند شاخه مسابقه رو برگزار کنیم و هر کی دوست داشت می تونه تو همه شاخه ها شرکت کنه
اگه دوستان با من موافقن شاخه ها رو مشخص کنیم و یه زمانی هم واسه ارایه کارامون مشخص کنیم
ممنون
gladiator group
10-01-2008, 00:40
با سلام خدمت دوسان عزیز
من یکی از اعضای جدید هستم که تازه عضو این انجمن شدم
این بحث مسابقه واسه من خیلی جالبه و دوست دارم توش شرکت کنم
ولی ظاهرا هر کدوم از دوستان میخواد تو اون زمینه ای که تبهر بیشتری داره موضوع انتخاب کنه یکی میگه سر انسان یکی میگه ماشین و ...
بستگی داره هدف ما از این مسابقه چیه .اگه بالا بردن سطح کاری همدیگه یا کمک کردن به هم و رفع اشکالات کاری همدیگه هستش لزومی نداره اینهمه سر انتخاب موضوع با هم صحبت کنیم
بیایم تو چند شاخه مسابقه رو برگزار کنیم و هر کی دوست داشت می تونه تو همه شاخه ها شرکت کنه
اگه دوستان با من موافقن شاخه ها رو مشخص کنیم و یه زمانی هم واسه ارایه کارامون مشخص کنیم
ممنون
در کل باهات موافقم
ولی باید یه موضوع سخت رو انتخاب کنیم که سطح کار بچه ها بره بالا :20:
خوب حالا که امتحاناتمون افتاده ماه بعد
بهتره مسابقه زود تر شروع شه
ملت چرا نظر نمیدند
gladiator group
11-01-2008, 00:33
خوب حالا که امتحاناتمون افتاده ماه بعد
بهتره مسابقه زود تر شروع شه
ملت چرا نظر نمیدند
ایول اینه بابا زود تر یه موضوع مشخص کنید از کنجکاوی دارم میمیرم.
امین جان لطفا شما استارتش رو بزن
Aminzikzak
11-01-2008, 06:55
مدل رو تا شب آپ میکنم برای مسابقه بعد.
فعلا
gladiator group
13-01-2008, 00:00
مدل رو تا شب آپ میکنم برای مسابقه بعد.
فعلا
گذاشتیمون سر کار:19:
الان دو روز میگزره ولی هیچ خبری نیست. نکنه از اون موقع تا حالا در حال آپلود شدنه؟:41:
Aminzikzak
13-01-2008, 11:40
گذاشتیمون سر کار:19:
الان دو روز میگزره ولی هیچ خبری نیست. نکنه از اون موقع تا حالا در حال آپلود شدنه؟:41:
ای بابا یه کم عجله داشته باش ...:31:
خب عزیز من ، چه کنم سرعت پایینه دو روزه داره آپ میشه ... تا اخر هفته فکر کنم تموم بشه ...:31:
gladiator group
15-01-2008, 09:07
جدا از شوخی چرا این قدر طول کشید حالا که امتحانام تموم شده مسابقه رو دیر برگزار میکنید؟
Aminzikzak
15-01-2008, 11:17
عزیزم امتحانات شما تموم شده ... بروبچ دانشجو الان وسظ امتحانات هستن.
عزیزم امتحانات شما تموم شده ... بروبچ دانشجو الان وسظ امتحانات هستن.
:41: امتحانای من تازه هفته ی بعد شرو میشه
پس من چی
linkin_park
15-01-2008, 22:58
اگه موضوع مادلینگ بود تا الان یه مسابقه د یگه هم تموم شده بود ... این موضوعات رندر به ایران نیومده چون نصف بچه ها دایل آپ دارن و نمیتونن شرکت کنن ...
Aminzikzak
16-01-2008, 12:37
اگه موضوع مادلینگ بود تا الان یه مسابقه د یگه هم تموم شده بود ... این موضوعات رندر به ایران نیومده چون نصف بچه ها دایل آپ دارن و نمیتونن شرکت کنن ...
مدل آمادست ... فقط 800 kb
mohsen_sir
16-01-2008, 23:18
هرچي عقب بندازيد بدتر من خودم خيلي سطحم پايينه البته من از 8 تا 10سالگي كار ميكردم ولي چيز زيادي بلد نيستم فقط ميخوام مسابقتونو دنبال كنم پيشنهادمم همون سر آدمه با آموزشش
gladiator group
17-01-2008, 23:38
ای بابا حوصلمون سر رفت خوب فعلا یه مسابقه modeling بزارید تا بعد اینجوری هم بعضی ها شرکت میکنن.
کم نیستیم که!!!
gladiator group
01-02-2008, 13:56
ای بابا امتحانات تموم نشد؟؟؟
من که دیگه امتحانات ترم دومم داره کم کم شروع میشه!!!
پس مسابقه چی شد!؟؟
آقا ما هم هستیم با اینکه زیاد وارد نیستم ولی می خوام شرکت کنم به نظرم اگه یه طرح با شه بهتره یعنی یه طرح توافق بشه و همه اونو درست کنند و در آخر هر کی اونو بهتر درست کنه برنده هستش. :5:
چی شد !!!!!!!!!!
قضیه چیه
این مسابقه بعدیه تشکیل شد؟؟؟!!!!!!
هنوز آپلود نشده !!!
the_god_of_3dsmax
07-02-2008, 11:44
سلام به همه
بابا ای ول ......... چند وقت ما نبودیم ترکوندین که ............... مسابقه unreal رو میخوام ............:31:
gladiator group
07-02-2008, 21:02
دمتون گرم مسابقه ي خوبي هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.