مشاهده نسخه کامل
: چطوري روي يك دكمه كليك كنم يك عكس يا صفحه باز شود؟
اين كاررو چطوري انجام بدم
يك دكمه ميخوام كه روش كليك بشه يه صفحه يا يه عكس يا متن يا چطوري بره scene بعد؟ودوباره روش كليك بشه اون صفحه يا عكس بسته بشه
و توي كامپيوتر ديگر هم ميرم ديده بشه (يعني ازكامپيوتر من نخواند عكس هارو)
چي بايد كرد
ياد ميديد (اموزش)گام به گام
خيلي نياز دارم:41:
راستي چي كنم كه فونت فارسي هم جاهاي ديگر ديده بشه با نرم افزار مريم تو كامپيوترم فارسي نوشتم اما جاي ديگر فارسي ديده نميشه
كسي نبود
توي اين كتابهاي مبتدي ومتوسط كه گرفتم نگفته چطوري ؟شايدم من دقت نكردم
خيلي نياز دارم
كسي مي تواند زودتر بگه
دوشنبه بايد نصف كاررو حاضر كنم
flashman
01-12-2007, 19:49
سلام دوسته من
دوسته عزیز شما یه دکمه می خوای که اگه یه بار روش کلیک بشه یه عکش رو نشون بده و اگه دوباره روش کلیک شد عکس رو نشون نده ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
سلام دوسته من
دوسته عزیز شما یه دکمه می خوای که اگه یه بار روش کلیک بشه یه عکش رو نشون بده و اگه دوباره روش کلیک شد عکس رو نشون نده ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
اره
يه جورش رو درست كردم كه روي يه متن بري كليك كني يه متن ديگر مياد وروي اون متن بري بسته ميشه
حالا ميخوام روي اون دكمه كليك ميشه يه متن يا عكس باز بشه وروي همان كليد كليك بشه متن بسته بشه
flashman
02-12-2007, 18:31
سلام دوسته من
دوسته عزیز در این انجمن یه آموزش به نام دکمه های رادیویی هستش که به وسیله اون خیلی راحت می تونید فایل مورد نظرتونو طراحی کنید .
موفق باشی
سلام دوسته من
دوسته عزیز در این انجمن یه آموزش به نام دکمه های رادیویی هستش که به وسیله اون خیلی راحت می تونید فایل مورد نظرتونو طراحی کنید .
موفق باشی
ادرسشم بدي بد نيست
اگر اموزشش باشه كه خوبه
سرچ دكمه راديويي كردم نبود
حالا اين يعني اون كاري كه گفتم انجام ميده؟
flashman
02-12-2007, 22:30
سلام دوسته من
درسته . فکر کنم چیزیه که شما میخواین . یه دو یا سه صفحه جلوتر بری شاید پیدا کنید.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.