ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد مسكن

tashrifat2008
29-11-2007, 21:42
سلام

من يه سوال در مورد ساخت و ساز مسكن داشتم از انجايي كه جايي براي مشاوره مناسب سراغ نداشتم سوالم را در اينجا مطرح مي كنم و فقط قصد مشاوره دارم

ما يك ملكي نيمه كلنگي ٣٠٠ متري در قزوين داريم به قيمت حدودا ٢٦٠ م و يك واحد آپارتمان كوچك ٥٠ متري در منطقه ظفر تهران داريم كه قصد داريم آن را حدودا ١٠٠ م تومان به فروش برسانيم و ملك قزوين را بكوبيم و آپارتماني ٨ واحدي ٤ طبقه و هر طبقه ٢ واحد ٩٠ متري با كمك وام بسازيم كه مي توان بعد ساخت متري ١ مليون و ٢٠٠ تومان به فروش رساند منتها از دو جهت نگراني داريم يكي اينكه وضعيت مسكن و زمين در شرايط كنوني ثابت و مشخص نيست و ديگري اينكه آيا به صلاح هست كه ملك تهران فروخته شود با توجه به اينكه در منطقه ظفر دارند مترو مي سازند . چون تجربه اي در زمينه ساخت و ساز نداريم از دوستاني كه در اين زمينه اطلاعات دارند و يا مشاور مناسب سراغ دارند ميخواهم كه راهنمايي بفرمايند و اينكه جز ملك چه راههاي مناسبي براي سرمايه گذاري هست

با تشكر از راهنماييهايتان

WooKMaN
09-12-2007, 22:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محلي براي بحث هايي كه انجمن خاصي برايشان راه اندازي نشده است!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

H@m!d
18-12-2007, 22:29
:20:نیاز به بحث باافراد خبره داری قضیه مهمه

rezasafa2000
18-12-2007, 22:48
البته اینو میتوتم بگم که وضعیت ملک کاملا کساد هست ..چون قدرت خرید ندارند..
من از خرداد تا مهر ماه دنبال مسکن بو.دم ...اون موقع ماه به ماه قیمتا بالا میرفت و حسابی واسه سازندگان رونق داشت ولی الان به قدری قیمتا بالا رفته که توان خرید از مردم سلب شده ...
منزل ظفر شما چند سال ساخت هست و کجای آن ؟
چه مقدار وام میخواهید بگیرید؟ از پارسیان یا مسکن ؟
با یه سازنده ایا صحبت کردید که قیمت ساخت به ازای هر متر مربع با توجه به کمبود سیمان و گرانی هزینه کارگر چه مقدار هست ؟

ya30n
19-12-2007, 01:09
رضا جان اينجا جاش نيست داداش
يا حق (: