مشاهده نسخه کامل
: 4 مارک برتر رم باتوجه به قیمت و کارایی
becareful
29-11-2007, 16:21
درباره ی رم های زیر میخواهیم بحث کنیم لطفا بحث رم های دیگه رو نکنید فقط در مورد همین مارک ها.هر کسی هم نظری داره ممنون میشم.قیمت هم داره ممنون میشیم.لازم به ذکره که چون میخواهیم یه بحث مشاوره ای و بر پایه ی قیمت هم بکنیم تاپیک رو اینجا گذاشتم. رم های مورد بررسی:
OCZ ,SUPER TALENT,CORSAIR,Gskill,PATRIOT,CRUCIAL, TEAM XTreem ,و حالا شاید بخواید Geil رو هم اضافه کنیم.شد 8 تا برند.اسم هم روشون میزارم با اجازه:31: : OCZ اوستا , خرج کن توی رده ی های اند ,CORSAIR تعقیب کننده ی اوسی زد , CRUCIAL محبوب در آمریکا ,PATRIOT سردمدار قیمت و فشار اوردن با قیمت هاش بر روی برند ها,TEAM X Treem یه رم ساز حرفه ای که خودشو تافته جدا بافته میدونه (می گن) super talent اینم توی های اند زیاد کار میکنه و نهایت مهارت رو میگیم براش.رم Gskill رو نمیدونم بش چی بگیم هر کی خواست اسم بزاره روش.خوب ... هر کی خواست میتونه روی مدل هر برند هم نظر بده ممنون.من سری پلاتینیوم و ایکس ام اس 2 و رم جی اسکیل باس 800 و cl4 4 4 12 که اسمش رو نمیدون دوست دارم.روی رم High end هم بحث میکنیم ولی زیاد نه.راستی گارانتی ها هم کمی تا قسمتی در نظر بگیریم. بریم...
becareful
30-11-2007, 10:59
من 4 تا رو اینجوری میگم. ocz ,corsair , super talent ,Gskill ,crucial که با توجه به گارانتی شاید بشه سوپر تلنت رو کنار گذاشت و کروشال رو جاش گذاشتو در مورد گارانتی جی اسکیل هم هر کی میدونه بذاره.
becareful
30-11-2007, 11:01
یکی از مدل های خوب بازار مدل پلاتینیوم او سی زد هست که قیمتش فکر کنم حداکثر 150 باشه که باس 800 داره و تایمینگ 4 4 4 15 هست.در ضمن قیمت انفورماتیک گستر یکم غیر منطقی و بالا میگه اگه کسی طور دیگه تو نست تهیه کنه خیلی خوبه.
becareful
30-11-2007, 11:05
بچه ها کسی نظری نداره در مورد رم ها ! جناب ویرژیل شما پیشنهاد دادی تاپیک بزنیم حالا مثل اینکه تحریم شدیم!!!
اینها همش نظر شخصیه. اگه بحث به سمت فنی شدن پیش بره مطمئن باش تاپیک خیلی پر طرفدار میشه.
vahidhgh
30-11-2007, 12:10
اینها همش نظر شخصیه. اگه بحث به سمت فنی شدن پیش بره مطمئن باش تاپیک خیلی پر طرفدار میشه.
موافقم
رم ocz در اور بی رقیب هست البته یکی از دلایل قیمت زیادش در ایران پرچم آمریکای رویش هست
رم ocz در اور بی رقیب هست
خوب این هم شد یک نظر شخصی، واقعا OCZ رقیبی در اور نداره ؟ اصلا ملاک خوب اورکلاک شدن یک رم چی میتونه باشه؟
vahidhgh
30-11-2007, 12:21
خوب این هم شد یک نظر شخصی، واقعا OCZ رقیبی در اور نداره ؟ اصلا ملاک خوب اورکلاک شدن یک رم چی میتونه باشه؟
جنس مواد مصرفی و تبادل گرما حاصله از اور با محیط
جنس مواد مصرفی و تبادل گرما حاصله از اور با محیط
پس مهمترین عوامل اینها هستند.
becareful
30-11-2007, 12:33
نظر شخصی! نمیدونم منظورت چیه اگه میشه تو یه بحث علمی و فنی بکن تا ما بفهمیم فنی منظورت چیه.من جمله ی رفیقمون رو کامل میکنم.( نهایت پایداری در اوور کلاک نه حداکثر اوور کلاک خور) در ضمن اگه برند دیگه ای مد نظرت هست و اینجا ننوشتم میتونی بگی شاید به خاطر این ناراحت شدی و میگی نظر شخصی.
من ناراحت نشدم !
منظورم اینه : اگه بحث قراره انجام بشه، باید با دلیل و بصورت علمی باشه. اینکه بگیم Ocz توی اور حرف نداره یا همینطوری چهار تا برند رو انتخاب کنیم فایده نداره به کسی هم کمک نمی کنه.
vahidhgh
30-11-2007, 13:20
Cl را یادم رفت بگم که پایین ترین Cl را دارد
becareful
30-11-2007, 13:35
من ناراحت نشدم !
منظورم اینه : اگه بحث قراره انجام بشه، باید با دلیل و بصورت علمی باشه. اینکه بگیم Ocz توی اور حرف نداره یا همینطوری چهار تا برند رو انتخاب کنیم فایده نداره به کسی هم کمک نمی کنه.
درست میگی .باشه من سعی میکنم درست شه.
becareful
30-11-2007, 14:03
ممنون از وحید که دو کلمه قشنگ رو برای اوور خور و پایداری ocz به کار برد.من هم چند تا چیز اضافه میکنم:
.آزمایشات بسیار ocz روی محصولات برای اوورکلاک و تست آنها در سخت ترین شرایط .کیفیت چیپ های سازنده بالا و طراحی مدار چاپی وکیفیت اسمبل بالای کل حافظه. البته فقط ocz اینها رو نداره و کل کمپانی هایی که نوشتم حالا یکم کمتر (اندازه اپسیلون) یکم بیشتر اینا رو دارن.فقط مورد اول برای رم های ocz بیشتر از همه صدق میکنه.اینجاست که برای اوورکلاکینک رم های مثل آپیسر یا کینگ مکس و... توصیه نمیشه.ولی برای کار های عادی مشکلی ندارن و کسی که نمیخواد اور کلاک کنه طبیعتا رم های با کیفیت بالا برای اوورکلاک اصلا پیشنهاد نمیشه.طبیعتا نمیتونیم بگیم بهترین رم ساز جهان او سی زد هست (شاید بشه گفت پیشرو هست توی این زمینه) چون اگه اینجوری بود و رقیبی نداشت پیشرفتی حاصل نمیشد.از افتخارات ocz بودن اولین کمپانی در ارائه ی رم های دوال چنل بود که الان کاملا مرسوم شده.لازم به ذکره که در رده ی high end دو کمپانی ocz , super talent در قبل با ارائه رم های ddr3 1800mhz پیشرو هستن.که او سی زد از همون خنک کننده های خفن flex xlc توشون استفاده کرده خنک کننده ی بهتری رو corsair داره که با 3 تا فن خنک میشه که صفحه ی دارای فن روی هادی گرمای رم اون قرار میگیره.اینجاست که میبینیم مارک های برتر چه طوری کار کردن و فکرشون رو به کار انداختن.
vahidhgh
30-11-2007, 16:50
کارایی بالای این رم قیمتش راخنثی میکنه
yasser1680
01-12-2007, 00:06
به نظر شما واسه بازیهای سنگین کدوم رم برتری داره؟
becareful
01-12-2007, 22:07
به نظر شما واسه بازیهای سنگین کدوم رم برتری داره؟
هیچ کدون از این رم هایی که گفتیم بد نیستن.شما خودت میتونی اونیو که میخوای استفاده منی.تنها مشکل پوله خوب اگه پول باشه که راحت میشه گفت اینو بخر توی بازی های سنگین از همه بهتره ولی آیا حاضری مثلا 400 بدی پول رم؟ بهترین رم الان ...... هست.(الانه که ویرجیل(توی انگلیسی که ژ نداریم) بیاد مچمونو بگیره)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.