PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه‌اندازي كيوسك‌هاي عمومي اينترنتي در تهران

Sphinx
08-10-2005, 19:52
مدير عامل شركت مخابرات استان تهران گفت: ظرف دو ماه آينده شبكه عظيم زيرساخت اطلاع‌رساني در تهران به بهره برداري مي‌رسد.
محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس با بيان اين كه تمامي سازمان‌ها، متقاضيان ارتباطات نقطه به نقطه، ديتا و شبكه‌هاي مجازي پرتال‌هاي مختلف از طريق اين شبكه قابليت مي‌يابند تا ارتباطات انتقال اطلاعات برقرار كنند، گفت: همزمان با بهره‌برداري زيرساخت اطلاع‌رساني در تهران كيوسك‌هاي عمومي اينترنتي در نقاط مختلف تهران به خصوص در اماكن عمومي نيز به بهره برداري خواهد رسيد.
رئيس هيئت مديره شركت مخابرات استان تهران افزود: اهداف ما اين است كه سرويس‌هاي تلفن را به روز كنيم و در همين راستا از اول برنامه پنج ساله قبلي كه متوسط دريافت يك خط تلفن 24 ماه بود، اكنون به كمتر از شش ماه رسيده ا

مهدی 2007
08-10-2005, 21:52
من فکر کنم دو سه تا از این کیوسک ها رو تو راه آهن مشهد دیدم که با کارت تلفن کار می کرد حالا نمی دونم از همین ها بود یا نه؟ اگه از همینا بود برام جالبه چرا اونجا زودتر از اینجا اومده
آیا امکان فارسی رو هم اینها داره؟

Hossein_Bahal
09-10-2005, 09:36
پس دیگه این کیوسکها حسابی شلوغ میشه و مردم به شیشه میزنن که اقا زودباش میخوام چت کنم .

saghy
10-10-2005, 01:24
سلام
راستش فكر كنم شركت مخابرات بعد از اين بايد جداي تعمييرات فيزيكي سيستم هاي تلفن به فكر تعميرات سيستم هاي اينرنتي هم باشد .. اون دوتايي كه در راه اهم مشهد بود يكيش داغون شده بود و كليد هاي كيبردشو در اورده بودن يكيش هم كه كار ميكرد اونقدر به صفحه مانيتورش كه فينگرتاچ (حسي ) هست كوبيده بودن كه بيچاره حساسيتي نداشت . در ضمن مسايل امنيتي را هم اعمال كرده اند شديدا!!!