PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با e250چه کارکنم؟

دوسی
28-11-2007, 10:12
سلام

دوستان خیلی هامشکل من راداشتندتوپست هاگشتم ومتوجه شدم که برای ریختن برنامه وسایراطلاعات روی

e250اون بایدکابل خودش یاd900بخرم.باکلی دردسرپیداکردم کابل وسی دی راولی هرکاری می کنم گوشی رانمی

شناسه ,ازکسانی که راهی بلدند خواستم راهنمایی کنند.آخه تعدادی عکس روی اون هست که برای تحقیق باید

تحویل استاد بدم.

blackhero
29-11-2007, 02:18
خوب دوست عزیز شما اگه میخوای عکسی رو از گوشی به کامپیوتر منتقل کنی نیازی به کابل و سی دی و برنامه نیست! کافیه یا از طریق بلوتوث این کار رو بکنی یا رم ریدر. به همین راحتی.

hellbrain666
29-11-2007, 18:12
گرچه قبلا کابل نداشتی ولی OTA Setting رو یه چک بکن(توی تاپیک های دیگه گفته شده)
اگه هم گوشی حالت mass storage داشته باشه هم که همون پست بالا ....

دوسی
30-11-2007, 07:30
خوب دوست عزیز شما اگه میخوای عکسی رو از گوشی به کامپیوتر منتقل کنی نیازی به کابل و سی دی و برنامه نیست! کافیه یا از طریق بلوتوث این کار رو بکنی یا رم ریدر. به همین راحتی.

گرچه قبلا کابل نداشتی ولی OTA Setting رو یه چک بکن(توی تاپیک های دیگه گفته شده)
اگه هم گوشی حالت mass storage داشته باشه هم که همون پست بالا ....

سلام

باسپاس ازشمادوستان.خوب ,من الان دردسترس کابل وسی دی رادارم وازاین طریق می خواهم وصل

شم.بعدتنظیم ota settingراهم چک کردم وبه همان طریقی که گفته شده انجام دادم .کلاخیلی هم مشتاقم

علت اینکه ازطریق کابل وسی دی نمیشناسه رابدونم.

سيد امير
01-12-2007, 01:25
چه طور ميشه روي اي 250 بازي جاوا رو نصب كرد؟
وقتي كه با بلوتوث اين فايل ها رو ميگيرم نيمشه نصب كرد. چرا؟

mavesta
26-12-2007, 16:23
من که هر کاری و هر روشی بود به کار گرفتم اولاٌ که Pc studio اصلاٌ به گوشی کانکت نمیشه (ولی مودم و mass storage) کار میکنه.
بازی یا برنامه هم نتونستم روش نصب کنم روی 2 تا کامپیوتر هم امتحان کردم.. ببینم باز هم روشی هست؟یا تنظیمات خاص دیگه ای هست؟؟؟
اصلاٌ کسی عملاٌ این روش ها رو امتحان کرده؟

ShahabSAMSUNG
31-12-2007, 21:31
برای نصب جاوا روی این گوشی، این فایل رو دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید