ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروشگاه یا نمایندگی قطعات کامپیوت

saeed258s
27-11-2007, 16:48
سلام دوستان ببخشید من نمی دونستم که تاپیک رو کجا بزنم اومدم اینجا باز کردم!
می خواستم بدونم که تو شیراز یه نمایندگی یا یه فروشگاه معتبر واسه خرید قطعه کجاست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.Z.Y
27-11-2007, 23:23
سلام دوست من

تو شيراز به نظر من بهترين مكان ها برا خريد اول شهر كامپيوتر فافا ست بعدش هم كامپيوتر مركزي تو پاساژ ملاصدرا.

شهر كامپيوتر فافا خودش قطعاتشو از دبي مياره و تقريبا اكثر قطعاتشو خودش گارانتي مي كنه مي دوني مزيتش چيه اينه كه اگه يه قطعه اي خراب شد خودشون جوابگو هستن ، من خودم يه كارت گرافيم9550ازشون خريدم دوبار سوخت هر دوبارشم بردم پيششون سريع يكي ديگه بهم دادن.در ضمن كارمنداشم همه باسوادن(حرفه ايند) .قيمتاشم عاليه.

saeed258s
28-11-2007, 17:48
ممنون دوستان ،فافا اول گفتم شاید چون خودشون بیشتر قطعات رو گارانتی می کنن بعدا زیر بار نرن!اما حالا که شما تجربه گارانتی دارید ممنون!از همونجا می خرم گرچه بعضی قطعاتشون قیمتشون بالا تره:11:

becareful
28-11-2007, 20:54
کلا شیراز قیمتاش یکم بالاتره جز موبایل .یه کار هم میتونی بکنی اگه خیلی نگران گارانتی و اینا هستی میتونی هر کودوم رو از نمایندگی بگیری.پاساژ ملاصدرا هم میتونی ولی 1 اطلاعاتشون کمه 2 از سیستم تعریف جنس داخل مغازه هنوز استفاده میکنن.

SA.ID
05-12-2007, 12:53
سلام دوست من

تو شيراز به نظر من بهترين مكان ها برا خريد اول شهر كامپيوتر فافا ست بعدش هم كامپيوتر مركزي تو پاساژ ملاصدرا.

شهر كامپيوتر فافا خودش قطعاتشو از دبي مياره و تقريبا اكثر قطعاتشو خودش گارانتي مي كنه مي دوني مزيتش چيه اينه كه اگه يه قطعه اي خراب شد خودشون جوابگو هستن ، من خودم يه كارت گرافيم9550ازشون خريدم دوبار سوخت هر دوبارشم بردم پيششون سريع يكي ديگه بهم دادن.در ضمن كارمنداشم همه باسوادن(حرفه ايند) .قيمتاشم عاليه.

تایید میشه%:8: