ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : elias و بانك اكسس

1795
27-11-2007, 12:46
با سلام
من قبلا از بانك اطلاعاتي پارادكس دلفي استفاده ميكردم .در برنامه هايي كه مي نوشتم براي بانك اطلاعاتي يك اسم مستعار يا elias مي ساختم و بعد در برنامه BDE Administrator مسير دسترسي به پايگاه داده رو تغيير مي داديم و در هر بار نصب هر جايي كه مي خواستيم مي گذاشتيم . حالا سوال من اينه كه اگه بانك ما اكسس باشه ايا باز هم مي تونيم اين الياس رو بسازيم و اگه جواب مثبته چطوري اين امكان وجود داره
با تشكر

F A R H A D
27-11-2007, 12:55
سلام. وقتی که روی adoconnection کلیک میکنی به جای jet 4.0 از ODBC استفاده کن
موفق باشی

romixery
27-11-2007, 19:55
آخه براي چي ميخواي Elias استفاده كني. لقمه رو دور سرت مي چرخوني. بابا با همون Jet كارت مثل Jet راه ميفته.

1795
28-11-2007, 09:43
آخه براي چي ميخواي Elias استفاده كني. لقمه رو دور سرت مي چرخوني. بابا با همون Jet كارت مثل Jet راه ميفته.

منظورتون چيه اگه jet كارم رو راه ميندازه بگيد چطوري امكان داره همين طوري يه چيزي نگيد

romixery
29-11-2007, 10:36
سلام
ببين دوست من وقتي شما با ADO و كانكت از نوع Jet 4.0 به سادگي، بدون نياز به Elias مي توني به بانك وصل بشي اونم توي همة ويندوزها بجز 98 پس چرا از Elias كه بايد نصب كني و ... استفاده كني. منظورمو فهميدي؟
يعني بيخود كار خودتو سخت نكن.

1795
01-12-2007, 10:00
سلام
ببين دوست من وقتي شما با ADO و كانكت از نوع Jet 4.0 به سادگي، بدون نياز به Elias مي توني به بانك وصل بشي اونم توي همة ويندوزها بجز 98 پس چرا از Elias كه بايد نصب كني و ... استفاده كني. منظورمو فهميدي؟
يعني بيخود كار خودتو سخت نكن.

با سلام _ حرف شما كاملا متين منتها شما فراموش كردي كه بنده چي عرض كردم من گفتم مي خوايم اگه خوستيم مسير پايگاهمون رو عوض كنيم بتونيم در صورتي كه با اين حالتي كه شما ميفرماييد هر جايي كه مسير پايگاه برنامه سورس بوده باشه اگزه برنامه هم همون مسير رو در نظر ميگيره

مرد مباح
01-12-2007, 12:27
1. به كمك ADO اين مشكلو خيلي راحت ميشه حل كرد.
2. اگه اينجوري برات سخته ميتوني از ODBC توي Administrative tools استفاده كني.