ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک : این اسکریپت لینک باکس هوشمند رو چطور راه اندازی کنم؟

rezaete
25-11-2007, 21:58
دوستان یه اسکریپت لینک باکس پیدا کردم که با دیتا بیس کار میکنه . وقتی که روی هاست های مجانی نصب میکردم راحت روی دیتا بیس نصب میشد اما چون برای ارسال لینک یک ایمیل به شما میفرسته و هاست های مجانی این امکان رو ندارن نشد استفاده کنم .حالا هم که هاست خریدم هاست لینوکسه و توی راهنمای این لینک باکس نوشته باید فایل set up رو chmod 777 بکنم . خواستم ببینم قضیه این chmod 777 چیه . در ضمن لینک دانلودش رو هم گذاشتم . اگه تونستید استفاده کنید من رو هم راهنمایی کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
password:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mashaheeer
26-11-2007, 15:39
خواستم ببینم قضیه این chmod 777 چیه . در ضمن لینک دانلودش رو هم گذاشتم . اگه تونستید استفاده کنید من رو هم راهنمایی کنید .
777 واين ها سطح دسترسي افراد رو مشخص مي كنه.
از توي cpanel به file manager برو و از اونجا فايلي رو كه مي خواهي سطح دسترسيش رو مشخص كني كليك كن.در سمت چپ بر روي Change Permissions كليك كن و تمام مربع ها رو تيك بزن تا 777 بشه.

rezaete
26-11-2007, 22:00
دوستان میشه هاستی که برای یه دامنه دیگه ای ثبت شده رو به دامنه دیگه ای وصل کرد ؟ اصلا هاست به نام دامنه ثبت میشه ؟

mashaheeer
26-11-2007, 22:27
دوستان میشه هاستی که برای یه دامنه دیگه ای ثبت شده رو به دامنه دیگه ای وصل کرد ؟ اصلا هاست به نام دامنه ثبت میشه ؟
ميشه ولي بايد با مديريت هاستت هماهنگ كني.:46:

rezaete
26-11-2007, 22:56
ميشه ولي بايد با مديريت هاستت هماهنگ كني.:46:
یعنی چی ؟ بیشتر توضیح بده

mashaheeer
27-11-2007, 15:05
اگه هاستت Park Domain داشته باشه مي توني چند تا دامنه رو به هاستت وصل كني.