مشاهده نسخه کامل
: فیلم کامل و زیبای dragon war با فرمت 3gp
سلام دوستان من
فیلم کامل و زیبای dragon war با فرمت 3gp برای شما دوستان عزیزیم.
full.3gp.Dragon.Wars.DVDSCR-ALLiANCE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضحات بیشتر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم:45mg
لذت ببرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:46:
hansol45
04-12-2007, 19:52
دوست عزیز از لطف و حال اساسی که پخش می کنی ممنون .
سلام دوست من
من کاری نکردم برای شما دوست من:11: امید وارم با کمک شما دوستان جدیدترین فیلم ها را برای شما دوستان اپلود کنم.
خواهشن از لطف و نظر خود من را بی بهره نگذارید.:10:
مرسی دوست عزیزم من
L O V A B
15-12-2007, 14:38
sajey جان خیلی آقایی:40:
همه ی فیلم هایی رو که گذاشتی رو دانلود کردم و می کنم..:11:
سلامL O V A B عزیز
از شما دوست عزیزم بسیار سپاس گذارم که در مورد فیلمهای که من اپلود کردم نظر دادی خیلی دوست دارم رفیق.
ببخشید L O V A B و دوستان عزیز می خواستم از دوستان سوال مهمی را بپرسم که دوستان از فیلم های
3gp بیشتر دوستارید بزارم یا با SmartMovie Converter تبدیل کنم و اپلود کنم هر چند فیلم تبدیل شده با SmartMovie Converter حجم بیشتری و زمان بیشتر برای اپلود می گیرد و خوبی که دارد می توانید در کامپیوتر هم ان را نگاه کنید ولی 3gp حجم ان کم ولی در کامپیوتر خیلی صفحه بزرگ ان کیفیت پایینی دارد.
من برای شما دوستان فیلم اپلود می کنم پس خواهشن نظر خود را بیان کنید که با کمک شما دوستان جدیدترین
فیلم ها را برای شما اپلود کنم.
از تمامی دوستان عزیز و شما L O V A B عزیزم سپاس گذارم
مرسی
L O V A B
16-12-2007, 11:50
sajey جان ، من که 3GP رو ترجیح می دم!:11:
قربانت آرمین:40:
سلام L O V A B عزیز
L O V A B عزیز خیلی ممنونم که نظر خود را بیان کردی.
دوستان دیگر نظری ندارند؟
اگر دوستان دیگر پیشنهادی ندارند! من با پیشنهاد دوست عزیزمان L O V A B که فرمت فیلم ها 3gp باشه تایپیک
ادامه میدم.
بازم از شما L O V A B عزیز که نظر خود را بیان کردی بسیار سپاس گذارم:11:.
از دوستانی هم که به این تاپیک ریز نگاهی هم که دارند بسیار سپاس گذارم:11:.
مرسی
dimah2005
17-12-2007, 21:49
با هر فرمتی که میزنی بزن
فقط تو rapidshare نزار که
دان کردن با ....
ی جا آپ کن که تا 6 ماه دیگه بشه از شون استفاده کرد (امان امان از کن کور)
و همچنینن قابلیت دانلود با دانلود منیجر رو داشته باشه
موفق باشی به کارت ادامه بده عالی هست
در ضمن با .........
سلام دوست من
دوست عزیزم dimah2005 از نظر شما بسیار سپاس گزارم:11:.
دوست من. من از رپیدشیر اکانت خریداری کردم و اپلودهای من پاک نمی شوند.
من قبلا که free از رپیدشیر دانلود می کردم با idm هیچ مشکلی نداشت و فکرنکنم داشته باشه.
بازم از شما و دیگر دوستان عزیزم سپاسگزاری می کنم که به تا یپیک های من سرمیزنند و از نظزرات مفید خودشان من رابهره مند می سازند:11:.
مرسی
سلامL O V A B عزیز
از شما دوست عزیزم بسیار سپاس گذارم که در مورد فیلمهای که من اپلود کردم نظر دادی خیلی دوست دارم رفیق.
ببخشید L O V A B و دوستان عزیز می خواستم از دوستان سوال مهمی را بپرسم که دوستان از فیلم های
3gp بیشتر دوستارید بزارم یا با SmartMovie Converter تبدیل کنم و اپلود کنم هر چند فیلم تبدیل شده با SmartMovie Converter حجم بیشتری و زمان بیشتر برای اپلود می گیرد و خوبی که دارد می توانید در کامپیوتر هم ان را نگاه کنید ولی 3gp حجم ان کم ولی در کامپیوتر خیلی صفحه بزرگ ان کیفیت پایینی دارد.
من برای شما دوستان فیلم اپلود می کنم پس خواهشن نظر خود را بیان کنید که با کمک شما دوستان جدیدترین
فیلم ها را برای شما اپلود کنم.
از تمامی دوستان عزیز و شما L O V A B عزیزم سپاس گذارم
مرسی
من ترجیح می دم تری جی پی باشه
سلام.
راستیتش واسه من تا 100 مگ دانلود با این دایال آپ لعنتی هیچ رقمه مشکل نداره فقط در صورتی که لینک مورد نظر قابلیت resume داشته باشه که این لینکای رپیدشیر ندارن.
در هر صورت من هم از شما تشکر ویژه دارم. هروقت که اینترنت پرسرعت گیرم اومد حتما فیلماتونو دانلود میکنم
راستی همین 3gp باشه بهتره.
هم راحت تر آپ میکنید هم راحتتر دان میکنیم! هرکی هم اصل فیلمو خواست بره خودش پیدا کنه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.