مشاهده نسخه کامل
: فرمت Iaudio
Mohandes_mansour
25-11-2007, 19:42
سلام دوستان خوبم
من یه Mp3 player مدل IAUDIO U3 512 مگابایت دارم،اما از یر یه اشتباه از ویندوز فرمتش کردم...!!
و فایلهای مخفی اون دستگاه که برای بخش آهنگه رو با این کار نابود کردم!!!
جالب اینجاست که گارانتی این دستگاه هم به پایان رسیده..!!!
منو کمک کنید کخه حالا چه کار کنم ؟!
الانم که ظرفیت دستگاه صفر شده و آهنگم که توشه میگه NO SONGS
لطفا کاملا واسم توضیح بدید...
اگه هم به فایل هایی نیاز داره که با اینا کار میده،لطفا آ÷لود کنید برام...
فایل هلی این نوع مدل رو حتما برام بذارید
با آموزشش !!!
با تشکر
Mohandes_mansour
25-11-2007, 21:38
راستی بچه ها... من سیدی اصلی این مدل هم گم کردم!!
اصلا لازمه ؟!
جایی میشه محتویات این سیدی رو دانلود کرد ؟؟؟؟! سرعت اینترنتمم بالاست...
جدیدا دیگه روشن نمیشه و حتی وقتب با Usb به کامیوترم وصل می کنم چیزی نمیاد و صفحه Lcd این دستگامم روشن نمیشه ! ت
فقط میگه یه سخت اقزاری پیدا کرده!!ولی من سی دی ندارم که نصبش کنم !!!!
بازم میگم مدل دستگاه من Iauduio U3 هست
با ظرقیت 512 مگابایته
خیلی فوریهههههه
ممنونم
احتمالا با آپگرید firmware مشکل شما حل بشه ... بشرط اینکه مشکلش نرم افزاری باشه ...
این فایل رو دانلود کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستگاهت رو وصل کن به PC و بعدش این فایل رو اجرا کن ... باید اتوماتیک مراحل رو پیش بره ... اگه گزینه مربوط به فرمت دیدی ، انتخاب کن تا فرمت هم بشه ...
Mohandes_mansour
26-11-2007, 18:26
نه اصلا روشن نمیشه
منم سیدیشو ندارم !!
چه کار باید بکنم ؟!
یعنی وقتی وصل می کنی به Pc ، کامپیوترت هیچ عکس العملی نشون نمیده و متوجه وصل شدن چیزی بهش نمیشه ؟ ... اگه اینطوری باشه که باید ببری واسه تعمیر ... ولی آخه شما گفتی که Pc متوجه میشه و همین کافیه ... یعنی خود اون برنامه می تونه تشخیصش بده... شما امتحان کردی ، کاری که گفتم رو؟
Mohandes_mansour
30-11-2007, 13:40
ببین اصلا درایوری بالا نمیاد !
وقتی که این دستگامو به رایانم وصل میکنم میگه که یه سخت افزار جدیدو پیدا کردم و... اما به حالتی که نه صفحه نمایشش روشن میشه...!
بعدش میگه باید درایورشو نصب کنی که منم سیدیشو گم کردم!
در واقع به سیدی نیاز دارم به نظرم میرسه..
الانم که اصلا روشن نمیشه!!!!
دوستم میگفت که تو قسمت تنظیمات دستگاه بود که یهو خود به خوذ خاموش شد و دیگه روشن نشد !
Mohandes_mansour
30-11-2007, 13:44
حالا باید چه کار کنم ؟!
خرجش چقدره،اگه بخوام ببرمش نمایندگیش ؟!
اصلا می ارزه ؟!
نمیدونم !
راستی نمایندگیش کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شرکت پارسونی. فکر کنم توی مجتمع پایتیخت باشند. ببری پیششون ضرر نمی کنی.
ببین اصلا درایوری بالا نمیاد !
وقتی که این دستگامو به رایانم وصل میکنم میگه که یه سخت افزار جدیدو پیدا کردم و... اما به حالتی که نه صفحه نمایشش روشن میشه...!
بعدش میگه باید درایورشو نصب کنی که منم سیدیشو گم کردم!
بازم جواب یه سوال من رو ندادی دوست من ... کاری که گفتم رو امتحان کردی ؟ ... آیا بعد از وصل کردن دستگاه به PC ، سعی کردی اون برنامه ای که بهت گفتم دانلودش کن رو اجرا کنی ؟ ...
Mohandes_mansour
06-12-2007, 19:38
ببین دوست عزیز
بله من اون نرم افزارو رئ از سایتش دانلود کردمک ولی من که سی دی اصلی این دستگامو گم کرده بودم وقتی هم که این برنامه ا اجرا می کنم و دستگاه هم به به رایانم وصله برنامه فریمویر میگه که وقتی روی starمیزنم ابن پیغامو میده :No Drive U3 Founded !
اینم جوابه شما !
حالا به نظرت مشکلش سخت افزاری یا نرم افزاری ؟!
یعنی وقتی برنامه firmware رو اجرا می کنی ، پیامی بهت میده مبنی بر اینکه " درایو u3 پیدا نشد " ... با این حساب مشکلت سخت افزاری به نظر میاد یا اینکه نرم افزاری عمیقه ... (چون firmware کاملا نرم افزار نیست ... یه چیزیه بین نرم افزار و سخت افزار.. یه رابط) ...
چیزی از گارانتی اش مونده ؟ ... منظورم اینه که اگه از گارانتی اش چیزی مونده که ببر اونجا ... اگه مونده ، بذار من یه گشتی بزنم شاید راه حلی پیدا شد ، و بعدش ببر گارانتی ...
dgrc2007@gmail.com
09-12-2007, 20:01
با سلام
من به شما پيشنهاد ميكنم از كلينيك هاي تخصصي ذخيره سازها كمك بخواهييد.
پيشنهاد من info@dgrc.ir ----- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشكر
Mohandes_mansour
11-12-2007, 19:28
ببین دوست عزیز
بله من اون نرم افزارو رئ از سایتش دانلود کردمک ولی من که سی دی اصلی این دستگامو گم کرده بودم وقتی هم که این برنامه ا اجرا می کنم و دستگاه هم به به رایانم وصله برنامه فریمویر میگه که وقتی روی starمیزنم ابن پیغامو میده :No Drive U3 Founded !
اینم جوابه شما !
حالا به نظرت مشکلش سخت افزاری یا نرم افزاری ؟!
جوابمو کسی نداد ؟!
:19:
توضیح دادم که اگه PC شما هیچ عکس العملی نسبت به اتصال دستگاه نشون نمیده ، کاری از دستت برنمیاد ... یعنی اگه وقتی u3 رو وصل می کنی ، علامت found dew.. ظاهر نشه و توی device manager هم این دستگاه رو توی بخش usb فهرست نکنه ، باید ببری گارانتی ...
Mohandes_mansour
17-12-2007, 20:17
توضیح دادم که اگه PC شما هیچ عکس العملی نسبت به اتصال دستگاه نشون نمیده ، کاری از دستت برنمیاد ... یعنی اگه وقتی u3 رو وصل می کنی ، علامت found dew.. ظاهر نشه و توی device manager هم این دستگاه رو توی بخش usb فهرست نکنه ، باید ببری گارانتی ...
سلام
ا.لا گارانتی این دستگام که تمام شده !
نه وقتی که به زایانه وصلش می کنم یه عکس العملی رو انجام میده found new hardware...ولی ال سی دیشم روشن نمیشه !
منم سی دی راه اندازشم گم کردم
میشه برام محتوای سی دی راه اندازشو آپلود کنید ؟؟
فکر کنم بهش امیدی باشه !
ممنون
1. گارانتی تمام شدن ربطی به بردن پیش گارانتی نداره ... این نمایندگی ها معمولا دستگاه های مارک خودشون رو تعمیر می کنن ، حالا نهایتا از اونایی که گارانتی دستگاهشون تموم شده مبلغی رو می گیرن (معمولا 3-4 تومن)
2. محتویات CD اهمیت خاصی نداره ... اگه قرار این دستگاه درست باشه ، باید از همون firmware ی که گفتم استفاده کنید ... و اگه اون firmware نمی تونه دستگاه رو تشخیص بده (آخه شما ظاهرا گفتید که وقتی برنامه firmware رو اجرا می کنید ، به نتیجه خاصی نمی رسید) دیگه کاری اش نمیشه کرد و باید بره واسه تعمیر ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.