ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید ام پی تری پلیر

Nabakhshoode
25-11-2007, 16:38
سلام دوستان
یه ام پی تری پلیر میخوام با این مشخصات :
1- کیفیت صدای بالا و داشتن باس قوی ( یه چیزی تو مایه های مگا باس گوشی های سری W سونی )
2- باطری قوی
3- ترجیحا رادیو هم داشته باشه
4- حافظه هم 1 گیگ کافیمه
5- ترجیحا بشه به عنوان کول دیسک ازش استفاده کرد ( همون مس استوریج و این حرفا... ) !

قیمتم کمتر از 100 تومن !

موارد 1و 2 خیلی مهمن !

ضمنا میخواستم نظرتون رو راجع به این ام پی تری های سونی ( همینا که شبیه فندکن ) بدونم ! نیاز به تبدیل پسوند Mp3 به پسوندایه دیگه با نرم افزار واسط داره یا نه ؟ و کیفیت صدا و عمر باطریشون چطوره و چه امکانات و قیمتی دارن ؟! از ظاهرشون خوشم اومده نمیدونم باطنشم مثه ظاهرشه یا نه !

منتظر نظرات و پیشنهادای شما هستم ... ممنون دوستان !

seymour
26-11-2007, 12:23
+همین سونی که گفتی ...

+سری T از iriver (کیفیت ضبط خوبی دارن - فقط تهران گیر میاد) ؛ مثل T50 یا T60 -

+ مارک creative (قیمت مناسب تر - بعضی مدلها تصویر هم پخش می کنن - کیفیت ضبط متوسط ) ؛ مثل zen v plus یا neeon2

//

مارک سونی ، خوب و معتبره ... (حواست باشه که درباره سونی اصل صحبت می کنم ... آخه الان 50% مصرف کننده ها فکر می کنن سونی دارند ... در صورتی که مطمئنم خودشون هم می دونن که جنس متفرقه خریدن) ... در مقایسه :

کیفیت صدا : عالی - امکانات : کم - طراحی و ظرافت : عالی - قیمت : بالاتر از متوسط - باتری : عالی - سهولت استفاده : زیر متوسط (در حالیکه اکثر مدلهای این رده ، بدون نیاز به نرم افزار مخصوص به PC وصل میشن ، این مدل یه نرم افزار داره که همه از دستش شاکی هستن)

کلا اگه مثل من بی حوصله ای و ضمنا امکانات میخوای بهتره بری سراغ مدلهای دیگه که معرفی کردم ... اما بهتر یه انتخاب خوبه ... ضمنا همه شرایط مورد نظر تو رو هم داره ...

Nabakhshoode
26-11-2007, 14:36
سلام سیمور جان و ممنون از جوابت ...
راستش این مدلهای فندکی از سونی رو از یه فروشندش پرسیدم گفت نیازی به نرم افزار واسط نداره و Mp3 رو بریزی توش میخونه هر چند نمیخورد یارو خیلی بارش باشه ! ضمنا میگفت رادیو نداره که تو خود سایت سونی زده داره ... ضمنا زده فرمت Mp3 رو پشتیبانی میکنه ...آخرش نیاز به نرم افزار واسط و تبدیل پسوند به اترک داره یا نه ؟ ! اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینکش تو سایت رسمی سونی تو ایران :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا قیمت 1 گیگش رو فکر میکنم حدود 70 تومن میگفت !
راستی این مارک از سونی مدلایه تقلبیش هم تو بازار هست ؟
این مارک زی سایبر که ام پی تری پلیراش همش با تقلید از طرح های آی پاد و سونیه و خوب با قیمتایه ارزون ( مثلا 1 گیگ حدود 40 تومن ) !

سیمور جان رفتم V Plus و Neeon 2 رو دیدم تا جاییم که میدونم قیمتاشون تو حجمایه برابر نزدیکه به هم ! ولی فکر میکنم واسه موزیک Neeon 2 مناسب تر باشه به دلیل شارژ قویتر ! میخواستم اگه ممکنه یه کم درباره ی اینم توضیح بدی ! ( کیفیت صداش و کیفیت هدفونش ... ضمنا کریتیو هدفون های معروفی داره روی ام پی تری پلیراش از همین مدلا میذاره ؟ و کلا این هدفونایه مدل نئون با کیفیتن یا لازمه که 15-20 تومنم خرج کنی یه هدفون بگیری ؟! ) یه سوال دیگه هم اینکه مدلایه تقلبی نئون 2 تو بازار هست یا نه ؟

فکر میکنم از لحاظ کیفیت صدا این سونی فندکی ها با نئون تو یه رده باشن درسته ؟!
یه جورایی نئون به دلم نشسته ...

ممنون سیمور جان که با اطلاعات خوبت به دوستان کمک میکنی !

seymour
27-11-2007, 12:17
درباره حرف فروشنده : در مورد رادیو ظاهرا حرفش درست بوده ... ولی در مورد نیاز به نرم افزار کاملا اشتباه کرده ... اینم منبع معتبر : (Cnet)

but the lack of drag and drop support is a disappointment

There's no FM radio though

اما من توی سایت اصلی سونی هم دیدم که رادیو داره .... باید روی جعبه رو چک کرد به نظرم ... چون هم دیده شده که سایت کمپانی اشتباه کنه و هم دیده شده که cnet اشتباه کنه ... ولی پشت جعبه اشتباه نمی کنه !

کلا یه قاعده کلی رو در مورد خرید لوازم الکترونیکی یادت باشه " به هیچ وجه و به هیچ وجه به حرف فروشنده توجه نکن" ... چون اون واسه اش سود از همه چی مهمتره و مجبوره براساس منافع خودش حرف بزنه ، نه تو ...

//

مارک تقلبی سونی توی بازار زیاده ، ولی انقدر تابلو تقلبیه که داداش کوچیکه ی منم می تونه بفهمه فرقشون رو ... حتما از نمایندگی معتبر بخر تا خیالت راحت باشه

///

در یه رده هستن ... ولی به نظر میاد zen v plus برتری داشته باشه ... بخاطر طراحی دکمه های بهتر و کیفیت صدای اندکی بهتر ... مزیت neeon2 اینه که نیازی به نرم افزار مخصوص نداره و ضمنا شیک تره ... قبلا zvp حدود 10-15 تومن گرون تر از Neeon2 بود (چون صفحه نمایشش کیفیت بهتری نسبت به neeon2 داشت)، اما چون استقبال ازش خیلی بیشتره ، قیمتش به تدریج پایین اومده ... neeon 2 بیشتر واسه بازار آسیا در نظر گرفته شده ...

//

هدفون هایی که creative روی مدلهاش میذاره ، همون هدفون های معروف هستش ... قیمتشون هم همون حدود 15-20 تومنه ... در نتیجه نیازی نیست جداگانه چیزی بخری ...

نه ... شک دارم بتونن تقلبی اینا رو بسازن ... شما از نمایندگی بخر تا خیالت راحت باشه ...
///

والا اختلاف نظر هست ... بعضی ها که تعصب سونی رو دارن ، دوست دارن بگن هیچکس به سونی نمی رسه ... اما واقعیت اینه که سونی در زمینه mp3 player پشت سر creative ه و بهش نمی رسه ...

//

آخر سر همه چی سلیقه اس ... و اختلاف مدلهای مختلف ، مثلا Neeon2 و zvp ، خیلی زیاد نیست ...

Nabakhshoode
27-11-2007, 12:46
واقعا ممنون سیمور جان !

رونالدینیو
02-08-2010, 15:31
سلام به رفیقای اینترنتی من خودم توی میدون امام خمینی(توپخانه)کارم تو همین ام پی تری هاست.دنبال این مارکهای عجیب و غریب نرید.این مارکها ضمانتنامه هاشون قلابی.یه بیچاره ای ام پی تریش خراب شده بود.رفت تعمیرگاهی که روی ضمانتنامه قید شده بود.وقتی که رفت فهمید هیچ ادرسی وجود نداره.هیچ تعمیرگاهی هم نیست.الان توی بازار گلدسکای و مارشال شناخته تر شده هستن.کیفیتشون خوب نیست ولی بهتر از این هست که سرتون کلاه بره.مارکهای قلابی هم خرابی توش زیاده.دقت کنید.