PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : rsl كيفيت HD در انواع تلويزيون هاو مانيتورها

saeedasadi.sh
25-11-2007, 15:56
سلام
من تازه عضو این سایت شدم و امیدوارم که موضوعم را در انجمن مناسب مطرح کرده باشم
یک سوال مهمی که برای من پیش اومده این است که طبق تعاریف اعلام شده در اینترنت در مورد کیفیت HD این کیفیت دارای دونوع 1080i و 720p می باشد که هر کدام به ترتیب دارای رزولوژن 720*1280 و آن یکی هم فکر می کنم 1280*1920 حالا بحث من سر این هست که مثلا من می تونم این کیفیت ها را در مانیتور خودم که یک 17flat ال جی هست ببینم و اگر نمی تونم آن تلویزیون یا آن مانیتور مورد نظر باید چه خصوصیاتی داشته باشد
مثلا باید از یک اینچی به بالا باشد یا حتما باید lcd باشد ؟ و دیگر اینکه در مورد کیفیت full HD و رزولوژن اون و در مورد مشحصات تلویزیون ها و مانیتور هایی که اون را support می کنند سوال داشتم

becareful
25-11-2007, 20:06
اول که باید بگم که این دو نوعی رو که میگی یکیش اسمش HD هست اون یکی که جدیدتره و بهتره full HD .در مورد رزولوشن ها هم اشتباه نوشتی. 1080i رزولوشن فول اچ دی هست که به طور قراردادی برای رزولوشن 1920 *1080 گذاشتن.یعنی اگه بگن 1080i همون رزولوشن 1920 *1080 هست واگه بگن 720 p همون رزولوشن 1280 *720 هست.دوما این ها برای تلویزیون هست و برای مانیتور تو کف اینا نرو ... سوما شاید بتونی 1280*720 رو توی مانیتورت بیاری ولی چیز با حالی نیست.برای تلویزیون هم خوب مثلا برای 1080i باید حداقل تلویزیون 37 اینچی داشته باشی.به طور کلی اگه بخوام بهت بگم اصلا اگه میخای یه دونه بخری توی مغازه میگی که من کوچکترین تلویزیونی رو میخوام که این رزولوشن رو داشته باشه(البته اگه پولت کمه) وسلام نامه تمام...

saeedasadi.sh
25-11-2007, 21:57
عزیز من فکر می کنم که شما اشتباه میگی چون تا اونجا که من تو اینترنت سرچ کردم کیفیت full HD به نام 1080p معروفه و در ضمن من یک توضیح کامل و جامع می خواستم و گرنه که خودم تقریبا اینا رو می دونستم البته منهای اون 37 اینچش اگه کسی می تونه به من یک توضیح کامل بده ممنونش می شم

becareful
26-11-2007, 10:46
عزیز من فکر می کنم که شما اشتباه میگی چون تا اونجا که من تو اینترنت سرچ کردم کیفیت full HD به نام 1080p معروفه و در ضمن من یک توضیح کامل و جامع می خواستم و گرنه که خودم تقریبا اینا رو می دونستم البته منهای اون 37 اینچش اگه کسی می تونه به من یک توضیح کامل بده ممنونش می شم
تو اصلا میدونی دنبال چی هستی ? این جای تشکرته مقاله دو ساعت برات نوشتم اونوقت اومده میگه همه رو میدونستم!!! شرط میبندم نمیدونستی HD , full HD چه فرقی دارن رزولوشن فول اچ دی رو هم اشتباه نوشتی که درستشو بالا برات نوشتم.اصلا میدونی حرف پی وآی چی هستن که میگی 1080p برای فول اچ دی هست؟ .تو توضیح میخواستی که فول اچ دی چیه بعد حالا اومدی میگی اینه؟اگه جوابشو داری پس چرا میپرسی؟ ^^و گرنه که خودم تقریبا اینا رو می دونستم البته منهای اون 37 اینچش اگه کسی می تونه به من یک توضیح کامل بده ممنونش می شم^^ توضیح چیو بده؟؟ من نمیدونم توضیح دیگه چی میخای ..آقا اصلا تو خریدار نیستی .برو بزار به کارمون برسیم پست الکی هم نده , شلوغشم نکن.اصلا بحث تو جاش اینجا نیست تو دنبال تلویزیونی این تاپیک برای این انجمن نیست درخواستتو یه جای دیگه مطرح کن.اسم انجمن اینجا کارت گرافیک و مانیتوره.

saeedasadi.sh
27-11-2007, 17:58
باشه بابا حالا داغ نکن
مگه من چی گفتم یهو گر گرفتی من فقط منظورم این بود که توضیح دقیق تری میخوام دیگه این که جوش کردن نداره
:11:

becareful
27-11-2007, 19:02
ببین این خیلی زور داشت آخه تو اومدی ****** به ما.من نمیدونم تو توضیح چی میخای میشه اونجاهایی رو که نفهمیدی یه بار دیگه بگو یا سوالت رو یه جور دیگه بگو ما بفهمیم.