PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اموزش Mpeg4_Direct_Maker رو کسی داره

majj
25-11-2007, 08:46
این برنامه برای فشرده کردن فیلم مورد استفاده قرار میگیره

R£ɀД
25-11-2007, 09:13
بعد از نصب برنامه به مسیر زیر بروید :

منویStart| Programs | MPEG4 Direct Maker | On Click Transcoder

شکل زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این کار پنجره ی مورد نظر باز میشه . ( شکل زیر ) :

دقیقا مثل تنظیماتی که من انجام دادم رو شما انجام بدین :
مثلا در قسمتFormat گزینه یWMV( Wnidows Media Video 7/8/9 ) رو انتخاب کنین.
در قسمتDestinationfolder جایی رو که میخواین اون فایل تصویری ذخیره بشه رو با کلیک بر روی دکمه ی Browse انتخاب کنین .
و در قسمت Option و SkipOption همه قسمتهایی که من تیک زدم رو شما تیک بزنین.

تنظیمات اصلی :

در قسمت بالا روی عبارت Resulotion and Framerate کلیک کنین تا صفحه زیر باز بشه و تنضیمات رو همانند من انجام بدین . ( شکل زیر ) :
این تنظیمات به ما کمک میکنه که فیلم رو تمام صفحه نشون بده... بعد دکمهOk رو بزنین.

خب بعد از تنظیمات به صفحه اصلی برگردید.
برای اینکه فایل تصویری رو وارد برنامه کنید روی گزینه Add Files کلیک کنید و فایل مورد نظر رو انتخاب و Ok بزنید.
بعد از این کار ، روی دکمه ی Convert کلیک کنین تا فایل شما فشرده بشه. با کلیک بر روی این گذینه پنجره ی دیگری باز میشه که فایل تصویری رو نشون میده و همچنین نشون میده که تا حالا چند درصد فشرده شده . شما باید صبر کنین تا 100 % کامل فشرده بشه . همچنین نباید دست به چیز دیگه ای بزنید. وقتی که فشرده سازی پایان یافت ، پنجره ای که فایل تصویری رو نشون میداد ناپدید میشه و به پنجره اصلی برنامه بر میگردید. و این به این معناست که فشرده سازی شما تموم شده و شما با رفتن به آدرس مسیری که برای فایلتون مشخص کردین میتونین فایل فشرده تون رو مشاهده کنین.

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

majj
03-12-2007, 09:19
بعد از نصب برنامه به مسیر زیر بروید :

منویStart| Programs | MPEG4 Direct Maker | On Click Transcoder

شکل زیر :

با این کار پنجره ی مورد نظر باز میشه . ( شکل زیر ) :

دقیقا مثل تنظیماتی که من انجام دادم رو شما انجام بدین :
مثلا در قسمتFormat گزینه یWMV( Wnidows Media Video 7/8/9 ) رو انتخاب کنین.
در قسمتDestinationfolder جایی رو که میخواین اون فایل تصویری ذخیره بشه رو با کلیک بر روی دکمه ی Browse انتخاب کنین .
و در قسمت Option و SkipOption همه قسمتهایی که من تیک زدم رو شما تیک بزنین.

تنظیمات اصلی :

در قسمت بالا روی عبارت Resulotion and Framerate کلیک کنین تا صفحه زیر باز بشه و تنضیمات رو همانند من انجام بدین . ( شکل زیر ) :
این تنظیمات به ما کمک میکنه که فیلم رو تمام صفحه نشون بده... بعد دکمهOk رو بزنین.

خب بعد از تنظیمات به صفحه اصلی برگردید.
برای اینکه فایل تصویری رو وارد برنامه کنید روی گزینه Add Files کلیک کنید و فایل مورد نظر رو انتخاب و Ok بزنید.
بعد از این کار ، روی دکمه ی Convert کلیک کنین تا فایل شما فشرده بشه. با کلیک بر روی این گذینه پنجره ی دیگری باز میشه که فایل تصویری رو نشون میده و همچنین نشون میده که تا حالا چند درصد فشرده شده . شما باید صبر کنین تا 100 % کامل فشرده بشه . همچنین نباید دست به چیز دیگه ای بزنید. وقتی که فشرده سازی پایان یافت ، پنجره ای که فایل تصویری رو نشون میداد ناپدید میشه و به پنجره اصلی برنامه بر میگردید. و این به این معناست که فشرده سازی شما تموم شده و شما با رفتن به آدرس مسیری که برای فایلتون مشخص کردین میتونین فایل فشرده تون رو مشاهده کنین.

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متشکر از زحمتی که کشیدید اگه مشکلی بود دو باره می پرسم