ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آی فون - راه اندازی اینترنت و نصب نرم افزار

صفحه ها : 1 [2]

Rohallah_tavakoli
04-06-2008, 19:17
سلام دوستان لطفا مشخصات Cpu ....ram.....rom آيفون؟؟؟

GiggleClub
04-06-2008, 20:50
به صورت رسمی جایی دیده نشده ولی میگین cpuش 680ه

huti_421
05-06-2008, 10:17
آقا من بدبخت شدم ... یه سری چرت و پرست از تو اینستالر نصب کردم ... حالا وایرلسم قطع شده EDGE ارور میده و از همه بدتر آیکون دروبینم و فوتو تبدیل شدن به دو تا علامت سوال DemoApp و FieldTest و هر کاری می کنم درست نمیشه همه ی ریستورهارو امتحان کردم میشه یه حالت فلش کردن گوشی چیزی به بگید به یه گوشی خام تبدیل بشه ... اینا صد در صد درست بشه !!!

FARSHAD2020
05-06-2008, 11:43
کمکککککککککککککککک:

1- چطوری می تونم installer رو update کنم ورژنش 3.11

2- در مورد you tube یه error میده cannot connect to you tabe رفتم youtube activator1.1.4 رو نصب کردم بازم درست نشد.

3- گوشی من فقط رو ویبره کار میکنه تو قست ringtone صدا هست ولی از حالت ویبره خارج نمیشه .

ممنون میشم اگه جواب بدین

FARSHAD2020
07-06-2008, 10:53
بچه ها خواهشاً جواب بدید هر کی زنگ می زنه صداش در میاد میگه چرا جواب نمیدی :41:

Stream
07-06-2008, 14:31
سلام دوستان لطفا مشخصات Cpu ....ram.....rom آيفون؟؟؟

اونطور که من شنیدم یک CPU ساخت سامسونگ در iPhone استفاده شده که فرکانسش در حالت idle روی 400 مگاهرتز هست و می تونه روی 620 هم کار کنه.

آقا من بدبخت شدم ... یه سری چرت و پرست از تو اینستالر نصب کردم ... حالا وایرلسم قطع شده EDGE ارور میده و از همه بدتر آیکون دروبینم و فوتو تبدیل شدن به دو تا علامت سوال DemoApp و FieldTest و هر کاری می کنم درست نمیشه همه ی ریستورهارو امتحان کردم میشه یه حالت فلش کردن گوشی چیزی به بگید به یه گوشی خام تبدیل بشه ... اینا صد در صد درست بشه !!!

می تونید گوشی رو دوباره از اول Jailbreak, Activate & Unlock کنید. پیشنهاد من از طریق iPlus هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sadeghpa80
08-06-2008, 11:20
کمکککککککککککککککک:

1- چطوری می تونم installer رو update کنم ورژنش 3.11

2- در مورد you tube یه error میده cannot connect to you tabe رفتم youtube activator1.1.4 رو نصب کردم بازم درست نشد.

3- گوشی من فقط رو ویبره کار میکنه تو قست ringtone صدا هست ولی از حالت ویبره خارج نمیشه .

ممنون میشم اگه جواب بدین

شما به پيشنهاد من گوشيتونو از طريق اين روش

به 1.1.4 مجدد ريستور كنيد مشكلات youtube و ساير موارد حل ميشه .
براي آپديت installer هم سورس
كه كار بچه هاي خوب و بسيار زحمت كشه ------------ هست رو اضافه كنيد علاوه بر آپديت installer كلي برنامه كرك شده هم در اين سورس قرار داده اند
دستشون درد نكنه به تمامي بچه ها پيشنهاد ميكنم اين سورس رو اضافه كنند .

sadeghpa80
08-06-2008, 11:26
بچه ها خواهشاً جواب بدید هر کی زنگ می زنه صداش در میاد میگه چرا جواب نمیدی :41:

من پست قبليتم خوندم
اگه در تمامي قسمت ها صداش در نمياد مثل آهنگ و وييدئو كه مشكل اسپيكر داره
ولي اگه فقط تو زنگ خوردن مشكل داره ريستور كن به 1.1.4 همه چيز رديف ميشه

Ashkan1980
08-06-2008, 19:52
سلام، به علت کمی وقت بدون خوندن کل تاپیک مجبورم سوال کنم. آیفون من 1.1.4 هست تا حالا 2 جا که wireless داشته امتحان کردم unable to join میده. لطفاً منو راهنمایی کنید. ممنون

sadeghpa80
09-06-2008, 13:18
سلام، به علت کمی وقت بدون خوندن کل تاپیک مجبورم سوال کنم. آیفون من 1.1.4 هست تا حالا 2 جا که wireless داشته امتحان کردم unable to join میده. لطفاً منو راهنمایی کنید. ممنون

اگر از Wifi محلي كه داريد استفاده مي كنيد مطمئن هستيد و فكر مي كنيد از Wifi گوشيتون هست
با اين روش به 1.1.4 مجدد ريستور كنيد

ولي خوب در قسمت Wifi يعني
Settings ==> Wi-Fi ===> Choose Network فلش سمت راست Wifi انتخاب شده رو بزنيد در مقابل گزينه هاي ip address , Subnet Mask , router , DNS بايد عدد نوشته شده باشه كه بصورت اتوماتيكاين كار انجام ميشه ولي اگه فقط در مقابل ip address و Subnet Mask عدد باشه آيكون wifi در بالاي گوشي نمايان ميشه ولي اينترنت توي گوشي نيست .

در زمان كانكت بودن صحيح آيفون به Wifi
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در زمان كانكت بودن آيفون به Wifi ولي در اين صورت اينترنت وارد آيفون نمي شود .

توجه كنيد در هر دو صورت آيكون Wifi در بالاي صفحه ظاهر شده

sadeghpa80
09-06-2008, 13:25
با توجه به اين توضيحات به اين نتيجه مي رسيم كه آمدن آيكون Wifi در بالاي صفحه به اين معني نيست كه شما به Wifi كانكت هستيد و مي تونيد از اينترنت استفاده كنيد .

Ashkan1980
09-06-2008, 15:21
اگر از Wifi محلي كه داريد استفاده مي كنيد مطمئن هستيد و فكر مي كنيد از Wifi گوشيتون هست
با اين روش به 1.1.4 مجدد ريستور كنيد

ولي خوب در قسمت Wifi يعني
Settings ==> Wi-Fi ===> Choose Network فلش سمت راست Wifi انتخاب شده رو بزنيد در مقابل گزينه هاي ip address , Subnet Mask , router , DNS بايد عدد نوشته شده باشه كه بصورت اتوماتيكاين كار انجام ميشه ولي اگه فقط در مقابل ip address و Subnet Mask عدد باشه آيكون wifi در بالاي گوشي نمايان ميشه ولي اينترنت توي گوشي نيست .

در زمان كانكت بودن صحيح آيفون به Wifi
در زمان كانكت بودن آيفون به Wifi ولي در اين صورت اينترنت وارد آيفون نمي شود .

توجه كنيد در هر دو صورت آيكون Wifi در بالاي صفحه ظاهر شده

رسیتور کردم - برای من حالت دوم پیش میاد در ضمن وقتی از منوی wifi خارج میشم علامت اون بالا هم میره.

huti_421
09-06-2008, 16:02
با ziPhone از اول کاراش رو کردم مشکل حل شد !!! ممنون از راهنماییتون !!!

sadeghpa80
10-06-2008, 09:45
رسیتور کردم - برای من حالت دوم پیش میاد در ضمن وقتی از منوی wifi خارج میشم علامت اون بالا هم میره.

100 % مشكل Wifi داري . يعني از محلي كه استفاده مي كني مشكل داره
جايي كه داري استفاده مي كني AP ( اكسس پوينت ) هست ؟

Ashkan1980
10-06-2008, 23:27

هم تو فرودگاه هم کافی نت این مشکل بود. تو خونه هم یه wifi درست کردم همین جوریه.
access point نمی دونم چی هست دوست عزیز.

Ashkan1980
12-06-2008, 10:05

میشه در ضمن بگین که voice mail چطوری فعال میشه؟

sadeghpa80
12-06-2008, 10:46
میشه در ضمن بگین که voice mail چطوری فعال میشه؟

اين كد رو از چپ به راست وارد كن
09912#*86*5005*
براي غير فعال كردن هم
#*86*5005*

Reza82N
13-06-2008, 13:06
سلام صادق جان،
براي فروارد اس ام اس و مرتب كردن اونا بر حسب كانتكت و غيره smsd رو روي گوشي ميريزم به محض اجرا به طور خودكار از برنامه مياد برون
مي تونيد بگيد چكار مي تونم بكنم؟

Ashkan1980
13-06-2008, 13:11
اين كد رو از چپ به راست وارد كن
09912#*86*5005*
براي غير فعال كردن هم
#*86*5005*

یعنی خود گوشی منشی نداره؟ 09912 که مال خود مخابراته !

p 3 0 world
13-06-2008, 13:48
سلام این آدرس کلوپ آیفونه

خواهشا در صورتی که طرفدار آیفون هستید به اون بپیوندید

B L A S T E R
13-06-2008, 15:12
سلام
اموزش jailbreak تو این تاپیک هست؟

Stream
13-06-2008, 17:10
سلام
اموزش jailbreak تو این تاپیک هست؟
اگه برای iPod Touch هست اینجا:

B L A S T E R
13-06-2008, 23:35
ممنون..
فارسیش نیست؟

Stream
14-06-2008, 02:37
ممنون..
فارسیش نیست؟
نه! (اگه خواستی توی بخش MP3 Player تاپیک بزن اونجا فارسی توضیح می دم.)

sadeghpa80
17-06-2008, 11:39
iPhone PC Suite
اين يه نرم افزار فوق العادهست براي آي فون

با اين نرم افزار آي فون شما ديگه مثل گوشي هاي ديگه ميشه و مي تونيد باهاش هر كاري خواستيد انجام بدين

با اين نرم افزار شما مي تونيد كنترل كامل بر روي تمام قسمت هاي گوشيتون داشته باشيد .
منوي Menu يا همون صفحه اصلي برنامه .
Photo : ريختي عكس از كامپيوتر تو گوشي و برعكس.
iPod : به راحتي مي تونيد آهنگ و فايلهاي تصويري رو بريزيد روي گوشي و همچنين از روي گوشي بريزيد داخل كامپيوتر .
Calender : تقويم و ثبت قرار هاي ملاقات
Contacts : حذف و اضافه كردن به دفترچه تلفن به راحتي
SMS : خواندن و ارسال SMS از طريق كامپيوتر
Memos : ثبت هشدار براي كار هاي ضروري
eBook : خواندن فايلهاي PDF و ... با كامپيوتر
Log : مشاهده و حذف و مديريت تماسها
SMS chat : از اسمش معلومه .
Bookmark : همون Favorites هست براي Safari
Apps : براي نصب نرم افزار . نكته جالب اينه كه خودش يه سرور داره كه تمام نرم افزار هاي آي فون توش هست و شما بدون Wifi مي توني از اينجا هر نرم افزاري كه بخواي رو نصب كني يا Unistall كني .
Files : يك فايل منيجر قوي كه مي توني از اين قسمت براي انتقال فايل از يه كامپيوتر به يه كامپيوتر ديگه استفاده كرد .

منوي System
Backup : براي گرفتن بك آپ از تمامي قسمت هاي آي فون ( با قابليت انتخاب قسمت هاي مختلف )
Restor : براي باز گرداندن فايل بك آپ به گوشي ( با قابليت انتخاب قسمت هاي مختلف )
قسمت هاي بعدي بعد از آپ ديت iPhone PC Suite به برنامه اضافه ميشه .
Capture : براي عكس برداري از صفحات مختلف آي فون
Firewall : براي بلك ليست ( البته برنامه P-Firewall رو بايد روي گوشيتون نصب كنيد )

منوي Personal

Sound : صداي قسمت هاي اصلي گوشي
Ringtone : اضافه كردن زنگ از كامپيوتر بر روي گوشي ( فرمت MP3)
Theme : مشاهدا و انتخاب تم هاي SMB يا همون سامربرد
Wall : بخش طراحي والپيپر براي گوشي به سليقه خودتون
Alarm : مشخصه تنظيم ساعت زنگ دار
My Tone : مي تونيد مشخص كنيد پانيه يا دقيقه اي مشخص از يك آهنگ براي زنگ گوشي انتخاب شه

منوي TurnOff
در اين قسمت شما ميتونيد گوشيتونو از طريق كامپيوتر خاموش كنيد ، ريستارت كنيد و يا گوشي رو Logoff كنيد .

براي دانلود فايل اين برنامه حدودا 11 مگه ولي به 7 قسمت تقسيم شده .

بعد از دانلود همه فايها رو در يك پوشه قرار بديد و فايل iPhone PC Suite.part01.exe رو اجرا كنيد .

توجه براي اجراي اين برنامه حتما بايد نرم افزار Microsoft .NET 2.0 رو نصب كنيد . از اينجا مي تونيد دانلود كنيد

اميدوارم بدردتون بخوره .

berco
17-06-2008, 15:15
خیلی ممنون . بدرد من که خیلی خورد
یه سوال:
برای خواندن اس ام اس های فارسی من برنامه عرب تالر رو نصب کردم.بعد از نصب به صورت اتومات میخاد که خودش یه سری فایل دانلود کنه و وقتیکه من اینستال رو میزنم هر چقدر که صبر میکنم نمیتونه چیزی دانلود کنه. درنتیجه من نمیتونم اس ام اس های فارسیمو بخونم.
راهی به نظرتون میرسه که بگین؟

sadeghpa80
18-06-2008, 09:12
خیلی ممنون . بدرد من که خیلی خورد

یه سوال:
برای خواندن اس ام اس های فارسی من برنامه عرب تالر رو نصب کردم.بعد از نصب به صورت اتومات میخاد که خودش یه سری فایل دانلود کنه و وقتیکه من اینستال رو میزنم هر چقدر که صبر میکنم نمیتونه چیزی دانلود کنه. درنتیجه من نمیتونم اس ام اس های فارسیمو بخونم.
راهی به نظرتون میرسه که بگین؟

دوستان با اين روش به راحتي مي تونيد فارسي رو بر روي گوشي خود نصب كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش قدم به قدم نصب کیبورد فارسی
سلام. دیدم خیلی از دوستان مشکل دارن گفتم بیام و یک آموزش قدم به قدم
از نحوه نصب کیبورد فارسی فعلی که در نسخه بتا به سر میبره بزارم.
بریم سر اصل مطلب:
هر کدوم از دوستان که با فارسی ساز مشکل داشتن مراحل زیر را به ترتیب و دوباره طی کنن تا درست شه.
فقط روی Firmware نسخه 1.1.4 تست کردم و نمیدونم کار میده روی بقیه یا نه.
مرحله اول:
سورس

را به سورسهای Installer اضافه کنید.
برنامه Arabic iKeyboard را نصب کنید و مراحل مربوطه نصب را طی کنید.
بعد از انجام این مرحله کیبورد عربی به آیفونتون اضافه میشه. در تنظیماتش باید کیبورد Russian را فعال کنید تا کار کنه
مرحله دوم:
برنامه +ArabTaller 1.2+ که نسخه مجانی عربی ساز آیفون هست را نصب کنید. و مراحل نصب را به دقت طی کنید. مراحل نصب در خوده برنامه Arabtaller انجام میشه و برنامه از اینترنت Package های مورد نیاز را داونلود میکنه.
بعد از این مرحله شما کاملا قادر به مشاهده متون عربی و نوشتن متن عربی خواهید بود.
مرحله سوم:
این فایل آرشیو را داونلود کنید:

فایلهای درون آرشیو را استخراج کنید.
قبل از ادامه توجه داشته باشید که از تمام فایلهایی که جایگزین میکنید یک نسخه Backup تهیه کنید که در صورت مشکل با برگرداندن آنها مشکل حل شود
دوستان جهت هماهنگی با بقیه برنامه iphone Browser که در فایل آرشیو موجود است را نصب نمایید. در این برنامه با پاک کردن فایلی از روی آیفون برنامه به صورت اتوماتیک برای شما یک نسخه Backup تهیه میکند.

فایلهای زیر را از آرشیو به مقصد مشخص شده انتقال و جایگزین فایلهای اصلی کنید. به این صورت که فایلهای قدیمی را پاک کنید و فایل جدید را جای فایل قبلی قرار بدهید. مطمئین شوید فایلهای جدید در جای درست قرار گیرند.

اگر مراحل بالا را به درستی انجام بدید بعد از اینکه یک بار گوشی را خاموش و روشن کنید مشکلتون حل میشه.
بعد از اینکار کیبورد عربی شما به کیبورد فارسی تبدیل میشه:

منبع :‌

FARSHAD2020
20-06-2008, 11:17
سلام بچه ها:

از راهنمایی قبلیتون ممنون

من رفتم و 1.1.4 رو دانلود کردم ولی iplus رو نتونسم سایتی که معرفی کردید error می داد . اگر ممکنه در مورد دانلود iplus راهنمایی کنید ضمناً من ADSL ندارم ظاهراً در موقع آپدیت باید کانکت باشی آیا بادایال آپ می تونم این کار رو انجام بدم .

huti_421
20-06-2008, 16:39
سلام بچه ها:

از راهنمایی قبلیتون ممنون

من رفتم و 1.1.4 رو دانلود کردم ولی iplus رو نتونسم سایتی که معرفی کردید error می داد . اگر ممکنه در مورد دانلود iplus راهنمایی کنید ضمناً من ADSL ندارم ظاهراً در موقع آپدیت باید کانکت باشی آیا بادایال آپ می تونم این کار رو انجام بدم .

ziPhone رو دانلود کن و بدون نیاز به اتصال به اینترنت گوشیت رو آنلاک کن

نرم افزار رو که باز کردی do it all رو بزن و صبر کن تا خودش کارش رو بکنه ...

Stream
22-06-2008, 15:58
ziPhone رو دانلود کن و بدون نیاز به اتصال به اینترنت گوشیت رو آنلاک کن

نرم افزار رو که باز کردی do it all رو بزن و صبر کن تا خودش کارش رو بکنه ...
ZiPhone بعد از Unlock نسخه Bootloader رو که Downgrade کرده دوباره Upgrade نمی کنه... برای همین iPlus 2.0 پیشنهاد میشه.

FARSHAD2020
22-06-2008, 16:22
کدی که در قسمت آپدیت آیفن برای دانلود گذاشتن error میده لطفاً برای دانلود iplus2.0 راهنماییم کنید.

sadeghpa80
22-06-2008, 16:55
کدی که در قسمت آپدیت آیفن برای دانلود گذاشتن error میده لطفاً برای دانلود iplus2.0 راهنماییم کنید.

برو تو اینجا

FARSHAD2020
23-06-2008, 19:37
منظورم همین کدی است که در بالا آوردید موقع دانلود iplus این error رو میده :
We are sorry but file '482063' not found on node w3.wikifortio.com

اگر سایت دیگری برای دانلود iplus سراغ دارید لطفاً بگید تا من هم دانلود کنم . با تشکر

aref.moradi
25-06-2008, 17:40
من الانn95‎ ‎8GBدارم ميخوام عوض كنم يه ايفون بگيرم مي خوام بدونم اين گوشي چي داره كه اينهمه اسم دركرده ضمنا قيمتش چنده

aref.moradi
25-06-2008, 17:57
من الانn95‎ ‎8GBدارم ميخوام عوض كنم يه ايفون بگيرم مي خوام بدونم اين گوشي چي داره كه اينهمه اسم دركرده ضمنا قيمتش چنده

berco
26-06-2008, 12:15
سلام
کسی میدونه چرا من با هر برنامه ای که میخام از روی دی وی دی فیلم بریزم رو آیفون صدای فیلم چرا خراب میشه؟
میشه به آیفون codec اضافه کرد؟
یا یه برنامه ای که این مشکل رو نداشته باشه لطفا معرفی کنید که بشه فیلم رو با زیرنویسش ریخت
ممنون

huti_421
26-06-2008, 16:53

مولتی تاچ ، ال سی دی 16 میلیون رنگ و 3.5 اینچی ، سرعت پردازش بالا ، سیستم عامل مکینتاش ، مرورگر سافاری ، گرفایک بالای گوشی و غیره ....

سلام
کسی میدونه چرا من با هر برنامه ای که میخام از روی دی وی دی فیلم بریزم رو آیفون صدای فیلم چرا خراب میشه؟
میشه به آیفون codec اضافه کرد؟
یا یه برنامه ای که این مشکل رو نداشته باشه لطفا معرفی کنید که بشه فیلم رو با زیرنویسش ریخت
ممنون

از نرم افزار Xilisoft DVD to iPod Converter 4 استفاده کن ...

berco
26-06-2008, 17:29
مرسی
رفتم که تست کنم

japeloo
30-06-2008, 08:05
سلام من هر کار میکنم نمیتونم برنامه iphone pc suite رو اجرا کنم همشerror framework mide هر نوع framework بود download کردم تمام ورژنهارو اما باز کار نمی کنه لطفا طوری راهنماییم کنید که یک تازه کار ( خودم ) بفهمه که چیکار کنه ممنونم

Ashkan1980
01-07-2008, 08:51
سلام من هر کار میکنم نمیتونم برنامه iphone pc suite رو اجرا کنم همشerror framework mide هر نوع framework بود download کردم تمام ورژنهارو اما باز کار نمی کنه لطفا طوری راهنماییم کنید که یک تازه کار ( خودم ) بفهمه که چیکار کنه ممنونم

شما نرم افزار Microsoft .NET 2.0 رو نصب کردی؟

sadeghpa80
01-07-2008, 14:53

شما از این اینجا
دانلود و نصب کن مشکلت حل میشه

japeloo
04-07-2008, 09:39
مرسی درست شد اما میگه نمیتونم از برنامه استفاده کنم برنامه iplus میخواد این برنامه چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ چه جوری نصبش کنم؟

huti_421
11-07-2008, 18:08
آقا من وقتی میام ورژن 2 رو تو گوشیم نصب کنم این ارور رو میده :

premium
12-07-2008, 01:42
سلام
آیا iphone 3g آنلاک میشه ؟؟ لطفا در صورت امکان زود جواب بدید خیلی عجله دارم . بگم بخرن برام ؟؟

huti_421
12-07-2008, 02:32
مشکلم حل شد برای نصب فریمور 2 باید آیتونز ورژن 7.7 باشه و برای دانگرید هم باید دوباره 7.5 رو نصب کنید ( از سایت زیفون )

huti_421
12-07-2008, 03:16
آقا ما فریم ور 2.0 رو رو گوشیمون نصب کردیم حالا با چی آنلاکش کنیم ؟!!!

p 3 0 world
12-07-2008, 13:57
آقا ما فریم ور 2.0 رو رو گوشیمون نصب کردیم حالا با چی آنلاکش کنیم ؟!!!
فعلا یه چند وقتی باید بیخیال آیفونت بشی تا آنلاکش بیرون بیاد

huti_421
12-07-2008, 15:56
فعلا یه چند وقتی باید بیخیال آیفونت بشی تا آنلاکش بیرون بیاد

اذیتمون نکن داداش ... واس چی بیخیال بشم ؟!!! میرم دانگرید می کنم !!! کاری نداره که :31:

reza2pars
12-07-2008, 22:12
در حالي كه هك كردن اولين گوشي ساخت اپل دو ماهي طول كشيد، اين بار هكرها موفق شدند نرم افزار اختصاصي مدل جديد و نسل سوم اين گوشي را در كمتر از يك روز هك كنند.

به گزارش فارس به نقل از PC Pro، نصب نرم افزار بر روي گوشي iPhone محدود به توليدات خود اپل و نرم افزارهاي تاييد شده توسط اين شركت است. از سوي ديگر تنها سيم كارت هاي اپراتورهاي طرف قرارداد با اپل بر روي اين گوشي فعال مي شود.
اما يك گروه هكري به نام iPhone Dev Team كه قبلا هم چنين كاري انجام داده بود، روز گذشته موفقيت قبلي خود را تكرار كرد و در حال حاضر فعال سازي سيم كارت هاي اپراتورهاي مختلف بر روي گوشي نسل سوم iPhone امكان پذير است.
علاوه بر اين مالكان گوشي هاي هك شده مي توانند در صورت به روز رساني سيستم عامل اين گوشي به راحتي آن را به روز كنند و از آخرين خدمات ارائه شده توسط اپل براي اين گوشي بهره مند شوند.
گزارش هاي خبري حاكيست كه گوشي هاي هك شده iPhone هم اكنون در آمريكا و انگلستان با موفقيت مورد استفاده قرار گرفته است و پيش بيني مي شود به زودي به ديگر نقاط جهان هم برسد.

huti_421
12-07-2008, 23:57
دوستان عزیز من گوشی خودم رو به 1.1.4 دانگرید کردم فقط BaseBand مشکل داره در نتیجه خط تلفنم قطع شده از نرم افزار BootNeuter و Ziphone Patch خواستم BaseBand رو دانگرید کنم ولی نشد چی کار کنم ؟!!!

ali racer
13-07-2008, 01:06
دوستان عزیز من گوشی خودم رو به 1.1.4 دانگرید کردم فقط BaseBand مشکل داره در نتیجه خط تلفنم قطع شده از نرم افزار BootNeuter و Ziphone Patch خواستم BaseBand رو دانگرید کنم ولی نشد چی کار کنم ؟!!!
نگران نباش
مطمئنم تو همین هفته برنامه آنلاکش
رو تو اینترنت می تونی دانلود کنی !!
ماشالا هکر ها دستشون با آیفون روان شده !:31:

huti_421
13-07-2008, 13:30
نگران نباش
مطمئنم تو همین هفته برنامه آنلاکش
رو تو اینترنت می تونی دانلود کنی !!
ماشالا هکر ها دستشون با آیفون روان شده !:31:

1. اگه نیومد چی ؟!

2. اگه باگ داشت چی ؟!
:41::41:

Javad_Ed
13-07-2008, 15:55
1. اگه نیومد چی ؟!

2. اگه باگ داشت چی ؟!
بابا غمت نباشه
عوضش دیگه همچین کاری نمیکنی :دی
تازه توی همین تاپیک یا یه تاپیک دیگه خبر هکش رو یکی گذاشته بود...

ali racer
14-07-2008, 00:38
1. اگه نیومد چی ؟!

2. اگه باگ داشت چی ؟!
طبق اخبار همون روز اول انلاک شد !
حدس رو حال کردین ؟:31:

یادم رفت یه خبر خوش برای دوستان آیفونی
بچه ها دیکشنری فارسی به انگلیسی واسه آیفون اومده

Grand
15-07-2008, 14:28
سلام به همگی
يکی از دوستانم قراره يک iPhone 3G 8GB از کانادا واسم بياره. می‌خواستم ببينم کجا می‌تونم هکش کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟ لطفاً کمکم کنيد!

megunz
15-07-2008, 14:39
سلام دوستان. میگم آپدیت 1.1.5 هم اومده؟؟ امروز داشتم با itunes آهنگ می ریختم پیغام داد که 1.1.5 موجوده. کسی خبری داره؟؟ jailbreak میشه؟؟

sadeghpa80
15-07-2008, 17:07
سلام دوستان. میگم آپدیت 1.1.5 هم اومده؟؟ امروز داشتم با itunes آهنگ می ریختم پیغام داد که 1.1.5 موجوده. کسی خبری داره؟؟ jailbreak میشه؟؟
حرفهای جدید میشنویم .
دوست عزیز اشتباه می کنی یه همچین ورژنی نیومده .

sadeghpa80
15-07-2008, 17:08
سلام به همگی
يکی از دوستانم قراره يک iPhone 3G 8GB از کانادا واسم بياره. می‌خواستم ببينم کجا می‌تونم هکش کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟ لطفاً کمکم کنيد!

فعلا فقط باید صبر کنید .
چون ورژنش 2 هست . در مورد ورژن 2 هم
بتمام دوستان پیشنهاد میکنم در حال حاضر از آپدیت آیفون خود به ورژن 2 خود داری کنند ...

Grand
15-07-2008, 17:57
فعلا فقط باید صبر کنید .
چون ورژنش 2 هست . در مورد ورژن 2 هم
بتمام دوستان پیشنهاد میکنم در حال حاضر از آپدیت آیفون خود به ورژن 2 خود داری کنند ...

چرا دوست من!؟ تا کی بايد صبر کنم؟
ميشه کمی توضيح بدين؟!

huti_421
16-07-2008, 19:02
چرا دوست من!؟ تا کی بايد صبر کنم؟
ميشه کمی توضيح بدين؟!

دوست من من آپیدت کردم عین خر تو گل موندم نکنید آقا نکنید ...

ELVIS PRESLEY
17-07-2008, 09:15
اگه انلاک نشه ، نمیشه از گوشی استفاده کرد یا نمیشه باهاش زنگ زد؟
اصلا ایفون بدون سیم کارت کار میکنه یا نه؟ منظورم تو حالت افلاینه!
با ایرانسل چه طور؟ کار میکنه؟ اخه من شنیدم شانسیه. بعضی وقتا نیاز به انلاک نداره و بعضی وقتا باید انلاک شه.

sadeghpa80
17-07-2008, 10:39
اگه انلاک نشه ، نمیشه از گوشی استفاده کرد یا نمیشه باهاش زنگ زد؟
اصلا ایفون بدون سیم کارت کار میکنه یا نه؟ منظورم تو حالت افلاینه!
با ایرانسل چه طور؟ کار میکنه؟ اخه من شنیدم شانسیه. بعضی وقتا نیاز به انلاک نداره و بعضی وقتا باید انلاک شه.

اگه اکتیو شده باشه ولی آنلاک نشده باشه می تونی با گوشی کار کنی ولی تماس نمی تونی بگیری .
آیفون بدون سیم کارت بطور کامل کار میکنه
با ایرانسل هم کار میکنه بصورت کامل .
در مورد بخش آخر سوالت هم باید بگم اگه ورژن گوشی رو بالا ببری هم باید اکتیو بشه هم آنلاک و لی اگه همون ورژن رو روش مجدد ریستور کنی فقط اکتیو کردن می خواد .
البته برنامه هایی مثا iPlus یا Ziphone و از این دست تمام این کارها رو با هم انجام می دن و شما رو راحت کردند .

ELVIS PRESLEY
17-07-2008, 11:23
صادق جان این اکتیو کردن چیه؟ چه جوری؟
اکتیو کردن یا انلاک کردن کار راحتی؟ یعنی خود ادم میتونه بکنه؟ خطر مطر که نداره؟

sadeghpa80
17-07-2008, 11:56
صادق جان این اکتیو کردن چیه؟ چه جوری؟
اکتیو کردن یا انلاک کردن کار راحتی؟ یعنی خود ادم میتونه بکنه؟ خطر مطر که نداره؟
ببین عزیز وقتی شما ورژن جدید روی گوشی می ریزید به هیچ عنوان به منوی گوشی دست رسی ندارید برای دست رسی به منوی گوشی باید گوشی رو اکتیو کنید و بعد از اکتیو برای اینکه گوشی با هر نوع سیم کارت کار کنه باید آنلاک بشه .
تو پست قبلیم گفتم نرم افزار های مخصوص این کار خودشون این کارو انجام میدن و نه خطری داره نه مطری .خیلی هم راحته .

huti_421
18-07-2008, 03:00
آقا صادق ما برای دانگرید بیس باند چی کار کنم ( به جز patch ziPhone و bootnauter ) ؟

.shahyad.
28-07-2008, 08:32
.
اقا صادق بالاخره اپل رو گرفتم..
ولی کاملا باهاش غریبی میکنم..!!
قضیه برنامه ریختنش چجوریاس..!؟
اون برنامه هایی که تو اینیستالر داره و باید اینیستال کنیم چیه..!؟...فقط همون برنامه هاس..!؟
یعنی مثه بقیه گوشیا ، این نیس که یه برنامه ای از نت بگیریم بعد تو گوشی کپی کنیم و بعد ستاپو...!؟
بطور کلی منطق این گوشی چیه..!؟! :d :-??
راسی ورژن گوشی 4.1.1 ئه..!
.

huti_421
29-07-2008, 02:08
.
اون برنامه هایی که تو اینیستالر داره و باید اینیستال کنیم چیه..!؟...فقط همون برنامه هاس..!؟
یعنی مثه بقیه گوشیا ، این نیس که یه برنامه ای از نت بگیریم بعد تو گوشی کپی کنیم و بعد ستاپو...!؟
.

راه واسه دانلودش هست ولی خوب تو اینستالر نرم افزار ها تقریبا همه هست فقط شما باید به اینترنت کانکت باشی تا آنلاین نصب بشن ...

راستی مبارک باشه ...

sadeghpa80
30-07-2008, 14:23
.
.

مبارک باشه
اولش همینه ولی بعد از چند روز حاضر نیستی ساعتی از خودت دورش کنی به این میرسی .
دوست عزیز برای نصب برنامه راحت ترین راه یه جایی مثل پایتخته که به وسیله Wifi مثل هلو از تو اینستالرش برنامه نصب کنی . یه سری برنامه هم می تونی از اینترنت دانلود کنی و با یه برنامه مثل iPhone PC suite روی گوشیت بریزی . بعد یه زره ور رفتن خودت همش دستت می یاد . 4.1.1 یا 1.1.4 ؟
موفق باشی

.shahyad.
06-08-2008, 15:32
.
ممنون هوتی جان..و اقا صادق..!
..
در حال حاضر فقط میخوام که از طریق کامپیوتر رو گوشیم برنامه بریزم...

ظاهرا با 3تا برنامه ibrickr_v0.91 ، iphone_Browser و iPhone_PC_Suite-1.0.7.2 باید کار کنم...
که با 3تاش مشکل دارم... ibrickr_v0.91 رو که بعد کلی سروکله زدن..تازه فهمیدم که باید اول با ایتونس به گوشی کانکت بشی و بعد برنامه رو باز کنی...اخه قبلش هر کاری میکردم هیچ خبری نمیشد..!!
ولی خب الانم توفیری نکرد...چون وقتی رو گزینه " فری مای ایفون " میزنم میره تو صفحه بعد و میخواد که ورژن جدید رو دانلود کنه که الان 2 ساعتی هست رو این قضیه گیر کرده..!!!!
اون 2تا برنامه دیگرو هم اصلا نمیتونم باز کنم و این پیغام رو میده...
""
---------------------------
AutoUpgrade.exe - .NET Framework Initialization Error
To run this application, you first must install one of the following versions of the .NET Framework:

v2.0.50727

Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the .NET Framework.
OK
"""
نمیدونم مشکل چیه...ولی ظاهرا میگه اینو versions of the .NET Framework:

v2.0.50727 باید بگیریو اینیستال کنی...که ورژن پائینترش رو دسگام هست...ولی این ورژنو ندارم که الان دارم دانلود میکنم...!
با همه این تفاسیر میخواستم بدونم که من باید چیکار کنم..!؟؟!
تا اینجا درست پیش اومدم..!؟!؟
..
راسی همون 1.1.4 در نظر بگیر..!!! ;) :d
.

.shahyad.
06-08-2008, 15:33
.
همونطور که فکر میکردم با دانلود و ستاپه این .NET Framework نمیدونم چی چی..مشکلم تو باز کردن جفت برنامه ها حل شد...ولی iPhone_PC_Suite وقتی باز میشه این پیغامو میده...
""
Info
Your iPhone was cracked by ZiPhone.

But ZiPhone iBrickr Fix patch has not installed to fix its bug.

Now you can install this patch.

==================================================

1. Add 'i.unlock.no' to Sources in Installer.

2. Find and install 'ZiPhone iBrickr Fix' in Unlocking Tools of Install in Installer.

3. Restart your iPhone.

Before the patch is installed, iPhone PC Suite cannot be used!
OK

""
فکر کنم با زیفون سازگار نیست...چمیدونم..!
..
این برنامه هم که iphone_Browser هرکاری میکنم ، اون پائین مینویسه ایفون ایس کانکت ولی اند جلبک رو نمینویسه...!!
( iphone is connected, not jailbroken )
چیکار کنم..؟!؟!
در ضمن در حال حاضر نه به وایفای نه وایرلس دسرسی ندارم...! :41:
.

.shahyad.
06-08-2008, 17:50
.
همونطور که فکر میکردم با دانلود و ستاپه این .NET Framework نمیدونم چی چی..مشکلم تو باز کردن جفت برنامه ها حل شد...ولی iPhone_PC_Suite وقتی باز میشه این پیغامو میده...
""
Info

2. Find and install 'ZiPhone iBrickr Fix' in Unlocking Tools of Install in Installer.

3. Restart your iPhone.

OK

""
..
این برنامه هم که iphone_Browser هرکاری میکنم ، اون پائین مینویسه ایفون ایس کانکت ولی اند جلبک رو نمینویسه...!!
چیکار کنم..؟!؟!
.

sadeghpa80
23-08-2008, 17:49
.
""
Info

3. Restart your iPhone.

OK

""
..
چیکار کنم..؟!؟!
.

سورس i.unlock.no رو اضافه كن بعد از داخل اون يه برنامه هست به اسم 'ZiPhone iBrickr Fix' اونو كه 800KB هست رو نصب كن همه چي حله . فقط وقتي براي اولين بار گوشيتو به PC Suite نصب مبكني خودش ميگه گوشيتو 2 بار بايد ريستور كني تا خودش رو گوشيت يه كارايي انجام بده بعد ديگه همه چيز حله

.shahyad.
23-08-2008, 18:55
.
تو یه سایت دیگه یه دوستی i.unlock.no رو برام گذاش تا دانلود کنم...
ولی...
چجوری اضافه کنم..؟!
با چه برنامه ای..؟!
تو پستای قبلم گفتم در حال حاضر دسرسی به وایفای یا وایرلس ندارم..!
فقط از طریق کامپیوتر میخوام همه چیشو اوکی کنم...
اگه کمی ریزتر توضیح بدی ممنون میشم..!
..
در ضمن یه سری که از جلوی پاساژ رضا رد میشدم یه 20 دقیقه ای با گوشی ور رفتم که ببینم چجوریاس..
ظاهرا کانکت هم شدم...اون علامت چندتا پرانتز تو هم دیگه... که جای E اینترنت میاد هم اومد...
ولی تو ردوبدل کردن اطلاعات برای اینیستال برنامه های اینیستالر هی ارور پکیج نمیدونم چی چی میداد...نمیدونم چرا...شاید تنظیمات گوشی درست نیست...
نمیدونم..!
.

.shahyad.
24-08-2008, 04:57
.
اقا کمک sosssssssss...!!
فک کنم یه کار خرابی در حد تیم ملی کردم...
گوشیم یجورائی نابود شده انگاری...
البته کاریش نکردم...
فک نکنمم چیزه خاصی باشه ..ولی به هر جهت...
..
من هیچ رقمه نتونستم به کمک برنامه های مختلف به pc کاکنکت شم...
اخر سر با همون برنامه ibrickr_v0.91 که هی میخواست خودشو اپ کنه ( تو پست قبلی گفتم..! )، نشستمو منتظر شدم این کارو بکنه...4 ساعتی طول کشید تا به روز شد...
بعدش یه چیزی تو مایه های ایتونز رفت تو فایله اصلیش و یه کارایی کردو رنگه گوشیه سبزو قرمزو اینا شد...!
بعدشم نمیدونم چی شد که گوشی شروع کرد به پردازش...و هر کاریم میکردم دس از پردازش برنمیداشت و نمیدداره...!!
شانسی شانسی هربار خاموش میشه...
تا دس بهش میزنم شروع مینه به پردازشو اطلاعات مثه ابشار البته سربالائی...میره بالا..!!!
چیکارش باید بکنم..!؟؟!
.

Farshad99
25-08-2008, 00:38
.
اقا کمک sosssssssss...!!
البته کاریش نکردم...
..
اخر سر با همون برنامه ibrickr_v0.91 که هی میخواست خودشو اپ کنه ( تو پست قبلی گفتم..! )، نشستمو منتظر شدم این کارو بکنه...4 ساعتی طول کشید تا به روز شد...
بعدش یه چیزی تو مایه های ایتونز رفت تو فایله اصلیش و یه کارایی کردو رنگه گوشیه سبزو قرمزو اینا شد...!
بعدشم نمیدونم چی شد که گوشی شروع کرد به پردازش...و هر کاریم میکردم دس از پردازش برنمیداشت و نمیدداره...!!
تا دس بهش میزنم شروع مینه به پردازشو اطلاعات مثه ابشار البته سربالائی...میره بالا..!!!
چیکارش باید بکنم..!؟؟!
.

بهترین کار اینه که گوشی تو توی کلینیک اپل بخوابونی

huti_421
06-09-2008, 18:13
.
اقا کمک sosssssssss...!!
البته کاریش نکردم...
..
چیکارش باید بکنم..!؟؟!
.

دیگه فک نکنم از کارخرابی من بدتر وجود داشته باشه که گوشیم آنلاک نمیشد :31:

گوشیتو با آیتونز یه دور ریستور کن ( Shift + Click on Restore Button ) بعد فریمور 1.1.4 که باید دانلود کرده میبودی رو بهش بدی تا گوشیت رو ریستور کنه بعد با نرم افزار های آنلاک کننده ثل ZiPhone اونو آنلاک کن :

بعد که زیفون رو باز کردی Do it all رو بزن و منتظر باش پردازش بشه ...

s_probit
15-09-2008, 17:06
سلام به همه ایفن بازها.من 1هفته دیگه ایفن میخرم چند تا سوال دارم:

1.قیمت واسم مهمه و frimware پایین میخرم/میخوام هزینه اپدیت به 1.1.2 یا 1.1.3 بدونم
2.اگه کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه 1.0.1 رو به 1.1.2 خودم اپدیت کنم خوشحال تر میشم
3.در مورد کیبورد فارسی خوندم می خوام بدونم dictionary english to persian اومده یا نه
4.اگر میشه یه مغازه مطمعن تو علاعدین معرفی کنید
5.مشه 1.0.1 رو به 1.1.4 اپ کرد_________________
I APPLe

s_probit
16-09-2008, 12:49
کمک؟؟؟؟؟؟
بچهها اموزش انلاک ایفون 3g رو می خوام.فورییییییییییییییییی ییییییییییییی

huti_421
16-09-2008, 22:22
کمک؟؟؟؟؟؟
بچهها اموزش انلاک ایفون 3g رو می خوام.فورییییییییییییییییی ییییییییییییی

تو اینجا کلی فیلم آموزشی هست :

blog.iphone-dev.org

s_probit
20-09-2008, 16:12
نرم افزار jailbreake ایفون 3g :
Jailbreake با Unlock کردن تفاوت دارد. در صورتی که آیفون را Jailbreak کنید میتوانید نرم افزارهایی که توسط اشخاص ثالث تولید شده اند را روی آیفون خود نصب کنید. و دیگر محدودیت در نصب نرم افزارهای تایید شده آیفون را ندارید.این ابزار با نام Pwnage 2.0 و حجم 20 مگابایت، iPhone 3G و iPod Touch را Jailbreak میکند. و بر روی آیفون های قبلی کار Jailbreake و Unlock کردن را انجام میدهد.
به نظر میرسد که یک نفر توانسته راهی پیدا کند تا از این ابزار بر روی سیستم عامل ویندوز استفاده کند. البته وی این کار را بروی iPhone نسل اول البته با فیرم ور نسخه دوم انجام داده است. مراحل قدم به قدم :

اپدیت winpwn برای نصب روی 3g:

منبع narenji

jokereblis
21-11-2008, 00:56
نرم افزار jailbreake ایفون 3g :
Jailbreake با Unlock کردن تفاوت دارد. در صورتی که آیفون را Jailbreak کنید میتوانید نرم افزارهایی که توسط اشخاص ثالث تولید شده اند را روی آیفون خود نصب کنید. و دیگر محدودیت در نصب نرم افزارهای تایید شده آیفون را ندارید.این ابزار با نام Pwnage 2.0 و حجم 20 مگابایت، iPhone 3G و iPod Touch را Jailbreak میکند. و بر روی آیفون های قبلی کار Jailbreake و Unlock کردن را انجام میدهد.
به نظر میرسد که یک نفر توانسته راهی پیدا کند تا از این ابزار بر روی سیستم عامل ویندوز استفاده کند. البته وی این کار را بروی iPhone نسل اول البته با فیرم ور نسخه دوم انجام داده است. مراحل قدم به قدم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداپدیت winpwn برای نصب روی 3g:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع narenji

کسی این برنامه رو تست کرده؟

blackface
24-11-2008, 22:34
سلام به همه دوستان عزیز
من یه آِپاد تاچ دارم که ورژنش 1.4 بود آپذیتش کردم به 2.1 و بعدش jailbreak کردمش ولی الان نمی تونم و اصلا نمیدونم که چه جوری باید روش نرم افزار نصب کنم !
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

eAmin
20-12-2008, 23:55
سلام.

من از سایت زیر انواع شبیه سازهای بازی رو گرفتم و الان در کامپیوترم موجوده، حالا سواله من اینه که من چطور می تونم این شبیه سازها رو بر روی آی فون نصب کنم.

پ.ن: من نمی خوام این شبیه سازها رو با خودآیفون نصب کنم، می خوام اینکار رو با یه روش دیگه از طریق کامپیوتر انجام بدم.
اگر نتونستید هم، آموزش نصبش با آیفون رو بدید ممنونتون می شم.

arashabl661
27-12-2008, 01:25
3g من instaler نداره!

چی کا کنم :(

huti_421
17-01-2009, 22:39
3g من instaler نداره!

چی کا کنم :(

بسته به ورژن فریم ور باید از نرم افزار Quick PWN استفاده کنید و گوشی رو از نو آنلاک کنید ( برای فریم ور 2.2 این کار گویا ماکان پذیر نیست و آنلاک نمیشه ) تو منوی نرم افزار Quick PWN نصب Intaller و Cydia موجوده !!!

doom3
06-02-2009, 15:53
بچه ها من تازه اپل گرفتم
یه مشکی دارم
وقتی می خوام عکس یا اهنگ بریزم تو گوشی همه عکس و اهنگهای قبلیم پاک میشه
میشه راهنماییم کنید

blae
09-02-2009, 19:32
سلام
یکی از دوستان یه سی دی برنامه داشت واسه ایفون .کی بود؟

0OosmashoO0
10-02-2009, 20:43
سلام بچه ها
من جزو اولین کسایی بودم که iphone گرفتم . از دبی برام اوردن حدود 1 سال و خورده ای پیش . version گوشیمم 1.0.2 خیلی دوس دارم update کنم ولی راستش زورم میاد پول بدم بیرون .
می خواستم اگر کسی بلده یادم بده تا خودم update کنم
مرسی

ELVIS PRESLEY
11-02-2009, 12:25
کاری نداره.
شما به تاپیک انلاک و جیلبریک 2.2 سر بزن همه چی میاد دستت.

lofboys
16-02-2009, 20:07
برنامه Pc suite آیفون رو کسی داره ؟میخوام از کامپیوتر به موبایل آهنگ بریزم

behnam107
16-02-2009, 23:58
سلام بچه ها
من جزو اولین کسایی بودم که iphone گرفتم . از دبی برام اوردن حدود 1 سال و خورده ای پیش . version گوشیمم 1.0.2 خیلی دوس دارم update کنم ولی راستش زورم میاد پول بدم بیرون .
می خواستم اگر کسی بلده یادم بده تا خودم update کنم
مرسی

ورژن گوشی من 1.0 بود بعد کردم 1.0.1 وقتی هم که اون پسره unlock کرد شد 1.0.2

تیر 86

ELVIS PRESLEY
17-02-2009, 12:53
ورژن گوشی من 1.0 بود بعد کردم 1.0.1 وقتی هم که اون پسره unlock کرد شد 1.0.2

تیر 86

شما هم اگه به 2.2 نرفتی با استفاده از اموزش ها اپدیت کن.

D o l f i n
17-02-2009, 21:44
سینا فکر کنم شما وقت بیشتری میزاری واسه این تایپیک و ماشاالله استاد هم هستی
یه تایپیک بزن و برنامه های بدرد بخور رو معرفی کن فقط از عهده خودت برمیاد عزیز البته بی زحمت و با تشکر فراوان

ELVIS PRESLEY
17-02-2009, 23:00
بیاین درخواست بدیم برایه ایفون بخش جداگانه بزنن. تو تاپیکپیشنهادات و انتقادات در کلوپ گوشیها.
اونموقع میشه یه کارای کرد.

D o l f i n
17-02-2009, 23:23
من که یه بار پ.خ دادم میگن نمیشه حالا شما هم درخواست بدید شاید حرف شما رو گوش کردن
تایپیک رو هم تو انتقادات میزنیم من موافقم

lofboys
19-02-2009, 21:37
برنامه pc suite آیفون رو کسی داره ؟میخوام از کامپیوتر به موبایل آهنگ بریزم

کسی نداره ؟ چه طور میتونم آنگ بریزم تو گوشی؟:41:

ELVIS PRESLEY
19-02-2009, 22:21
کسی نداره ؟ چه طور میتونم آنگ بریزم تو گوشی؟:41:

ببخشید. پستت کجا بود؟ من که ندیدم.
برایه اهنگ که هیچ چیز بهتر از ایتونز نیست. چون اهنگایی که با برنامه های دیگه بریزی با پلیر خود گوشی پخش نمیشه و هیچ پلیره با اون کیفیت نیست.
میتونی از ایفون باکس استفادهکنی. چند صفحه پیش هر دو تاشو توضیح دادم.
فردا هم میگردم برات لینک گیر میارم.

Ehsan65
26-02-2009, 19:03
iphone 3g 16g 700000t

behnam107
28-02-2009, 01:31
من 645000 اکبند خریدم 16گیگ سفید فکتوری

Aseman e ghermez 2
19-03-2009, 11:21
سلام میشه نرم افزار itunes 7.7 یا بقیه رو اپدیت کرد؟؟!!! خیلی ضروریه

ELVIS PRESLEY
19-03-2009, 11:58
سلام میشه نرم افزار itunes 7.7 یا بقیه رو اپدیت کرد؟؟!!! خیلی ضروریه

چرا نمیشه.؟؟؟؟!!!!!!
چه رویه پی سی و چه رویه مک برو به برنامه ی software updater برو و چک برایه اپدیتو بزن.
یا از تو خود ایتونز اینکارو بکن.
نهایت اگه نتونستی برو سایت اپل به ادرسه apple.comو قسمت ایپاد +ایتونز و از اونجا اخرین نسخه یعنی ۸.۱ رو دانلود کن.
حدود ۶۰ مگ حجمشه.

Aseman e ghermez 2
19-03-2009, 12:29
ممنون حجمش 66.9 بود دانلود کردم فقط یه سوال با این نرم افزار میشه بازی و نرم افزار های iphone 3g رو نصب رد رو گوشی؟؟؟؟

ELVIS PRESLEY
19-03-2009, 14:16
اره.برنامه هایی که با فرمت .ipa هستند رو میتونی نصب کنی.(البته مجانیاش)
برایه نصب برنامه ها و بازیهای کرک شده باید گوشیت جیلبریک باشه .
به تاپیک اموزش انلاک و جیلبریک تو همین بخش برو.

mitra_mir
04-05-2009, 09:51
:40::11:
فقط مي خواستم يك خسته نباشيد به همه دوستان بگم
بچه ها مرررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررسي
:10:

dirty_coat
27-06-2009, 18:01
من اولا با یک مودم acces point adsl گوشیمو به اینترنت وصل می کردم ولی وقتی اینترنت wireless گرفتم adsl acces point ام رو به جای hob switch استفاده می کنم و ازش برای laptop ام میتونم اینترنت بگیرم ولی دیگه گوشیم وصل نمیشه
حالا باید چیکار کنم؟

dirty_coat
30-06-2009, 19:46
من اولا با یک مودم acces point adsl گوشیمو به اینترنت وصل می کردم ولی وقتی اینترنت wireless گرفتم adsl acces point ام رو به جای hob switch استفاده می کنم و ازش برای laptop ام میتونم اینترنت بگیرم ولی دیگه گوشیم وصل نمیشه
حالا باید چیکار کنم؟
اقا یکی نمی خواهد جواب ما رو بده؟

dirty_coat
02-07-2009, 08:11
چرا کسی جواب منو نمیده؟

Iman Bala
09-07-2009, 13:38
سلام
نرم افزار air mouse رو می خواستم.
کسی داره؟

kevin1023
17-08-2009, 13:25
سلام

جدم امد جلوی چشمم . یه روتر 2640 dlink که وای فای داره اکسس پوینت هم هست خریدم هر کاری میکنم ایفون
unable to joine the net work میزنه .
دیگه خسته شدم یکی یه راه حل بزاره .اگه برم کارت wi fi بخرم که فایده نداره تا موقعی که کامپیوتر روشنه بهم سرویس میده
همه تنظیمات روتر را انجام دادم .قسمت وای فای گوشی اصلا ip نداره و دستی هم میدم همون پیغام را میده .

sina_judgment
17-08-2009, 14:20
سلام

جدم امد جلوی چشمم . یه روتر 2640 dlink که وای فای داره اکسس پوینت هم هست خریدم هر کاری میکنم ایفون
unable to joine the net work میزنه .
دیگه خسته شدم یکی یه راه حل بزاره .اگه برم کارت wi fi بخرم که فایده نداره تا موقعی که کامپیوتر روشنه بهم سرویس میده
همه تنظیمات روتر را انجام دادم .قسمت وای فای گوشی اصلا ip نداره و دستی هم میدم همون پیغام را میده .
والا منم همین روتر رو خریدو ولی متاسفانه کلا روترم به اینترنت کانکت نمیشه :((

kevin1023
21-08-2009, 17:00
والا منم همین روتر رو خریدو ولی متاسفانه کلا روترم به اینترنت کانکت نمیشه :((

سینا من باهاش وصلم هیچ مشلکی نداره حتی خیلی راحت pc و laptop بهش کانکت میشه وای فای هم مشکلی نداره

موضوع اینجاست که چرا هر کاری می کنم گوشی وصل نمی شه توی هر سایتی میزم هر کاری گفتن می کنم ولی باز همون

ارور "unable to join the network " به نظر دوستان مشکل کجاست "روتر , گوشی

kevin1023
21-08-2009, 17:02
راستی یادم رفت بگم

iphone 2g
OS 3.0

Iman Bala
08-10-2009, 15:40
دوستان من می خوام ریجیستر کونم 3g یم رو در itunes .
چه باید انجام بدم؟
برای نصب نرم افزار باید اکانت apple داشته باشم.
راهنمایی بفرمایید.

hamid_1367
11-10-2009, 21:26
برنامه های کرک شده اگه میخوای نصب کنی که نیازی به اکانت اپل نداری ولی اگه میخوای برنامه مجانی بریزی باید یه اکانت اپل بسازی

Anathema&sin
14-10-2009, 23:52
سلام من از برنامه ی CPROXY برای عبور از فیلتر استفاده میکنم و WiFi م دارم حالا میخوام ببینم چه طوری میتونم این Cproxy رو با آیفون شر کنم که بتونم با Safari گوشیم هم از فیلتر رد بشم؟؟؟

aref.moradi
18-10-2009, 16:46
سلام من از برنامه ی CPROXY برای عبور از فیلتر استفاده میکنم و WiFi م دارم حالا میخوام ببینم چه طوری میتونم این Cproxy رو با آیفون شر کنم که بتونم با Safari گوشیم هم از فیلتر رد بشم؟؟؟
نميشه شما دو راه داري يا باكامپيوتر برنامه هاتو دانلود كني بعد به گوشي منتقل كني ياvpnبگيري واي پي سرورشو تو تنظيماتvpnگوشيت وارد كني البته روش دوم از انتخابات به اين ور ديگه كار نمي كنند

aref.moradi
18-10-2009, 16:58
چند دفعه ويندوز عوض كردم الان هم ويندوز 7دارم ولي رو سيتمم اينترنت اكسپلورر كار نمي كنه برا همين از گوگل چروم استفاده ميكنم و باهاش مشكلي ندارم مثله اينجاس وقتي ميخوام با ايتونز به اپ استور كانكت بشم پيغام ميده كه به شبكه نميتونه وصل بشه اگه تنظيمات اوليه ايتونز رو اينترنت اكسپلور هست راهي هست كه رو مرور گر ديگه اي تنظيمش كرد

alejandroabdi
07-11-2009, 21:10
سلام دوست عزیز من یا ایتونز مشکل دارم همه چیز رو گوشیم می فرسته مثل آهنگ رینگ تونز وغیره ولی برای بازی و نرم افزار مشکل دارم من بازی ها و نرم افزارا رو با خود آیتونز دانلود کردم یعنی تقریبا آخرین ورژن ،قدیمی ها شم امتحان کردم ولی نمی شه ورژن آیتونز 9 و خورده ای و گوشیم 3.1.2 هست لطفا راهنمایی بفرمائید

payamf1
29-11-2009, 23:00
قابل توجه دوستانی که از WiFi برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنن و آیفونشون هم 2G هست

خیلی زیاد از Wifi استفاده نکنین وگرنه بالای lcd سفید میشه و لک میفته:27:

bardiya_em
07-12-2009, 21:06
سلام من میخوام iphone 3g بخرم ولی میگن نمیشه از هر گوشی بلوتوث گرفت یا برای هر گوشی بلوتوث فرستاد میخواستم ببینم این مشکل قابل حله یا نه ؟ یه سوال دیگه :این گوشی از لحاظ نگه داری شارژ چه جوریه یعنی عملا باتریش خوب جواب میده چند روز ؟

kasra_khan2003
09-12-2009, 19:02
سلام من میخوام iphone 3g بخرم ولی میگن نمیشه از هر گوشی بلوتوث گرفت یا برای هر گوشی بلوتوث فرستاد میخواستم ببینم این مشکل قابل حله یا نه ؟ یه سوال دیگه :این گوشی از لحاظ نگه داری شارژ چه جوریه یعنی عملا باتریش خوب جواب میده چند روز ؟

جای سوالتون اینجا نبود!

اما جوابش: برای بلوتوث باید نرم افزارش رو نصب کنید تا بتونید این کار رو بکنید. البته نرم افزارش هنوز کمی با
داره، اما 80% اوقات کار میکنه.

سوال دوم هم که تو تمام سایت هایی که preview گوشی میدن اگه نگاه کنید، میبینید!

کلا 300 ساعت standby هست و 7:30 میشه باهاش فیلم نگاه کرد یا بازی کرد!

در کل گوشی هایی که LCD بزرگ دارن، شارژ کمتری هم دارن!

bardiya_em
13-12-2009, 20:28
جای سوالتون اینجا نبود!

اما جوابش: برای بلوتوث باید نرم افزارش رو نصب کنید تا بتونید این کار رو بکنید. البته نرم افزارش هنوز کمی با
داره، اما 80% اوقات کار میکنه.

سوال دوم هم که تو تمام سایت هایی که preview گوشی میدن اگه نگاه کنید، میبینید!

کلا 300 ساعت standby هست و 7:30 میشه باهاش فیلم نگاه کرد یا بازی کرد!

در کل گوشی هایی که LCD بزرگ دارن، شارژ کمتری هم دارن!
با تشکر
میشه راهنمایی کنین من این سوالام رو از کجا بپرسم ؟ یه سوال دیگه : آیا باتری آیفون قابل تعویض است یا خیر ؟ و تو ایران تعویض میکنن و قیمته باتریش چنده؟ با تشکر

kasra_khan2003
13-12-2009, 23:37
با تشکر
میشه راهنمایی کنین من این سوالام رو از کجا بپرسم ؟ یه سوال دیگه : آیا باتری آیفون قابل تعویض است یا خیر ؟ و تو ایران تعویض میکنن و قیمته باتریش چنده؟ با تشکر

اگه میخوای 3G بخری، تو بخش 3G و اگه 3GS بگیری هم تو بخش 3GS باید بپرسی.

بله، تعویض میشه.

قیمتش 30،000 تومان هست، که تو ایران هم انجام میدن.

mansour5550
26-12-2009, 22:30
سلام من توی خونه از اینترنت وایرلس استفاده میکنم . حالا وقتی میخوام با آیفون به اینترنت وصل بشم باید از چه قسمتی کانکت بشم؟ آخه یه بار توی فرودگاه وصل شدم که همانطور که میدونین تو فرودگاهها مجانیه و من Wi-Fi رو On کردم که یه اسمی آورد که اسم سرور بود و بعد از کانکت شدن تونستم مستقیم از اینترنت استفاده کنم بدون اینکه دوباره به کانکشن وصل بشم ولی اینجا تو خونه نه بعد از وصل شدن به آنتن هیچیرو باز نمیکنه چیکار کنم؟

nic_chagal
26-12-2009, 23:18
سلام ببخشی می خواستم بدونم وقتی ایفون به اینترنت وصل می شه با دیدن یوتیوب و سایر ویدئوی انلاین ایا کیفیتش خوبه

mansour5550
27-12-2009, 15:16
کسی نبود جواب بده؟:13:

armia
04-01-2010, 17:45
من تازه ایفون 3G گرفتم هیچی سر در نمیارم میخوام باهاش از طریق WIFI به اینترنت وصل شم (PC من WIFI داره )
میتونید درست و اساسی راهنمائیم کنید؟
ورژن :3.1.2

ELVIS PRESLEY
05-01-2010, 11:57
سلام من توی خونه از اینترنت وایرلس استفاده میکنم . حالا وقتی میخوام با آیفون به اینترنت وصل بشم باید از چه قسمتی کانکت بشم؟ آخه یه بار توی فرودگاه وصل شدم که همانطور که میدونین تو فرودگاهها مجانیه و من Wi-Fi رو On کردم که یه اسمی آورد که اسم سرور بود و بعد از کانکت شدن تونستم مستقیم از اینترنت استفاده کنم بدون اینکه دوباره به کانکشن وصل بشم ولی اینجا تو خونه نه بعد از وصل شدن به آنتن هیچیرو باز نمیکنه چیکار کنم؟

از تو ستینگ

وای فای رو روشن کنید.
بعد سرچ میکنه وشبکه های تو محدوده رو نشون میده.رو اونی که مورد نظرته بزن.
بعد اگه رمز داشته باشه کانکشنت ازت میواد واردش کنی.بعد از جند ثانیه که کاکت شد جلو اسمش تیک میزنه و توی نوار بالای صفحه هم علامت وای فای میاد... و میتونی ازش استفاده کنی.

ali_cancer878
04-02-2010, 00:53
دوستان این اینترنت 3g از کجا قطع می شه ؟؟؟؟
سیم کارت همراه اول

shaghayegh_ir
17-02-2010, 00:33
سلام
می خواستم کلا اینترنت iphone رو قطع کنم . سیم کارت ایرانسل
نمی دونم از کجا و چه برنامه ای داره به اینترنت وصل می شه و از اعتبار کم می کنه
فقط شکل دایره میاد بالای صفحه
توی قسمت جنرال هم توی قسمت نتورک همه رو آف کردم ولی باز اعتبار کم می کنه
ممکنه از بازی های جدیدی باشه که نصب کردم ؟ از کجا باید بفهمم ؟

hamed_666
17-02-2010, 18:00
با سلام خدمت دوستان

براي قطع اينترنت در تمام مدلهاي آيفون (تست شده با 3G و 2ْG) ولي من شخصا چك نكردم ، اين مطلب رو هم فكر كنم اولين بار من دارم ميگم!:31:

1-Safari رو باز كنيد.
2-به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بريد.
3- Disable EDGE/3G رو انتخاب كنيد.

از دوستان هم خواهش ميكنم كه تست كنن و نتيجه رو اعلام كنن.

DJ POLESTAR
18-02-2010, 19:21
با سلام خدمت دوستان

اين مطلب رو هم فكر كنم اولين بار من دارم ميگم!

حامد خالی نبند همه میدونن:31:
فکر کردی خودت میدونی:21:

hamed_666
18-02-2010, 23:59
من اين مطلب رو از يكي از سايتهاي بيگانه گرفتم و شبيه اين رو هيچ جايي نديدم اگرم باشه باز خودم زدم!:5:

hamed_666
18-02-2010, 23:59
كسي نبود اين رو تست كنه!؟

شما تا حالا كسي رو ديدين آيفون 1 ميليوني داشته باشه ولي Wireless نداشته باشه؟:9:

pouya86kh
21-04-2010, 05:19
حامد جان این کار برگشت پذیر هست؟

yas_6969
21-04-2010, 15:10
اینم یه راه خوب که من استفاده میکنم همیشه

برید به این مسیر
settings-General-Network-Cellular Data Network
حالا اون 3تا گزینه اول و هرچی میخوای توش بنویس مثل:
APN:hi
Username:heloo
Password:khobi
حالا اینترنت قطع میشه تمام.
زیریش هم واسه mms هست.

pouya86kh
22-04-2010, 06:46
آقایون من جفتشو رو 3gs 3.1.3 امتحان کردم، جواب نمید!
خطمم ایرانسل هستش!

yas_6969
22-04-2010, 12:51
امكان نداره راهي كه من گفتم و تو گوشي هاي مختلف تست كردم.

pouya86kh
22-04-2010, 16:30
قربان نمی‌شه! دروغ ندارم که! باورت نمی‌شه یه جا قرار بذاریم خودت ببینی‌!

azadbaba
01-06-2010, 02:23
دوست عزیز آموزشی‌ از وژن ۳.۱.۳ داری؟

yas_6969
29-06-2010, 20:35
برای OS 4.0 آپل این امکان و تو تنظیمات قرار داده که اینترنت و قطع کنید و از شر اون E خلاص بشید. به این مسیر برید:

settings ==>General ==>Network ==>cellular Data

رو OFF بکنید اینترنت کاملا قطع میشه.

joe_satriani
29-06-2010, 22:39
من هم همين مشكل اينترنت رو داشتم، اما 100 تا روش رو روش پياده كردم، يعني هر روشي موجودي كه توي نت هست رو انجام دادم اما نشد كه نشد
تا اينكه آپديت كردم و به 4 رفتم و تونستم قطعش كنم
به دوستاني كه قصد قطع كردن اون دارند فقط و فقط پيشنهاد ميكنم به OS4 برن
چون اين روش هاي براي 3.1.3 جواب نميده - حداقلش براي من كه جواب نداده

موفق باشيد.

fire_boy
10-07-2010, 15:43
با سلام

این مشکلو توی یه بحث جدیدم گفتم ولی فک کنم اینجا بهتره.
به هر حال ببخشید اگه جای اشتباهی عنوان کردم.
من یک آیفون 3gs 16gb دارم و کسی رو این آیفون برام برنامه ریخته .
حدود 6 گیگ برنامه.
حالا میخام خودم برنامه بریزم و itunes این پیغامو میده:

وقتیم که میخوام آهنگ بریزم اینو میگه :

A---->B----->C

لطفا کمکم کنید .

Mehrdad092000
10-07-2010, 16:22
با سلام

این مشکلو توی یه بحث جدیدم گفتم ولی فک کنم اینجا بهتره.
به هر حال ببخشید اگه جای اشتباهی عنوان کردم.
من یک آیفون 3gs 16gb دارم و کسی رو این آیفون برام برنامه ریخته .
حدود 6 گیگ برنامه.
حالا میخام خودم برنامه بریزم و itunes این پیغامو میده:

وقتیم که میخوام آهنگ بریزم اینو میگه :

A---->B----->C

لطفا کمکم کنید .
دوست عزیز چون اون برنامه ها خامش تو کامپیوتر شما نیست اونارو پاک میکنه
من بهت پیشنهاد میدم تیک sync اپلیکیشنو ورداری بعد موزیکاتو بریزی
شما میتونی برای ریختم فایل از ifun box یا pc suite استفاده کنی
لینک ifun box

لینک pc suite

yas_6969
10-07-2010, 16:51
برنامه ها پاک نمیشه اگه sync بزنی فقط بعدش یه پیغام میده transfer و no transfer که اگه شما transfer رو بزنی پاک مشه برنامه ها ولی برای موزیک ها کاری نمیتونی بکنی
این سوال هم بهترین جاش کلوپ 3GS است.

behnam 207
30-07-2010, 18:14
سلام به همه
یکی منو راهنمای کنه، 3.1.3 3gs 16 دارم دو هفته پیش گرفتم.نه میشه زنگ گوشیو عوض کرد نه زنگ اس ام س، از سیدیا هم برنام می گیرم معلوم نیست کجا میر...
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه

amirmo731359
05-08-2010, 22:15
با سلام خدمت همه دوستان
خواهش میکنم یکی به من بگه چطور میشه با دستگاه ipod touch مدل mc با ورژن 4.0 از طریق ituns و safari به اینترنت وصل شد. یکی گفت دستگاه ipod رو به کامپیوتر وصل کن ituns رو باز کن بعد در دستگاه ipod برنامه safari بازکن و به اینترنت وصل شو. هر کاری کردم نتونستم ، تو رو به خدا یکی کمک کنه یه هفته هست که تمام اینترنت رو زیر و رو کردم

dehghani_a
07-08-2010, 14:19
آقا يكي به من كمك كنه
من چطوري ميتونم آپي وايرلس آي فون رئيسم رو عوض كنم كه به شبكه وايرلس شركت وصل بشه و از اينترنت استفاده كنه . هرچي آي پي ميدم ميره و مياد يادش ميره. ثبت نميشه . ميشه كمك كنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yas_6969
07-08-2010, 14:41
سلام به همه
یکی منو راهنمای کنه، 3.1.3 3gs 16 دارم دو هفته پیش گرفتم.نه میشه زنگ گوشیو عوض کرد نه زنگ اس ام س، از سیدیا هم برنام می گیرم معلوم نیست کجا میر...
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه

با برنامه هایی که تو نت وجود داره مثل iphone ringtone maker زنگ دلخواهت و درست کن و با برنامه ifunbox بریز تو قسمت رینگ تون کار ساده ای

yas_6969
07-08-2010, 14:47
آقا يكي به من كمك كنه
من چطوري ميتونم آپي وايرلس آي فون رئيسم رو عوض كنم كه به شبكه وايرلس شركت وصل بشه و از اينترنت استفاده كنه . هرچي آي پي ميدم ميره و مياد يادش ميره. ثبت نميشه . ميشه كمك كنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای چی آی پی عوض بکنی اگه اینترنت share هست اونجا خودش کانکت میشه
ولی اون چیزی که شما میخوای فکر کنم توی همون تنظیمات wifi میری تو قسمت Static باشه باز امتحان کن

kianescence
08-08-2010, 12:46
میشه اون لینک ویدو برای itunes رو سالم بدید اون پکیده !
من نمیدونم چطور به گوشی وصل شم

alimehraeew
08-08-2010, 16:32
برنامه های کرک شده من save ندارن!یعنی وقتی ازشون میام بیرون دوباره run می کنم انگار دفعه اول برنامه یا بازی رو اجرا می کنم!ولی برنامه هایی که از Itunes می گیرم اینجوری نیستند؟!؟!
چی کارشون کنم؟؟؟؟

webcopernic
12-08-2010, 14:28
دوستان سلام. من تا حالا iphone نداشتم و میخام که iphone4 یک بخرم. راستش من از اینترنت زیاد دانلود میکنم. مثلا از rapidshare. حالا میخواستم ببینم که آیا با راهی هاست که بتونم هر نوعfile رو از طریق wi-fi دانلود کنم؟ با تشکر

miladt6838
14-08-2010, 12:13
سلام بچه ها
یه آیفون 3 به ارث رسیده نمیدونم چی به چیه ؟چطور نرم افزار نصب میشه؟چطور بلوتوثش درست میشه؟
وقتی به کامپیوتر میزنمش نمیتونم چیزی داخلش کپی کنم؟
HELP mE

joe_satriani
15-08-2010, 21:12
سلام بچه ها
یه آیفون 3 به ارث رسیده نمیدونم چی به چیه ؟چطور نرم افزار نصب میشه؟چطور بلوتوثش درست میشه؟
وقتی به کامپیوتر میزنمش نمیتونم چیزی داخلش کپی کنم؟
HELP mE

با سلام
كلا ريختن فايل توي آيفون يه پروسه هاي خاصي رو داره
اول از همه بايد نرم افزار مخصوصش موسوم به iTunes رو كه الان نسخه 9.2 اومده رو دانلود و نصب كني
سپس آيفون رو به وسيله ي كابلش به كامپيوتر متصل كني و نرم افزار آيتونز رو اجرا كني
توي همين انجمن ايفون بگردي ميتوني كار كردن كامل باهاش رو پيدا كني
بلوتوثش فعلا واست درست نيست جون جيلبريك نيست سيستم عاملت
بايد در مورد آيفونت اطلاعات كامل بدي تا بتونيم بيشتر راهنماييت كنيم
مثلا اينكه چه سيستم عاملي روش نصب هست
و .....

موفق باشيد.

yazdankhah
31-08-2010, 23:02
دوستان سلام. من تا حالا iphone نداشتم و میخام که iphone4 یک بخرم. راستش من از اینترنت زیاد دانلود میکنم. مثلا از rapidshare. حالا میخواستم ببینم که آیا با راهی هاست که بتونم هر نوعfile رو از طریق wi-fi دانلود کنم؟ با تشکر

ولی دوست عزیز من به شما قویا توصیه میکنم Iphone 4 نگیری چون ظاهرا مشکل آنتن دهی داره و ظاهرا یک فیلم هم تو انجمن Iphone 4 گذاشتند و فکر کنم شما خودتون هم دیدید. بهتره به فکر یه گوشی دیگه باشید

Doctor.Freeman
01-09-2010, 02:47
ولی دوست عزیز من به شما قویا توصیه میکنم Iphone 4 نگیری چون ظاهرا مشکل آنتن دهی داره و ظاهرا یک فیلم هم تو انجمن Iphone 4 گذاشتند و فکر کنم شما خودتون هم دیدید. بهتره به فکر یه گوشی دیگه باشید

اه اه اه . باز دوباره بحث آنتن اومد بالا .
بابا به پیرو پیغمبر این قضیه واسه شما هیچ فرقی نداره و اگرم دیدین گاهی یه مشکل به وجود اوومد واسه آنتن اون قسمتو یه چسب نواری بزن . در ضمن اگه گوشی رو درست بگیری اصلا دستت به اونجا نمیخوره ...
...
یه چیز دیگه هم بگم :
دوستانی که I-Phone 4 یا شایدم I-Phone از نزدیک ندیدن لطفا در مورد ایراد هاش نظر ندن . افرادی که دارن و استفاده میکنن خودشون گفتن که این قضیه اصلا واسشون مشکل ساز نبوده .

دوسته عزیز نظر من اینه : اگه با قیمت العان آیفون 4 مشکلی نداری و نمیتوونی صبر کنی ارزونتر شه بخر . و به هیچ عنوان تو سال 2010 نری I-Phone 3GS بگیری که پشیموون میشی . خود دانی .
موفق باشی :11:

eshghe_dvd
07-10-2010, 15:36
سلام
اینجا کسی هست به من کمک کنه
من تازه ایفون ۴ گرفتم . اما مشکلی دارم باهاش .
هر کاری میکنم وقتی بهم اس ام اس میدن یا زنگ میزنن اسم نمیوفته
کسی میدونه چیکار کنم ؟؟ خواهش میکنم کمکم کنین

joe_satriani
07-10-2010, 21:27
سلام
اینجا کسی هست به من کمک کنه
من تازه ایفون ۴ گرفتم . اما مشکلی دارم باهاش .
هر کاری میکنم وقتی بهم اس ام اس میدن یا زنگ میزنن اسم نمیوفته
کسی میدونه چیکار کنم ؟؟ خواهش میکنم کمکم کنین

با سلام
اين مشكل طبيعي هست
شما اول بايد گوشيتون رو جيلبريك كنيد
بعد از برنامه ي سايديا كه به منو اضافه ميشه بريد داخلش و سورس caller id يا id caller رو سرچ كنيد و نصبش كنيد

موفق باشيد.

amirmo731359
08-10-2010, 10:19
سلام
من یه ipo tuch 2g v4.0 مدل mc دارم چندتا مشکل در جیلبریک کردن دارم، امیدوارم یکی جواب بده.
1- راحترین راه برای جیل کردن مدل mc چیه؟ لازم به ذکر است jailbreakme.com دیگه عمل نمیکنه
2- ساختن custome fraimware (در ویندوز)
3- آیا با دانگرید کردن مشکل حل میشه؟
بزرگترین مشکل اینه که خیلی از سایتها فقط کپی میکنن و وقتی چند تا سوال می پرسی دیگه اجازه ارسال پیام نمیدن. من یک ماه هست دنبال راهی به جز jailbreakme.com هستم ولی چیزی پیدا نکردم.

Mehrdad092000
08-10-2010, 12:27
با سلام
اين مشكل طبيعي هست
شما اول بايد گوشيتون رو جيلبريك كنيد
بعد از برنامه ي سايديا كه به منو اضافه ميشه بريد داخلش و سورس caller id يا id caller رو سرچ كنيد و نصبش كنيد

موفق باشيد.
سلام خوبی چه خبرا
به نظر من شماره رو بصورت بین المللی بنویسی مشکلش حل شه اگه جیلبریک نمیتونه بکنه

---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

سلام
من یه ipo tuch 2g v4.0 مدل mc دارم چندتا مشکل در جیلبریک کردن دارم، امیدوارم یکی جواب بده.
1- راحترین راه برای جیل کردن مدل mc چیه؟ لازم به ذکر است jailbreakme.com دیگه عمل نمیکنه
2- ساختن custome fraimware (در ویندوز)
3- آیا با دانگرید کردن مشکل حل میشه؟
بزرگترین مشکل اینه که خیلی از سایتها فقط کپی میکنن و وقتی چند تا سوال می پرسی دیگه اجازه ارسال پیام نمیدن. من یک ماه هست دنبال راهی به جز jailbreakme.com هستم ولی چیزی پیدا نکردم.
سلام
مدل mc بوترام جدید هست پس یکم کارتون سخته
1.مطمِن هستی دیگه کار نمیکنه؟ بعضی وقتا شلوغ میشه دوباره امتحان کن
2.اینم میشه اما من هیچ وقت کاستروم رستور نکردم
3.apple اجازه دانگرید به شما نمیده اما اگه هم بده باید بری توی 3.1.3 که یسری امکانات میپره
فکر نکنم انجمنp30world اینکارو کنه

ali_koochooloo
09-10-2010, 13:56
دوستان ایمیل آیفون برایه یاهو که گفتید پولی هست .چقدر هست پولش؟

Mehrdad092000
09-10-2010, 21:20
دوستان ایمیل آیفون برایه یاهو که گفتید پولی هست .چقدر هست پولش؟
منظورتون چیه؟

hirondelle
30-11-2010, 11:37
آقا میشه برنامه های آیفون رو یه جوری تو ویندوز موبایل اجرا کرد؟کانورتی(!) ،چیزی...(خیلی شوته سوالم؟!)

Mehrdad092000
30-11-2010, 20:21
آقا میشه برنامه های آیفون رو یه جوری تو ویندوز موبایل اجرا کرد؟کانورتی(!) ،چیزی...(خیلی شوته سوالم؟!)

نه
نمیشه

mohammadjt
13-12-2010, 11:10
با سلام
آقا من الان اگه هم GPRS داشته باشم هم wi fi چطوری می تونم تو safari انتخاب کنم از کدوم استفاده کنه؟

khanjanisaeed
21-02-2011, 16:52
با سلام
آقا من الان اگه هم GPRS داشته باشم هم wi fi چطوری می تونم تو safari انتخاب کنم از کدوم استفاده کنه؟
جی پی ار اس یا وای فای خاموش کن

NaughtyCat
22-02-2011, 03:36
سلام، دوستان من این سوال رو تو بخش iPod touch پرسیدم گفتم اینجا هم بپرسم: یه مشکلی دارم با Cydia وقتی میخوام package ها رو upgrade کنم error میده، خودش میگه لازمه این package ها آپدیت بشه ولی نمیشن! برای وضع فعلی اینترنته یا مشکل جای دیگس؟

مرسی

payamf1
22-02-2011, 21:16
سلام، دوستان من این سوال رو تو بخش iPod touch پرسیدم گفتم اینجا هم بپرسم: یه مشکلی دارم با Cydia وقتی میخوام package ها رو upgrade کنم error میده، خودش میگه لازمه این package ها آپدیت بشه ولی نمیشن! برای وضع فعلی اینترنته یا مشکل جای دیگس؟

مرسی
مشکل اینترنت اخیر همین مشکل رو ایجاد میکنه.

nimakarimi95
28-04-2011, 13:28
البته اگر سورسی که مشکل داره رو وارد کرده باشید باعث میشه تا پکیج رو نگیره و آپدیت نشیه.

badum
16-12-2012, 12:21
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.یکی از بستگان ما که در انگلستان زندگی میکنه یه گوشی 4s داشته که داده به خواهرش در ایران و خودش ایفون 5 خریده.
حالا مشکل کجاست؟
ظاهرا یه برنامه ای روش نصب شده که از تمامی اطلاعات گوشی بک اپ گرفته میشه و برای برادره که ایفون 5داره میره!! این بنده خدا به خاطر همین موضوع به اینترت وصل نمیشه که بک اپ نره برای برادره

میتونید بگید این چه برنامه ای هست و کجای گوشی قرار داره.؟چطور میشه از کار انداختش؟

با تشکر

افروخته
23-12-2012, 17:44
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.یکی از بستگان ما که در انگلستان زندگی میکنه یه گوشی 4s داشته که داده به خواهرش در ایران و خودش ایفون 5 خریده.
حالا مشکل کجاست؟
ظاهرا یه برنامه ای روش نصب شده که از تمامی اطلاعات گوشی بک اپ گرفته میشه و برای برادره که ایفون 5داره میره!! این بنده خدا به خاطر همین موضوع به اینترت وصل نمیشه که بک اپ نره برای برادره

میتونید بگید این چه برنامه ای هست و کجای گوشی قرار داره.؟چطور میشه از کار انداختش؟

با تشکر
سلام
فكر كنم iCloud باشه (به طور آنلاين بك آپ ميگيره)
من تا حالا ازش استفاده نكردم وارد نيستم

alimess
11-12-2013, 20:47
ن گوشی phone 5sخریدم ولی وقتی میخوام به اینترنت وصل کنم بعد اینکه رمز رو وارد میکنم مینویسه failed to join zyxelلطفا راهنماییم کنین مشکل از چیه و چجوری باید مشکل رو برطرف کنیم؟

arashtn
25-03-2014, 20:55
سلام دوستان
من تازه به خوانواده اپل پیوسته ام:n19:

مشکل اینه برنامه ایتونز نصب کردم بازی برنامه هارو نصب میکنم روی گوشی وقتی میخوام بازی کنم با کلیک روش دوباره مینویشه اینیستالینگ ...!!یعنی دوباره نصب داره میشه ولی اتفاقی نمیافته
ختی با خاموش روشن شدن!!!

arashtn
26-03-2014, 16:05
کسی نیست ج مارو بده والا ثواب داره!!!

mohammad-i
26-03-2014, 17:49
سلام دوستان
حالا مشکل کجاست؟

با تشکر

نرم افزار نيست،طبق گفته دوستمون icloud هست كه توي تنظيمات گوشي هستش
براي غير فعال كردنش هم پسورد icloud رو مي خواد كه بايد از صاحب گوشي بگيره.
پيشنهاد من اينه بعد از غير فعال كردن آيكلود، گوشي رو ريست كارخونه كنيد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohammad-i
26-03-2014, 17:50
ن گوشی phone 5sخریدم ولی وقتی میخوام به اینترنت وصل کنم بعد اینکه رمز رو وارد میکنم مینویسه failed to join zyxelلطفا راهنماییم کنین مشکل از چیه و چجوری باید مشکل رو برطرف کنیم؟

شما پسورد مودم وايرلس رو اشتباه مي زنيد.

mohammad-i
26-03-2014, 17:52
سلام دوستان
من تازه به خوانواده اپل پیوسته ام:n19:

مشکل اینه برنامه ایتونز نصب کردم بازی برنامه هارو نصب میکنم روی گوشی وقتی میخوام بازی کنم با کلیک روش دوباره مینویشه اینیستالینگ ...!!یعنی دوباره نصب داره میشه ولی اتفاقی نمیافته
ختی با خاموش روشن شدن!!!

دوست عزيز سعي منيد برنامه ها رو از خود ايتونز بگيريد،
اگر همچنان مشكل داشتيد برنامه itools رو هم امتحان كنيد.
گوشي كه جيلبريك نشده؟

arashtn
26-03-2014, 18:25
دوست عزيز سعي منيد برنامه ها رو از خود ايتونز بگيريد،
اگر همچنان مشكل داشتيد برنامه itools رو هم امتحان كنيد.
گوشي كه جيلبريك نشده؟

بله جیلبریک نشده
برنامه هارو دانلود نکردم با برنامه itools ریختم اونجا تو برنامه نصب میشه ولی تو گوشی روش کلیک میکنم بازم مینویسه اینیستالینگ!!!
یعنی مشکل از جیلبریک نبودن گوشی هست؟؟