PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشنایی مانیتورم بد شده

leira
24-11-2007, 15:36
مدتیه که احساس می کنم صفحه مانیتور تار شده و روشنایی که قبلا داشت رو نداره نمی دونم اشکال از ضعیف شدن چشمای منه یا اینکه دلیلی داره اگه ممکنه راهنماییم کنید .

M.Z.Y
24-11-2007, 21:34
سلام

مانيتورت Lcdهستcrt،چندساله داريش؟

leira
25-11-2007, 17:17
سلام
مانیتور Crt است و تقریبا سه چهار سالی می شه که خریداری شده
البته چون این مانیتور سر کارم است و به خاطر همین خیلی باهاش کار می کنم یعنی از صبح تا شب روشنه

leira
29-11-2007, 13:28
دستتون درد نکنه !
واقعاً شرمنده کردید از بس جواب دادید و همفکری کردید
من نقدا به یه چشم پزشکی مراجعه میکنم تا بعد شاید دلیل اصلیش رو فهمیدم

becareful
29-11-2007, 15:11
مدتیه که احساس می کنم صفحه مانیتور تار شده و روشنایی که قبلا داشت رو نداره نمی دونم اشکال از ضعیف شدن چشمای منه یا اینکه دلیلی داره اگه ممکنه راهنماییم کنید .
دوست من ما که چشم پزشک نیستیم.ولی برای اینکه بدونی تار شدن از مانیتوره یا از چشمات خوب به یکی دیگه که چشماش سالم باشه بگو که دقت کنه روی مانیتور که آیا برای اون هم تاره یا نه اگه تار نبود که اشکال از چشماته.در ضمن مانیتور شما قدیمیه و احتمال ضعیف بودن لامپ تصویر هم هست.

becareful
29-11-2007, 15:14
مخصوصا اینکه مانیتورت خر کاری کرده لامپش خیلی کار کرده.با اون تصویرای ثابت که معمولا توی ادارات و شرکت ها هست و مانیتور ساعات زیادی رو با یک تصویر ثابت میمونه خوب میزنه لامپ و مامپ رو داغون میکنه.

j0l6
29-11-2007, 15:20
مانیتور من Lcd بود که همین مشکل تاریک شدن رو پیدا کرد بعد از کلی دردسر فهمیدم این مشکل به خاطر پاور برقش بوده که درست کار نمیکرد
حالا اګه مانیتور های Crt هم ترانس دارن شاید مشکل از همون باشه در غیر این صورت امکان اینکه لامپ تصویرش ضعیف شده باشه هست

leira
03-12-2007, 10:23
از همه دوستانی که در این بحث همکاری کردند کمال تشکر و سپاسگزاری رو دارم