مشاهده نسخه کامل
: ایا میشه یک فایل اجرایی ساخت که ایکون نداشته باشه
به نظر شما ایا این امکان پذیر هست ؟؟
سلام
بله با یه برنامه آیکون ساز میتونی یه آیکون بسازی طوری که کل آیکون را با رنگی که فیلنر میشه (معمولا سفیده) پر کنی مثلا اگه با WORK SHOP بخوای این کار رو بکنی کافیه NEW ICON را بزنی بعد یه چیزی شبیه paint ویندوز میبینی که میتونی آیکونت را طراحی کنی اینجا بدون اینکه چیزی بکشی اونو ذخیره کن یه آیکون بیرنگ میشه (اگه به دلایلی نتونستی بگو تا برات یکی بفرستم) بعد هم تو فرم اصلیت خاصیت آیکون را برابر این آیکون قرار میدی.به همین راحتی وقتی برنامت را exe کنی فایلش بی آیکون میشه. ولی وقتی در حالت انتخاب باشه آیکون یه مربع آبی رنگ خواهد بود
من این نرمافزار رو ندارم اگه بتونید یک ایکن برام بگذارین ممنون میشم
در ضمن برای انتخاب هم یکاری میکنم که نشه انتخابش کرد
Payman_62
26-11-2007, 02:06
سلام.
منظورت از آیکون نداشتن چیه؟ تو اون ادیتور برنامه net killer یه آیکون به نام Glassy داره. ببین اون جوری منظورته ؟
سلام
اینم یه آیکون 32*32 نامرئی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی نیازی نیست کاری کنی چون اصلا موقع انتخاب آبی نمیشه. فایل اجرایی را میگم.
در ضمن میتونی واسه نام فایل اجرایی اون رو rename کنی بعد اسم قبلی را پاک کنی و به جاش alt رو بگیریو 255 را با کلیدهای numlock بزنی اگه سیستم پسوند ها رو نشون نده یه برنامه کاملا نامرئی خواهی داشت
سلام.
منظورت از آیکون نداشتن چیه؟ تو اون ادیتور برنامه net killer یه آیکون به نام Glassy داره. ببین اون جوری منظورته ؟
حتما امتحانش میکنم ممنون
الان امتحانش کردم زمانی که نام فایل رو عوض میکنی ایکون فایل نمایش داده میشه
سلام
اینم یه آیکون 32*32 نامرئی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی نیازی نیست کاری کنی چون اصلا موقع انتخاب آبی نمیشه. فایل اجرایی را میگم.
در ضمن میتونی واسه نام فایل اجرایی اون رو rename کنی بعد اسم قبلی را پاک کنی و به جاش alt رو بگیریو 255 را با کلیدهای numlock بزنی اگه سیستم پسوند ها رو نشون نده یه برنامه کاملا نامرئی خواهی داشت
سلام
خوب این خودش یک جور مشکله چون معمولا سیستم رو به حالت نمایش پسوند فایلها قرار میدن
سلام
خوب این خودش یک جور مشکله چون معمولا سیستم رو به حالت نمایش پسوند فایلها قرار میدن
خوب به هر حال آیکون فایل نامرئی هست. اسمش رو هم میشه از کاراکتر 255 استفاده کنی ولی واسه پسوندش نمیدونم دیگه .
شاید یه راهی باشه ولی الان چیزی به فکرم نمیرسه.
Payman_62
27-11-2007, 01:49
حتما امتحانش میکنم ممنون
الان امتحانش کردم زمانی که نام فایل رو عوض میکنی ایکون فایل نمایش داده میشه
سلام.
اگه پسوند فایل رو عوض نکنی آیکون نامریی میمونه ولی اگه پسوند رو عوض کنی طبیعیه که آیکون هم عوض شه. به هر حال اگه این مدل آیکون مد نظرتو بگو تا برات آپ کنم.
ممنون میشم اگه چنین کاری رو انجام بدین
Payman_62
28-11-2007, 00:51
سلام.
این آیکون رو برای برنامه هام طراحی کرده بودم (البته اگه بشه اسمشو گذاشت طراحی). با حداقل حجم ممکن. 78 بایت.
جالبه خود آیکون 78 بایته ولی زیپ شدش 178 بایته.
majid_kntu
04-12-2007, 19:34
ساده ترين روش كار با يه resource هكره
ساده ترين روش كار با يه resource هكره
بیشتر توضیح بده
majid_kntu
06-12-2007, 19:02
برنامه resource hackerرو دانلود كنيد و بعد كد كامپايل شده رو باز كنيد و آيكون اونو حذف كنيد
ويندوز نميتونه id ريسورس رو بخونه و اونو خالي نشون ميده
Payman_62
09-12-2007, 00:37
سلام.
اون روش برای زمانیه که سورس فایل رو نداری. ولی وقتی خودت برنامه نویس هستی بهترین روش استفاده از همین آیکونیه که گذاشتم.
سلام.
اون روش برای زمانیه که سورس فایل رو نداری. ولی وقتی خودت برنامه نویس هستی بهترین روش استفاده از همین آیکونیه که گذاشتم.
این یک چیز بدیهی است من فکر کردم ایشان برای نام فایل روشی رو ذکر میکنن
majid_kntu
10-12-2007, 16:44
خوب اين جوري حجم كد باينري(كامپايل شده) هم كم ميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.