مشاهده نسخه کامل
: در خواست برنامه و یا راهی برای ساختن پوشه در قسمت گالری 6630
pooyan.kh
24-11-2007, 12:57
با سلام...همون طور که در اسم تاپیک گفتم برنامه ای و یا راهی هست که با اون بشه در قسمت گالری 6630 (منظورم قسمت عکسها ، فیلمها و صداها ) فولدر ساخت؟آخه الان همه عکسا و فیلمام قرو قاطین و لی اگه بشه واسه هر کدوم فولدر بسازم میتونم اونارو از هم جدا کنم.لطف کنید و منو راهنمایی کنید
sagh_moha
24-11-2007, 19:53
عزیز , تو قسمت گالری خودش 6 پوشه مجزا داره
1 - Image
2 - Video File
3 - Tracks
4 - Sound Clip
5 - Links
6 - All Files
پس منظور شما چیه؟
pooyan.kh
24-11-2007, 20:36
عزیز , تو قسمت گالری خودش 6 پوشه مجزا داره
1 - Image
2 - Video File
3 - Tracks
4 - Sound Clip
5 - Links
6 - All Files
پس منظور شما چیه؟
با سلام...
میدونم 6 تا پوشه داره...منظوره من اینه که مثلا توی پوشه Image یک یا چند پوشه دیگه درست کنم و عکسامو از هم جدا کنم.همون طوری که میدونید این گوشی این قابلیت رو نداره ، متوجه منظورم که شدین؟
sagh_moha
25-11-2007, 02:10
من خودم امتحان نکردم اما شاید بتونی با وصل کردن گوشی به کامپیوتر و از طریق کامپیوتر فولدر بسازی ... بازم می گم من خودم امتحان نکردم... خبرشو بده
pooyan.kh
25-11-2007, 09:32
عزیزم همه این کارایی که شما میگینو من انجام دادم.مگه میشه از طریق کامپیوتر هم واسش فولدر درست نکرده باشم؟ ولی اون جوری هم مثلا توی فولدر Image یه فولدر دیگه با نام Love درست میکنم و عکسامو از هم جدا میکنم ولی بازم توی گوشی و داخل فولدر Image که میرم نه تنها پوشه Love رو نشون نمیده بلکه همه عکسا رو بازم یه جا نشون... فکر نکنم شما بتونی مشکل منو حل کنید ، از دوستان حرفه ای تر تقاضا دارم به مشکل من رسیدگی کنن.
pooyan.kh
26-11-2007, 09:16
آرزو موند به دلم یه بار تو این انجمن یه سوالی بپرسم یکی بیاد جوابشو بهم بگه... حالا خدا نکنه یه سوالی که مربوط به این انجمن نباشه رو اینجا بپرسم فوری 200 نفر میان پست میدن که جای این سوال اینجا نیست..
خداییش غیر از اینه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.