مشاهده نسخه کامل
: این مشکل از چی هست؟
asimaa11@yahoo.com
23-11-2007, 18:48
چند روزی هست که وقتی به اینترنت وصل میشم یک چیزی به صورت پنهان شروع میکنه به دریافت از اینترنت به گونه ای که پس از دو یا سه روز دو گیگ رو از دست دادم!
و بعد از مدتی که دنبالش گشتم به این رسیدم. یعنی زمانی که این گزینه رو که در عکس می بینید غیر فعال میکنم دیگه دریافت قطع میشه. خواستم بدونم این چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saegheh67
23-11-2007, 21:17
دوست عزیز این برنامه مال یاهو مسنجره و فکر کنم برای اپدیت کردنشه ولی فکر نکنم از دست دادن دو سه گیگ به خاطر این باشه
asimaa11@yahoo.com
23-11-2007, 22:12
این برنامه باید سرانجام به گونه ای از من پروانه و اجازه ی دسترسی یا به روز شدن رو بگیره؟ ولی این برنامه بی پروا این کار رو میکنه! به گونه ای پنهان کار دریفات رو آغاز میکنه!
میتونه یک بدافزار باشه که خودشو به این نام در آورده؟
روی رایانه ی من ویروس یاب ناد32 و ضد جاسوس comodo و Spyware Doctor رایگان و به روز شده نصب هست که البته به اون گیر هم نمیدن!
asimaa11@yahoo.com
24-11-2007, 00:34
و اینکه از چه راهی میشه این رو از میون برد؟! چون هر بار که به اینترنت وصل میشم باید از همین راه غیر فعالش کنم.
یک پرسش دیگه؟ آیا این با توجه به نامی که داره میتونه مربوط به Ie7 باشه که من از تارنمای(سایت) یاهو دریافت و نصب کردم(ولی به دلیل غیرقانونی بودن ویندوز این کار انجام نشد)؟
saegheh67
24-11-2007, 10:00
این برنامه باید سرانجام به گونه ای از من پروانه و اجازه ی دسترسی یا به روز شدن رو بگیره؟ ولی این برنامه بی پروا این کار رو میکنه! به گونه ای پنهان کار دریفات رو آغاز میکنه!
میتونه یک بدافزار باشه که خودشو به این نام در آورده؟
روی رایانه ی من ویروس یاب ناد32 و ضد جاسوس comodo و Spyware Doctor رایگان و به روز شده نصب هست که البته به اون گیر هم نمیدن!
دوست من این ویروس نیست چون در محل نصب برنامه یاهو همراه با خود برنامه نصب میشه ودر شاخه ی yahoo\messenger\yupdater.exe موجود میباشد و فکر کنم از طریق تنظیمات خود یاهو بتونی غیر فعالش کنی
Mitra_1360
24-11-2007, 17:09
شما از فایروال استفاده کن و نذار کانکت بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.