PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استودیو رندرینگ اتوموبیل car rendering studio

hrgh2
23-11-2007, 18:04
سلام دوستان این استودیو را با کمی تغییر از روی یک آموزش خودم ایجاد کردم و فکر میکنم برای رندر گیری از ماشینها خوب باشه ضمنا برای مکس 9 هست و با منتال ری رندر میگیره تمام تنظیمها و متریالها و نورها نیز وجود داره امیدوارم به درد بخوره
فقط کافیه بجای جعبه ای که تو صفحه هست ماشینتون را بزارید و بهش متریال بدید و بعد رندر کنید.:27:

اینم لینک دانلود از رپید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم از audi که با این تنضیمات رندر شده

ninja573
23-11-2007, 23:36
دستت درد نکنه.
کاش یه جا دیگه آپ می کردی.

RezaTayebiJ
24-11-2007, 00:08
دستت درد نکنه.
کاش یه جا دیگه آپ می کردی.

ممنون ... اما بقول دوستمون ایکاش یه جای دیگه آپش می کردی ... رپید شیر ف ی ل ت ر شده. :41:

interior_design
24-11-2007, 10:40
ممنون حمیدرضا...

یه جا دیگه آپ کن.

خیلی دمت گرم

hrgh2
24-11-2007, 14:50
خواهشمیکنم
اما دوستان رپید که ف ی ل ت ر نیست باز هست من که باهاش مشکلی ندارم اما چشم حتما این کار را میکنم

hrgh2
24-11-2007, 15:08
اینم یک لینک مستقیم از persianupload وافعا عالیه به دانلود منیجر هممیشه دانلود کرد راستی بعد از Extract کردن فایل فقط از فایلی که با پسوند max هست استفاده کنید بقیه مهم نیست

mohsen_sir
24-11-2007, 21:26
سلام دوستان این استودیو را با کمی تغییر از روی یک آموزش خودم ایجاد کردم و فکر میکنم برای رندر گیری از ماشینها خوب باشه ضمنا برای مکس 9 هست و با منتال ری رندر میگیره تمام تنظیمها و متریالها و نورها نیز وجود داره امیدوارم به درد بخوره
فقط کافیه بجای جعبه ای که تو صفحه هست ماشینتون را بزارید و بهش متریال بدید و بعد رندر کنید.:27:

پسر عجب چیزیه!!

mohsen_sir
24-11-2007, 21:27

پسر عجب ماشینی!!!!1:18:

hrgh2
25-11-2007, 16:01
محسن جان ممنونم دیگه اینقدرهام که خوب نشده شما قشنگ میبینید.
شما هم میتونید!!

mohsen_sir
26-11-2007, 12:50
بابا یاد بدین چطوری می سازید مثلاً این ماشینو از کجا شروع کردی به ساختن از box شروع کردی یا plan یا چیز دیگه؟

hrgh2
27-11-2007, 15:53
محسن جان راههای زیادی برای ساخت ماشین هست مثل poly , box , nurbs , surface , ... ولی من بیشتر با یک plane کار را شروع میکنم
شما هم اگه دوست داری یاد بگیری می تونی توی اینترنت جست و جو کنی آموزش ساخت ماشین زیاد هست
ولی با وجود آموزش هم یاز کار سختی هست ولی لذت بخشه