مشاهده نسخه کامل
: ویروسی را که بعد از اتصال به اینترنت رایانه را بلا فاصله ریستارت می کند را چگونه باید پاک کرد؟
من سوالی داشتم:
ویروسی را که بعد از اتصال به اینترنت رایانه را بلا فاصله ریستارت می کند را چگونه باید پاک کرد؟
از راهنماییتان ممنون میشوم
این راهم بگویم لطفا جواب را زود تر بدهید نیازمندم.
امید وارم بتوانم جبران کنم.
R.Alikhani
22-11-2007, 22:23
از یک آنتی ویروس استفاده کنید.
mahdi7610
22-11-2007, 23:03
من سوالی داشتم:
ویروسی را که بعد از اتصال به اینترنت رایانه را بلا فاصله ریستارت می کند را چگونه باید پاک کرد؟
از راهنماییتان ممنون میشوم
سلام دوست عزیز
من قبلا با این ویروس دست و پنجه نرم کرده ام و اطلاعات خوبی در زمینه ان دارم .
البته تا جایی که من می دانم این تنها ویروسی است که این کار را می کند . و من این دستورات را برای این ویروس می گویم .
ممکن است ویروس دیگری باشد .
این ویروس که به ویروس blaster معروف است تقریبا 4 سال پیش به وجود امد .
نورتون این ویروس را با نام W32.Blaster.Worm
مکافی با نام W32/Lovsan.worm
می شناسند اون وقت من از کسپر و nod32 استفاده نمی کردم
این ویروس یک فایل exe هم نام خودش را توی رجیستری قرار می ده و هر چند ثاینه یکبار فعال می شه و برسی می کنه که ایا سیستم به اینترنت متصل شده یا نه .
در ویندوز های 2000 سیستم را ریست نمی کند بلکه ان را shut down می کند اما در ویندوز های xp سیستم را ریستارت می کند .
با دستورات زیر می تونید فقط جلوی ریست را بگیرید .
وارد محیط cmd بشید و توی اون تایپ کنید shutdown –a این دستور جلوی ریست را خواهد گرفت
از Control panel وارد Administrative tools شويد و از آنجا Services را انتخاب کنيد. از ليست گزينه
Remote procedure call (RPC) را پيدا کنيد. روی آن کليک راست کنيد و Properties را انتخاب کنيد. در قسمت Recovery ملاحظه خواهيد کرد که اين سرويس دستور دارد در صورت بروز اشکال ويندوز را Restart کند؛ کافيست دستور آنرا عوض کنيد.
روش دستی:
برای باز کردن Task manager، ابتدا CTRL+SHIFT+ESC را فشار دهيد و از بالا Processes را انتخاب کنيد. حال از ليست آن MSBLAST.EXE را بيابيد و آن را End Process کنيد. با بستن و دوباره باز کردن Task manager به روش فوق مطمئن شويد کار به درستی انجام شده است.
سپس Registry editor را باز کنيد (از start گزينه run را انتخاب و regedit را در آن تايپ و Enter کنيد) حال قسمت زير را بيابيد:
HKEY_LOCAL_MACHINE>Software>Microsoft>Windows>CurrentVersion>Run
حالا عبارت "windows auto update" = MSBLAST.EXE را بيابيد و آن را حذف کنيد.
فايل MSBLAST.EXE را روی هاردتان جستجو و پاک کنيد (اين فايل را به طور معمول در پوشه سيستم ويندوز خود پيدا خواهيد کرد).
البته اگر شما از ویندوز xp سرویس پک 2 استفاده کنید دیگر این مشکل را نخواهید داشت چون ماکروسافت راه نفوذ این ویروس را در این نسخه از ویندوز کاملا بسته است .
شما اگر از انتی ویروس های کسپر اسکای و nod32 اپدیت شده استفاده کنید مطمئن باشید چه این ویروس و چه ویروس دیگری باشد ان را پاک خواهد کرد .
میتونی توی RUN اینو تایپ کنی و بعد اینتر بزنی : cmd
بعدش یکی از این دستورات رو وارد کنی:
shutdown -s یا shutdown -t که دقیق یادم نیست کدومشونه!
ولی اینارو باید توی اون یک دقیقه وقتی که داری انجام بدی!
سلام عزیزم
بیشتر توضیح بده لطفا
انتی نصب کن خوب !!!!!!!!!!!
فکر کنم منظورت ویروس blaster باشه چون من ویروس دیگه ایی ندیده بودم
موفق باشی
یه سر به اینجا بزنی بد نیست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
javadshahvand
23-11-2007, 10:09
میتونی توی RUN اینو تایپ کنی و بعد اینتر بزنی : cmd
بعدش یکی از این دستورات رو وارد کنی:
shutdown -s یا shutdown -t که دقیق یادم نیست کدومشونه!
ولی اینارو باید توی اون یک دقیقه وقتی که داری انجام بدی!
ساده ترين دستور ممكن كه منجر به خاموشي سيستم مي شود shutdown -s است. و براي جلوگيري از خاموش شدن دستور shutdown -a را در RUN تايپ كرده و OK را بزنيدبراي تمرين دستور زير را در RUN كپي و OK را بزنيد:
"shutdown -r -f -t 30 -c "EEN User Your Computer is going to turn off
آنتی بلستر نورتونو نصب کن
آنتی ویروس جواب نمی دهد کاسپر اسکای و نورتن و ند 32 و پاندا و یک چیز دیگر را امتحان کردم اما هیچ کدام جواب ندادند.
javadshahvand
30-11-2007, 09:39
آنتی ویروس جواب نمی دهد کاسپر اسکای و نورتن و ند 32 و پاندا و یک چیز دیگر را امتحان کردم اما هیچ کدام جواب ندادند.
نرم افزار Security Task Manager رو نصب کن بعد از اجرا برنامه ویروس در لیست برنامه های اجرا هست اونو remove کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.