مشاهده نسخه کامل
: دوستان دلفی کار حرفه ای لطفا راهنمایی کنند
سلام دوستان به خاطر تایپیک های ارزشمندی که ارائه می کنید ممنونم
می دونید من خیلی چیزها رو تو این تایپیک های امزشی اشکال دارم و دلم می خواد که علاوه بر اینترنت از یه کتاب خوب هم برای یادگیری دلفی استفاده کنم
خواهش می کنم بگید که شما ها چه جوری اینقدر یاد گرفتید و بگید از چه کتاب ها و منابعی استفاده می کنید
متشکرم متشکرم.:41:
Shahriar-b
22-11-2007, 21:02
بهترین منبع که همین اینترنته ولی برای شروع بهتره یک کتاب بگیری
کتاب دلفی جعفر نژاد قمی خوبه من اینو بهت توصیه میکنم
SadeghCom
22-11-2007, 21:33
سلام
من بر خلاف این دوست عزیز به شما توصیه می کنم که به هیچ عنوان کتاب آقای جعفر نژاد رو مطالعه نکنید چون قبل
از اونکه بخواد به شما دلفی یاد بده شما رو دچار سر در گمی می کنه.
اگه از من بپرسین میگم کتاب دلفی5 انتشارات Sams که به زبان فارسی هم ترجمه شده رو بخرین.(این توصیه من رو
در باره کتاب آقای جعفرنژاد جدی بگیرید.)
مرد مباح
23-11-2007, 10:57
به نظر من كتابي كه ميخوني خيلي مهم نيست.
البته من كتاب آقاي قمي رو نخوندم و به نظر خودم يكي از كتابهاي دلفي در 21 روز رو بگير.
ولي اگه ميخواي ياد بگيري اصلا به كتاب ربطي نداره و بايد بشيني يك عالمه روي برنامه هاي مختلف كار كني.
و نبايد در سطح كتاب فكر كني و بعد از نهر مطلب كه ميخوني براي خودت يك مسئله طراحي و حل كن.
اينجوري نتيجه ميگيري.
سلام
خوب چون برای خیلی ها این موضوع سوال هست
من در پست اول تاپیک سوالات و آموزش برای مبتدی ها گذاشتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام دوستان
از رانمایی تون خیلی متشکرم
راستش من کتاب جعفر نژاد رو تقریبا همشو خوندم
البته کیج نشدم ولی اون چیزهایی که انتظار داشتم رو یاد نگرفتم.برای مثال تو این تایپکها یه سری کد دوستان می نوسند که من اصلا تا حالا ندیدمشون.
مرد مباح
26-11-2007, 13:01
اين مورد چيز عجيبي نيست.
حالا حالاها بايد ببيني.
اين قضيه تا نهايت ادامه داره چون دست بالاي دست بسيار است.
سلام دوستان
از رانمایی تون خیلی متشکرم
راستش من کتاب جعفر نژاد رو تقریبا همشو خوندم
البته کیج نشدم ولی اون چیزهایی که انتظار داشتم رو یاد نگرفتم.برای مثال تو این تایپکها یه سری کد دوستان می نوسند که من اصلا تا حالا ندیدمشون.
سلام
بله. این چیز کاملآ عادی هست. و کمی باعث نگرانی آدم میشه
خودم هم اینطور بودم. اما به مرور زمان با کد های زیادی آشنا میشید و به طور کامل
که با دلفی آشنا شدید این نگرانی ها رفع میشه...
+ چیزی که خیلی نگران کننده هست کد های متفاوت. مثلآ شما توی کتاب میخونید
اما اینجا مینویسیم
میشه گفت خیلی جاها کد ها به صورت دیگه ای نوشته میشوند و خیلی جاها هم از روش های مختلفی استفاده میشه...
اما باید با کد ها آشنا بشید و مخصوصآ تفاوت و شباهت هاشون...
موفق باشید
afshinaghasi
01-12-2007, 00:12
توی کتابها معمولا از هر مبحثی فقط یه مثال کوچیک زده مثلا تو کتاب جعفر نژاد bde ر. توضیح داده ولی ado رو که بیشتر استفاده میشه رو نگفته
سلام
سلام خدمت تمامی دوستان خوبم در این انجمن و معذرت خواهی به علت فعالیت کم در این انجمن به خاطر یک
سری مسائل شخصی
Niaz عزیز این سوالی که شما پرسیدین فکر کنم برای همه کسانی که می خوان برنامه نویسی دلفی رو خوب
یاد بگیرن پیش میاد از جمله خود من که وقتی تازه با دلفی آشنا شده بودم از هر کسی که دلفی بلد بود سوال
میکردم که چه کتابی خوبه و آیا کسی هست که کل دلفی رو بلد باشه و.... من از کتابخانه دانشگاه چندین کتاب
گرفتم خوندم هر کتابی هم که می خوندم چیزای جدیدی یاد می گرفتم و این باعث میشد که بیشتر به دلفی
علاقه مند بشم و تنها کتابی که نخوندم کتاب جعفرنژاد قمی بود که برای این کار هم چند تا دلیل داشتم که اینجا
جاش نیست خودتون سرچ کنید حتما جواب این سوال رو پیدا می کنید و این رو هم بگم که بهترین منبع به نظر
من اینترنت هستش
از همه مهمتر این که هر چی بیشتر با دلفی کار کنی و پروژه بیشتر انجام بدین (خود من در حین انجام بعضی از
پروژه ها یک سری چیزا یاد گرفتم که تو هیچ کدوم از کتاب ها نبود) بیشتر پیشرفت می کنید
و استفاده از مطالب انجمن دلفی این فروم که من خیلی چیزا رو اینجا یاد گرفتم
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.